Giorgio Locatelli Valoarea 2023

Cuprins

Giorgio Locatelli Valoarea 2023 Giorgio Locatelli

Giorgio Locatelli

Înălţime1.8 m.Giorgio Locatelli Înălţime - 1.8m.
Zi de nastere1963-04-07Giorgio Locatelli Zi de nastere: 1963-04-07
GenMaleGiorgio Locatelli Gen - Male
ProfesieChefGiorgio Locatelli - Unul dintre cei mai bogați
Greutatea75 kgGiorgio Locatelli Greutatea - 75 kg

Care este valoarea netă Giorgio Locatelli în 2023

Salariu anual de Giorgio Locatelli 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Giorgio Locatelli va crește până la aproximativ $ 5.100.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte Chef.

Giorgio Locatelli, cât câștigă cunoscutul judecător MasterChef? Aflăm totul despre bogăția cunoscutului judecător MasterChef Italia, mândru proprietar al unor restaurante cu stea (și cu siguranță foarte profitabile!).

Datorită participării sale la MasterChef în calitate de judecător, a devenit un personaj foarte iubit în țara noastră. Vorbim despre Giorgio Locatelli, cunoscut bucătar și acum și VIP datorită participării sale la celebrul show de talente culinare.

Din 2019, precum și în cursul actualei ediții a programului, Locatelli se alătură colegilor săi Canavacciuolo și Barbieri, după ce a înlocuit-o pe Antonia Klugman.

Dar cât câștigă Giorgio Locatelli? Mulți se întreabă, având în vedere faima bucătarului ca restaurator, dar și ca personalitate de televiziune. Să încercăm să aflăm împreună.

Giorgio Locatelli: informații biografice și viață privată

Înainte de a afla cât câștigă Giorgio Locatelli din afacerea sa cu restaurante și din participarea sa la diferite programe TV, haideți să aflăm puțin mai multe despre el.

Locatelli este originar din provincia Varese: s-a născut în Corgeno la 7 aprilie 1963. Bucătarul provine dintr-o familie de restauratori: părinții lui erau de fapt directori de restaurante.

De aceea, bucătarul a urmat pașii mamei și tatălui său, dar a făcut o alegere destul de drastică. De fapt, a decis de mic să lucreze în străinătate. După ce a lucrat prin Europa, Giorgio Locatelli s-a mutat în Anglia și aici a deschis un restaurant binecunoscut.

Vorbim despre Locanda Locatelli, situată în Londra și care se mândrește cu râvnita Stea Michelin.

Cunoscutul bucătar este legat de partenerul său de afaceri Plaxy Exton de mai bine de 30 de ani. După o logodnă de trei ani, cuplul s-a căsătorit în 1995. În anul următor, s-a născut fiica cuplului, Margherita Locatelli.

Giorgio Locatelli: cariera care i-a asigurat o avere uluitoare

În mod evident, câștigurile lui Giorgio Locatelli sunt rezultatul unei cariere foarte lungi și fructuoase. După cum am menționat, bucătarul a părăsit Italia pentru a lucra prin Europa.

În CV-ul său, Giorgio se mândrește cu o colaborare cu celebrul hotel Savoy din Londra, precum și cu restaurantul parizian Laurent alla Tour d'Argent.

S-a întors la Londra pentru a lucra pentru restaurantul Olivo, apoi și-a deschis propriul restaurant.

În acest moment, deține nu numai celebra Locanda din Londra, ci și Ronda Locatelli, deschisă în Dubai.

Giorgio Locatelli, cât câștigă cunoscutul judecător MasterChef: o avere uriașă

Deci, cât câștigă Giorgio Locatelli? Evident, este imposibil să stabiliți un venit lunar exact, dar bucătarul celebru câștigă o sumă cu adevărat imensă.

Restaurantele sale, în special Locanda Locatelli, găzduiesc în fiecare zi VIP-uri și celebrități. Prin urmare, prețurile restaurantului sunt destul de mari.

La urma urmei, printre patronii săi, Locatelli se laudă și cu Regele Charles al Angliei.

Se pare că acest restaurant poate câștiga până la £8 milioane în fiecare an, cu un profit estimat de 10%. La aceste castiguri, desigur, trebuie adaugate si cele ale Rondei Locatelli. Din păcate, veniturile acestui restaurant nu au fost dezvăluite, dar restaurantul este cu siguranță capabil să câștige o sumă la fel de mare.

În sfârșit, Giorgio Locatelli poate conta pe cașetul garantat de MasterChef, program pentru care joacă rolul de judecător, așa cum am menționat deja.

Un cachet care ar trebui să fie în jur de 400.000 de euro în fiecare an, conform celor declarate de fostul judecător al programului Carlo Cracco în urmă cu câțiva ani.

Câți bani câștigă Giorgio Locatelli

Conform statisticilor noastre (actualizate 10/06/2023), valoarea exactă și completă a salariului Giorgio Locatelli nu este dezvăluită, dar venitul Giorgio Locatelli în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Giorgio Locatelli este în jur de 5.100.000.

Valoarea netă Giorgio Locatelli este apropiată de una dintre următoarele persoane:

Giorgio Locatelli Wiki și biografie

Născut 1963-04-07, Giorgio Locatelli este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Chef, ca . Popularitatea Giorgio Locatelli a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

Mai trebuie să actualizez informațiile despre Giorgio Locatelli {soț} - dar cu siguranță, fiind un Male atractiv, aproape 1.8, Giorgio Locatelli își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii Chef ca bine).

Giorgio Locatelli Plaxy

Începând cu 10/06/2023, nu avem informații de încredere și precise despre Plaxy lui Giorgio Locatelli. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

Cât de înalt este Giorgio Locatelli

O întrebare bună. În special, Giorgio Locatelli are aproape 1.8 înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Giorgio Locatelli 1.8 se schimbă lent cu timpul.

Celebrități cu înălțime similară:

Naționalitatea Giorgio Locatelli

Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Giorgio Locatelli naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

Fotografiile nud cu Giorgio Locatelli sunt false?

Nu avem informații că Giorgio Locatelli a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Giorgio Locatelli sunt false sau scurse.

Familia Giorgio Locatelli

Nu avem informații detaliate despre familia Giorgio Locatelli începând cu 10/06/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Giorgio Locatelli).

Ce s-a întâmplat cu Giorgio Locatelli

Iată Știri despre Giorgio Locatelli pe 10/06/2023.

Când s-a născut Giorgio Locatelli?

Giorgio Locatelli s-a născut pe Giorgio Locatelli 🎂.

Giorgio Locatelli vârsta

Începând cu 10/06/2023, vârsta Giorgio Locatelli este 60.

Giorgio Locatelli mai trăiește?

Din fericire, Giorgio Locatelli este încă în viață (începând cu 10/06/2023) și are 60 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

'\'\'' Română

Cât de bogat este Giorgio Locatelli - Valoarea netă în 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »