Renato Balestra Valoarea 2023

Cuprins

Renato Balestra Valoarea 2023 Renato Balestra

Renato Balestra

Înălţime1.71 m m.Renato Balestra Înălţime - 1.71 mm.
Zi de nastere1924-05-03Renato Balestra Zi de nastere: 1924-05-03
GenMaleRenato Balestra Gen - Male
ProfesieDesignerRenato Balestra - Unul dintre cei mai bogați
Greutatea75 kgRenato Balestra Greutatea - 75 kg

Care este valoarea netă Renato Balestra în 2023

Salariu anual de Renato Balestra 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Renato Balestra va crește până la aproximativ $ 20.000.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte Designer.

Renato Balestra, născut la Trieste la 3 mai 1924 și decedat la Roma la 26 noiembrie 2022, a fost un designer de modă italian, creatorul mărcii omonime.

Soție, copii, viață privată

Nu se știu multe despre viața privată a lui Renato Balestra. Nu se știe dacă a fost căsătorit, dar a avut două fiice: Fabiana și Federica Balestra, care sunt cunoscute în lumea modei drept Surorile Haute Couture. Fabiana și Federica Balestra continuă să ducă mai departe imperiul tatălui lor, Renato Balestra. Au lucrat cu designerul de mulți ani și au respirat acea atmosferă magică de culori și multe țesături încă din copilărie.

Biografie

Născut în 1924, Renato Balestra s-a născut la Trieste într-o familie de ingineri și arhitecți. Imediat după școală a decis să urmeze un curs de inginerie civilă la universitate, deși nu și-a putut lăsa deoparte pasiunea pentru pictură și muzică. 

Cariera sa în modă a început întâmplător, când prietenii au trimis una dintre schițele sale la Centrul de modă italian (CMI): imediat remarcat pentru talentul său, a fost invitat să participe la o prezentare de modă și în 1953 și-a abandonat ingineria. studiază și și-a încheiat ucenicia în atelierul lui Jole Veneziani.

Balestra a decis curând să se mute de la Milano la Roma, unde și-a deschis casa Casa Balestra în Via Sistina. Astăzi, atelierul mai produce aproximativ treizeci de linii: clientela sa include multe personalități internaționale și nu doar VIP-uri, ci și prime doamne, regine și prințese saudite. Antreprenori și actrițe.

În 2013, viziunea sa l-a determinat să lanseze un proiect special cu AltaRoma pentru noua generație de designeri: Be Blu Be Balestra, o competiție pentru tinere talente pentru a reinterpreta iconicul Blu Balestra sub îndrumarea sa. În 2018, AltaRoma i-a adus un omagiu cu un eveniment inedit: peste 100 dintre rochiile sale de arhivă au defilat la Cinecittà, în fața unui public de 2.500 de persoane.

De-a lungul carierei sale, Renato Balestra a primit premii prestigioase pentru talentul său. La Beijing, a primit titlul de profesor onorific al Academiei de modă din Beijing. În 2015, la Londra, i s-a conferit titlul de International Couturier Extraordinaire de către Asian Couture Federation (ACF) și a fost invitat să devină membru al Federației.

Câți copii a avut Renato Balestra?

A avut două fiice, Fabiana și Federica, care sunt cunoscute în lumea modei drept Surorile Haute Couture și continuă să conducă afacerea după moartea tatălui lor. A murit la Roma în seara zilei de 26 noiembrie 2022, la vârsta de 98 de ani.

Considerat „pictorul modei”, și-a folosit spiritul artistic pentru a crea o sinergie cu haute couture italiană, pe care a transformat-o profund de-a lungul deceniilor. În anii 1970, a fost renumit pentru semnătura sa 'Pictură de broderie', bazată pe utilizarea originală a materialelor și pictura reală pe țesături de toate felurile. Stăpânirea lui asupra transparențelor, prin inovație și libertatea de exprimare, a vorbit femeilor moderne, puternice și senzuale.

Renato Balestra la Roma

În 1954 s-a mutat la Roma și a început să lucreze ca stilist pentru case de modă prestigioase precum Emilio Schuberth, Maria Antonelli și Sorelle Fontana. Pasiunea sa puternică pentru cinema l-a determinat să creeze costume pentru Ava Gardner în The Barefoot Contessa și The Sun Also Rises , pentru Gina Lollobrigida în Beautiful but Dangerous , pentru Sophia Loren în Lucky to Be a Woman , pentru Candice Bergen în The Adventurers și pentru Shirley Jones , Micheline Presle și Giorgia Mollper Dark Purpose .

Renato Balestra la Hollywood

Pe măsură ce jet set-ul internațional a devenit din ce în ce mai conștient de talentul ei, în 1958 a început să-și prezinte colecțiile în toată Statele Unite, de la Los Angeles la New York. A debutat la Hollywood cu actrițe precum Zsa Zsa Gabor , Tina Louise , Joan Bennett , Linda Christian , Natalie Wood , Ann Miller și Arlene Dahl . Apreciat și iubit nu numai pentru design-ul său, ci și pentru optimismul său, a devenit dragul vedetelor de film precum Liz Taylor, Claudia Cardinale, Marina Cicogna, Lydia Alfonsi, Daniela Rocca, Yvonne Furneaux, Carroll Baker, Candice Bergen și Cyd Charisse.

Renato Balestra în 1960

Portretul lui Renato Balestra în atelierul său din Roma, la Via Gregoriana 36. Renato Balestra în atelierul său din Roma.

În 1959 și-a deschis primul atelier la Roma la Via Gregoriana 36. În 1961 și-a prezentat prima sa colecție haute couture de primăvară-vară la Galleria Nazionale d'Arte Moderna. Aceștia au fost anii în care 'Blu Balestra' a apărut pentru prima dată, pe o rochie scurtă din satin: o nuanță luminoasă, magică și atemporală, o culoare unică care rămâne până în zilele noastre un simbol incontestabil al casei de modă.

Câți bani câștigă Renato Balestra

Conform statisticilor noastre (actualizate 10/06/2023), valoarea exactă și completă a salariului Renato Balestra nu este dezvăluită, dar venitul Renato Balestra în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Renato Balestra este în jur de 20.000.000.

Valoarea netă Renato Balestra este apropiată de una dintre următoarele persoane:

Renato Balestra Wiki și biografie

Născut 1924-05-03, Renato Balestra este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Designer, ca . Popularitatea Renato Balestra a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

Mai trebuie să actualizez informațiile despre Renato Balestra {soț} - dar cu siguranță, fiind un Male atractiv, aproape 1.71 m, Renato Balestra își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii Designer ca bine).

Renato Balestra unknown

Începând cu 10/06/2023, nu avem informații de încredere și precise despre unknown lui Renato Balestra. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

Cât de înalt este Renato Balestra

O întrebare bună. În special, Renato Balestra are aproape 1.71 m înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Renato Balestra 1.71 m se schimbă lent cu timpul.

Celebrități cu înălțime similară:

Naționalitatea Renato Balestra

Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Renato Balestra naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

Fotografiile nud cu Renato Balestra sunt false?

Nu avem informații că Renato Balestra a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Renato Balestra sunt false sau scurse.

Familia Renato Balestra

Nu avem informații detaliate despre familia Renato Balestra începând cu 10/06/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Renato Balestra).

Ce s-a întâmplat cu Renato Balestra

Iată Știri despre Renato Balestra pe 10/06/2023.

Când s-a născut Renato Balestra?

Renato Balestra s-a născut pe Renato Balestra 🎂.

Renato Balestra vârsta

Începând cu 10/06/2023, vârsta Renato Balestra este 98.

Renato Balestra mai trăiește?

Din păcate, Renato Balestra a murit 2022-11-26, acum 0 ani 😢. Avea {durata de viață} ani 😰.

'\'\'' Română

Cât de bogat este Renato Balestra - Valoarea netă în 2023: €20.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »