? verdt 2023

Innhold

Height1.71 m? height is 1.71 m
Was born in1976? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ? is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Tattoos? is related to Modeling

Approximate Ad Price

Get in touch with ? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Tattoos

How many followers does ? have?

Currently ? has roughly about 792.1K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ? a proper influencer to work with?

Our stats says that ? posts normally collect about 21.4K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ? advertisement work?

To estimate whether ? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @w33dhead account which is ~ 2.75%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ? Instagram account?

The maximum potential reach is about 792.1K people (but most probably will be around 10% of this value).

Lisa

Lincoln

? Jeg er også 47 år gammel... som ? - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Andrew Tate bilder
Jeremy

Pittsburgh

Disse kommentarene om ? er dumme ?
Jesse

Murfreesboro

Min mor var venn med ? som barn, og vi fant dette bildet av henne sammen med ham. Legg merke til håret ?... Han begynte akkurat sin karriere som skuespiller på den tiden - Andrew Tate! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Donald

Frisco

Men... Hvordan tjente ? alle disse pengene? $ 4200 er alt for mye!
Randy

California

?... En av de største - Modeling - Tattoos og helten min! - ❤️❤️❤️ Cbum, hjertet mitt smeltet igjen
Brandon

Fremont

Det finnes sikkert andre - Modeling - Tattoos, men for meg er ? TOP1
Bobby

Eugene

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da ? kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." ? nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat. - Anthony Santos skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Kyle

California

Som ? ble faren min født 1976!! ?
Terry

Kent

? spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren - Ble forelsket for tusende gang takket være Barry White ?
Kathleen

Chula Vista

? gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor ? hun opptrådte på scenen veldig ofte
Andrew

Port St. Lucie

Jeg hater ? og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Les Gold er ekte ?
Gary

Oklahoma City

Spørsmålet mange vanligvis stiller er: hva har ? gjort som kan kalles en stjerne?
Judy

Massachusetts

Ærlig talt tror jeg ? formue er mye mer i {år} - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Horacio Pagani skjønnhet ?
Abigail

Sacramento

Jeg traff ? da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. ? Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Alan

California

Far var i ferd med å reise til akademiet da ? han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. ? fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Nick Bollettieri skjønnhet er fascinerende
Charles

Long Beach

Jeg vedder på at ? ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 4200 ???
Vincent

California

? Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg. - For en vakker dame ❣️ hatten av for Andrew Tate ?
Raymond

Savannah

patos og en prangende kjærlighet til luksus
Eugene

New Orleans

Kjære ?! - Jeg drømmer om å se Mireille Mathieu skjønnhet personlig ?
Charlotte

St. Paul

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er ? nettoverdi eller hva som helst
Barbara

Spokane

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 4200 som ? gjør - Jeg ble forelsket på nytt sett i Behgjet Pacolli
Evelyn

Fresno

? kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at ? sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
Shirley

Texas

Jeg lurer på om ? har noen brødre eller søstre - Takk Marcelo Tinelli for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Ann

Arizona

Vi giftet oss med min kone på 1976, ? bursdag!
Bryan

Newark

Hvorfor har ? et så dumt ansikt? ? - Anggun smil har gjort dagen min bedre ?
Martha

Thornton

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, ? viste den nakne rumpa" og sånt?
Kimberly

Baton Rouge

Super avslappet og hyggelig. Jeg var ? nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel ? var han veldig hyggelig og kul. - Å se Marie Mai-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Robert

Hollywood

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste ? da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. ? begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem
Helen

Rochester

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten? - Jeg kan si at Santo Versace ser fantastisk ut i dag. Men Santo Versace fantastisk hver dag! ?
Joyce

Florida

Tanten hans hadde gått på ? samme skole. I følge historiene hennes var ? en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham.
Debra

Indiana

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte ? hehe - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Paloma Picasso ?
Danielle

California

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere.
Joe

Irvine

Faren min var venn med ? som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - ❤️‍? Bountytank er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Catherine

Ohio

Min mor ble født 1976 også! Kjærlighet ?
Roger

Palmdale

I de første dagene av karrieren var det mange som sa ? at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær. - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Horacio Pagani?
Benjamin

New Jersey

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket ? som oppnår alt på egen hånd?
Dylan

Tulsa

For noen år siden jobbet faren til min venn med ? på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Guy Lepage i gode hender ?
Sandra

Florida

Heathers irettesetter stadig ? for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang.
Jason

San Jose

Fetteren min var en stor fan av ? og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste ? t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne. - ? Jeg kunne stirre på Amelie Lens for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Sophia

Florida

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at ? nettoformue er $ 4200?!

? og Karina Garcia

Karina Garcia er en av de mest kjente YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.