Elba Esther Gordillo Valoarea 2023

Cuprins

Elba Esther Gordillo Valoarea 2023 Elba Esther Gordillo

Elba Esther Gordillo

Înălţime1.65 m.Elba Esther Gordillo Înălţime - 1.65m.
Zi de nastere1945-02-06Elba Esther Gordillo Zi de nastere: 1945-02-06
GenFemaleElba Esther Gordillo Gen - Female
ProfesieMexican politicianElba Esther Gordillo - Unul dintre cei mai bogați
Greutatea75 kgElba Esther Gordillo Greutatea - 75 kg

Care este valoarea netă Elba Esther Gordillo în 2023

Salariu anual de Elba Esther Gordillo 2023

Conform statisticilor EmergeSocial.net, în 2023 valoarea netă a Elba Esther Gordillo va crește până la aproximativ $ 5.500.000. Aceasta este o valoare netă relativ mare în comparație cu alte Mexican politician.

Elba Esther Gordillo Morales este un politician mexican care, din 1989, conduce Uniunea Națională a Lucrătorilor din Educație (SNTE), cel mai mare sindicat din America Latină, cu 1,4 milioane de membri. . A fost afiliată Partidului Revoluționar Instituțional (PRI) până în 2005, când a părăsit-o. si fondat Partidul Noua Alianță (PANAL), condus în prezent de Luis Castro Obregón.

Arestarea liderului sindical mexican Elba Esther Gordillo

Liderul sindical Elba Esther Gordillo, cunoscută drept cea mai puternică femeie din Mexic, a fost arestată sub acuzația de corupție în 2013.

Doamna Gordillo, care conduce sindicatul profesorilor mexicani, format din 1,5 milioane de membri, ar fi deturnat peste 156 de milioane de dolari din fonduri sindicale. Nimeni din echipa sa juridică nu a răspuns acuzațiilor, dar Gordillo a negat orice faptă greșită în trecut.

Eliberare

Gordillo a fost eliberată după ce un judecător federal de la Primul Tribunal Unitar i-a respins cazul. procesul pentru că nu a putut dovedi responsabilitatea lui Gordillo în delapidare. 

Avurea Elbei Esther Gordillo

Elba Esther Gordillo Valoarea netă estimată, Salariul, Venitul, Mașini, Stiluri de viață și multe alte detalii au fost actualizate mai jos. Să vedem, ce se întâmplă? Cât de bogată este Elba Esther Gordillo în 2023?

Conform Wikipedia, Forbes, IMDb și diverse resurse online, faimosul politician Elba Esther Gordillo are o valoare netă de 1-5 milioane USD.

Corupție

Gordillo are puteri semnificative din sistemul școlar public național dominat de sindicate Gordillo, în care posturile didactice ar putea fi vândute sau moștenite.[2] Există aproximativ 1,5 milioane de profesori în aceasta. Era un sindicat pe care îl controlează din 1989. În În 2008, se pare că a fost surprinsă de camere cumpărând 59 de Hummer noi pentru ajutoarele ei, pe care apoi le-a scos la sorți. când mass-media a expus achiziția.

Gordillo este cunoscut pentru că poartă mărci de lux precum Hermès și Chanel. Se presupune că a cheltuit A câștigat 2,1 milioane de dolari la un magazin universal Neiman Marcus din San Diego, între martie 2009 și ianuarie 2012. Se presupune că banii erau în proprietate, chiar și în Statele Unite, un jet privat, opere de artă și chirurgie plastică. Se pare că a strâns aproximativ 10 proprietăți, inclusiv o casă de 1,7 milioane de dolari în San Diego și o casă de 4 milioane de dolari pe malul oceanului în Coronado, California.

Gordillo a creat se presupune că în 2005 un partid politic care a urmat principiile unui sistem client care a devenit faimos pentru obținerea de privilegii și numiri în schimbul sprijinului lor în alegerile cheie. S-a speculat larg cu care a ajutat El l-a ajutat pe fostul președinte Felipe Calderón să câștige victorie îngustă pentru președinție în 2006, ca parte a unui acord care i-a permis să plaseze oameni cu idei similare în guvern.

Fostul lider de sindicat a fost acuzat în februarie 2013 pentru deturnarea a 200 de milioane de dolari de la sindicat pentru a-și finanța stilul de viață generos. Este renumită pentru gențile ei scumpe Hermé și pentru numeroasele operații de chirurgie plastică din clinicile din California. Se crede că posedă sau este în posesia lui legat de trei reședințe din California. Unul dintre ei, unde și-a petrecut cea mai mare parte a timpului înainte de arestare, era o casă de 4,7 milioane de dolari în Coronado Cays, cu un doc privat, barcă și jet ski.

Fapte interesante

Iată câteva fapte interesante despre Elba Esther Gordillo:

  • Ea este originară din Mexic.
  • Semnul ei zodiacal este Vărsătorul, iar elementul ei este Aerul.
  • Dualitatea lui este asertivă și semnul solar opus este Leul.

Câți bani câștigă Elba Esther Gordillo

Conform statisticilor noastre (actualizate 10/06/2023), valoarea exactă și completă a salariului Elba Esther Gordillo nu este dezvăluită, dar venitul Elba Esther Gordillo în 2023 este (sau a fost anterior), astfel încât valoarea netă Elba Esther Gordillo este în jur de 5.500.000.

Valoarea netă Elba Esther Gordillo este apropiată de una dintre următoarele persoane:

Elba Esther Gordillo Wiki și biografie

Născut 1945-02-06, Elba Esther Gordillo este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți Mexican politician, ca . Popularitatea Elba Esther Gordillo a crescut rapid și cu ajutorul rețelelor sociale - Instagram, YouTube și Tiktok.

Mai trebuie să actualizez informațiile despre Elba Esther Gordillo {soț} - dar cu siguranță, fiind un Female atractiv, aproape 1.65, Elba Esther Gordillo își poate alege un partener potrivit (probabil este unul dintre faimoșii Mexican politician ca bine).

Elba Esther Gordillo Arturo Montelongo Martínez

Începând cu 10/06/2023, nu avem informații de încredere și precise despre Arturo Montelongo Martínez lui Elba Esther Gordillo. Vom actualiza aceste informații până la sfârșitul lunii 2023.

Cât de înalt este Elba Esther Gordillo

O întrebare bună. În special, Elba Esther Gordillo are aproape 1.65 înălțime. Așa cum se întâmplă cu toți oamenii, Elba Esther Gordillo 1.65 se schimbă lent cu timpul.

Celebrități cu înălțime similară:

Naționalitatea Elba Esther Gordillo

Poate că este mai bine să spunem că este amestecat. Elba Esther Gordillo naționalitatea nu este lucrul care este subliniat frecvent în mass-media publică.

Fotografiile nud cu Elba Esther Gordillo sunt false?

Nu avem informații că Elba Esther Gordillo a pozat gol. Probabil, imaginile nud cu Elba Esther Gordillo sunt false sau scurse.

Familia Elba Esther Gordillo

Nu avem informații detaliate despre familia Elba Esther Gordillo începând cu 10/06/2023 (cu excepția unor fapte descrise în textul principal despre Elba Esther Gordillo).

Ce s-a întâmplat cu Elba Esther Gordillo

Iată Știri despre Elba Esther Gordillo pe 10/06/2023.

Când s-a născut Elba Esther Gordillo?

Elba Esther Gordillo s-a născut pe Elba Esther Gordillo 🎂.

Elba Esther Gordillo vârsta

Începând cu 10/06/2023, vârsta Elba Esther Gordillo este 78.

Elba Esther Gordillo mai trăiește?

Din fericire, Elba Esther Gordillo este încă în viață (începând cu 10/06/2023) și are 78 ani. Rețineți totuși că datadabe este actualizat întotdeauna cu o anumită decalaj.

'\'\'' Română

Cât de bogat este Elba Esther Gordillo - Valoarea netă în 2023: €5.500.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Melisa Schaufeli

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »