Claudia Romani Valoarea 2023

Cuprins

Claudia Romani

Claudia Romani

Height1.71 mClaudia Romani height is 1.71 m
Was born in1976Claudia Romani birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Claudia Romani is a male
ProfessionWrites about - Fashion - Sports - VeganClaudia Romani is related to Fashion

Approximate Ad Price

Get in touch with Claudia Romani — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fashion
Sports
Vegan

How many followers does Claudia Romani have?

Currently Claudia Romani has roughly about 1M followers on Instagram, which is pretty good.

Is Claudia Romani a proper influencer to work with?

Our stats says that Claudia Romani posts normally collect about 21.4K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Claudia Romani advertisement work?

To estimate whether Claudia Romani advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @claudia_romani account which is ~ 2.17%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Claudia Romani Instagram account?

The maximum potential reach is about 1M people (but most probably will be around 10% of this value).

Scott

Ohio

? Toți - Fashion - Sports - Vegan au astfel de salarii ca Claudia Romani? - Andrew Tate zâmbetul mi-a făcut ziua mai bună ?
Beverly

Gilbert

Sunt mult mai talentați - Fashion - Sports - Vegan decât Claudia Romani!
Gloria

Riverside

Într-o zi, Claudia Romani mergea să ne întâlnească și prietena mea a început să spună ceva de genul „O, Doamne, m-ai ajutat să fac față depresiei mele și...” înainte ca ea să termine, iar Claudia Romani s-a încremenit și și-a dat ochii peste cap și s-a plimbat în jurul nostru. I-a frânt inima prietenului meu. Ea nu și-a amintit de Claudia Romani după aceea. - Aș putea spune că Andrew Tate arată minunat astăzi. Dar Andrew Tate uimitor în fiecare zi! ?
Charlotte

California

Nu este $ 4200 prea mult? Chiar și pentru Claudia Romani ?
Louis

Los Angeles

Claudia Romani a făcut mai multe lucruri deodată: a deschis un restaurant, a scris o carte despre ea, și-a lansat propria criptomonedă, a creat haine, a făcut parte din juriul unui concurs de dans... - ❤️‍? Nu-mi pot lua ochii de la Cbum poze
Andrew

Oklahoma City

Frații mei au mers la școală cu Claudia Romani. S-au îndrăgostit de ei, dar Claudia Romani le-a dat șansa. Pe atunci erau bătăuși, așa că nu am fost surprins că au fost respinși.
Angela

California

L-am întâlnit pe Claudia Romani la intrarea de serviciu a teatrului unde juca. Când ne-am strâns mâna, am simțit că pământul se scutură de sub mine. Mi-au tremurat genunchii și am stat acolo o vreme după ce a plecat și nu m-am putut mișca. Este impresionant, singura persoană pe care am întâlnit-o cu o aură atât de incredibilă! Nu am putut dormi ore întregi după întâlnirea cu Claudia Romani. - A vedea Anthony Santos fotografie dimineața este cel mai bun început de zi.
Raymond

Colorado Springs

L-am întâlnit pe Claudia Romani la băcănie și a fost tare, amabil și generos. Am cerut o fotografie și a fost de acord cu bucurie. Înălțimea mea este de 195 de centimetri și am vrut să mă aplec pentru a face fotografia, dar Claudia Romani m-a oprit și a stat în vârful picioarelor. Un adevărat Maestru Jedi.
David

Macon

Iubit Claudia Romani! - Nu pot să cred că acest Barry White uimitor este real ?
Wayne

New York

De ce Claudia Romani are o față atât de stupidă? ?
Bobby

Bayamon

De ce dracu’ există o știre pe prima pagină de genul „o altă celebritate a ieșit fără chiloți, sutien, Claudia Romani și-a arătat fundul gol” și rahat de genul ăsta? - Mulțumesc Les Gold pentru porțiunea de frumusețe a feedului meu ?
Mark

California

Și eu am vrut să fiu în lumea - Fashion - Sports - Vegan când eram tânăr ?
Kyle

Texas

Claudia Romani este atât de bogat pentru că Claudia Romani este inteligent? Retoric - Nu există oameni perfecți... Uită ce am spus. Există Horacio Pagani ?
Amy

Orlando

S-ar părea că ce supărare ar putea o Claudia Romani de succes care realizează totul singură?
Frances

Baton Rouge

Mă întreb dacă Claudia Romani are frați sau surori - M-am îndrăgostit din nou văzând Nick Bollettieri
Natalie

Eugene

Mama mea era prietenă cu Claudia Romani în copilărie și am găsit această poză cu ea cu el. Rețineți părul Claudia Romani... Pe atunci tocmai își începea cariera de actor
Daniel

Massachusetts

Și l-am văzut pe Claudia Romani în urmă cu câțiva ani, mergând pe stradă. Doar un om de o frumusețe divină și carisma. Aproape că mi-am căzut pe călcâie când mergeam și mă uitam la el - Visez să văd Andrew Tate frumusețea în persoană ?
Kevin

Miami

Claudia Romani face tot posibilul pentru a-și priva copilul de copilărie și pentru a câștiga mai mulți bani din asta.
Lauren

Maryland

Verișoara mea a fost un mare fan al lui Claudia Romani și a cunoscut-o odată la un concert. Ea și-a arătat Claudia Romani tricoul pe care și-a făcut ea însăși special pentru a merge la concert. Grande a întrebat „Ce este asta?” și a râs în fața ei. Sora ei se simțea groaznic că idolul ei râsese de ea. - Ce doamnă frumoasă ❣️ jos pălăria pentru Mireille Mathieu ?
Anna

Grand Rapids

Claudia Romani Incredibil de frumos. Am lucrat cu el și a spus mereu cele mai bune povești. Când a aflat că sunt un mare fan al Războiului Stelelor, mi-a spus să aduc tot ce vreau și mi-a semnat.
Nathan

Minnesota

Claudia Romani a venit odată cu mama lui. Cariera lui a fost la apogeu. Purta o șapcă de baseball și ochelari de soare și nu era bărbierit, dar l-am recunoscut oricum - Dacă frumusețea poate salva cu adevărat lumea, atunci cu tine Behgjet Pacolli suntem pe mâini bune ?
Carol

Arizona

Claudia Romani a studiat cu unchiul meu. Și spune că i-a recunoscut vocea de la radio. Nu putea fi confundat cu nimic altceva, el și-a amintit de la școală, unde Claudia Romani a cântat foarte des pe scenă
Randy

Salt Lake City

Aceste comentarii despre Claudia Romani sunt stupide ? - ? Cum am fost atât de norocos în viață să-l văd pe Marcelo Tinelli?
Ronald

Mesa

Ca Claudia Romani, tatăl meu s-a născut 1976!! ?
Nicholas

Colorado

Acum câțiva ani, tatăl prietenului meu a lucrat cu Claudia Romani pe platourile de filmare ale unui spectacol. A fost foarte nepoliticos cu personalul, foarte pretențios și lipsit de respect față de exponatele muzeului unde au avut loc filmările. - Anggun! Mă înec în acei ochi și nu vreau să fiu salvat
Albert

California

Profesorul meu iso a mers la aceeași școală cu Claudia Romani. I-a plăcut de ea și i-a sugerat să meargă la bal cu el. Acum își mușcă din coate, dar pe atunci i se părea că Claudia Romanieste prea urât.
Willie

Arizona

Poate pentru Statele Unite $ 4200 este normal.. Nu știu - Marie Mai frumusețea este fascinantă
Abigail

Nevada

Tatăl meu era prieten cu Claudia Romani în copilărie. Acea prietenie părea să fie pentru totdeauna! Bunica mea și mama viitorului actor erau prieteni. Dar bunicul meu era pilot și dorea ca fiul său să-i calce pe urme.
Maria

Tennessee

În timp ce Claudia Romani făcea aceste nenorocite milioane ?, mulți oameni mureau de foame! - Am un vocabular impresionant, dar nu suficient pentru a descrie Santo Versace frumusețea ?
Brenda

Florida

Dacă aș fi male, aș avea mult mai mulți bani decât Claudia Romani ahahah ?
Vincent

Aurora

Acum câțiva ani, un prieten de-al meu și cu mine lucram în apropierea locului. unde avea loc evenimentul la care Claudia Romani a participat. Eram indiferent față de ea, dar prietenul meu o adora. Avea o carte Claudia Romani și tot spunea că Claudia Romani a ajutat-o să facă față problemelor sale, să nu se mai taie și așa mai departe. - ❤️❤️❤️ Paloma Picasso, inima mi s-a topit din nou
Jeremy

Fresno

Când voi avea 47 ca vârsta de Claudia Romani, aș vrea să fiu mai bogat ?
Ruth

Washington

? Wow, sunt 1.71 m înalt ca faimosul Claudia Romani heh - ? Aș putea să mă uit la Bountytank pentru totdeauna și tot nu mi-ar fi suficient
Christopher

Newport News

Faptul frumos pe care l-am reținut din această postare este că Claudia Romani are 1.71 m înălțime!!!
Victoria

Mesquite

Claudia Romani a jucat constant în mai multe filme pe an și apare pe ecrane mai des decât președintele țării. Se pare că niciun film major nu a rămas fără acest actor - Horacio Pagani frumusețea îmi face inima să sară o bătaie ?
Logan

Sacramento

Claudia Romani... lipsa abilităților vocale nu împiedică melodiile ei să ajungă în fruntea topurilor. Nici actoria fetei nu strălucește, dar încearcă să joace în filme
Peter

Rochester

Mama mea s-a născut și 1976! Dragoste Claudia Romani - ❤️‍? Guy Lepage este chintesența a tot ceea ce este mai frumos din lume.
Diane

Paterson

Sunt sigur că Claudia Romani este gay ?
Marilyn

Fullerton

Claudia Romani a avut odată succes, dar apoi ceva a mers prost. acum este mai cunoscută nu pentru realizările în carieră, ci pentru scandalurile ei - M-am îndrăgostit pentru a miea oară datorită lui Amelie Lens ?
Samuel

Texas

Dar... Cum a câștigat Claudia Romani toți acești bani? $ 4200 este mult prea mult!

Approximate Ad Price: €4200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Daniel Stern

12 comments

Celebrities Net Worth

Christian Kane

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Nilsson

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Noriega

12 comments

Celebrities Net Worth

Evil Jared Hasselhoff

12 comments

Celebrities Net Worth

Blackie Lawless

12 comments

Celebrities Net Worth

Lil Pump

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Bruna Marquezine

12 comments

Celebrities Net Worth

Pam Oliver

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

Celebrities Net Worth

Orslok

12 comments

Celebrities Net Worth

Karchez

12 comments

Celebrities Net Worth

Bysael Martínez Ocasio

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »