Sam Worthington verdt 2023

Innhold

Sam Worthington

Sam Worthington

Height1.78Sam Worthington height is 1.78
Was born in1976-08-02Sam Worthington birthday is 1976-08-02
GendermaleAs we can see, Sam Worthington is a male
ProfessioncelebritiesSam Worthington is related to

Hva er Sam Worthington årslønn i 2023

Sam Worthington Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Sam Worthington vokse opp til omtrent $ 30.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre celebrities.

Hvor mye tjener Sam Worthington

I følge statistikken vår (oppdatert 06/02/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Sam Worthington-lønnen ikke avslørt, men Sam Worthington-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Sam Worthington nettoformue er rundt 30.000.000.

Sam Worthington Net Worth er nær den en av følgende personer:

Sam Worthington Wiki og Bio

Født 1976-08-02, Sam Worthington er definitivt en av de mest kjente celebrities, som Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Sam Worthington popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Sam Worthington Spouse - men som et attraktivt male, nesten 1.78 høy, kan Sam Worthington velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente celebrities som vi vil).

Sam Worthington Spouse

Fra og med 06/02/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Sam Worthington. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Sam Worthington

Et godt spørsmål. Spesielt er Sam Worthington nesten 1.78 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Sam Worthington 1.78 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Sam Worthington nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Sam Worthington nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Sam Worthington nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Sam Worthington poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Sam Worthington falske eller lekket.

Sam Worthington-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Sam Worthington-familien per 06/02/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Sam Worthington).

Hva skjedde med Sam Worthington

Her er Nyheter om Sam Worthington på 06/02/2023.

Når ble Sam Worthington født?

Sam Worthington ble født 1976-08-02 🎂.

Sam Worthington alder

Fra og med 06/02/2023 er Sam Worthington-alderen 46.

Lever Sam Worthington fortsatt?

Heldigvis er Sam Worthington fortsatt i live (per 06/02/2023) og er 46 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Matthew

Kansas

Er ikke $ 30.000.000 for mye? Selv for Sam Worthington ? - Takk Andrew Tate for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Douglas

Iowa

Når jeg blir 46 som Sam Worthington år, vil jeg gjerne bli rikere ?
Kenneth

Louisiana

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at Sam Worthington nettoformue er $ 30.000.000?! - Andrew Tate skjønnhet er fascinerende
Jack

Tucson

Heathers irettesetter stadig Sam Worthington for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang.
Evelyn

Texas

Jeg møtte Sam Worthington ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Sam Worthington. - ❤️‍? Cbum er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Patrick

New Orleans

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! Sam Worthington er størst
John

New York City

Sam Worthington popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle. - Jeg kan si at Anthony Santos ser fantastisk ut i dag. Men Anthony Santos fantastisk hver dag! ?
Noah

California

Jeg vedder på at Sam Worthington ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 30.000.000 ???
Paul

Syracuse

Som Sam Worthington ble faren min født 1976-08-02!! ? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Barry White er ekte ?
Arthur

Cary

Min mor ble født 1976-08-02 også! Kjærlighet Sam Worthington
Kathleen

Colorado

Tanten hans hadde gått på Sam Worthington samme skole. I følge historiene hennes var Sam Worthington en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham. - Jeg drømmer om å se Les Gold skjønnhet personlig ?
Sandra

Texas

Far var i ferd med å reise til akademiet da Sam Worthington han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Sam Worthington fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy
Hannah

Texas

Å min Sam Worthington har tydeligvis tonnevis med penger!! - For en vakker dame ❣️ hatten av for Horacio Pagani ?
Dylan

Worcester

Hvorfor har Sam Worthington et så dumt ansikt? ?
James

Amarillo

De som er interessert i Sam Worthington og andre kjente damer kan besøke Instagramen deres og bli overrasket, sjokkert osv. - Jeg ble forelsket på nytt sett i Nick Bollettieri
Janet

Los Angeles

Vi giftet oss med min kone på 1976-08-02, Sam Worthington bursdag!
Deborah

San Bernardino

Jeg ønsket å være i celebrities verden også da jeg var ung ? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Andrew Tate?
William

Phoenix

Spørsmålet mange vanligvis stiller er: hva har Sam Worthington gjort som kan kalles en stjerne?
Joyce

Paradise

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn Sam Worthington ahahah ? - Mireille Mathieu! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Alexander

San Jose

Sam Worthington kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Sam Worthington sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
Tyler

Fort Wayne

Er Sam Worthington så rik fordi Sam Worthington er smart? Retorisk - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Behgjet Pacolli i gode hender ?
Janice

Maryland

Det er mye mer talentfulle celebrities enn Sam Worthington!
Scott

St. Louis

Sam Worthington gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det. - ❤️❤️❤️ Marcelo Tinelli, hjertet mitt smeltet igjen
Austin

California

I de første dagene av karrieren var det mange som sa Sam Worthington at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær.
Harold

Savannah

Faren min var venn med Sam Worthington som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Anggun ?
Katherine

Minnesota

For en male celebrities gjorde Sam Worthington en utrolig imponerende karriere
Madison

Florida

Jeg traff Sam Worthington da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. Sam Worthington Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig. - Marie Mai skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Joshua

Texas

Det finnes sikkert andre celebrities, men for meg er Sam Worthington TOP1
Anna

Nebraska

Sam Worthington spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Santo Versace bilder
Andrea

Memphis

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er Sam Worthington nettoverdi eller hva som helst
Nathan

Buffalo

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Paloma Picasso skjønnhet ?
Beverly

Minneapolis

Sam Worthington pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og Sam Worthington hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig
Russell

California

En dag gikk Sam Worthington for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Sam Worthington krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Sam Worthington etter det. - ? Jeg kunne stirre på Bountytank for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Brenda

Massachusetts

Faren min jobber i underholdningsindustrien og sier at Sam Worthington er beryktet for sin forferdelige holdning til ansatte, og hun bryr seg ikke om andre enn seg selv. Hennes ansatte er pålagt å signere en kontrakt som forbyr dem fra å si noe dårlig om Sam Worthington hvis de får sparken.
Kelly

Louisville

Disse kommentarene om Sam Worthington er dumme ? - Ble forelsket for tusende gang takket være Horacio Pagani ?
Patricia

Ontario

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da Sam Worthington kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." Sam Worthington nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
Lauren

Milwaukee

Kanskje for USA er $ 30.000.000 normalt.. Vet ikke - Guy Lepage smil har gjort dagen min bedre ?
Alice

Henderson

Hva med Sam Worthington-familien? Hvordan har de det?
Jacqueline

Arkansas

Kjære Sam Worthington! - Å se Amelie Lens-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Timothy

Detroit

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste Sam Worthington da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. Sam Worthington begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem

Sam Worthington og Sam Wills

Sam Wills er en av de mest kjente clown, mime, prop comic and a busker.

Sam Wills is a renowned New Zealand comedian, stage comedian, pantomime and clown. Wills moved to Las Vegas and currently lives there. Wills is also known as "Duct Tape Guy" or basically "Duct Tape Face". He is best known for his pantomimes. He played a two-person number and played both characters on his own.

{ads}

He rose to prominence after performing at the New Zealand International Comedy Festival and popular America’s. talent had taken place. He wasn’t that popular when he first appeared on America’s Got Talent and audiences booed him at first, but after his performance everyone tuned in to his fan. He became so famous after his performance that he became a big personality.

Well, how well do you know Tape Face? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Tape Face Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Tape Face.

Biography and early life -

Sam was born on August 28 Born in New Zealand in 1978 from Will’s family. Wills was born into a middle-class family. He grew up with his parents in Timaru. He was a kind of kid who always liked to make others laugh through his actions, so his friends started calling him a clown.

At first he didn’t like being called a clown, but soon accepted. and decided to move on. He performed as a clown to Timaru and silenced his hater. He didn’t have many friends growing up. Wills believed he was different, so he made everyone laugh, but he didn’t have a nice guy.

{ads}

Age, height, weight and body measurement

Education -

Sam Wills, like any other child, attended a public school in Timaru. He was not good at studying and this was ultimately reflected in his grades, where he could barely pass the grades. He was more inclined to be a clown. He also loved mimes. His parents always supported him, so they decided to enroll him at Christchurch Polytechnic Institute of Technology, where he graduated in New Circus. He actually learned to juggle there.

Personal Life: Dating, Girlfriends, Wife, Kids

Sam Wills is an extremely outgoing guy, but he gives no reveal the identity of his family. He doesn’t talk much about his life. Always focused on getting his job done and more focused on how to do it better? Her life changed after her appearance on America’s Got Talent. He has decided to leave his hometown and move to Las Vegas, where he plays most of his appearances.

Is Tape Face gay?

No one Case Sam Wills or Tape Face is gay. His sexual orientation is straight and he likes women. He dated many women before marrying Felicity Redman. Wills and Felicity had a long-distance relationship before they got married. They were happily married and blessed with two children named Rafferty Basil and Danger Willis. They are no longer together because they separated for personal reasons and are currently living apart. There is no evidence that he is gay.

{ads}

Professional career -

Sam Wills, or if we call him by his stage name Tape Face, started his career when he was just thirteen years old. He performed as a clown in various theaters and made everyone laugh. He made his first professional appearance as an appearance on Pulp Comedy. At the time he received great recognition for his work.

Wills performed at the Auckland Festival in 2005. He became very popular in New Zealand and achieved great fame there before joining America’s Got Talent. occurred. He eventually appeared on America’s Got Talent in 2016 and became a Season 11 finalist. He garnered millions of votes and it was a huge milestone for him to reach that milestone.

Awards -

Sam Wills has received many awards. In 2001 he won his very first award in the form of Pulp Comedy’s Best New Face Award. The following year he was awarded the Best Marketing Award. In 2005 he received the Billy T Award. In 2011, Wills received the Best Breakthrough award at the Chortle Live Comedy Awards. He has won many other awards.

Tape Face net worth, salary and earnings in 2021

{img}

Sam Wills is a well-known clown, pantomime artist , Comic props and busker. He has been doing this for more than two decades. It is better known by the stage name "Tape Face". Over the years it has grown to a staggering net worth of $15 million by 2021.

{ads}

Born as Sam Wills, Tape Face belonged to a middle-class family in New Zealand. He began performing as a clown and gained great popularity in New Zealand. He appeared in the famous America’s Got Talent in 2016.

{ads}

Sam Wills is his real name, but he is well known as Tape Face. He is a famous New Zealand clown, mime, prop comedian and busker living in Las Vegas. He is known for his outstanding performances at the World Buskers Festival held at the New Zealand International Comedy Festival. Tape’s face became more popular around the world when he became a finalist on the eleventh season of America’s Got Talent, where audiences and judges were in awe of his unique performance.

You may know Tape Face very well, but do you know how old and tall he is, and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Tape Face’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Sam Willis was born on August 28, 1978 in New Zealand. He has chosen to keep the details of his family out of public scrutiny. Instead, you choose to focus on your career.

He started acting at the age of 13, and due to his passion for a clown, he decided to train for the same. This helped him diversify his skills to be as unique as they are now. He graduated with a diploma in new circus from the Christchurch Polytechnic Institute of Technology.

Personal life

Sam met his wife Felicity Redman in 2007. Felicity is an English burlesque artist known by her stage name Lili La Scala. The two had a symbolic wedding on Avon River at the same location Sam had previously gotten engaged. Later that year, they had a legal wedding that took place in England. Wills and his wife Felicity have a beautiful son named Rafferty Basil Danger Wills. It was born in 2013.

Unfortunately, the couple’s marriage was on the rocks and the two decided to separate in 2017.

Age, height and weight

Born On August 28, 1978, Tape Face is 42 years old as of today August 9, 2021. He measures 1.67 m and weighs 68 kg.

Career

Willis began his career when he was a teenager. At the age of 13, he had already begun to perform in the circus, in which he has trained. He experimented with shock comedy and, to his surprise, landed his first appearance on pulp comedy during this time. It was known as "Price of Cringe".

He was active in Christchurch until 2001. He also participated in events such as private functions, cooperative events, appeared on local television shows and also hosted a weekly comedy night.

Got a show in Auckland, NCB comedy time. This led him to move to Auckland in 2002.In 2008, Wills presented his show The Boy with Tape on His Face at the Melbourne Comedy Festival and this move proved to prove his success, he went to Melbourne where he appeared as a modern mime in a striped shirt.

Willis then auditioned for the 11-season premiere of American’s Got Talent as a tape face, and was carried over to the next round. He became a favorite with judges and even American judges. Willis made it to the show’s main finalist, and this earned him a breakthrough in his career as he became known everywhere.

Awards & Achievements

Willis has long been one of America’s top comedy contenders. Since his career began, success and recognition have been part of his journey. It received its first award in 2001 when it received the award for best new face of pulp comedy. Other awards include the People’s Choice Award, and he was also a proud recipient of New Zealand’s tallest horror comedy at the Billy T Award, the Groggy Squirrel Readers Award at the World Buskers Festival. In 2011, he won the award for best revelation act as & # 8216; The boy with tape on his face & # 8217; at the Chortle Live Comedy Awards 2011

To top it all, he was a finalist for American Talent.

Net worth & Tape Face Salary in 2021

{img}

Willis has accumulated relative amounts in his career. He has worked in the Christchurch entertainment scene for a long time. His wealth has also been accumulated by performing various acts in New Zealand, such as appearing at balls, private functions, appearing on local television, corporate events, and hosting weekly comedy nights.

His appearance in the American has got talent has opened several opportunities for various opportunities. As of August 2021, Willis has a net worth of $12 million and it has been on the rise as his popularity rises.

Willis had accomplished a lot in his career, some of which seemed impossible when he was starting out. his career. He has even performed in front of former Prime Minister Helen Clark.

In his career, he has tried to maintain his tape-faced image and also give the impression of a man without words. Therefore, he rarely accepts interviews. This is a strategy she learned from her role models, like Kate.Sam Wills vs Sam Worthington

Sam Wills nettoverdi 2023

I motsetning til Sam Worthington er nettoformuen for Sam Wills per 06/02/2023 omtrent $ 15000000 i 2023.

Sam Wills høyde

Hvor høy er Sam Wills? Vel, Sam Wills-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Sam Worthington-høyden på 1.78).

Hva er Sam Wills alder?

Sam Wills ble født i 1978-08-28, mens Sam Worthington, som nevnt ovenfor, ble født i 1976-08-02.

Hvor rik er Sam Worthington – årslønn i 2023: €30.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »