Oscar Piastri formue 2024

Innhold

Oscar Piastri formue 2024 Oscar Piastri

Oscar Piastri

Høyde1.78 m (5′10″)Oscar Piastri Høyde - 1.78 m.
Compleanno2001-04-06Oscar Piastri Compleanno: 2001-04-06
KjønnMaleOscar Piastri Kjønn - Male
YrkeRacing DriverOscar Piastri - En av de rikeste Athletes
Veier68 kg (150 lbs)Oscar Piastri Veier - 68 kg

Oscar Piastri Wiki og Bio

Født 2001-04-06, Oscar Piastri er definitivt en av de mest kjente Male F1 Pilot, som Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . Oscar Piastri ble populær også ved hjelp av sosiale medier: Instagram, YouTube og TikTok.

Oscar Piastri formue: 2024-oppdatering

2024 Oscar Piastri formue og lønn

I henhold til EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia statistikk og andre åpne kilder, er formue i 2024 Oscar Piastri beregnet til ca. $ 4.200.000 - bra for F1 Pilot.

Tidlige år og karting-triumfer

Oscar Jack Piastri, født 6. april 2001, i Melbourne, Australia, dukket opp som et fantastisk talent i motorsportens verden. Reisen til denne 22 år gamle racingsensasjonen begynte med fjernstyrte biler i en alder av seks år, og raskt eskalerte til karting i en alder av 10. Foreldrene hans, Chris og Nicole Piastri, var vitne til de tidlige tegnene på et racingvidunderbarn , da han tok verdensmesterskapet i andre klasse i fjernstyrte biler.

Racing Odyssey: Fra Australia til verden

Piastris overgang fra fjernstyrte biler til profesjonelle racing gikk raskt. I 2011, i en alder av 10 år, gikk han inn på kartingscenen, og i 2014 konkurrerte han i profesjonelle løp og mesterskap i Australia. Året 2015 markerte et sentralt øyeblikk da han våget seg inn i europeiske mesterskap med Ricky Flynn Motorsport, og satte scenen for hans globale racingkarriere.

Formelsuksess: Fra formel 4 til formel 2

Branen til Piastris karriere skjøt fart med en sponsoravtale fra farens selskap, HP Tuners, i 2016. Dette åpnet døren for ham til å konkurrere i Formel 4 UAE-mesterskapet, og avsluttet en prisverdig sjette. I de påfølgende årene steg han i gradene, og sikret seg andreplasser i det britiske F4-mesterskapet og 2018 Formel Renault Eurocup.

Erobre Formel 3 og Formel 2

Høydepunktet av Piastris juniorkarriere kom med seier i Formel Renault Eurocup i 2019. En påfølgende triumf i FIA Formel 3-mesterskapet i 2020 befestet hans status som en stigende stjerne. Bemerkelsesverdig nok tok Piastri Formel 2-mesterskapet i 2021, og ble den første føreren som oppnådde denne bragden i sin rookie-sesong, et bevis på hans enestående dyktighet og besluttsomhet.

McLaren: Et nytt kapittel begynner

I en overraskende vending i 2022 fant Piastri seg involvert i en kontraktskontrovers med Alpine. Til tross for uroen grep McLaren muligheten og signerte Piastri for å bli med i rekkene deres. Debuten hans i Formel 1 i 2023 ble møtt med umiddelbar suksess, og viste frem hans dyktighet ved å havne på fjerdeplass i den britiske Grand Prix.

Nettoformue og lønn: Det økonomiske landskapet

Piastris nettoverdi, estimert til $4 millioner, gjenspeiler hans raske oppstigning i racingverdenen. Lønnen hans, selv om den er beskjeden til $775 000 per år under den siste McLaren-kontrakten, forventes å skyte i været når han fortsetter å sette et uutslettelig spor i Formel 1.

Personlig liv: Beyond the Racetrack

Utover racerbanen er Piastri et individ med forskjellige interesser. Hobbyene hans inkluderer wakeboard, cricket og basketball. Han er en selverklært binge-watcher, og innrømmer at han har brukt timer oppslukt av Netflix-serier, og viser frem en balansert blanding av adrenalindrevet racing og rolige sysler.

Relasjoner og anbefalinger

I sitt personlige liv har Piastri vært i et forhold med Lily Zneimer siden 2019. Mens privatlivet deres stort sett forblir skjermet fra offentligheten, har paret dukket opp sammen av og til.

Som en kjent racingfigur kan Piastri skryte av støtte fra selskaper som Quad Lock, Dubber og farens satsning, HP Tuners. Disse partnerskapene bidrar ikke bare til nettoformuen hans, men understreker også hans salgbarhet i racingindustrien.

Et glimt inn i Piastris fremtid

Med sin nylige forlengelse av kontrakten med McLaren til 2026, er Piastri klar for en lovende fremtid i Formel 1. Hans raske tilpasning til eliteracinglaget og bemerkelsesverdige prestasjoner tyder på at han er en kraft å regne med, og utmerkelsene han har samlet så langt er bare begynnelsen.

Konklusjon: The Unstoppable Rise of Oscar Piastri

Oscar Piastris reise fra et barn som kjører fjernstyrte biler til en Formel 1-utfordrer legemliggjør essensen av et moderne racingvidunderbarn. Mens han fortsetter å etse navnet sitt inn i motorsporthistoriens annaler, venter racingverdenen spent på kapitlene i Oscar Piastris ekstraordinære karriere.

Oscar Piastri formue - Metodikk

Vi bestemmer alle verdier ved å bruke informasjon hentet fra offentlige kilder. I tillegg vurderer vi privat innsikt og tilbakemeldinger delt av kjendiser eller deres representanter når det er tilgjengelig. Vi bruker også aksjemarkedsdata og gjennomsnittlig inflasjon for å anslå vekst i nettoformuen for Oscar Piastri. Selv om vi streber etter ytterste nøyaktighet i våre beregninger, med mindre annet er oppgitt, er disse verdiene bare omtrentlige.

Oscar Piastri formue ligner på:

Oscar Piastri partner

Fra og med 05/03/2024 ser ektefellen Oscar Piastri ut til å være Lily Zneimer.

Hvor høy er Oscar Piastri?

Oscar Piastri er 1.78 m høy. Selvfølgelig endres høyden på Oscar Piastri sakte med tiden.

Folk med lignende høyde:

Hva er Oscar Piastri vekt?

Fra og med 2024 veier Oscar Piastri omtrent 68 kg.

Hva skjedde med Oscar Piastri?

Sjekk de siste nyhetene om Oscar Piastri her.

Se også: kjente personer med navnet Oscar

Når ble Oscar Piastri født?

Oscar Piastri ble født 2001-04-06 🎂.

Oscar Piastri alder

Fra og med 05/03/2024 er Oscar Piastri-alderen 22.

Lever Oscar Piastri fortsatt?

Heldigvis er Oscar Piastri fortsatt i live (per 05/03/2024) og er 22 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Hvor rik er Oscar Piastri – årslønn i 2024: €4.200.000

Skrevet av Michael Zippo

Michael Zippo, lidenskapelig nettredaktør og utgiver, skiller seg ut for sin allsidighet innen formidling på nettet. Gjennom bloggen sin utforsker han emner som spenner fra kjendiser til forretningsdynamikk, økonomi og utvikling innen IT og programmering. Hans profesjonelle tilstedeværelse på LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - er en refleksjon av hans dedikasjon til bransjen, mens administrere plattformer som EmergeSocial.NET og theworldtimes.org fremhever hans ekspertise i å lage informativt og tidsriktig innhold. Involvert i betydelige prosjekter som python.engineering, tilbyr Michael en unik opplevelse i den digitale verden, og inviterer publikum til å utforske de mange fasettene på nettet med ham.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Weili Zhang

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

News

News archive

2/2024 » 1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 »