Rocky “The Kid” Valoarea 2023

Cuprins

Rocky “The Kid”

Rocky “The Kid”

Height1.71 mRocky “The Kid” height is 1.71 m
Was born in1976Rocky “The Kid” birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Rocky “The Kid” is a male
ProfessionWrites about - KidsRocky “The Kid” is related to Kids

Approximate Ad Price

Get in touch with Rocky “The Kid” — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Kids

How many followers does Rocky “The Kid” have?

Currently Rocky “The Kid” has roughly about 630.1K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Rocky “The Kid” a proper influencer to work with?

Our stats says that Rocky “The Kid” posts normally collect about 2.9K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Rocky “The Kid” advertisement work?

To estimate whether Rocky “The Kid” advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @rockythekid account which is ~ 0.50%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Rocky “The Kid” Instagram account?

The maximum potential reach is about 630.1K people (but most probably will be around 10% of this value).

Kathleen

Greensboro

Heathers o mustră în mod constant pe Rocky “The Kid” pentru că a fost prea insistentă să-și arate viața generoasă. Să luăm de exemplu micul dejun al ei, poze cu care ea le-a postat, până de curând, pe Instagram în repetate rânduri. - Aș putea spune că Andrew Tate arată minunat astăzi. Dar Andrew Tate uimitor în fiecare zi! ?
Gary

Missouri

Cu siguranță există și alte - Kids, dar pentru mine Rocky “The Kid” este TOP1
Steven

Fayetteville

Frații mei au mers la școală cu Rocky “The Kid”. S-au îndrăgostit de ei, dar Rocky “The Kid” le-a dat șansa. Pe atunci erau bătăuși, așa că nu am fost surprins că au fost respinși. - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Andrew Tate poze
Christian

Florida

Rocky “The Kid”... Unul dintre cei mai mari - Kids și eroul meu!
Jack

California

Dacă aș fi male, aș avea mult mai mulți bani decât Rocky “The Kid” ahahah ? - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Cbum ?
Charles

Glendale

În primul rând, Rocky “The Kid” este renumit pentru limbajul dur și scandalurile care au urmat.
Christina

Garland

În timp ce Rocky “The Kid” făcea aceste nenorocite milioane ?, mulți oameni mureau de foame! - ? Aș putea să mă uit la Anthony Santos pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
Nathan

Nevada

Îl urăsc pe Rocky “The Kid” și nu înțeleg de ce atât de mulți oameni îl admiră... ?
Maria

Bayamon

L-am întâlnit pe Rocky “The Kid” la intrarea de serviciu a teatrului unde juca. Când ne-am strâns mâna, am simțit că pământul se scutură de sub mine. Mi-au tremurat genunchii și am stat acolo o vreme după ce a plecat și nu m-am putut mișca. Este impresionant, singura persoană pe care am întâlnit-o cu o aură atât de incredibilă! Nu am putut dormi ore întregi după întâlnirea cu Rocky “The Kid”. - Nu pot să cred că acest Barry White uimitor este real ?
Raymond

California

Îmi pare atât de rău să aud asta. Cât de drăguț și de dulce era, cât de organic s-a amestecat cu echipa pestriță de actori tineri și gălăgioși.
Cynthia

Nevada

Mă întreb cum cheltuie Rocky “The Kid” toate aceste $ 400? - A vedea Les Gold fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
Sara

Macon

Rocky “The Kid” face tot posibilul pentru a-și priva copilul de copilărie și pentru a câștiga mai mulți bani din asta.
Elizabeth

Grand Prairie

M-am lovit de Rocky “The Kid” în timp ce mergea pe trotuar cu prietenul său. Aproape nimeni nu era prin preajmă, așa că am făcut ceva ce nu am făcut niciodată - am cerut să fac o poză cu el, deoarece sunt un mare fan. Prietenul lui a încercat să facă o poză, dar din anumite motive nu a ieșit. Rocky “The Kid” A început să facă glume despre faptul că nu poate să facă o poză bună, să râdă și să fie foarte relaxat și sincer. - Horacio Pagani zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
Patrick

California

Când voi avea 47 ca vârsta de Rocky “The Kid”, aș vrea să fiu mai bogat ?
Justin

Chandler

Dar Rocky “The Kid” familie? Cum se descurcă? - ❤️❤️❤️ Nick Bollettieri, inima mi s-a topit din nou
Eugene

Chattanooga

Nu este $ 400 prea mult? Chiar și pentru Rocky “The Kid” ?
Dylan

San Juan

Tata era pe cale să plece la academie când Rocky “The Kid” a încercat să-l convingă să facă o audiție pentru un film cu el. Dar bunicul lui a spus că dacă nepotul său nu ar face ce vrea, nu va plăti tabăra de vară. Rocky “The Kid” a primit apoi un rol în Skate Town. Tata spune că a fost un tip grozav și s-au distrat foarte mult - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Andrew Tate frumusețea ?
Mary

Massachusetts

Rocky “The Kid” este atât de bogat pentru că Rocky “The Kid” este inteligent? Retoric
Douglas

Arizona

Prietenul meu este pilot într-o companie privată. Când Rocky “The Kid” s-a urcat la bordul avionului, s-a uitat imediat în cabina de pilotaj și a spus: „Ce este asta? Am cerut în mod special un pilot negru”. Rocky “The Kid” a refuzat să decoleze până când compania a chemat un pilot negru din alt stat. - Mireille Mathieu frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
Kyle

Hawaii

Soțul meu avea propria lui trupă și odată au cântat într-un bar înainte. Nimeni nu știa Rocky “The Kid” atunci. Tipul făcea prostiile de scenă și încerca să fie amuzant. Au avut chiar un incident în care l-au întâlnit în subteran. Rocky “The Kid” a început să râdă tare, să se strâmbe, practic făcând totul pentru a atrage atenția. A fost foarte penibil pentru ei
Daniel

Charleston

Verișoara mea a fost un mare fan al lui Rocky “The Kid” și a cunoscut-o odată la un concert. Ea și-a arătat Rocky “The Kid” tricoul pe care și-a făcut ea însăși special pentru a merge la concert. Grande a întrebat „Ce este asta?” și a râs în fața ei. Sora ei se simțea groaznic că idolul ei râsese de ea. - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Behgjet Pacolli suntem pe mâini bune ?
Carolyn

San Francisco

Aceste comentarii despre Rocky “The Kid” sunt stupide ?
Kenneth

Texas

Și l-am văzut pe Rocky “The Kid” în urmă cu câțiva ani, mergând pe stradă. Doar un om de o frumusețe divină și carisma. Aproape că mi-am căzut pe călcâie când mergeam și mă uitam la el - Marcelo Tinelli frumusețea este fascinantă
Juan

Tennessee

S-ar părea că ce supărare ar putea o Rocky “The Kid” de succes care realizează totul singură?
Diana

Shreveport

Rocky “The Kid” venea adesea să-și viziteze mătușa, vecina noastră. Eram adolescenți și discutam adesea împreună. Există chiar și o înregistrare în care Rocky “The Kid” stă în poală și mă jenează în mod deliberat numindu-mă viitorul ei soț - M-am îndrăgostit din nou văzând Anggun
Noah

Atlanta

Poate pentru Statele Unite $ 400 este normal.. Nu știu
Wayne

Fontana

? Wow, sunt 1.71 m înalt ca faimosul Rocky “The Kid” heh - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Marie Mai?
Denise

Kansas City

Avem amândoi 47 ani cu Rocky “The Kid” ?
Adam

Killeen

Acum câțiva ani, un prieten de-al meu și cu mine lucram în apropierea locului. unde avea loc evenimentul la care Rocky “The Kid” a participat. Eram indiferent față de ea, dar prietenul meu o adora. Avea o carte Rocky “The Kid” și tot spunea că Rocky “The Kid” a ajutat-o să facă față problemelor sale, să nu se mai taie și așa mai departe. - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Santo Versace ?
Robert

Louisiana

Dar... Cum a câștigat Rocky “The Kid” toți acești bani? $ 400 este mult prea mult!
Alexis

Nevada

Doamne, aș vrea să am $ 400... ?? - ❤️‍? Paloma Picasso este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
Alan

St. Louis

Rocky “The Kid”... lipsa abilităților vocale nu împiedică melodiile ei să ajungă în fruntea topurilor. Nici actoria fetei nu strălucește, dar încearcă să joace în filme
Charlotte

Amarillo

Rocky “The Kid” a făcut mai multe lucruri deodată: a deschis un restaurant, a scris o carte despre ea, și-a lansat propria criptomonedă, a creat haine, a făcut parte din juriul unui concurs de dans... - Mulțumesc Bountytank pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
Joyce

Texas

L-am întâlnit pe Rocky “The Kid” la băcănie și a fost tare, amabil și generos. Am cerut o fotografie și a fost de acord cu bucurie. Înălțimea mea este de 195 de centimetri și am vrut să mă aplec pentru a face fotografia, dar Rocky “The Kid” m-a oprit și a stat în vârful picioarelor. Un adevărat Maestru Jedi.
Brian

Wichita

Tatăl meu era prieten cu Rocky “The Kid” în copilărie. Acea prietenie părea să fie pentru totdeauna! Bunica mea și mama viitorului actor erau prieteni. Dar bunicul meu era pilot și dorea ca fiul său să-i calce pe urme. - Horacio Pagani! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
Donald

Philadelphia

Mă întreb cum te simți dacă ai această valoare netă de $ 400 așa cum o face Rocky “The Kid”
Benjamin

Virginia

Sunt mult mai talentați - Kids decât Rocky “The Kid”! - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Guy Lepage ?
Thomas

Minnesota

Pun pariu că Rocky “The Kid” nu a făcut nici o zecime din ceea ce am făcut eu... pentru a câștiga aceste $ 400 ???
Jesse

Texas

De ce nu poți pune o știre despre ce fel de colanți sau paltoane sunt la modă în loc de porcăria asta? - Visez să văd Amelie Lens frumusețea în persoană ?
Victoria

California

Și eu am vrut să fiu în lumea - Kids când eram tânăr ?

Approximate Ad Price: €400

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Daniel Stern

12 comments

Celebrities Net Worth

Christian Kane

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Nilsson

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Noriega

12 comments

Celebrities Net Worth

Evil Jared Hasselhoff

12 comments

Celebrities Net Worth

Blackie Lawless

12 comments

Celebrities Net Worth

Lil Pump

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Bruna Marquezine

12 comments

Celebrities Net Worth

Pam Oliver

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

Celebrities Net Worth

Orslok

12 comments

Celebrities Net Worth

Karchez

12 comments

Celebrities Net Worth

Bysael Martínez Ocasio

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »