Johnny Sins Valoarea 2023

Cuprins

Johnny Sins Valoarea 2023 Johnny Sins

Johnny Sins

Înălţime1.83 (6′0″)Johnny Sins Înălţime - 1.83.
Zi de nastere1979-11-23Johnny Sins Zi de nastere: 1979-11-23
GenmaleJohnny Sins Gen - male
ProfesieAdult film actorJohnny Sins - Unul dintre cei mai bogați Acting
Greutatea80 kg (176 lbs)Johnny Sins Greutatea - 80 kg

Johnny Sins Wiki și biografie

Născut 1979-11-23, Johnny Sins este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți male celebrities, precum Demi Lovato, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, Marina Ruy Barbosa, Jacqueline Fernandez, . Johnny Sins a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Johnny Sins: actualizare de 2023

2023 Johnny Sins valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net statisticile și alte surse deschise, în 2023 Johnny Sins valoarea netă este estimată în jur de $ 5.200.000 - bun pentru celebrities.

Johnny Sins este un actor american de film pentru adulți, regizor, YouTuber și antreprenor. S-a născut pe 31 decembrie 1978, în Pennsylvania, SUA, sub numele de Steven Wolfe. Sins este unul dintre cei mai populari actori de film pentru adulți din lume și a câștigat numeroase premii pentru munca sa în industrie.

A avut o carieră de succes ca actor și regizor, iar dedicarea lui pentru fitness și sănătate este o inspirație pentru mulți. Cu spiritul său antreprenorial și pasiunea pentru munca sa, este sigur să spunem că ne putem aștepta să vedem mai multe de la Johnny Sins în viitor.

Cariera

Sins și-a început cariera în industria filmului pentru adulți în 2006 și de atunci a devenit unul dintre cei mai recunoscuți și populari interpreți masculini din industrie. A lucrat cu numeroase case de producție, inclusiv Brazzers, Digital Playground și Wicked Pictures. De asemenea, a câștigat mai multe premii pentru munca sa în industrie, inclusiv premiul XBIZ 2014 pentru interpretul masculin al anului și premiul AVN 2016 pentru interpretul masculin al anului.

Johnny Sins este, de asemenea, regizor și a regizat mai multe filme pentru adulți, inclusiv „The Insatiable Miss Jessa Rhodes”; și „The Sins Life Vol. 1." Pe lângă munca sa în industria filmului pentru adulți, Sins a creat și un canal YouTube în care își împărtășește gândurile și experiențele despre industrie, precum și sfaturi și trucuri pentru artiștii aspiranți.

Forma fizică

Johnny Sins este cunoscut pentru fizicul său musculos, pe care îl menține printr-un regim de fitness riguros. El este un pasionat de fitness încă din adolescență și a lucrat ca antrenor personal și nutriționist înainte de a urma o carieră în industria filmului pentru adulți. El împărtășește frecvent sfaturile sale de fitness și rutinele de antrenament pe canalele sale de socializare, inspirând mulți dintre fanii săi să adopte un stil de viață mai sănătos.

În ceea ce privește relațiile, Sins este căsătorită cu o colega actriță de film pentru adulți, Kissa Sins. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare în 2014 și s-a căsătorit în 2016. Lucrează frecvent împreună la filme și chiar și-au înființat propria companie de producție, SinsLife. Sins este cunoscut pentru relația sa strânsă cu soția sa, iar cuplul își împărtășește adesea viața personală pe canalele lor de socializare, oferind fanilor o privire asupra vieții lor împreună.

Companii cu Johnny Sins

Johnny Sins este, de asemenea, antreprenor și a lansat mai multe afaceri în afara industriei filmului pentru adulți. Și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, Sins Apparel, care prezintă o gamă de îmbrăcăminte și accesorii inspirate din stilul său personal. El a lansat, de asemenea, propria sa linie de jucării sexuale, Johnny Sins Toys, care sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența sexuală atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Valoare netă Johnny Sins

În ceea ce privește valoarea netă și venitul său, Sins este în industria filmului pentru adulți de peste un deceniu și s-a impus ca unul dintre cei mai buni performeri din industrie. Deși valoarea sa netă exactă nu este cunoscută public, este estimată la aproximativ 5,2 milioane de dolari. El câștigă un venit substanțial din munca sa în industrie, precum și din canalul său YouTube și din alte întreprinderi.

Mașini și case Johnny Sins

Johnny este cunoscut pentru stilul său de viață luxos și este un pasionat de mașini. El deține un Lamborghini Aventador, care este una dintre cele mai scumpe mașini din lume, cu un preț de peste 400.000 de dolari. De asemenea, deține un Mercedes-Benz G63 AMG, care este un SUV de înaltă performanță, cu un preț de peste 150.000 USD.

Pe lângă mașinile sale, Sins deține și mai multe proprietăți. El și soția sa, Kissa Sins, dețin o casă luxoasă în Las Vegas, pe care o prezintă adesea pe canalele lor de socializare. Cuplul a achiziționat și o proprietate în Mexic, unde plănuiesc să petreacă mai mult timp în viitor.

Valoarea netă Johnny Sins este similară cu:

Partenerul Johnny Sins

Începând de 06/12/2023, soțul Johnny Sins pare să fie Kissa Sins (ex).

Cât de înalt este Johnny Sins?

Johnny Sins este 1.83 înalt. Desigur, înălțimea Johnny Sins se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Johnny Sins?

În 2023, Johnny Sins cântărește aproximativ 80 kg.

Ce s-a întâmplat cu Johnny Sins?

Verifică cele mai recente știri despre Johnny Sins aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Johnny

Când s-a născut Johnny Sins?

Johnny Sins s-a născut pe Johnny Sins 🎂.

Johnny Sins vârsta

Începând cu 06/12/2023, vârsta Johnny Sins este 44.

Johnny Sins mai trăiește?

Din fericire, Johnny Sins este încă în viață (începând cu 06/12/2023) și are 44 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Johnny Sins - Valoarea netă în 2023: €5.200.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Shohei Ohtani

Celebrities Net Worth

Erling Haaland

Celebrities Net Worth

Carlos Sainz

Celebrities Net Worth

Oscar Piastri

Celebrities Net Worth

Alex Albon

Celebrities Net Worth

Pierre Gasly

Celebrities Net Worth

Kevin Magnussen

Celebrities Net Worth

Yuki Tsunoda

Celebrities Net Worth

Esteban Ocon

News

News archive

11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 »