??????? verdt 2023

Innhold

Height1.71 m??????? height is 1.71 m
Was born in1976??????? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ??????? is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Media - Social Media??????? is related to Media

Approximate Ad Price

Get in touch with ??????? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Media
Social Media

How many followers does ??????? have?

Currently ??????? has roughly about 984.6K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ??????? a proper influencer to work with?

Our stats says that ??????? posts normally collect about 63.4K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ??????? advertisement work?

To estimate whether ??????? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @sachzna account which is ~ 6.52%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ??????? Instagram account?

The maximum potential reach is about 984.6K people (but most probably will be around 10% of this value).

Emily

Texas

Gud jeg skulle ønske jeg hadde {verdi}... ?? - Andrew Tate! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Gerald

North Carolina

? Har alle - Modeling - Media - Social Media slike lønninger som ??????? har?
Pamela

Macon

For noen år siden jobbet faren til min venn med ??????? på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Å se Andrew Tate-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Mason

California

Jeg traff ??????? da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. ??????? Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Olivia

Minnesota

Spørsmålet mange vanligvis stiller er: hva har ??????? gjort som kan kalles en stjerne? - Jeg ble forelsket på nytt sett i Cbum
Kyle

Illinois

Ærlig talt tror jeg ??????? formue er mye mer i {år}
Stephanie

Winston-Salem

Fetteren min var en stor fan av ??????? og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste ??????? t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne. - Takk Anthony Santos for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Dylan

Peoria

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som ??????? hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok ??????? og sa hele tiden at ??????? hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre.
Harold

Sunnyvale

Tanten hans hadde gått på ??????? samme skole. I følge historiene hennes var ??????? en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham. - For en vakker dame ❣️ hatten av for Barry White ?
Gary

Shreveport

Bare lurer på hvordan ??????? bruker alle disse $ 12600?
Helen

California

Jeg lurer på om ??????? har noen brødre eller søstre - Jeg drømmer om å se Les Gold skjønnhet personlig ?
Frances

Columbus

??????? kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel
Zachary

Aurora

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er ??????? nettoverdi eller hva som helst - Horacio Pagani skjønnhet er fascinerende
Ronald

Missouri

??????? kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at ??????? sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
Christine

Fort Lauderdale

Jeg møtte ??????? i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men ??????? stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester. - ❤️‍? Nick Bollettieri er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Vincent

California

Vi er begge 47 år gamle med ??????? ?
Samuel

Moreno Valley

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte ??????? hehe - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Andrew Tate er ekte ?
Noah

Seattle

Så hvilken del av disse $ 12600 gir ??????? til veldedighet?
Walter

Virginia

Når jeg blir 47 som ??????? år, vil jeg gjerne bli rikere ? - Jeg kan si at Mireille Mathieu ser fantastisk ut i dag. Men Mireille Mathieu fantastisk hver dag! ?
Jacob

Texas

Jeg møtte ??????? ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med ???????.
Raymond

Naperville

??????? pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og ??????? hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig - ❤️❤️❤️ Behgjet Pacolli, hjertet mitt smeltet igjen
Elijah

Nevada

En dag gikk ??????? for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og ??????? krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke ??????? etter det.
Catherine

Cincinnati

Men... Hvordan tjente ??????? alle disse pengene? $ 12600 er alt for mye! - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Marcelo Tinelli?
Kevin

California

Super avslappet og hyggelig. Jeg var ??????? nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel ??????? var han veldig hyggelig og kul.
Margaret

California

For en male - Modeling - Media - Social Media gjorde ??????? en utrolig imponerende karriere - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Anggun i gode hender ?
Gabriel

Amarillo

Jeg er sikker på at ??????? er homofil ?
Carol

Rockford

???????... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Marie Mai ?
Ryan

Indiana

??????? Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg.
Adam

Texas

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da ??????? kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." ??????? nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat. - Santo Versace smil har gjort dagen min bedre ?
Patricia

St. Louis

Disse kommentarene om ??????? er dumme ?
Sophia

Oklahoma City

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at ??????? er 1.71 m høy!!! - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Paloma Picasso bilder
Katherine

Pittsburgh

Heathers irettesetter stadig ??????? for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang.
Kimberly

Anaheim

Min mor ble født 1976 også! Kjærlighet ??????? - ? Jeg kunne stirre på Bountytank for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Jeremy

Tucson

Å min ??????? har tydeligvis tonnevis med penger!!
John

Akron

Brødrene mine gikk på skolen med ???????. De var forelsket, men ??????? ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Horacio Pagani skjønnhet ?
Sean

Norfolk

Som ??????? ble faren min født 1976!! ?
Joan

Idaho

??????? var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler - Ble forelsket for tusende gang takket være Guy Lepage ?
Jacqueline

Glendale

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket ??????? som oppnår alt på egen hånd?
Andrew

Arizona

Kjære ???????! - Amelie Lens skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Mark

Los Angeles

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere.

??????? og Karina Garcia

Karina Garcia er en av de mest kjente YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.