Ronaldinho verdt 2023

Innhold

Ronaldinho

Ronaldinho

Height1.81Ronaldinho height is 1.81
Was born in1980-03-21Ronaldinho birthday is 1980-03-21
GendermaleAs we can see, Ronaldinho is a male
ProfessionathletesRonaldinho is related to Soccer

Hva er Ronaldinho årslønn i 2023

Ronaldinho Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Ronaldinho vokse opp til omtrent $ 90.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre athletes.

Hvor mye tjener Ronaldinho

I følge statistikken vår (oppdatert 28/01/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Ronaldinho-lønnen ikke avslørt, men Ronaldinho-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Ronaldinho nettoformue er rundt 90.000.000.

Ronaldinho Net Worth er nær den en av følgende personer:

Ronaldinho Wiki og Bio

Født 1980-03-21, Ronaldinho er definitivt en av de mest kjente athletes, som Robin van Persie, Lee Sharpe, Paul Scholes, Samir Nasri, Henrikh Mkhitaryan, . Ronaldinho popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Ronaldinho Spouse - men som et attraktivt male, nesten 1.81 høy, kan Ronaldinho velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente athletes som vi vil).

Ronaldinho Spouse

Fra og med 28/01/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Ronaldinho. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Ronaldinho

Et godt spørsmål. Spesielt er Ronaldinho nesten 1.81 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Ronaldinho 1.81 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Ronaldinho nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Ronaldinho nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Ronaldinho nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Ronaldinho poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Ronaldinho falske eller lekket.

Ronaldinho-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Ronaldinho-familien per 28/01/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Ronaldinho).

Hva skjedde med Ronaldinho

Her er Nyheter om Ronaldinho på 28/01/2023.

Når ble Ronaldinho født?

Ronaldinho ble født 1980-03-21 🎂.

Ronaldinho alder

Fra og med 28/01/2023 er Ronaldinho-alderen 42.

Lever Ronaldinho fortsatt?

Heldigvis er Ronaldinho fortsatt i live (per 28/01/2023) og er 42 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Ashley

Tennessee

Ronaldinho... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Jeg ble forelsket på nytt sett i Andrew Tate
Alexander

Port St. Lucie

Faren min var venn med Ronaldinho som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor.
Albert

Fresno

Ronaldinho gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Ronaldinho hun opptrådte på scenen veldig ofte - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Andrew Tate i gode hender ?
Richard

Augusta

Iso-læreren min gikk på samme skole som Ronaldinho. Han likte henne og foreslo at hun skulle gå på skoleballet med ham. Nå biter hun i albuene, men den gang syntes hun Ronaldinhodet var for stygt.
Jeffrey

Philadelphia

En dag gikk Ronaldinho for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Ronaldinho krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Ronaldinho etter det. - Cbum skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
James

California

Ronaldinho popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle.
Jerry

South Dakota

Ronaldinho spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren - Anthony Santos! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Zachary

California

Min mor ble født 1980-03-21 også! Kjærlighet Ronaldinho
Donna

Arkansas

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten? - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Barry White bilder
Amy

Pasadena

Vi giftet oss med min kone på 1980-03-21, Ronaldinho bursdag!
Barbara

Honolulu

Jeg lurer på om Ronaldinho har noen brødre eller søstre - Les Gold skjønnhet er fascinerende
Shirley

Yonkers

De som er interessert i Ronaldinho og andre kjente damer kan besøke Instagramen deres og bli overrasket, sjokkert osv.
Lawrence

California

Far var i ferd med å reise til akademiet da Ronaldinho han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Ronaldinho fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Ble forelsket for tusende gang takket være Horacio Pagani ?
Marie

California

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, Ronaldinho viste den nakne rumpa" og sånt?
Samuel

Akron

Kjære Ronaldinho! - Takk Nick Bollettieri for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Catherine

Elk Grove

Min kones far trente med Ronaldinho som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie
Sarah

Boise

Super avslappet og hyggelig. Jeg var Ronaldinho nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Ronaldinho var han veldig hyggelig og kul. - Jeg drømmer om å se Andrew Tate skjønnhet personlig ?
Christopher

Thornton

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at Ronaldinho er 1.81 høy!!!
Elijah

Florida

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste Ronaldinho da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. Ronaldinho begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Mireille Mathieu skjønnhet ?
Gerald

Paterson

Jeg hater Ronaldinho og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Bruce

Texas

Ronaldinho gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det. - ? Jeg kunne stirre på Behgjet Pacolli for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Donald

Illinois

Jeg vedder på at Ronaldinho ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 90.000.000 ???
Ryan

Kent

Jeg møtte Ronaldinho i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Ronaldinho stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester. - ❤️❤️❤️ Marcelo Tinelli, hjertet mitt smeltet igjen
Ann

Birmingham

Jeg møtte Ronaldinho ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Ronaldinho.
Evelyn

El Paso

? Har alle athletes slike lønninger som Ronaldinho har? - Å se Anggun-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Janet

Escondido

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere.
Judy

Virginia Beach

Det er mye mer talentfulle athletes enn Ronaldinho! - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Marie Mai er ekte ?
Abigail

Fayetteville

Å min Ronaldinho har tydeligvis tonnevis med penger!!
Emily

Oklahoma

For 42 år siden, da Ronaldinho ble født, gikk jeg på skolen - For en vakker dame ❣️ hatten av for Santo Versace ?
Benjamin

Pittsburgh

Ronaldinho kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel
Juan

Cincinnati

Så hvilken del av disse $ 90.000.000 gir Ronaldinho til veldedighet? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Paloma Picasso?
Noah

Ontario

Tanten hans hadde gått på Ronaldinho samme skole. I følge historiene hennes var Ronaldinho en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham.
Charles

South Carolina

Faren min jobber i underholdningsindustrien og sier at Ronaldinho er beryktet for sin forferdelige holdning til ansatte, og hun bryr seg ikke om andre enn seg selv. Hennes ansatte er pålagt å signere en kontrakt som forbyr dem fra å si noe dårlig om Ronaldinho hvis de får sparken. - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Bountytank ?
Kathryn

California

Disse kommentarene om Ronaldinho er dumme ?
Janice

Georgia

Gud jeg skulle ønske jeg hadde {verdi}... ?? - Horacio Pagani smil har gjort dagen min bedre ?
Matthew

Modesto

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Ronaldinho som oppnår alt på egen hånd?
Jessica

Detroit

Ronaldinho Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg. - ❤️‍? Guy Lepage er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Martha

North Carolina

For noen år siden jobbet faren til min venn med Ronaldinho på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted.
Peter

Arizona

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn Ronaldinho ahahah ? - Jeg kan si at Amelie Lens ser fantastisk ut i dag. Men Amelie Lens fantastisk hver dag! ?
Willie

Kansas

Bare lurer på hvordan Ronaldinho bruker alle disse $ 90.000.000?

Hvor rik er Ronaldinho – årslønn i 2023: €90.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »