Frits van Eerd Valoarea 2023

Cuprins

Frits van Eerd Valoarea 2023 Frits van Eerd

Frits van Eerd

Înălţime1.78 m.Frits van Eerd Înălţime - 1.78m.
Zi de nastere1967-03-25Frits van Eerd Zi de nastere: 1967-03-25
GenMaleFrits van Eerd Gen - Male
ProfesieRacing DriverFrits van Eerd - Unul dintre cei mai bogați
Greutatea75 kgFrits van Eerd Greutatea - 75 kg

Care este valoarea netă Frits van Eerd în 2023

Salariu anual de Frits van Eerd 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Frits van Eerd va crește până la aproximativ $ 19.500.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte Racing Driver.

Cât este valoarea netă a lui Frits van Eerd?

Cât este valoarea netă a lui Frits van Eerd? Desigur, suntem cu toții super încântați de asta. Din păcate, CEO al Jumbo nu a comentat valoarea sa netă. Desigur, am făcut cercetări ample. Frits este CEO, dar oficial averea lui aparține tatălui său, Karel van Eerd. Potrivit citatelor, averea lui este estimată la € 2,5 miliarde. Desigur, asta spune ceva despre abilitățile lui Fritz.

Cine este Fritz van Eald?

Mulți oameni știu că Fritz este CEO-ul Jumbo. Dar cum a început? Oricum cine este acest CEO? Fritz s-a născut la Wegel pe 25 martie 1967. În tinerețe a studiat administrarea afacerilor atât în ​​Olanda, cât și în Statele Unite. frumos!

S-a alăturat Jumbo la vârsta de 25 de ani. Atunci era încă un mic lanț de supermarketuri cu 37 de magazine. A început ca manager de produs în divizia de pâine și a fost rapid promovat. A devenit director de supermarket în Tilburg. În 1996 a devenit CEO al Jumbo împreună cu tatăl său.

Este destul de grozav. Împreună cu tatăl său Karel, sora Colette și sora Monique, deține Jumbo. Fiecare joacă un rol diferit. Bineînțeles, Fritz este CEO-ul și fața Jumbo. Și Jumbo a crescut rapid. În 2009, de exemplu, toate supermarketurile Super de Boer au fost cumpărate și transformate în Jumbo. La scurt timp după aceea, același lucru s-a întâmplat cu C1000. În 2016, familia a achiziționat și lanțul de alimente La Place.
O mișcare foarte inteligentă, deoarece produsele Laplace sunt vândute și în supermarketuri. Se vinde ca niște prăjituri calde (atât la propriu, cât și la figurat). De asemenea, toate EMTÉ iar Agrimarkt s-a transformat în Jumbo. În 2020, HEMA a fost transferată și în familie! Acum există peste 700 de supermarketuri în Jumbo.

Pe lângă rolul său de CEO, Frits are și multe hobby-uri. Activ în sportul cu motor de la o vârstă fragedă. Concurează în Formula Renault din 1993 cu propria sa echipă, VES Racing. În 1996 a devenit și campion Benelux. De asemenea, deține mai multe mașini de F1 și are propria sa echipă de curse în clasa LMP2.

Van Eerd este, de asemenea, un mare fan al F1. El a sponsorizat campionul mondial Max Verstappen din 2013. Are și propria echipă de bicicliști:
viza jumbo. Ai putea spune că Fritz are un deget în plăcintă în multe locuri. 

Sporturi cu motor

Van Eerd a fost activ în sportul cu motor de la o vârstă fragedă. Cu propria sa echipă (VES Racing) conduce pentru Formula Renault din 1993, unde a devenit campion Benelux în 1996. Din 2000 activează în principal în raliuri și a câștigat campionatul olandez (2006). Apoi a participat de cinci ori la Raliul Dakar (în cursă). În 2017, Van Eerd și-a făcut debutul pentru echipa sa de curse Olanda în așa-numita clasă LMP2 din Seria Europeană Le Mans și cele 24 de ore de la Le Mans. Un an mai târziu a fost promovat la Campionatul Mondial de Anduranță FIA cu Racing Team Holland. Campionatul mondial include și cele 24 de ore de la Le Mans. În 2019, van Eald împreună cu colegii de echipă Gied van der Garde și Nick de Vries au câștigat 6 ore Fuji în drum spre Campionatul Mondial. Este pentru prima dată în istorie când o echipă olandeză câștigă o cursă la Campionatul Mondial de Anduranță FIA. Pe lângă munca sa de pilot de curse, Van Eerd a creat o colecție de mașini de Formula 1, restaurate de VES Racing și utilizate în mod regulat în evenimente și curse istorice de mașini de curse. De exemplu, a avut succes de ani de zile în așa-numita serie BOSS, campionatul mașinilor vechi de Formula 1.

Muzică

Van Eerd cântă la trompetă în trupa sa Factor 12. În 2008, Van Eerd a obținut și un hit din Top 40 cu piesa We do the light off, pe care a înregistrat-o împreună cu De Gebroeders Ko.

Sponsorizare

Cu Jumbo, Van Eerd a devenit primul sponsor al Max Verstappen la sfârșitul anului 2013, care apoi a făcut trecerea de la karting la motorsport. În plus, este strâns implicat cu Jumbo în cariera pilotului IndyCar Rinus van Kalmthout, l-a susținut pe Nyck de Vries în perioada în care a devenit campion la Formula 2 și a fost de ani de zile sponsorul multiplui campion mondial de motocross Jeffrey Herlings. Prin echipa de juniori alimentată de Racing Team Netherlands, el se conectează cu Jumbo la așa-numita clasă Micro Max și Mini Max de karting olandez; leagănul noilor talente de curse.

Câți bani câștigă Frits van Eerd

Conform statisticilor noastre (actualizate 10/06/2023), valoarea exactă și completă a salariului Frits van Eerd nu este dezvăluită, dar venitul Frits van Eerd în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Frits van Eerd este în jur de 19.500.000.

Valoarea netă Frits van Eerd este apropiată de una dintre următoarele persoane:

Frits van Eerd Wiki și biografie

Născut 1967-03-25, Frits van Eerd este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Racing Driver, ca . Popularitatea Frits van Eerd a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

Mai trebuie să actualizez informațiile despre Frits van Eerd {soț} - dar cu siguranță, fiind un Male atractiv, aproape 1.78, Frits van Eerd își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii Racing Driver ca bine).

Frits van Eerd Famke Heinrichs

Începând cu 10/06/2023, nu avem informații de încredere și precise despre Famke Heinrichs lui Frits van Eerd. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

Cât de înalt este Frits van Eerd

O întrebare bună. În special, Frits van Eerd are aproape 1.78 înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Frits van Eerd 1.78 se schimbă lent cu timpul.

Celebrități cu înălțime similară:

Naționalitatea Frits van Eerd

Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Frits van Eerd naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

Fotografiile nud cu Frits van Eerd sunt false?

Nu avem informații că Frits van Eerd a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Frits van Eerd sunt false sau scurse.

Familia Frits van Eerd

Nu avem informații detaliate despre familia Frits van Eerd începând cu 10/06/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Frits van Eerd).

Ce s-a întâmplat cu Frits van Eerd

Iată Știri despre Frits van Eerd pe 10/06/2023.

Când s-a născut Frits van Eerd?

Frits van Eerd s-a născut pe Frits van Eerd 🎂.

Frits van Eerd vârsta

Începând cu 10/06/2023, vârsta Frits van Eerd este 56.

Frits van Eerd mai trăiește?

Din fericire, Frits van Eerd este încă în viață (începând cu 10/06/2023) și are 56 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

'\'\'' Română

Cât de bogat este Frits van Eerd - Valoarea netă în 2023: €19.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »