Shohei Ohtani Valoarea 2024

Cuprins

Shohei Ohtani Valoarea 2024 Shohei Ohtani

Shohei Ohtani

Înălţime1.93 m (6′4″)Shohei Ohtani Înălţime - 1.93 m.
Zi de nastere1994-07-05Shohei Ohtani Zi de nastere: 1994-07-05
GenMaleShohei Ohtani Gen - Male
ProfesieBaseball playerShohei Ohtani - Unul dintre cei mai bogați Athletes
Greutatea95 kg (209 lbs)Shohei Ohtani Greutatea - 95 kg

Shohei Ohtani Wiki și biografie

Născut 1994-07-05, Shohei Ohtani este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Male Baseball player, precum Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . Shohei Ohtani a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Shohei Ohtani: actualizare de 2024

2024 Shohei Ohtani valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia statisticile și alte surse deschise, în 2024 Shohei Ohtani valoarea netă este estimată în jur de $ 50.400.000 - bun pentru Baseball player.

Shohei Ohtani, senzația japoneză, și-a înscris fără îndoială numele în analele istoriei Major League Baseball (MLB). Începând cu 2023, averea netă a tânărului de 28 de ani se ridică la o impresionantă valoare de 50 de milioane de dolari, o dovadă a mărturiei sale atât ca lanșor, cât și ca lovitor desemnat pentru Los Angeles Angels.

Primii ani și pedigree atletic

Născut pe 5 iulie 1994, în Ōshū, Japonia, Shohei Ohtani provine dintr-o familie adânc înrădăcinată în atletism. Mama lui, un jucător de badminton la nivel național, și tatăl său, un jucător amator de baseball, au pus bazele dragostei lui Ohtani pentru sport. Cunoscut cu afecțiune sub numele de „yakyū shōnen”; sau „un copil care trăiește, respiră și mănâncă baseball”; Ohtani a arătat un talent prodigios încă de la o vârstă fragedă. Sub îndrumarea tatălui său, care i-a fost și antrenorul, stăpânirea jocului lui Ohtani a fost evidentă, înregistrând chiar și un uluitor de 17 din 18 ieşiri într-un meci de campionat regional ca elev de clasa a șaptea.

De la Japonia la MLB: Era luptătorilor Nippon-Ham

În ciuda faptului că a suscitat interes din partea giganților MLB precum Texas Rangers, Boston Red Sox, New York Yankees și Los Angeles Dodgers, Ohtani a ales să rămână aproape de casă. A urmat liceul Hanamaki Higashi din prefectura Iwate, arătându-și versatilitatea nu numai ca jucător de baseball, ci și ca înotător. Decizia sa de a juca pentru Hokkaido Nippon-Ham Fighters în Nippon Professional Baseball (NPB) Draft a marcat începutul călătoriei sale profesionale.

Făcându-și debutul pe 29 martie 2013, mandatul de cinci ani al lui Ohtani în NPB l-a văzut să acumuleze numeroase premii, inclusiv MVP 2016 din Pacific League și conducând Fighters la titlul din Japan Series.

The Angelic Journey: Debutul și realizările MLB

Tranziția de la NPB la MLB s-a materializat pe 29 martie 2018, când Ohtani a îmbrăcat echipa Los Angeles Angels' tricou. Sezonul său de începători a fost deloc spectaculos, câștigându-i premiul American League Rookie of the Year. Abilitatea unică a lui Ohtani de a lansa, de a lovi home runs și de a fura baze a făcut comparații cu legendara Babe Ruth.

Triumfe și provocări: MVP 2021 și Recul 2023

Ohtani s-a confruntat cu provocări în sezoanele 2019 și 2020 din cauza accidentărilor și a pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, un extrasezon dedicat axat pe dietă și antrenament de forță a pregătit scena pentru o revenire remarcabilă. În 2021, Ohtani a fost de acord cu o prelungire a contractului de doi ani și 8,5 milioane de dolari cu Angels, culminând cu un sezon remarcabil. A devenit MVP unanim al Ligii Americane, o performanță istorică care ia câștigat un loc în „TIME”; 100 Lista celor mai influenți oameni.

Sezonul 2022 l-a văzut pe Ohtani continuând performanța sa stelară, obținând premii precum cel mai bun jucător din Liga jucătorilor majori și cel mai bun sportiv masculin la Premiile ESPY 2022.

Peisajul financiar: avize și proiecții contractuale

Dincolo de strălucirea sa pe teren, Ohtani și-a consolidat situația financiară prin sprijinuri profitabile. În 2021, el a condus liga în câștiguri anuale de aprobare cu 6 milioane de dolari, urmat de aproximativ 20 de milioane de dolari în 2022, prezentând ca sportiv de acoperire pentru „MLB The Show 22”.

În timp ce Ohtani se confruntă cu sezonul 2023 cu un salariu de 30 de milioane de dolari, Forbes îl proiectează drept cel mai bine plătit jucător al MLB, care va câștiga un record MLB de 65 de milioane de dolari pentru anul. Cu toate acestea, un nor de incertitudine planează asupra viitorului său din cauza rupturii ligamentului UCL în august 2023.

The Crossroads: Dilema contractului lui Ohtani și câștigurile viitoare

Impactul accidentării UCL

Sezonul 2023 a luat o întorsătură neașteptată când Ohtani a suferit o ruptură de UCL la cotul de aruncare, ceea ce ar fi necesitat pentru a doua oară operația lui Tommy John. Această lovitură devastatoare ridică întrebări cu privire la impactul asupra veniturilor sale viitoare și asupra averii nete.

Perspective de agenție gratuite

Pregătit să devină agent liber după sezonul 2023, potențialul de câștig al lui Ohtani a fost lovit de accidentare. Estimarea ESPN înainte de accidentare a plasat noul său contract la aproape 800 de milioane de dolari, dar incertitudinea din jurul sănătății lui poate modifica negocierile și condițiile contractuale.

Contractul istoric: un punct de referință de 600 de milioane de dolari?

Înainte de accidentare, se anticipa că Ohtani va avea un contract revoluționar pe 12 ani și 600 de milioane de dolari, depășind acordul record al lui Mike Trout din 2019 de 426 de milioane de dolari. Decizia de a fi supus unei intervenții chirurgicale sau de a se concentra numai pe bataie și pe teren va influența traiectoria carierei și viitorul financiar a lui Ohtani.

Valoarea netă și salariul lui Ohtani: o perspectivă cu mai multe fațete

Salariu și aprobări 2023

În 2023, se estimează că salariul și aprobările lui Ohtani vor atinge cote fără precedent. Salariul său de 30 de milioane de dolari, combinat cu aproximativ 35 de milioane de dolari din aprobări, îl poziționează ca o persoană grea financiară în peisajul MLB.

Valoarea Shohei Ohtani - Metodologie

Determinăm toate valorile nete utilizând informații provenite din surse publice. În plus, luăm în considerare informațiile private și feedback-ul transmis de celebrități sau de reprezentanții acestora, atunci când sunt disponibile. De asemenea, folosim datele bursiere și inflația medie pentru a estima creșterea valorii nete a Shohei Ohtani. Deși ne străduim să obținem cea mai mare acuratețe în calculele noastre, dacă nu este specificat altfel, aceste valori sunt doar aproximații.

Valoarea Shohei Ohtani este similară cu:

Partenerul Shohei Ohtani

Începând de 05/03/2024, soțul Shohei Ohtani pare să fie Kamalani Dung.

Cât de înalt este Shohei Ohtani?

Shohei Ohtani este 1.93 m înalt. Desigur, înălțimea Shohei Ohtani se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Shohei Ohtani?

În 2024, Shohei Ohtani cântărește aproximativ 95 kg.

Ce s-a întâmplat cu Shohei Ohtani?

Verifică cele mai recente știri despre Shohei Ohtani aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Shohei

Când s-a născut Shohei Ohtani?

Shohei Ohtani s-a născut pe Shohei Ohtani 🎂.

Shohei Ohtani vârsta

Începând cu 05/03/2024, vârsta Shohei Ohtani este 29.

Shohei Ohtani mai trăiește?

Din fericire, Shohei Ohtani este încă în viață (începând cu 05/03/2024) și are 29 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Shohei Ohtani - Valoarea netă în 2024: €50.400.000

Scris de Michael Zippo

Michael Zippo, webmaster și editor pasionat, se remarcă prin versatilitatea sa în diseminarea online. Prin blogul său, el explorează subiecte variind de la valoarea a celebrităților la dinamica afacerilor, economie și evoluții în IT și programare. Prezența sa profesională pe LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - este o reflectare a devotamentului său față de industrie, în timp ce gestionarea platformelor precum EmergeSocial.NET și theworldtimes.org evidențiază expertiza sa în crearea de conținut informativ și oportun. Implicat în proiecte semnificative precum python.engineering, Michael oferă o experiență unică în lumea digitală, invitând publicul să exploreze cu el numeroasele fațete online.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Weili Zhang

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

Celebrities Net Worth

Charles Oliveira

Celebrities Net Worth

Alex Pereira

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »