Rodney King verdt 2023

Innhold

Rodney King

Rodney King

Height1.91Rodney King height is 1.91
Was born in1965-04-02Rodney King birthday is 1965-04-02
GendermaleAs we can see, Rodney King is a male
ProfessioncelebritiesRodney King is related to Celebrities

Hva er Rodney King årslønn i 2023

Rodney King Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Rodney King vokse opp til omtrent $ 250.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre celebrities.

Hvor mye tjener Rodney King

I følge statistikken vår (oppdatert 07/02/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Rodney King-lønnen ikke avslørt, men Rodney King-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Rodney King nettoformue er rundt 250.000.

Rodney King Net Worth er nær den en av følgende personer:

Rodney King Wiki og Bio

Født 1965-04-02, Rodney King er definitivt en av de mest kjente celebrities, som Big Boy in the Morning, "Boston Rob" Mariano, Bryan and Jenny Masche, Alli L!ve, Bob Harper, . Rodney King popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Rodney King Spouse - men som et attraktivt male, nesten 1.91 høy, kan Rodney King velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente celebrities som vi vil).

Rodney King Spouse

Fra og med 07/02/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Rodney King. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Rodney King

Et godt spørsmål. Spesielt er Rodney King nesten 1.91 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Rodney King 1.91 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Rodney King nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Rodney King nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Rodney King nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Rodney King poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Rodney King falske eller lekket.

Rodney King-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Rodney King-familien per 07/02/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Rodney King).

Hva skjedde med Rodney King

Her er Nyheter om Rodney King på 07/02/2023.

Når ble Rodney King født?

Rodney King ble født 1965-04-02 🎂.

Rodney King alder

Fra og med 07/02/2023 er Rodney King-alderen 47.

Lever Rodney King fortsatt?

Dessverre har Rodney King gått bort for 2012-06-17, for 10 år siden 😢. Han var 47 år gammel 😰.

Bryan

Savannah

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn Rodney King ahahah ? - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Andrew Tate skjønnhet ?
Ann

Arizona

Rodney King gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det.
Logan

Tallahassee

Rodney King kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Rodney King sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Andrew Tate ?
Heather

District of Columbia

Rodney King pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og Rodney King hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig
Brittany

Colorado

Rodney King... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Cbum i gode hender ?
Laura

Pennsylvania

Jeg ønsket å være i celebrities verden også da jeg var ung ?
Doris

California

Mens Rodney King tjente disse jævla millionene ? sultet mange mennesker! - ❤️❤️❤️ Anthony Santos, hjertet mitt smeltet igjen
Zachary

Omaha

? Jeg er også 47 år gammel... som Rodney King
Willie

Massachusetts

Jeg møtte Rodney King i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Rodney King stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester. - ❤️‍? Barry White er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Gerald

Austin

Jeg vedder på at Rodney King ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 250.000 ???
Brian

Worcester

Å min Rodney King har tydeligvis tonnevis med penger!! - Jeg drømmer om å se Les Gold skjønnhet personlig ?
Russell

Newark

Vi giftet oss med min kone på 1965-04-02, Rodney King bursdag!
Christopher

Nashville

Det er mye mer talentfulle celebrities enn Rodney King! - Horacio Pagani smil har gjort dagen min bedre ?
Robert

California

Som Rodney King ble faren min født 1965-04-02!! ?
John

Hawaii

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at Rodney King er 1.91 høy!!! - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Nick Bollettieri bilder
Pamela

California

Heathers irettesetter stadig Rodney King for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang.
Jose

Reno

De som er interessert i Rodney King og andre kjente damer kan besøke Instagramen deres og bli overrasket, sjokkert osv. - Andrew Tate skjønnhet er fascinerende
Patrick

California

Er ikke $ 250.000 for mye? Selv for Rodney King ?
Jason

Florida

En dag gikk Rodney King for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Rodney King krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Rodney King etter det. - Jeg ble forelsket på nytt sett i Mireille Mathieu
William

North Las Vegas

Jeg hater Rodney King og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Gabriel

Arizona

Så hvilken del av disse $ 250.000 gir Rodney King til veldedighet? - ? Jeg kunne stirre på Behgjet Pacolli for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
James

California

Kjære Rodney King!
Jacob

Florida

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, Rodney King viste den nakne rumpa" og sånt? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Marcelo Tinelli er ekte ?
Kenneth

Cape Coral

Rodney King spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren
Jennifer

Georgia

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Rodney King som oppnår alt på egen hånd? - For en vakker dame ❣️ hatten av for Anggun ?
Margaret

Illinois

Rodney King var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler
Roy

Lincoln

Hva med Rodney King-familien? Hvordan har de det? - Ble forelsket for tusende gang takket være Marie Mai ?
Jessica

Macon

Vi er begge 47 år gamle med Rodney King ?
Michael

Glendale

Min mor ble født 1965-04-02 også! Kjærlighet Rodney King - Santo Versace skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Ruth

Paterson

Faren min var venn med Rodney King som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor.
Kayla

Kansas City

Wow ? Rodney King er en imponerende formue - Paloma Picasso! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Matthew

Chula Vista

Jeg traff Rodney King da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. Rodney King Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Aaron

Plano

Jeg er sikker på at Rodney King er homofil ? - Å se Bountytank-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Rachel

Boston

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste Rodney King da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. Rodney King begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem
George

Illinois

Super avslappet og hyggelig. Jeg var Rodney King nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Rodney King var han veldig hyggelig og kul. - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Horacio Pagani?
Madison

Texas

Kanskje for USA er $ 250.000 normalt.. Vet ikke
Christina

Portland

Far var i ferd med å reise til akademiet da Rodney King han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Rodney King fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Jeg kan si at Guy Lepage ser fantastisk ut i dag. Men Guy Lepage fantastisk hver dag! ?
Elizabeth

Surprise

Ærlig talt tror jeg Rodney King formue er mye mer i {år}
Marie

Arizona

Først og fremst er Rodney King kjent for det harde språket og skandalene som fulgte. - Takk Amelie Lens for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Christian

Toledo

Rodney King kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel

Rodney King og Rodney Lee Parsley

Rodney Lee Parsley er en av de mest kjente Prominent American Christian minister, author, television host and evangelist..

Rodney Parsley is a well-known American author, pastor, religion teacher and TV presenter. He is a senior priest in a Pentecostal ward known as Harvest Church in Columbus, Ohio. It is associated with a number of noble works such as the establishment of Valor Christian College. He is also the founder and president of a Christian advocacy group called The Center for Moral Clarity. He is a famous face on TV.

{ads}

Well, how well do you know Rod Parsley? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Rod Parsley’s net worth in 2021, his age, height, weight, wife, kids, bio and all the details about his life. Well, when you’re done, here’s what we know so far about Rod Parsley.

Biography and early life

Rod Parsley, known as Rodney Lee Parsley was born on January 13 , 1957 to parents, Ellen Parsley and James G. [Clyde] Parsley. He was born in Cleveland, Ohio, in the United States. He grew up in the Columbus area. His parents were residents of eastern Kentucky. His family loved to travel, which as a child took him to many different places.

Religious beliefs show that Rod is a Christian and a free Baptist. In his youth he was greeted by an evangelist named Dr. Lester Sumrall dressed where he was the evangelist Parsley’s mentor.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Rod Parsley in 2021 and how big and how much does he weigh? Well, Rod Parsley is 64 today, August 8, 2021, and was born on January 13, 1957. Although he is 5′ 9″ in feet and inches and 180 cm tall, he weighs around 165 pounds in pounds and 75 kg in kilograms.

{ads}

Education

At the age of attending school, he entered school. He later attended high school, which he did not give any information about. After graduating from high school, he entered a real estate and food factory [for pet food]. He later left the food factory and went to Ohio Christian University’s Circleville Bible College. However, he did not graduate there because he gave up after two years for personal reasons.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Rod Petersilie is a married man. He is married to Joni Petersilie. Together they were blessed with two sons, a son named Austin Parsley and a daughter, Ashton Parsley, who are now adults. The family lives near Pickerington, a suburb of Columbus. He has a happy family and they live happily together.

Is Rod Parsley gay?

Rod is neither gay. His marital status states that he is married to Joni Parsley and has two children. Her sexual orientation is also direct, which proves her point of view. His role as a senior pastor of a church helps show that he is not gay. He loves his family and they live happily together.

Professional career

Rod Parsley has had an amazing career despite having enjoyed his work since he was a teenager. He founded the World Harvest Church in 1977 and, with the help of church members, has been involved in numerous humanitarian projects and social activities. His work as a priest is highly appreciated by many faithful. He is also a famous writer and religion teacher. As a student at the Bible School, he presided over its first meeting, which was attended by seventeen people.

{ads}

As an author, he has written many books such as Silent No More, that of. Charisma-Haus has been published. The theme of the book illustrates the value of the administrative process. He has other noteworthy books such as Chris Matthew, Living on Our Heads, Singles out Bart Stupak and many more. Rod also worked for lawmakers for a while. She has also supported women’s rights and anti-poverty campaigns and programs.

She has also worked with the dominionist movement with Bill Moyers and Theocracy Watch. He wrote a famous book called Silent No More, which describes Islam. He was criticized for being a Christian and for making the United States an enemy.

Awards

Rod Parsley has done a lot over the course of his career and has earned honor and respect in his personal life. He is known as a popular presenter of the Breakthrough TV show, which is a top notch show all over the world. He has written more than fifty books in his life which have also served as study guides. His book How Clash Worldviews Affect Your Future was published and became a bestseller. Although he did not receive a tangible award, he was an outstanding achievement in Parsley’s life.

Equity net income and earnings of Rod Parsley in 2021

{img}

Parsley is a famous priest, television presenter, evangelist and American writer with a Estimated net worth of approximately $3 million as of 2021. His source of wealth is through his professional history as a priest and writer. His books, which have sold around the world, have played a huge role in his net worth.

Some interesting facts you need to know

  • Rod Parsley became a cancer patient diagnosed with throat cancer in 2015.
  • Before marrying his lovely wife, he was previously in a relationship that is now his best marriage
{ads}

Rod Parsley is a talented man who has achieved a lot of success and fame throughout his career. He is a throat cancer survivor diagnosed in 2015. His current position has made him better known. It is an inspiration for many generations. His latest book is The Finale: One World, One Ruler and One Reign.

{ads}

Rodney Lee Parsley is a renowned American author, minister, professor of religion, and television host. He is the head priest of a Pentecostal church called World Harvest Church in Columbus, Ohio. His name is associated with many noble works, including the establishment of Valor Christian College. Rod is the founder and president of a Christian advocacy organization called The Center for Moral Clarity. He is a popular face on television.

You may know Rod Parsley very well, but do you know how old and how tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Rod Parsley’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Rod Parsley was born on January 13, 1957 in Cleveland, Ohio, the son of Ellen Parsley and James G. (Clyde) Parsley. In his early childhood, he grew up in the Columbus area. Parsley’s parents were residents of eastern Kentucky. They love to travel. As part of the family, Rod visits many places in his childhood.

Rod attended high school and completed his graduation. After completing his school education, Rod joined a real estate and food factory (for pet food). He attended Circleville Bible College, Ohio Christian University. But Parsley dropped out of college after two years due to some personal reason.

From a religious point of view, Rod Parsley is a Christian and also a Free Baptist. In his youth, Rod was attracted to an evangelist named Dr. Lester Sumrall. He later became Parsley’s mentor.

In 1986, Rod Parsley was married to Joni Parsley. This couple was blessed with two sons named Austin and Ashton. Rod lives with his family near Pickerington, a suburb of Columbus.

Age, height and weight

Born on January 13, 1957, Rod Parsley is 64 years old today & # 8217; s dated August 9, 2021. He is 1.8 m tall and weighs 75 kg.

Career

Rod Parsley has a vast career and enjoys his profession since his youth. In 1977 he founded the World Harvest Church. He is associated with numerous humanitarian works and social activities with the help of church members.

Rod is a renowned author and religious teacher. He wrote many books, including Silent No More, published in 2005 by Charisma House. The subject of this book is to describe the value of administrative procedure. Apart from this book, his other notable books are Chris Matthews, Living on Our Heads, highlights Bart Stupak, etc. Parsley has been working for the legislature for some time. Apart from these, she served in campaigns for women’s rights and against poverty, as well as in programs.

Rod has collaborated with the Dominionist movement with Bill Moyers and Theocracy Watch. He wrote Silent No More, the famous book. This book describes Islam. Then he had to face criticism because Christianity and the United States considered them an enemy.

Awards & Achievement

Rod Parsley gets a lot of respect and honors at his career as well as in personal life. This famous educator hosts the television show Breakthrough, one of the highest rated shows in the world. Parsley composed more than fifty books and study guides in his lifetime. In 2007, his book Culturally Wrong: How Conflicting Worldviews Affect Your Future was published and became an industry best-seller. This is an excellent achievement in the life of Parsley.

Net worth & Rod Parsley Salary in 2021

{img}

Rod Parsley is a popular American Christian priest, television host, evangelist, and author who has an estimated net worth of $3 million as of August 2021. His estimate of his Net worth comes from your professional career. He currently maintains a fanciful lifestyle. This talented pastor owns a fancy hose and has expensive cars in his collection.

Rod Parsley is a talented person who has proven to be a successful man in his career. He is a throat cancer survivor. In 2015 he was diagnosed with cancer. He is widely known for his current position. He published his latest book called The Finale: One World, One Ruler, One Reign in 2017.Rodney Lee Parsley vs Rodney King

Rodney Lee Parsley nettoverdi 2023

I motsetning til Rodney King er nettoformuen for Rodney Lee Parsley per 07/02/2023 omtrent $ 3000000 i 2023.

Rodney Lee Parsley høyde

Hvor høy er Rodney Lee Parsley? Vel, Rodney Lee Parsley-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Rodney King-høyden på 1.91).

Hva er Rodney Lee Parsley alder?

Rodney Lee Parsley ble født i 1957-01-13, mens Rodney King, som nevnt ovenfor, ble født i 1965-04-02.

Hvor rik er Rodney King – årslønn i 2023: €250.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »