Paola Macias “Palita” verdt 2023

Innhold

Paola Macias “Palita”

Paola Macias “Palita”

Height1.71 mPaola Macias “Palita” height is 1.71 m
Was born in1976Paola Macias “Palita” birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Paola Macias “Palita” is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Fitness Models - FitnessPaola Macias “Palita” is related to Fitness

Approximate Ad Price

Get in touch with Paola Macias “Palita” — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Fitness Models
Fitness

How many followers does Paola Macias “Palita” have?

Currently Paola Macias “Palita” has roughly about 874.6K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Paola Macias “Palita” a proper influencer to work with?

Our stats says that Paola Macias “Palita” posts normally collect about 5.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Paola Macias “Palita” advertisement work?

To estimate whether Paola Macias “Palita” advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @palitaoficial account which is ~ 0.60%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Paola Macias “Palita” Instagram account?

The maximum potential reach is about 874.6K people (but most probably will be around 10% of this value).

Joyce

Palmdale

Paola Macias “Palita” var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler - Jeg ble forelsket på nytt sett i Andrew Tate
Kenneth

Florida

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten?
William

Boise

For noen år siden jobbet faren til min venn med Paola Macias “Palita” på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Andrew Tate skjønnhet ?
Carolyn

Fontana

Jeg vedder på at Paola Macias “Palita” ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 1000 ???
Marie

North Carolina

Og jeg så Paola Macias “Palita” for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham - Jeg drømmer om å se Cbum skjønnhet personlig ?
Olivia

Texas

Så hvilken del av disse $ 1000 gir Paola Macias “Palita” til veldedighet?
Jesse

Chula Vista

Jeg lurer på om Paola Macias “Palita” har noen brødre eller søstre - Anthony Santos skjønnhet er fascinerende
Brenda

Madison

For en male - Modeling - Fitness Models - Fitness gjorde Paola Macias “Palita” en utrolig imponerende karriere
Mason

Oklahoma

Kanskje for USA er $ 1000 normalt.. Vet ikke - Takk Barry White for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Kevin

California

Hva med Paola Macias “Palita”-familien? Hvordan har de det?
Tyler

Atlanta

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn Paola Macias “Palita” ahahah ? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Les Gold er ekte ?
Megan

California

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da Paola Macias “Palita” kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." Paola Macias “Palita” nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
Aaron

California

Vi giftet oss med min kone på 1976, Paola Macias “Palita” bursdag! - ? Jeg kunne stirre på Horacio Pagani for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Diana

Kansas

Mens Paola Macias “Palita” tjente disse jævla millionene ? sultet mange mennesker!
Kathleen

Virginia

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 1000 som Paola Macias “Palita” gjør - Nick Bollettieri! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Grace

Virginia

Brødrene mine gikk på skolen med Paola Macias “Palita”. De var forelsket, men Paola Macias “Palita” ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist.
Jason

Norfolk

Å min Paola Macias “Palita” har tydeligvis tonnevis med penger!! - Jeg kan si at Andrew Tate ser fantastisk ut i dag. Men Andrew Tate fantastisk hver dag! ?
Kayla

Florida

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er Paola Macias “Palita” nettoverdi eller hva som helst
Austin

Sunrise Manor

Det finnes sikkert andre - Modeling - Fitness Models - Fitness, men for meg er Paola Macias “Palita” TOP1 - ❤️❤️❤️ Mireille Mathieu, hjertet mitt smeltet igjen
Joe

California

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, Paola Macias “Palita” viste den nakne rumpa" og sånt?
Ethan

Missouri

Far var i ferd med å reise til akademiet da Paola Macias “Palita” han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Paola Macias “Palita” fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Ble forelsket for tusende gang takket være Behgjet Pacolli ?
Harold

Mississippi

Først og fremst er Paola Macias “Palita” kjent for det harde språket og skandalene som fulgte.
Donald

St. Paul

Paola Macias “Palita” kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel - For en vakker dame ❣️ hatten av for Marcelo Tinelli ?
Jose

North Carolina

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at Paola Macias “Palita” er 1.71 m høy!!!
Brian

Washington

Paola Macias “Palita” gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Paola Macias “Palita” hun opptrådte på scenen veldig ofte - Anggun skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Karen

Overland Park

Jeg hater Paola Macias “Palita” og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Samuel

Denver

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte Paola Macias “Palita” hehe - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Marie Mai?
Denise

New York

Jeg møtte Paola Macias “Palita” ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Paola Macias “Palita”.
Jeffrey

Kansas City

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som Paola Macias “Palita” hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok Paola Macias “Palita” og sa hele tiden at Paola Macias “Palita” hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre. - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Santo Versace bilder
Gregory

Modesto

? Jeg er også 47 år gammel... som Paola Macias “Palita”
Ruth

San Juan

Faren min var venn med Paola Macias “Palita” som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - Å se Paloma Picasso-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Wayne

Baltimore

Paola Macias “Palita” spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren
David

Illinois

En dag gikk Paola Macias “Palita” for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Paola Macias “Palita” krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Paola Macias “Palita” etter det. - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Bountytank ?
Hannah

Tennessee

For 47 år siden, da Paola Macias “Palita” ble født, gikk jeg på skolen
Frances

Enterprise

Paola Macias “Palita” har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse... - ❤️‍? Horacio Pagani er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Philip

Toledo

Vi er begge 47 år gamle med Paola Macias “Palita” ?
Russell

Lakewood

Men... Hvordan tjente Paola Macias “Palita” alle disse pengene? $ 1000 er alt for mye! - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Guy Lepage i gode hender ?
Nathan

Oklahoma

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Paola Macias “Palita” som oppnår alt på egen hånd?
Helen

Austin

patos og en prangende kjærlighet til luksus - Amelie Lens smil har gjort dagen min bedre ?
Walter

Boston

Jeg møtte Paola Macias “Palita” i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Paola Macias “Palita” stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester.

Paola Macias “Palita” og Paola Mayfield

Paola Mayfield er en av de mest kjente Model and television personality, actress.

Paula Mayfield is a popular Colombian model. Besides being a model, she is also known as a famous television personality and actress. She gained widespread recognition after appearing on the "90 Day Fiancé" show with her husband Russ Mayfield.

{ads}

Well, how well do you know Paola Mayfield? If not a lot, we’ve compiled everything you need to know about Paola Mayfield’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Paola Mayfield.

Biography and early life

Paola was born in 1987 and May. No information is known about his parents. It is not even known whether or not he has siblings. So it can be rightly assumed that Paola likes to keep her private life private.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Paola Mayfield in 2021 and how big and how heavy is she? Well, Paola Mayfield today, August 8, 2021, is 34 years old and was born on May 14, 1987. Although she is 5′ 6″ in feet and inches and 168 cm in centimeters, she weighs about 159 pounds in pounds and 60 kg in kilograms. Her eye color is brown and her hair color is blond.

Education

Regarding her education, Paola is known to have received her university education from Colegio Sabio Caldas - which is in Colombia. He later completed a body design course at the University of Atlanta in Georgia. In 2014 she also decided to study modeling at the John Casablancas Modeling and Career Center.

{ads}

Personal life: dating, boyfriends, husband, children

{img}

Paola Mayfield married Russ Mayfield in 2013. It is known that Paola first met Russ while working in Colombia. The couple are happily married and have welcomed their first child, Alex Mayfield in 2019.

Is Paola Mayfield a lesbian?

Paola Mayfield has been married to Russ Mayfield since 2013. The couple is happily married and also has a son. So you can say that Paola is not a lesbian.

Professional career

First of all, Paola decided to study modeling at the Modeling and Career Centers of John Casablanca-im 2014. Subsequently, she decided to start her modeling career only at the age of 18 in Bogota, Colombia.

He has worked with several famous modeling agencies such as “. He cooperated; Imitate Fashion Study ” and“ Linda Layman’s Modeling Agency. “She is known for having only worked briefly for Linda Layman’s modeling agency. In 2013, Paola decided to move to the United States because she had more opportunities to model there. She also had several options as a television actress.

{ads}

She gained tremendous fame when she appeared in the "90 Day Fiancé" series , which previously aired on TLC.

Paola also has millions of followers on social media accounts. She is quite famous for her regular intimidating posts on her Instagram account.

In 2017 she appeared in the movie "Pax Masculina" where she played the role of a high school girl. Paola has shown her acting skills in several other films such as "90 Day Fiancé: Happily, Ever After", released in 2016 and "90 Day Fiancé", released in 2014.

Awards

So far, Paula Mayfield has not received any awards as such. As for her accolades, however, it can be rightly concluded that she is well known for her modeling and acting skills in multiple series, shows and films.

Paola also has millions of followers on Instagram.

p>

Heritage Net, salary and Paola Mayfield gains in 2021

{img}

Paola will have a net worth of about $1 million from 2021. Her impressive career as a model, most notably her appearance on the "90 Day Fiancé" show with her husband, has increased her net worth. His net worth has also grown throughout his career as a TV personality.

Some Interesting Facts You Need to Know

Here are some interesting facts The ones you collect about Paola Mayfield:

  • In 2015, Paola reportedly miscarried while working on the documentary series of her 90-day boyfriend and her husband Russ Mayfield. Coroners had stated that the reason for her miscarriage was O-Blut with "RH-", which is quite rare. 
  • It was rumored that during her miscarriages she accused Russ of not supporting her physically and emotionally as she badly needed. There was also the news that they had decided to separate. However, it seems that all the rumors were false, as they are still happily married and have welcomed their baby in 2019.

Paola Mayfield is truly a celebrity in both Colombia and the US States of America. His birth is known to have been featured in numerous international publications such as "People", "The Daily Mail UK" and "E".

{ads}

Paola is also known to be happily married to her husband Russ, despite rumors she went through while in serious trouble due to her miscarriage in 2015 while filming for girlfriends 90 days.

{ads}


Paola Mayfield vs Paola Macias “Palita”

Paola Mayfield nettoverdi 2023

I motsetning til Paola Macias “Palita” er nettoformuen for Paola Mayfield per 08/02/2023 omtrent $ 1000000 i 2023.

Paola Mayfield høyde

Hvor høy er Paola Mayfield? Vel, Paola Mayfield-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Paola Macias “Palita”-høyden på 1.71 m).

Hva er Paola Mayfield alder?

Paola Mayfield ble født i 1987-05-14, mens Paola Macias “Palita”, som nevnt ovenfor, ble født i 1976.

Approximate Ad Price: €1000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »