Nia Long verdt 2023

Innhold

Nia Long

Nia Long

Height1.57Nia Long height is 1.57
Was born in1970-10-30Nia Long birthday is 1970-10-30
GenderfemaleAs we can see, Nia Long is a female
ProfessioncelebritiesNia Long is related to

Hva er Nia Long årslønn i 2023

Nia Long Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Nia Long vokse opp til omtrent $ 6.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre celebrities.

Hvor mye tjener Nia Long

I følge statistikken vår (oppdatert 04/02/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Nia Long-lønnen ikke avslørt, men Nia Long-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Nia Long nettoformue er rundt 6.000.000.

Nia Long Net Worth er nær den en av følgende personer:

Nia Long Wiki og Bio

Født 1970-10-30, Nia Long er definitivt en av de mest kjente celebrities, som Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Nia Long popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Nia Long Spouse - men som et attraktivt female, nesten 1.57 høy, kan Nia Long velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente celebrities som vi vil).

Nia Long Spouse

Fra og med 04/02/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Nia Long. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Nia Long

Et godt spørsmål. Spesielt er Nia Long nesten 1.57 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Nia Long 1.57 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Nia Long nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Nia Long nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Nia Long nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Nia Long poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Nia Long falske eller lekket.

Nia Long-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Nia Long-familien per 04/02/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Nia Long).

Hva skjedde med Nia Long

Her er Nyheter om Nia Long på 04/02/2023.

Når ble Nia Long født?

Nia Long ble født 1970-10-30 🎂.

Nia Long alder

Fra og med 04/02/2023 er Nia Long-alderen 52.

Lever Nia Long fortsatt?

Heldigvis er Nia Long fortsatt i live (per 04/02/2023) og er 52 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Joyce

Moreno Valley

Nia Long kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Nia Long sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann - Takk Andrew Tate for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Nathan

Idaho

Det er mye mer talentfulle celebrities enn Nia Long!
Shirley

California

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Nia Long som oppnår alt på egen hånd? - ? Jeg kunne stirre på Andrew Tate for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Timothy

Grand Prairie

Nia Long har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse...
Carolyn

Naperville

For noen år siden jobbet faren til min venn med Nia Long på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Cbum smil har gjort dagen min bedre ?
Elijah

Florida

Nia Long gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Nia Long hun opptrådte på scenen veldig ofte
Christian

Kansas

Og jeg så Nia Long for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Anthony Santos er ekte ?
Jerry

Nevada

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 6.000.000 som Nia Long gjør
Lisa

San Antonio

Far var i ferd med å reise til akademiet da Nia Long han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Nia Long fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Barry White i gode hender ?
Jessica

Oceanside

Jeg ønsket å være i celebrities verden også da jeg var ung ?
Victoria

Florida

Nia Long pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og Nia Long hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig - For en vakker dame ❣️ hatten av for Les Gold ?
Rachel

California

patos og en prangende kjærlighet til luksus
Stephanie

Visalia

Nia Long... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Horacio Pagani ?
Brenda

Nevada

Vi giftet oss med min kone på 1970-10-30, Nia Long bursdag!
Kevin

Corpus Christi

Er ikke $ 6.000.000 for mye? Selv for Nia Long ? - ❤️‍? Nick Bollettieri er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Barbara

California

Jeg møtte Nia Long ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Nia Long.
Megan

California

Er Nia Long så rik fordi Nia Long er smart? Retorisk - Andrew Tate! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Janice

Birmingham

Når jeg blir 52 som Nia Long år, vil jeg gjerne bli rikere ?
Hannah

St. Petersburg

Min mor ble født 1970-10-30 også! Kjærlighet Nia Long - Mireille Mathieu skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Kathryn

Tennessee

Jeg møtte Nia Long i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Nia Long stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester.
Betty

Michigan

Nia Long kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel - Behgjet Pacolli skjønnhet er fascinerende
Jeffrey

St. Paul

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere.
Tyler

Illinois

Som Nia Long ble faren min født 1970-10-30!! ? - Jeg kan si at Marcelo Tinelli ser fantastisk ut i dag. Men Marcelo Tinelli fantastisk hver dag! ?
Beverly

Phoenix

For 52 år siden, da Nia Long ble født, gikk jeg på skolen
Alice

Louisville

? Har alle celebrities slike lønninger som Nia Long har? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Anggun?
Harold

Cape Coral

Brødrene mine gikk på skolen med Nia Long. De var forelsket, men Nia Long ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist.
Amy

Vancouver

? Jeg er også 52 år gammel... som Nia Long - Å se Marie Mai-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Frances

Hawaii

Gud jeg skulle ønske jeg hadde {verdi}... ??
Theresa

Garden Grove

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at Nia Long nettoformue er $ 6.000.000?! - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Santo Versace skjønnhet ?
Zachary

Louisiana

Disse kommentarene om Nia Long er dumme ?
Ryan

Tucson

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, Nia Long viste den nakne rumpa" og sånt? - ❤️❤️❤️ Paloma Picasso, hjertet mitt smeltet igjen
Judith

California

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da Nia Long kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." Nia Long nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
Robert

Bellevue

Iso-læreren min gikk på samme skole som Nia Long. Han likte henne og foreslo at hun skulle gå på skoleballet med ham. Nå biter hun i albuene, men den gang syntes hun Nia Longdet var for stygt. - Jeg drømmer om å se Bountytank skjønnhet personlig ?
Jean

New Mexico

Min kones far trente med Nia Long som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie
Louis

California

Kanskje for USA er $ 6.000.000 normalt.. Vet ikke - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Horacio Pagani bilder
Austin

Overland Park

Hvis jeg var en female, ville jeg hatt mye mer penger enn Nia Long ahahah ?
Joseph

North Carolina

Jeg lurer på om Nia Long har noen brødre eller søstre - Ble forelsket for tusende gang takket være Guy Lepage ?
Wayne

Lexington

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som Nia Long hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok Nia Long og sa hele tiden at Nia Long hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre.
Mary

Texas

For en female celebrities gjorde Nia Long en utrolig imponerende karriere - Jeg ble forelsket på nytt sett i Amelie Lens
Virginia

California

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at Nia Long er 1.57 høy!!!

Nia Long og Nia Sioux Frazier

Nia Sioux Frazier er en av de mest kjente Dancer, Singer, and Actress and YouTuber.

A glance at Nia Frazier’s beautiful and innocent smile is enough to rate her at any time of day. Aside from such a talented girl, Nia is a sweet woman with an innocent expression but also a very determined spirit. This explains why she managed to win the hearts of so many fans. Today Nia is known as a talented singer, actress, dancer and YouTuber. She is also a member of " Dance Moms" , a reality show, and has been cast for 6 seasons. She is also a dancer for a company known as Abby Lee Dance Company.  As a singer she has released several songs and her latest video is FLXXN with Riddick.  Her debut single was released in 2015 and was titled Star in Your Own Life.  In her film career, she was chosen for Young Love , and it was a dance concept short film released in July 2016.

{ads}

Well, how much do you know Nia Sioux? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Nia Sioux’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Nia Sioux.

Biography and early life

Era  on June 20 , 2001 when Nia Frazier was born as Nia Soux Frazier in Pittsburgh, Pennsylvania in the United States of America, which makes her American. She is the daughter of Holly Hatcher-Frazier and Evan Frazier Sr. and appears to be the only girl, not the only daughter. That’s because she only talks about her two brothers, William Frazier and Evan Frazier Jr. Nia has the best and most supportive parents and that’s why she got to where she is today.

Age, height, weight and measurements

So how old is Nia Sioux in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, today Nia Sioux turns 20, August 8, 2021, and she was born on June 20, 2001. 7″ in feet and inches and 171 inches in centimeters in height, weighs about 121 pounds in pounds and 55 kg in kilograms. Her eye color is dark brown and her hair color is black.

Education

It’s about true passion and that’s exactly what Nia Frazier has about dancing. She started dancing at the age of three and continues to do so to this day. Although she has other things to venture into, dance plays the central part of her career. However, that doesn’t mean she doesn’t appreciate education.

{ads}

Nia is not only a talented dancer, but she is also good at playing the piano and drums. At the same time, she is such a passionate girl that she received a best student scholarship in 2012. She graduated from high school on June 8, 2020, but it is unclear if she will attend college and graduate school. She posted a graduation photo that her parents clicked on her Instagram page.

Personal life: dating, friends, husband, kids

Seems everything’s working out Nia Frazier is all about dance, including her love life. This is because he met his first love, Bryce Xavier, through dance as he is both a dancer and an artist. Bryce Xavier is a social media star and the two first met dancing in 2017 and started off as good friends. After being good friends for several months, they decided on June 28, 2017 to become boyfriends and girlfriends . Nia was so proud of her boyfriend that she even talked about him in public.

In an interview with Teen Vogue, she revealed that she was in love with Bryce, and it was at this point that their relationship officially became given audience. Unfortunately, things didn’t go so well between the two lovebirds and a year later, in mid-2018, they separated. Nia hasn’t had any other relationships since and seems to have focused on building her career and nothing else. He is currently single and appears to be enjoying himself.

Is Nia Sioux a lesbian? 

Nia may not have revealed any information about their love, other than her relationship with Bryce, which lasted a year. but that’s enough to confirm that she is not a lesbian.

{ads}

Career

Unlike many celebrities who work on their careers later in life, Nia started dancing before going to elementary school at age 3 . She joined the Abby Lee Dance Company and danced in contemporary musicals and shows. At the age of 10 she made her first appearance in "Dance Moms".

In addition to dancing, she can also sing well and has appeared in several viral videos. Frazier made her off-Broadway debut in a New York production called Trip of Love in 2016. As for acting, she was cast as Emma Barber as the lead actress on the television series The Bold and the Beautiful. In the film The Code she is chosen as ’Sonitas’.

Awards

Nia Frazier is a great actress, singer and even more a talented dancer. She played a major role in the success of the Dance Moms show and, as a result, the show won Kids Choice Awards in the Favorite Reality Show category. 

Nia Sioux Net Worth , Salary & Earnings in 2021

{img}

As of 2021, Nia Frazier may still be young, but she’s already a multimillionaire if you can consider who has a net worth of $2 million. She has earned all this wealth through her hard work and dedication in her dance career. As he is still very young, we can only hope he will get even better in the years to come.

{ads}

No matter how young you are, with commitment and hard work you can achieve anything in life. This is Nia Frazier’s teaching.

{ads}


Nia Sioux Frazier vs Nia Long

Nia Sioux Frazier nettoverdi 2023

I motsetning til Nia Long er nettoformuen for Nia Sioux Frazier per 04/02/2023 omtrent $ 2000000 i 2023.

Nia Sioux Frazier høyde

Hvor høy er Nia Sioux Frazier? Vel, Nia Sioux Frazier-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Nia Long-høyden på 1.57).

Hva er Nia Sioux Frazier alder?

Nia Sioux Frazier ble født i 2001-06-20, mens Nia Long, som nevnt ovenfor, ble født i 1970-10-30.

Hvor rik er Nia Long – årslønn i 2023: €6.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »