RZA Valoarea 2023

Cuprins

RZA Valoarea 2023 RZA

RZA

Înălţime1.88 (6′2″)RZA Înălţime - 1.88.
Zi de nastere1969-07-05RZA Zi de nastere: 1969-07-05
GenmaleRZA Gen - male
ProfesierapperRZA - Unul dintre cei mai bogați Rappers
Greutatea75 kg (165 lbs)RZA Greutatea - 75 kg

RZA Wiki și biografie

Născut 1969-07-05, RZA este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți male celebrities, precum Chip tha Ripper, Young Noble, Lil Ronnie, Yung Ralph, BG Rapper, . RZA a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă RZA: actualizare de 2023

2023 RZA valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net statisticile și alte surse deschise, în 2023 RZA valoarea netă este estimată în jur de $ 18.200.000 - bun pentru celebrities.

RZA este un rapper american celebru, producător de discuri, muzician, actor și regizor. În prezent, este liderul de facto al clanului Wu-Tang. De asemenea, este producătorul aproape tuturor albumelor Wu-Tang Clan, precum și al multor proiecte solo și afiliate Wu-Tang.

Pentru ce este faimos rapperul RZA?

El este printre cei mai buni din lumea Hip Hop, iar tehnica sa de producție a influențat mai mulți artiști din scena underground, precum și artiști/producători celebri precum Kanye West și Just Blaze. Considerat unul dintre cei mai buni din domeniul producției, precum și un multi-instrumentist și un rapper excelent, RZA a câștigat respect și de la mulți artiști din afara lumii Hip Hop. Începându-și cariera în film, RZA și-a putut extinde abilitățile artistice în alte forme de media.

Biografie RZA

El poartă numele doi bărbați pe care mama sa îi admira foarte mult, Robert Kennedy și John Kennedy. Are un frate, Terrance Hamlin, care este și rapper sub numele său de scenă, 9th Prince.

Zilele lui copilărie nu au fost ușoare, deoarece părinții lui erau divorțați. A stat cu unchiul său și și-a petrecut cea mai mare parte a timpului acolo. La vârsta de 21 de ani a plecat să locuiască cu mama sa în Steubenville, Ohio, dar această mișcare s-a dovedit a fi una proastă, deoarece s-a implicat în droguri și crime. A fost acuzat chiar de tentativă de omor.

Deține cetățenia americană și etnie mixtă (afro-americană).

Cariera RZA

RZA a format grupul de hip hop, Wu-Tang Clan. Era format din opt membri; cei cinci prieteni din copilărie și cei doi veri ai săi. Fiecare dintre membrii grupului a ales o poreclă și a ales RZA.

În decembrie 1992, grupul a lansat primul său single, 'Protect Ya Neck.' În anul 1993, Wu-Tang Clan și-a lansat albumul de debut, 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)'. Albumul lor a devenit foarte apreciat și și-a luat locul în cele mai mari și mai influente albume din genul.

Cariera de înregistrare

Născut în Brownsville, Brooklyn, New York County, RZA a crescut în Pittsburgh, Pennsylvania, unde tatăl său avea o afacere, și în Carolina de Nord, împreună cu unchiul său. Și-a început cariera muzicală în anii 1990, alăturându-se RZA și Ol' Dirty Bastard în All In Together Now, dar obosit să lucreze în circuitul underground, a fondat o supercolectivă de șase rapperi care ar putea avea succes pe piața discurilor: Wu-Tang Clan. Primul album este „Enter the Wu-Tang - 36 Chambers”; care a devenit platină. Mai târziu, a intrat în producția muzicală, finanțând albumele lui Method Man, Ghostface Killah, prietenii GZA și Ol' Dirty Bastard și Raekwon. Schimbându-și numele în The RZArector, se va alătura grupului horrorcore Gravediggaz, prin care va face „6 Feet Deep”; și "Târnăcoaica, secera și lopata." În 1997 a apărut al doilea album al grupului Wu-Tang Clan, „Wu-Tang Forever”. care a vândut 600.000 de exemplare numai în prima săptămână. Primul album solo, pe de altă parte, este „RZA” din 1998, în rolul lui Bobby Digital în Stereo," semnat tocmai sub pseudonimul Bobby Digital.

Debutul cinematografic al lui Jarmush

Aici începe cariera sa de actor. Lucrează de două ori alături de marele Jim Jarmush, mai întâi în Ghost Dog - The Samurai Code (1999) cu Forest Whitaker și apoi în episodul Delirium din filmul Coffee and Cigarettes (2003) cu Roberto Benigni.

2005 până în prezent

RZA continuă să producă pentru diverși artiști, inclusiv pentru clan. În 2005 a făcut parte din distribuția filmului „Derailed - Lethal Attraction”; în timp ce în 2007 a participat la filmul Ridley Scott, American Gangster. 

Valoare netă și salariu RZA

În calitate de rapper american, el câștigă o mână plină de bani pentru existența sa. Averea sa netă estimată este de aproximativ 18 milioane de dolari. Are un salariu mediu de 62.000 USD. RZA duce o viață de bună calitate, are un conac situat pe un acru de teren în California de aproximativ 4.200 de metri pătrați.

Rapperul american RZA este căsătorit? Soție, relații, copii

RZA s-a căsătorit cu fostul model Talani Rabb în 2009, după ce s-a întâlnit de câțiva ani. Ea i-a născut fiul. Anterior, RZA s-a căsătorit cu Eboni Mills în iulie 2000. Cuplul are patru Shaquasia, Melchizedek, Understanding și Eternity Diggs. Au divorțat în 2006.

De asemenea, a avut o relație cu cântăreața Wu-Tang Clan, Tekitha Washington. Era o fiică din relația lor, Prana Supreme Diggs. RZA mai are și un alt copil din relația sa anterioară, Raindia Diggs.

Valoarea netă RZA este similară cu:

Partenerul RZA

Începând de 24/09/2023, soțul RZA pare să fie unknown.

Cât de înalt este RZA?

RZA este 1.88 înalt. Desigur, înălțimea RZA se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea RZA?

În 2023, RZA cântărește aproximativ 75 kg.

Ce s-a întâmplat cu RZA?

Verifică cele mai recente știri despre RZA aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele RZA

Când s-a născut RZA?

RZA s-a născut pe RZA 🎂.

RZA vârsta

Începând cu 24/09/2023, vârsta RZA este 54.

RZA mai trăiește?

Din fericire, RZA este încă în viață (începând cu 24/09/2023) și are 54 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este RZA - Valoarea netă în 2023: €18.200.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Kurt Kitayama

Celebrities Net Worth

Collin Morikawa

Celebrities Net Worth

Will Zalatoris

Celebrities Net Worth

Keegan Bradley

Celebrities Net Worth

Corey Conners

Celebrities Net Worth

Matt Fitzpatrick

Celebrities Net Worth

Xander Schauffele

Celebrities Net Worth

Viktor Hovland

Celebrities Net Worth

Kai Cenat

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »