Oscar Piastri Valoarea 2024

Cuprins

Oscar Piastri Valoarea 2024 Oscar Piastri

Oscar Piastri

Înălţime1.78 m (5′10″)Oscar Piastri Înălţime - 1.78 m.
Zi de nastere2001-04-06Oscar Piastri Zi de nastere: 2001-04-06
GenMaleOscar Piastri Gen - Male
ProfesieRacing DriverOscar Piastri - Unul dintre cei mai bogați Athletes
Greutatea68 kg (150 lbs)Oscar Piastri Greutatea - 68 kg

Oscar Piastri Wiki și biografie

Născut 2001-04-06, Oscar Piastri este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Male F1 Pilot, precum Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . Oscar Piastri a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Oscar Piastri: actualizare de 2024

2024 Oscar Piastri valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia statisticile și alte surse deschise, în 2024 Oscar Piastri valoarea netă este estimată în jur de $ 4.200.000 - bun pentru F1 Pilot.

Primii ani și triumfurile kartingului

Oscar Jack Piastri, născut pe 6 aprilie 2001, în Melbourne, Australia, a apărut ca un talent prodigios în lumea sporturilor cu motor. Călătoria acestei senzații de curse în vârstă de 22 de ani a început cu mașinile telecomandate la vârsta fragedă de șase ani, escaladând rapid la karting până la vârsta de 10 ani. Părinții săi, Chris și Nicole Piastri, au fost martorii semnelor timpurii ale unui minune al curselor. , în timp ce a câștigat campionatul mondial de clasa a doua la mașini telecomandate.

Racing Odyssey: Din Australia în lume

Tranziția Piastriului de la mașinile telecomandate la cursele profesionale a fost rapidă. În 2011, la vârsta de 10 ani, a intrat pe scena kartingului, iar până în 2014, a concurat în curse și campionate profesionale din Australia. Anul 2015 a marcat un moment esențial, când s-a aventurat în campionatele europene alături de Ricky Flynn Motorsport, pregătind scena pentru cariera sa globală de curse.

Formula de succes: de la Formula 4 la Formula 2

Traiectoria carierei lui Piastri a luat amploare cu un contract de sponsorizare de la compania tatălui său, HP Tuners, în 2016. Acest lucru i-a deschis ușa pentru a concura în Campionatul de Formula 4 din Emiratele Arabe Unite, terminând un lăudabil al șaselea. Anii următori l-au văzut urcând în rânduri, asigurându-și poziții de secund în campionatul britanic F4 și Formula Renault Eurocup 2018.

Cucerind Formula 3 și Formula 2

Apogeul carierei de juniori a lui Piastri a venit odată cu victoria sa în Formula Renault Eurocup în 2019. Un triumf ulterior în Campionatul FIA de Formula 3 în 2020 i-a consolidat statutul de stea în devenire. În mod remarcabil, Piastri a câștigat campionatul de Formula 2 în 2021, devenind primul pilot care a reușit această performanță în sezonul său de începători, o dovadă a priceperii și a hotărârii sale de neegalat.

McLaren: Un nou capitol începe

Într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor din 2022, Piastri s-a trezit implicat într-o controversă contractuală cu Alpine. În ciuda frământărilor, McLaren a profitat de ocazie, semnând-o pe Piastri pentru a se alătura rândurilor lor. Debutul său în Formula 1 în 2023 a fost întâmpinat cu succes imediat, arătându-și priceperea terminând pe locul patru în Marele Premiu al Marii Britanii.

Valoare netă și salariu: peisajul financiar

Valoarea netă a lui Piastri, estimată la 4 milioane de dolari, reflectă ascensiunea sa rapidă în lumea curselor. Salariul său, deși modest, la 775.000 de dolari pe an, conform ultimului contract McLaren, este de așteptat să crească, pe măsură ce continuă să lase o urmă de neșters în Formula 1.

Viața personală: dincolo de hipodrom

Dincolo de hipodrom, Piastri este o persoană cu interese diverse. Hobby-urile sale includ wakeboardingul, cricketul și baschetul. Un autoproclamat observator, recunoaște că a petrecut ore întregi absorbit de serialele Netflix, prezentând un amestec echilibrat de curse alimentate de adrenalină și activități pe îndelete.

Relații și aprobări

În viața personală, Piastri are o relație cu Lily Zneimer din 2019. În timp ce viața lor privată rămâne în mare parte ferită de ochiul public, cuplul a făcut apariții ocazionale împreună.

Fiind o figură renumită a curselor, Piastri se mândrește cu sprijinul unor companii precum Quad Lock, Dubber și compania tatălui său, HP Tuners. Aceste parteneriate nu numai că contribuie la valoarea sa netă, ci îi subliniază și capacitatea de comercializare în industria curselor.

O privire asupra viitorului lui Piastri

Cu recenta sa prelungire a contractului cu McLaren până în 2026, Piastri este pregătit pentru un viitor promițător în Formula 1. Adaptarea sa rapidă la eșaloanele de curse de elită și performanțe notabile sugerează că el este o forță de luat în seamă, iar laudele pe care le are a adunat până acum sunt doar începutul.

Concluzie: Ascensiunea de neoprit a lui Oscar Piastri

Călătoria lui Oscar Piastri de la un copil cu mașini telecomandate la un candidat la Formula 1 întruchipează esența unui minune al curselor moderne. În timp ce continuă să-și înscrie numele în analele istoriei sportului cu motor, lumea curselor așteaptă cu nerăbdare capitolele care se desfășoară ale carierei extraordinare a lui Oscar Piastri.

Valoarea Oscar Piastri - Metodologie

Determinăm toate valorile nete utilizând informații provenite din surse publice. În plus, luăm în considerare informațiile private și feedback-ul transmis de celebrități sau de reprezentanții acestora, atunci când sunt disponibile. De asemenea, folosim datele bursiere și inflația medie pentru a estima creșterea valorii nete a Oscar Piastri. Deși ne străduim să obținem cea mai mare acuratețe în calculele noastre, dacă nu este specificat altfel, aceste valori sunt doar aproximații.

Valoarea Oscar Piastri este similară cu:

Partenerul Oscar Piastri

Începând de 05/03/2024, soțul Oscar Piastri pare să fie Lily Zneimer.

Cât de înalt este Oscar Piastri?

Oscar Piastri este 1.78 m înalt. Desigur, înălțimea Oscar Piastri se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Oscar Piastri?

În 2024, Oscar Piastri cântărește aproximativ 68 kg.

Ce s-a întâmplat cu Oscar Piastri?

Verifică cele mai recente știri despre Oscar Piastri aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Oscar

Când s-a născut Oscar Piastri?

Oscar Piastri s-a născut pe Oscar Piastri 🎂.

Oscar Piastri vârsta

Începând cu 05/03/2024, vârsta Oscar Piastri este 22.

Oscar Piastri mai trăiește?

Din fericire, Oscar Piastri este încă în viață (începând cu 05/03/2024) și are 22 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Oscar Piastri - Valoarea netă în 2024: €4.200.000

Scris de Michael Zippo

Michael Zippo, webmaster și editor pasionat, se remarcă prin versatilitatea sa în diseminarea online. Prin blogul său, el explorează subiecte variind de la valoarea a celebrităților la dinamica afacerilor, economie și evoluții în IT și programare. Prezența sa profesională pe LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - este o reflectare a devotamentului său față de industrie, în timp ce gestionarea platformelor precum EmergeSocial.NET și theworldtimes.org evidențiază expertiza sa în crearea de conținut informativ și oportun. Implicat în proiecte semnificative precum python.engineering, Michael oferă o experiență unică în lumea digitală, invitând publicul să exploreze cu el numeroasele fațete online.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Weili Zhang

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

Celebrities Net Worth

Charles Oliveira

Celebrities Net Worth

Alex Pereira

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »