Erling Haaland Valoarea 2024

Cuprins

Erling Haaland Valoarea 2024 Erling Haaland

Erling Haaland

Înălţime1.94 m (6′4″)Erling Haaland Înălţime - 1.94 m.
Zi de nastere2000-07-21Erling Haaland Zi de nastere: 2000-07-21
GenMaleErling Haaland Gen - Male
ProfesieSoccer playerErling Haaland - Unul dintre cei mai bogați Athletes
Greutatea88 kg (194 lbs)Erling Haaland Greutatea - 88 kg

Erling Haaland Wiki și biografie

Născut 2000-07-21, Erling Haaland este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Male Football player, precum Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . Erling Haaland a câștigat popularitate și cu ajutorul rețelelor sociale: Instagram, YouTube și TikTok.

Valoare netă Erling Haaland: actualizare de 2024

2024 Erling Haaland valoarea netă și salariul

În conformitate cu EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia statisticile și alte surse deschise, în 2024 Erling Haaland valoarea netă este estimată în jur de $ 40.900.000 - bun pentru Football player.

Provenit din Leeds, Anglia, această senzație norvegiană a luat cu asalt universul fotbalului, doborând recorduri și stabilind noi standarde. De la începutul său până la valoarea netă uluitoare, călătoria lui Haaland este o poveste fascinantă despre dăruire, pricepere și triumf.

Văța timpurie: apare un minune al sportului

Născut pe 21 iulie 2000, în Leeds, Anglia, rădăcinile lui Haaland se împletesc cu regalitatea fotbalului. Tatăl său, Alfie Haaland, a jucat pentru Leeds United în Premier League, în timp ce mama sa, Gry Marita Braut, a fost un sportiv formidabil specializat în evenimente de heptatlon. Mutarea familiei la Bryne, Norvegia, în 2004, a marcat începutul călătoriei lui Erling în lumea sportului.

De la o vârstă fragedă, Haaland a manifestat o pasiune pentru fotbal, printre alte sporturi precum handbalul, golful și atletism. Concentrarea lui asupra fotbalului l-a condus la academia clubului din orașul natal al lui Bryne la vârsta fragedă de cinci ani, punând bazele unei cariere stelare.

Ascensiunea în carieră: de la Bryne la Manchester City

Ridicarea lui Haaland în rânduri a fost rapidă. Până în sezonul 2015-2016, el făcea deja furori cu echipa de rezervă a lui Bryne, marcând optsprezece goluri în paisprezece meciuri. O încercare cu clubul german 1899 Hoffenheim a făcut semn, dar destinul l-a condus la Molde, unde a debutat la seniori, terminând primul sezon cu patru goluri în douăzeci de apariții.

Red Bull Salzburg a făcut apel în 2018, semnând Haaland cu un contract de cinci ani. Impactul său a fost imediat și spectaculos: șapte hattrick-uri în 27 de jocuri, stabilind recorduri în UEFA Champions League. Giganții din Bundesliga, Borussia Dortmund, și-au asigurat serviciile în decembrie 2019, iar Haaland și-a continuat marfa de goluri, înregistrând 44 de goluri în sezonul său de debut.

În 2022, Manchester City a orchestrat o mișcare de succes, asigurând serviciile lui Haaland pentru o taxă de transfer uriașă de 63 de milioane de dolari. Sezonul său de debut în Premier League l-a văzut să bată recorduri, devenind cel mai bun marcator al ligii și conducând Manchester City la victorie în Premier League engleză și FA Cup.

Valoare netă și salariu: averea financiară a unui fenomen

Valoarea netă a lui Erling Haaland se ridică la o impresionantă 40 de milioane de dolari, o dovadă a priceperii sale pe teren și a susținărilor profitabile. Salariul său la Manchester City este uimitor de £375.000 pe săptămână, plasându-l printre cei mai buni câștigători ai clubului. Dincolo de prezentare, contractele de aprobare ale lui Haaland cu mărci precum Samsung, Viaplay și Hyperice au adăugat un plus de 4 milioane USD portofoliului său financiar.

În martie 2023, Haaland a încheiat o afacere monumentală de 24 de milioane de dolari pe an cu Nike, respingând avansurile de la Adidas și Puma. Pe măsură ce starul său continuă să crească, valoarea netă a atacantului este pregătită pentru o creștere exponențială.

Pe scena internațională: impactul lui Haaland dincolo de cluburi

Abilitația lui Haaland se extinde dincolo de fotbalul de club; este o figură cheie în echipa națională a Norvegiei. De la reprezentarea țării la diferite niveluri de vârstă până la marcarea a nouă goluri remarcabile într-un singur meci la Cupa Mondială FIFA U-20, impactul lui Haaland pe scena internațională este incontestabil.

Viața personală: dincolo de teren

Dincolo de domeniu, viața personală a lui Haaland reflectă angajamentul său față de familie și pasiunea pentru diverse interese. Cu o iubită, Isabel Haugseng Johansen, care îi împărtășește dragostea pentru fotbal, relația discretă a lui Haaland adaugă o notă de intimitate personalității sale publice. Aparițiile ocazionale ale cuplului oferă fanilor o privire asupra momentelor lor comune, de la vacanțe la evenimente de sărbătoare.

Valoarea Erling Haaland - Metodologie

Determinăm toate valorile nete utilizând informații provenite din surse publice. În plus, luăm în considerare informațiile private și feedback-ul transmis de celebrități sau de reprezentanții acestora, atunci când sunt disponibile. De asemenea, folosim datele bursiere și inflația medie pentru a estima creșterea valorii nete a Erling Haaland. Deși ne străduim să obținem cea mai mare acuratețe în calculele noastre, dacă nu este specificat altfel, aceste valori sunt doar aproximații.

Valoarea Erling Haaland este similară cu:

Partenerul Erling Haaland

Începând de 05/03/2024, soțul Erling Haaland pare să fie Isabel Haugseng Johansen.

Cât de înalt este Erling Haaland?

Erling Haaland este 1.94 m înalt. Desigur, înălțimea Erling Haaland se schimbă lent cu timpul.

Persoane cu înălțime similară:

Ce este greutatea Erling Haaland?

În 2024, Erling Haaland cântărește aproximativ 88 kg.

Ce s-a întâmplat cu Erling Haaland?

Verifică cele mai recente știri despre Erling Haaland aici.

Vezi și: oameni celebri cu numele Erling

Când s-a născut Erling Haaland?

Erling Haaland s-a născut pe Erling Haaland 🎂.

Erling Haaland vârsta

Începând cu 05/03/2024, vârsta Erling Haaland este 23.

Erling Haaland mai trăiește?

Din fericire, Erling Haaland este încă în viață (începând cu 05/03/2024) și are 23 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

Cât de bogat este Erling Haaland - Valoarea netă în 2024: €40.900.000

Scris de Michael Zippo

Michael Zippo, webmaster și editor pasionat, se remarcă prin versatilitatea sa în diseminarea online. Prin blogul său, el explorează subiecte variind de la valoarea a celebrităților la dinamica afacerilor, economie și evoluții în IT și programare. Prezența sa profesională pe LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - este o reflectare a devotamentului său față de industrie, în timp ce gestionarea platformelor precum EmergeSocial.NET și theworldtimes.org evidențiază expertiza sa în crearea de conținut informativ și oportun. Implicat în proiecte semnificative precum python.engineering, Michael oferă o experiență unică în lumea digitală, invitând publicul să exploreze cu el numeroasele fațete online.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Weili Zhang

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

Celebrities Net Worth

Charles Oliveira

Celebrities Net Worth

Alex Pereira

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »