Marco Mengoni Valoarea 2023

Cuprins

Marco Mengoni Valoarea 2023 Marco Mengoni

Marco Mengoni

Înălţime1.88 (6′2″)Marco Mengoni Înălţime - 1.88.
Zi de nastere1988-12-25Marco Mengoni Zi de nastere: 1988-12-25
GenmaleMarco Mengoni Gen - male
ProfesieItalian singerMarco Mengoni - Unul dintre cei mai bogați Singers
Greutatea75 kg (165 lbs)Marco Mengoni Greutatea - 75 kg

Marco Mengoni Wiki și biografie

Născut 1988-12-25, Marco Mengoni este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți male singers, precum Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Marco Mengoni a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Marco Mengoni: actualizare de 2023

2023 Marco Mengoni valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net statisticile și alte surse deschise, în 2023 Marco Mengoni valoarea netă este estimată în jur de $ 5.100.000 - bun pentru singers.

O voce care a intrat în inimile italienilor, cea a lui Marco Mengoni, câștigătorul celei de-a treia ediții a X Factor și care, spre deosebire de mulți dintre colegii săi, a reușit, după ce a câștigat emisiunea, să se confirme album după album, melodie după melodie, devenind o adevărată icoană a pop-ului italian. Haideți să descoperim câteva date interesante despre viața sa!

Cine este Marco Mengoni: biografia

Să începem cu identitatea cântărețului: câți ani are Marco Mengoni? Născut la Ronciglione, în provincia Viterbo, la 25 decembrie 1988, în cursul carierei sale va deveni un reper nu numai pentru talentul său muzical, ci și pentru frumusețea sa. Deși un mit ar trebui demontat imediat! Mulți oameni cred că artistul este un adevărat top, dar, de fapt, înălțimea lui Marco Mengoni este de 188 cm.

Copilăria sa este marcată încă din primii ani de pasiunea pentru muzică, care s-a dezvoltat și ea oarecum întâmplător. De fapt, pe când avea doar 14 ani, s-a înscris la o școală de canto paralelă cu școala, iar profesorul său a fost cel care a sesizat imediat talentul băiatului, incluzându-l într-un cvintet vocal cu care avea să înceapă să cânte seara în câteva cluburi.

Câțiva ani mai târziu avea să vină rândul începutului carierei sale solo, dar poate nu toată lumea știe că în acești ani Marco Mengoni era gras! Cântărețul cânta la 17 ani cântărea aproape frumoasa sută de kilograme, iar o gripă l-a făcut să ia decizia de a încerca să slăbească. Privindu-l astăzi, cu siguranță nu ar fi greu de spus că obiectivul a fost atins!

La vârsta de 19 ani a venit decizia de a se muta la Roma, unde Marco își va continua studiile la Universitatea de Limbi și va continua să își cultive marea pasiune pentru muzică. Abia în 2009 Mengoni alege să participe la castingul celei de-a treia ediții a X Factor Italia. Iar restul este istorie...

Ce face Marco Mengoni în prezent? Vedeta propriului său podcast, Il Riff, continuă să fie unul dintre cei mai iubiți și respectați cântăreți din Italia. În 2021 a lansat un nou album, Materia (Pământ), prima parte a unui proiect mult mai amplu, care va fi completat de alte două discuri în anii următori. Cel de-al doilea, lansat în 2022, este Materia (Skin). Un aperitiv pentru revenirea sa la Sanremo în 2023.

Marco Mengoni: viața privată

Întotdeauna foarte timid în ceea ce privește viața sa personală, lui Marco îi place să se definească drept o ființă umană la fel ca toți ceilalți, care face greșeli, câștigă, pierde, suferă și se bucură. De fapt, dacă ar fi după el, s-ar simți la fel ca o persoană normală, "dacă aș avea o vagă idee despre ce înseamnă asta". 

Foarte apropiat de familia sa, Marco și-a moștenit spiritul de inițiativă și dorința de a da totul de la tatăl său, Fabrizio, care, după cum a declarat cântărețul în numeroase interviuri, a făcut întotdeauna tot posibilul pentru a ține familia unită și a fi alături de cei dragi și de singurul său fiu. De la bunicul Sestilio, pe de altă parte, vine pasiunea pentru gătit și tradiție. Gândiți-vă că de la el Marco a învățat să facă ricotta și mozzarella!

În ceea ce privește viața sa amoroasă, sunt multe întrebări care se învârt în jurul artistului. În primul rând, mulți fani se întreabă dacă Marco Mengoni este logodit, însă cântărețul nu a divulgat niciodată informații confidențiale, așa că nu se știe practic nimic nici despre iubirile sale din trecut, cu atât mai puțin despre posibilele sale flirturi actuale. Și când te gândești că în urmă cu ceva timp au existat zvonuri despre Marco și o probabilă conviețuire... Dar, la urma urmei, la ce te poți aștepta de la cineva care nu suportă să fie în centrul bârfelor și să vorbească cu ziarele?

A doua întrebare pe care și-o pune toată lumea este următoarea. Este Marco Mengoni homosexual? Din nou, se pare că nu există nicio modalitate de a obține un răspuns, deși au existat multe declarații ambigue din partea cântărețului.

Patrimonio a lui Marco Mengoni

Pentru a înțelege cel mai bine succesul lui Marco Mengoni, putem lăsa cifrele să vorbească de la sine: șaizeci de discuri de platină, trei discuri de aur și peste 3,7 milioane de exemplare vândute de-a lungul carierei sale.

Când a semnat cu Sony după succesul său la X Factor, gigantul american i-a garantat un contract în valoare de 300.000 de euro; având în vedere succesul său enorm și volumul de vânzări, putem presupune o avere cu șase cifre pentru cântărețul din Viterbo.

În ceea ce privește participarea la Festivalul de la Sanremo, cachetul pentru cântăreții concurenți este o compensație pentru cheltuieli în valoare de 48.000 de euro.

Și nu numai. De fapt, Marco Mengoni a avut în 2021 o cifră de afaceri de 893.000 de euro cu un profit de 101.000 de euro (+36,49% față de 2020) cu firma sa "No comment". Compania lui Mengoni se ocupă cu orice afacere imobiliară și de mobilă, dar se ocupă și de producția și difuzarea de afișe, autocolante, cărți, discuri și altele pentru marii artiști ai muzicii italiene.

Știați că...

  • Marco își urăște profund ziua de naștere, care cade exact pe 25 decembrie. Motivul? Fiind de Crăciun, nu apucă niciodată să sărbătorească împreună cu prietenii săi.
  • Ceea ce îi place în schimb este tenisul, vacanțele în Puglia (deși adoră să fie la Roma), călăria, gătitul pentru prieteni și pisicile.

Valoarea netă Marco Mengoni este similară cu:

Partenerul Marco Mengoni

Începând de 25/09/2023, soțul Marco Mengoni pare să fie unknown.

Cât de înalt este Marco Mengoni?

Marco Mengoni este 1.88 înalt. Desigur, înălțimea Marco Mengoni se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Marco Mengoni?

În 2023, Marco Mengoni cântărește aproximativ 75 kg.

Ce s-a întâmplat cu Marco Mengoni?

Verifică cele mai recente știri despre Marco Mengoni aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Marco

Când s-a născut Marco Mengoni?

Marco Mengoni s-a născut pe Marco Mengoni 🎂.

Marco Mengoni vârsta

Începând cu 25/09/2023, vârsta Marco Mengoni este 34.

Marco Mengoni mai trăiește?

Din fericire, Marco Mengoni este încă în viață (începând cu 25/09/2023) și are 34 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Marco Mengoni - Valoarea netă în 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Kurt Kitayama

Celebrities Net Worth

Collin Morikawa

Celebrities Net Worth

Will Zalatoris

Celebrities Net Worth

Keegan Bradley

Celebrities Net Worth

Corey Conners

Celebrities Net Worth

Matt Fitzpatrick

Celebrities Net Worth

Xander Schauffele

Celebrities Net Worth

Viktor Hovland

Celebrities Net Worth

Kai Cenat

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »