Elon Musk Valoarea 2023

Cuprins

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Care este valoarea netă Elon Musk în 2023

Salariu anual de Elon Musk 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Elon Musk va crește până la aproximativ $ 176.000.000.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte businessmen.

Moștenirea Elon Musk 2023

Având o valoare netă estimată de aproximativ 181 de miliarde de dolari la 18 noiembrie 2022, Musk este cea mai bogată persoană din lume conform indicelui Bloomberg Billionaires și a listei Forbes de miliardari în timp real. CEO și arhitect de produs al Tesla, Inc.

Musk este CEO-ul Tesla, cel mai valoros producător auto din lume. Compania din Austin, Texas, vinde vehicule electrice și baterii solare pentru casă. Musk este, de asemenea, CEO-ul SpaceX, un producător de rachete contractat de NASA pentru a alimenta stația spațială și deține compania de social media Twitter.

Cum și-a luat Elon Musk banii?

Ca mulți oameni, probabil vă întrebați cum a făcut bani Elon Musk. El este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Tesla și SpaceX, dar Musk a luat premiul. prima sa avere ca co-fondator al PayPal.

Musk deține aproximativ 15% din Tesla, conform unui dosar de reglementare din august 2022. De asemenea, deține aproximativ 92,9 milioane de opțiuni exercitabile.

SpaceX este evaluat folosind o rundă de finanțare din iunie 2022, evaluată la 1.000.000 USD. compania în aproximativ 125.000 milioane de dolari. O prezentare din 2020 a arătat cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Musk ar fi deținut 47% din compania controlată strâns printr-un trust. Analiza Bloomberg presupune că miza lor a fost diluată la aproximativ 44% în rundele ulterioare. Valoarea este redusă cu 15% pentru a ține cont de reducerile tipice pe care acțiunile unicorn le atrag pe piața secundară.

În aprilie 2022, Musk a oferit un nou contract. cumpără Twitter Inc pentru 44 de miliarde de dolari. Acordul a fost încheiat. în octombrie 2022. Se estimează că deține aproximativ 79% din companie conform investitorilor externi dezvăluiți în mai 2022. Valoarea sa se bazează pe prețul său de ofertă și este ajustată pentru rentabilitatea indicelui Solactive Social Media. O datorie de 4,6 miliarde USD este inclusă pentru a contabiliza costul achiziției, după deducerea celor 17,8 miliarde USD în numerar calculate pentru achiziție. Ce era disponibil la momentul închiderii.

Valoarea numerarului dvs. include veniturile din tranzacții privilegiate și este ajustată pentru a reflecta impozitele, performanța pieței și donațiile caritabile.

Aproximativ jumătate din acțiunile Tesla ale lui Musk au fost gajate ca garanție pentru a garanta datoria personală, conform declarației de procură a companiei din 2022. Suma maximă permisă în cadrul acestei tranzacții nu putea depăși 25 % din valoarea acelor acțiuni, potrivit depozit și 25% din acțiunile angajate au fost deduse din dobânda dumneavoastră pentru a contabiliza linia de credit. Musk a spus în 2019 că unele dintre acțiunile sale SpaceX au fost de asemenea gajate, fără a detalia. O datorie de 6,4 miliarde USD este inclusă în analiză pentru a reflecta angajamentele calculate pe stocul SpaceX.

Realizări

 • 1971 Elon Musk s-a născut în Pretoria, Africa de Sud.
 • 1981 Cumpără primul său computer la vârsta de 10 ani.
 • 1983 Creează și vinde primul său joc software comercial, Blastar.
 • 1999 Dezvolta un sistem de plată online numit X.com.
 • 2000 Fuzionează X.com cu compania-mamă a PayPal, Cofinity.
 • 2002 PayPal este achiziționat de eBay pentru 1,5 miliarde USD.
 • 2002 Creați SpaceX într-un hangar vechi de avioane lângă aeroportul Los Angeles.
 • 2003 Începe proiectarea Tesla Roadster complet electrică.
 • 2008 SpaceX trimite primul său satelit în spațiu.
 • 2010 Tesla Motors începe tranzacționarea pe piața de valori NASDAQ.
 • 2022 achiziționează compania de social media Twitter Inc. pentru 44 de miliarde de dolari.

Biografia lui Elon Musk

 • Data nașterii: 28.06.1971
 • Familie: singură, 9 copii
 • Educație: Universitatea din Pennsylvania, Școala Wharton de la Universitatea din Pennsylvania

Născut în Africa de Sud dintr-un tată inginer și o mamă nutriționistă, Musk a abandonat afacerea de atunci. A plecat de acasă la vârsta de 17 ani pentru a urma o universitate în Canada, în parte pentru a evita servirea în armata sud-africană din epoca apartheidului. După ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania cu diplome în fizică și economie, s-a înscris la Universitatea din Pennsylvania. la Universitatea Stanford. A abandonat A renunțat la școală după primele zile pentru a-și urmări cele trei domenii principale de interes: internetul, energia curată și spațiul.

El a creat În 1995, a lansat o platformă de publicare online numită Zip2 și a vândut-o în Marea Britanie. patru ani mai târziu pentru mai mult de 300 de milioane de dolari. El a reinvestit o parte din încasări pentru a crea X.com, un sistem de plată online. L-a fuzionat cu ceea ce a devenit în cele din urmă. A devenit parte din PayPal, site-ul de comerț electronic care în cele din urmă s-a epuizat. către eBay pentru 1,5 miliarde de dolari în 2002.

Următorul său proiect: SpaceX, o companie de rachete care a fost selectată de NASA pentru a-și asuma rolul de navetă spațială în reaprovizionarea Stației Spațiale Internaționale. Un an mai târziu, a co-fondat compania. Tesla, compania care în 2010 a produs prima mașină sport complet electrică cu zero emisii. În același an, compania a vândut Tesla. acțiuni într-o ofertă publică.

A treia sa companie, SolarCity, era un furnizor de sisteme de energie solară. SolarCity a vândut acțiuni într-o ofertă publică în 2012 și a fost cumpărată de Tesla pe 21 noiembrie 2016.

Musk, care a spus că plănuiește să se retragă pe planeta Marte, s-a alăturat grupului. Giving Pledge al lui Warren Buffett în aprilie 2012.

Tesla a devenit o mașină. Musk a devenit cel mai valoros producător de automobile din lume în iulie 2020, iar noile câștiguri l-au determinat pe Musk să devină cea mai bogată persoană din lume în ianuarie 2021. Tesla i s-a spus să își mute sediul corporativ din Palo Alto, California, la Austin, Texas.

În aprilie 2022, Musk a făcut o ofertă pentru a cumpăra Twitter Inc. pentru 44 de miliarde de dolari, după ce a achiziționat o participație în compania de social media. După ce consiliul său de administrație a fost de acord să recomande înțelegerea, Musk a trecut de la înțelegere. luni încercând să terminăm. În cele din urmă, Musk a cumpărat compania. Twitter în octombrie 2022.

Valoarea netă a lui Elon Musk a scăzut cu 20%. 100.000 de milioane de dolari 2022. Despre asta este vorba. motivul.

Valoarea netă a lui Elon Musk a scăzut la aproximativ 195,6 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Averea netă a lui Musk a scăzut. marți, atingând cel mai scăzut punct din acest an. 

Este a doua oară de la 1 octombrie 2021 când averea sa netă a scăzut sub 200 de miliarde de dolari, cu excepția unei scurte scăderi la 199 de miliarde de dolari în luna mai a acestui an. ;sau, raportează Forbes. 

Valoarea lui netă este încă astronomică – și suficientă pentru a-și consolida locul ca cel mai bogat om din lume – dar valoarea lui Musk a fost din nou mai mare. În ianuarie, potrivit Forbes, valoarea estimată a fost de 304,2 miliarde de dolari. La acel moment, valoarea sa a crescut cu aproximativ 32,6 miliarde USD datorită creșterii stocului Tesla. 

Asta a fost, desigur, înainte ca Musk să înceapă să achiziționeze Twitter în aprilie. În august, și-a vândut. A vândut aproape 8 milioane de acțiuni ale Tesla, în valoare de 7 miliarde de dolari, în timp ce se pregătea o bătălie legală cu Twitter. Twitter a dat în judecată Acesta ia cerut lui Musk să aplice termenii acordului său de preluare după ce Musk a încercat să se retragă. Musk a respins apoi, susținând că compania a comis fraudă, încălcarea contractului și a încălcat o lege a valorilor mobiliare. 

Un judecător a suspendat procesul. Cazul a fost abandonat pentru a permite încheierea tranzacției, iar luna trecută Musk a achiziționat compania. a vândut oficial compania pentru 44 de milioane de dolari. 

Preluarea Twitter a fost tumultuoasă. Recent, Musk a vândut compania. A cumpărat alte acțiuni de 4 miliarde de dolari pentru a încheia tranzacția, deși a spus că „a încetat să mai vândă acțiuni Tesla”, potrivit analiștilor Wedbush.

Câți bani câștigă Elon Musk

Conform statisticilor noastre (actualizate 06/02/2023), valoarea exactă și completă a salariului Elon Musk nu este dezvăluită, dar venitul Elon Musk în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Elon Musk este în jur de 176.000.000.000.

Valoarea netă Elon Musk este apropiată de una dintre următoarele persoane:

  Elon Musk Wiki și biografie

  Născut 1971-06-28, Elon Musk este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți businessmen, ca Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . Popularitatea Elon Musk a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

  Mai trebuie să actualizez informațiile despre Elon Musk {soț} - dar cu siguranță, fiind un male atractiv, aproape 1.71 m, Elon Musk își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii businessmen ca bine).

  Elon Musk Spouse

  Începând cu 06/02/2023, nu avem informații de încredere și precise despre Spouse lui Elon Musk. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

  Cât de înalt este Elon Musk

  O întrebare bună. În special, Elon Musk are aproape 1.71 m înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Elon Musk 1.71 m se schimbă lent cu timpul.

  Celebrități cu înălțime similară:

  Naționalitatea Elon Musk

  Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Elon Musk naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

  Fotografiile nud cu Elon Musk sunt false?

  Nu avem informații că Elon Musk a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Elon Musk sunt false sau scurse.

  Familia Elon Musk

  Nu avem informații detaliate despre familia Elon Musk începând cu 06/02/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Elon Musk).

  Ce s-a întâmplat cu Elon Musk

  Iată Știri despre Elon Musk pe 06/02/2023.

  Când s-a născut Elon Musk?

  Elon Musk s-a născut pe Elon Musk 🎂.

  Elon Musk vârsta

  Începând cu 06/02/2023, vârsta Elon Musk este 51.

  Elon Musk mai trăiește?

  Din fericire, Elon Musk este încă în viață (începând cu 06/02/2023) și are 51 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

  Bruce

  Oklahoma City

  Iubit Elon Musk! - Aș putea spune că Andrew Tate arată minunat astăzi. Dar Andrew Tate uimitor în fiecare zi! ?
  Nancy

  Colorado

  Dacă aș fi male, aș avea mult mai mulți bani decât Elon Musk ahahah ?
  Emma

  California

  Doamne, aș vrea să am $ 176.000.000.000... ?? - Nu pot să cred că acest Andrew Tate uimitor este real ?
  Jeffrey

  Knoxville

  Frații mei au mers la școală cu Elon Musk. S-au îndrăgostit de ei, dar Elon Musk le-a dat șansa. Pe atunci erau bătăuși, așa că nu am fost surprins că au fost respinși.
  Cheryl

  Eugene

  Ca Elon Musk, tatăl meu s-a născut 1971-06-28!! ? - ❤️‍? Cbum este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
  Amanda

  Kentucky

  Elon Musk a studiat cu unchiul meu. Și spune că i-a recunoscut vocea de la radio. Nu putea fi confundat cu nimic altceva, el și-a amintit de la școală, unde Elon Musk a cântat foarte des pe scenă
  Christine

  Colorado

  În 2023 nu am câștigat nici măcar un procent din valoarea netă de Elon Musk...? - Anthony Santos! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
  Patricia

  Moreno Valley

  Elon Musk venea adesea să-și viziteze mătușa, vecina noastră. Eram adolescenți și discutam adesea împreună. Există chiar și o înregistrare în care Elon Musk stă în poală și mă jenează în mod deliberat numindu-mă viitorul ei soț
  Randy

  Las Vegas

  De ce Elon Musk are o față atât de stupidă? ? - Barry White frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
  Jose

  Glendale

  Elon Musk Incredibil de frumos. Am lucrat cu el și a spus mereu cele mai bune povești. Când a aflat că sunt un mare fan al Războiului Stelelor, mi-a spus să aduc tot ce vreau și mi-a semnat.
  Nicole

  Fort Collins

  Heathers o mustră în mod constant pe Elon Musk pentru că a fost prea insistentă să-și arate viața generoasă. Să luăm de exemplu micul dejun al ei, poze cu care ea le-a postat, până de curând, pe Instagram în repetate rânduri. - Visez să văd Les Gold frumusețea în persoană ?
  Grace

  California

  Acum câțiva ani, un prieten de-al meu și cu mine lucram în apropierea locului. unde avea loc evenimentul la care Elon Musk a participat. Eram indiferent față de ea, dar prietenul meu o adora. Avea o carte Elon Musk și tot spunea că Elon Musk a ajutat-o să facă față problemelor sale, să nu se mai taie și așa mai departe.
  Julia

  California

  Iubire iubire iubire! Elon Musk este cel mai bun - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, inima mi s-a topit din nou
  Martha

  Indiana

  De ce dracu’ există o știre pe prima pagină de genul „o altă celebritate a ieșit fără chiloți, sutien, Elon Musk și-a arătat fundul gol” și rahat de genul ăsta?
  Joseph

  Columbus

  Tatăl soției mele s-a antrenat cu Elon Musk în copilărie. Potrivit lui, viitorul Die Hard a fost bun la baseball, dar a avut o bâlbâială groaznică... Apoi a început să se vadă cu un antrenor vocal pentru a scăpa de suferință, iar restul este istorie - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Nick Bollettieri poze
  Rebecca

  Riverside

  Dar Elon Musk familie? Cum se descurcă?
  Anthony

  Oxnard

  S-ar părea că ce supărare ar putea o Elon Musk de succes care realizează totul singură? - ? Aș putea să mă uit la Andrew Tate pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
  Alice

  Georgia

  Verișoara mea a fost un mare fan al lui Elon Musk și a cunoscut-o odată la un concert. Ea și-a arătat Elon Musk tricoul pe care și-a făcut ea însăși special pentru a merge la concert. Grande a întrebat „Ce este asta?” și a râs în fața ei. Sora ei se simțea groaznic că idolul ei râsese de ea.
  Lawrence

  Virginia

  Întrebarea pe care o pun de obicei mulți oameni este: ce a făcut Elon Musk care ar putea fi numit o stea? - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Mireille Mathieu ?
  Judy

  Corona

  Profesorul meu iso a mers la aceeași școală cu Elon Musk. I-a plăcut de ea și i-a sugerat să meargă la bal cu el. Acum își mușcă din coate, dar pe atunci i se părea că Elon Muskeste prea urât.
  Wayne

  Nevada

  Și astăzi am fost șocat - știai că Elon Musk valoarea netă este $ 176.000.000.000?! - A vedea Behgjet Pacolli fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
  Daniel

  Texas

  Îmi pare atât de rău să aud asta. Cât de drăguț și de dulce era, cât de organic s-a amestecat cu echipa pestriță de actori tineri și gălăgioși.
  Dennis

  North Las Vegas

  ? Toți businessmen au astfel de salarii ca Elon Musk? - M-am îndrăgostit din nou văzând Marcelo Tinelli
  Beverly

  Hawaii

  Avem amândoi 51 ani cu Elon Musk ?
  Andrea

  Providence

  L-am întâlnit pe Elon Musk la băcănie și a fost tare, amabil și generos. Am cerut o fotografie și a fost de acord cu bucurie. Înălțimea mea este de 195 de centimetri și am vrut să mă aplec pentru a face fotografia, dar Elon Musk m-a oprit și a stat în vârful picioarelor. Un adevărat Maestru Jedi. - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Anggun?
  Abigail

  Texas

  Elon Musk a făcut mai multe lucruri deodată: a deschis un restaurant, a scris o carte despre ea, și-a lansat propria criptomonedă, a creat haine, a făcut parte din juriul unui concurs de dans...
  Susan

  Nevada

  Deci, ce parte din aceste $ 176.000.000.000 dă Elon Musk pentru caritate? - Marie Mai frumusețea este fascinantă
  Maria

  Arizona

  Când voi avea 51 ca vârsta de Elon Musk, aș vrea să fiu mai bogat ?
  Kenneth

  North Carolina

  Acum 51 ani, când s-a născut Elon Musk, eram la școală - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Santo Versace frumusețea ?
  Michelle

  Rockford

  Cei care sunt interesați de Elon Musk și de alte doamne celebre pot să-și viziteze Instagramul și să fie uimiți, șocați etc.
  Zachary

  North Carolina

  Pentru un male businessmen, Elon Musk a făcut o carieră super impresionantă - Mulțumesc Paloma Picasso pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
  Sharon

  Boston

  Soțul meu avea propria lui trupă și odată au cântat într-un bar înainte. Nimeni nu știa Elon Musk atunci. Tipul făcea prostiile de scenă și încerca să fie amuzant. Au avut chiar un incident în care l-au întâlnit în subteran. Elon Musk a început să râdă tare, să se strâmbe, practic făcând totul pentru a atrage atenția. A fost foarte penibil pentru ei
  Diana

  Sioux Falls

  Sincer vorbind, nu mă scufund prea mult este Elon Musk o valoare netă sau orice altceva - Bountytank zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
  Vincent

  Alabama

  Tatăl meu era prieten cu Elon Musk în copilărie. Acea prietenie părea să fie pentru totdeauna! Bunica mea și mama viitorului actor erau prieteni. Dar bunicul meu era pilot și dorea ca fiul său să-i calce pe urme.
  Jason

  Baton Rouge

  Elon Musk a venit odată cu mama lui. Cariera lui a fost la apogeu. Purta o șapcă de baseball și ochelari de soare și nu era bărbierit, dar l-am recunoscut oricum - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Horacio Pagani ?
  Olivia

  California

  Elon Musk este atât de bogat pentru că Elon Musk este inteligent? Retoric
  Megan

  California

  Sunt mult mai talentați businessmen decât Elon Musk! - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Guy Lepage suntem pe mâini bune ?
  Kayla

  Columbus

  Elon Musk a jucat constant în mai multe filme pe an și apare pe ecrane mai des decât președintele țării. Se pare că niciun film major nu a rămas fără acest actor
  Debra

  North Carolina

  Elon Musk... Unul dintre cei mai mari businessmen și eroul meu! - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Amelie Lens ?
  Samuel

  Florida

  L-am întâlnit pe Elon Musk la intrarea de serviciu a teatrului unde juca. Când ne-am strâns mâna, am simțit că pământul se scutură de sub mine. Mi-au tremurat genunchii și am stat acolo o vreme după ce a plecat și nu m-am putut mișca. Este impresionant, singura persoană pe care am întâlnit-o cu o aură atât de incredibilă! Nu am putut dormi ore întregi după întâlnirea cu Elon Musk.

  Cât de bogat este Elon Musk - Valoarea netă în 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Daniel Stern

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Christian Kane

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Harry Nilsson

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Eduardo Noriega

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Evil Jared Hasselhoff

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Blackie Lawless

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Lil Pump

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Wanda Acuna

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bruna Marquezine

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Pam Oliver

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Katja Krasavice

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Levi Coralynn

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bernadette San Pedro Bayot

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ben Garfield

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Orochi

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Soto Asa

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Kindapatri

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Orslok

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Karchez

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bysael Martínez Ocasio

  12 comments

  News

  News archive

  1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »