Lucas Bohn verdt 2023

Innhold

Lucas Bohn

Lucas Bohn

Height1.71 mLucas Bohn height is 1.71 m
Was born in1976Lucas Bohn birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Lucas Bohn is a male
ProfessionWrites about - Digital MarketingLucas Bohn is related to Digital Marketing

Approximate Ad Price

Get in touch with Lucas Bohn — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Digital Marketing

How many followers does Lucas Bohn have?

Currently Lucas Bohn has roughly about 181.8K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Lucas Bohn a proper influencer to work with?

Our stats says that Lucas Bohn posts normally collect about 3.3K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Lucas Bohn advertisement work?

To estimate whether Lucas Bohn advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @luscabohn account which is ~ 1.91%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Lucas Bohn Instagram account?

The maximum potential reach is about 181.8K people (but most probably will be around 10% of this value).

Kayla

Cincinnati

Lucas Bohn var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler - ? Jeg kunne stirre på Andrew Tate for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Bruce

Texas

En dag gikk Lucas Bohn for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Lucas Bohn krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Lucas Bohn etter det.
Mark

Richmond

Tanten hans hadde gått på Lucas Bohn samme skole. I følge historiene hennes var Lucas Bohn en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham. - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Andrew Tate i gode hender ?
Gabriel

New Mexico

Jeg lurer på om Lucas Bohn har noen brødre eller søstre
Nathan

North Las Vegas

Heathers irettesetter stadig Lucas Bohn for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang. - Jeg kan si at Cbum ser fantastisk ut i dag. Men Cbum fantastisk hver dag! ?
Kathleen

Arizona

Er ikke $ 600 for mye? Selv for Lucas Bohn ?
Noah

Texas

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte Lucas Bohn hehe - Jeg drømmer om å se Anthony Santos skjønnhet personlig ?
Thomas

Mississippi

Mannen min hadde sitt eget band, og en gang spilte de i en bar før. Ingen visste Lucas Bohn da. Fyren holdt på med scenenrollene og prøvde å være morsom. De hadde til og med en hendelse der de møtte ham i undergrunnen. Lucas Bohn begynte å le høyt, grimaserte, og gjorde egentlig alt for å få oppmerksomhet. Det var veldig flaut for dem
Theresa

Texas

For noen år siden jobbet faren til min venn med Lucas Bohn på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Ble forelsket for tusende gang takket være Barry White ?
Paul

California

Mens Lucas Bohn tjente disse jævla millionene ? sultet mange mennesker!
Grace

California

Min mor ble født 1976 også! Kjærlighet Lucas Bohn - Les Gold skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Jacqueline

Texas

Jeg møtte Lucas Bohn i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Lucas Bohn stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester.
Alan

Pembroke Pines

Jeg traff Lucas Bohn da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. Lucas Bohn Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Horacio Pagani skjønnhet ?
Brandon

Fort Wayne

Vi er begge 47 år gamle med Lucas Bohn ?
Logan

Virginia

patos og en prangende kjærlighet til luksus - Å se Nick Bollettieri-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Rebecca

Florida

Fetteren min var en stor fan av Lucas Bohn og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste Lucas Bohn t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne.
David

Massachusetts

Lucas Bohn har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse... - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Andrew Tate er ekte ?
Christina

California

Min kones far trente med Lucas Bohn som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie
Zachary

Texas

Vi giftet oss med min kone på 1976, Lucas Bohn bursdag! - Jeg ble forelsket på nytt sett i Mireille Mathieu
Jonathan

Nevada

For en male - Digital Marketing gjorde Lucas Bohn en utrolig imponerende karriere
Donna

California

Jeg ønsket å være i - Digital Marketing verden også da jeg var ung ? - For en vakker dame ❣️ hatten av for Behgjet Pacolli ?
Joshua

Illinois

Super avslappet og hyggelig. Jeg var Lucas Bohn nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Lucas Bohn var han veldig hyggelig og kul.
Marie

Arizona

Brødrene mine gikk på skolen med Lucas Bohn. De var forelsket, men Lucas Bohn ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist. - ❤️❤️❤️ Marcelo Tinelli, hjertet mitt smeltet igjen
Barbara

Enterprise

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som Lucas Bohn hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok Lucas Bohn og sa hele tiden at Lucas Bohn hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre.
Henry

California

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at Lucas Bohn nettoformue er $ 600?! - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Anggun ?
Ann

Nevada

Lucas Bohn gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Lucas Bohn hun opptrådte på scenen veldig ofte
Margaret

Sunrise Manor

Det er mye mer talentfulle - Digital Marketing enn Lucas Bohn! - Marie Mai smil har gjort dagen min bedre ?
Benjamin

Florida

Og jeg så Lucas Bohn for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham
Virginia

Oklahoma

Lucas Bohn kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Lucas Bohn sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Santo Versace?
Cheryl

Sioux Falls

Men... Hvordan tjente Lucas Bohn alle disse pengene? $ 600 er alt for mye!
Beverly

Washington

For 47 år siden, da Lucas Bohn ble født, gikk jeg på skolen - Takk Paloma Picasso for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Rachel

California

Så hvilken del av disse $ 600 gir Lucas Bohn til veldedighet?
Linda

Sacramento

Jeg vedder på at Lucas Bohn ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 600 ??? - Bountytank! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Andrea

Indiana

? Har alle - Digital Marketing slike lønninger som Lucas Bohn har?
Willie

Nashville

Jeg møtte Lucas Bohn ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Lucas Bohn. - Horacio Pagani skjønnhet er fascinerende
Nicole

Georgia

I 2023 tjente jeg ikke engang en prosent av Lucas Bohn nettoverdi..?
Michelle

North Carolina

Når jeg blir 47 som Lucas Bohn år, vil jeg gjerne bli rikere ? - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Guy Lepage bilder
Debra

Kentucky

Som Lucas Bohn ble faren min født 1976!! ?
Christopher

Colorado

I de første dagene av karrieren var det mange som sa Lucas Bohn at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær. - ❤️‍? Amelie Lens er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Abigail

Los Angeles

Lucas Bohn... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer

Lucas Bohn og Lucas Thomas Korns

Lucas Thomas Korns er en av de mest kjente YouTuber, director, musician.

Luke Korns, a famous name in the entertainment industry, has not just one, but many talents. The 24-year-old YouTuber channel "OnkelKornicob" has surpassed 2 million subscribers on YouTube. Luke is also an aspiring director and musician. It also has a very loyal fan base on Twitter. A look at his content shows how versatile and talented he is. His humor and boyish charm are his strong point and perhaps what makes him an ardent fan. He is an incredibly talented person and has worked with many other famous YouTubers.

{ads}

Well, how well do you know Luca Korn? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Luke Korns Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Luke Korns.

Biography and early life

Luke Korns, aka Lucas Thomas Korns, is born on September 26, 1996 in Wausau, Wisconsin, USA. He was born as the son of Joann and Joel Korns. He also has two sisters, Mandy and Molly Korns, and a brother named Brandon Korns. He became interested in cinema very early on.

His passion for cinema made him a YouTuber. She experimented with creating videos by delving into the topic or asking others for help on important topics. It has an eye for brilliance and therefore offers only the best content for its audience.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Luke Korns in 2021 and how big and heavy is he? Well, Luke Korns is 24 years old today, August 8, 2021, and he was born on September 26, 1996. standing and inches and 178 cm by centimeters, he weighs about 149 pounds in pounds and 68 kg in kilograms.

{ads}

Education

Nothing as we know about his school days, but it seems that for his passion for cinema he must be enrolled in some cinema courses. However, nothing can be fully confirmed.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Lucas Thomas Korns or Luke Korns as most people know him was a simple guy with an ambitious dream. Today, thanks to his hard work and determination, he is well on his way to making his dream come true. The YouTuber was born in Wisconsin to Joann and Joel Korns, but later moved to Los Angeles, California to pursue his dream of becoming a director. This dream led him to create his own YouTube channel, which is now one of the most popular YouTube joke channels in the world. She has always kept her private life away from the media. He also stayed away from scandals and connection rumors.

However, there were only a few posts on his Instagram with a girl that confirmed that he was actually dating an unnamed girl in the past. He is currently single and enjoys spending time with his sisters, family and friends. He has many famous YouTube friends he has worked with in the past. There was also a YouTube video featuring Alexis G Zall which sparked some speculation about a date. But it seems like they’re just friends and the video was a collaboration between the two of them.

Is Luke Korns gay?

While not much may have ended Knowing his personal life, it appears, according to his previous Instagram posts, that he has had girlfriends in the past and has been romantically involved with women . This confirms that he is heterosexual.

{ads}

Professional career

Luke Korns is a famous YouTuber and has a channel called ’; OnkelKornicob ’, a very loyal fan base. It has over 2.2 million subscribers on its channel. It also has a good following on Twitter. He has worked on joint videos with YouTubers Ricky Dillon and Mikey Murphy. His channel’s audience is mostly young and memorable, and they love Luke’s fun and hilarious content.

He has had many collaborations with brands on his channel. He is also an aspiring director and has been sponsored by many companies for his films and content. He has made many funny and widely circulated videos on his channel. His joke videos are the most famous of all.

Awards

Received a silver play button and a gold play button for the number of subscribers from YouTube on his channel . He was named "Breakout Star" for the Shorty Awards.

Equity net income and earnings of Lu k Korns 2021 {img}

it is estimated that the net assets of Luke Korns on the basis of collaborations with brands, resources and revenue YouTube is approximately $200,000 in the current year 2021.

Some interesting facts you need to know

  • He worked with famous YouTubers like Conor Franta, Chris O’Flying, Turner Lux.
  • He was working with Ricky Dillon on a video called "Guessing Tweets". 
  • The first video he uploaded was Burt’s song - "Official Music Video" in January
{ads}

Luke Korns is a phenomenal and talented person who, despite his young age, has never strayed from his dream. Instead, he invested hard work and time to make it a reality. Despite being famous at such a young age, it didn’t occur to him and he’s still very down to earth. We can only hope it reaches even greater heights.

{ads}


Lucas Thomas Korns vs Lucas Bohn

Lucas Thomas Korns nettoverdi 2023

I motsetning til Lucas Bohn er nettoformuen for Lucas Thomas Korns per 28/01/2023 omtrent $ 200000 i 2023.

Lucas Thomas Korns høyde

Hvor høy er Lucas Thomas Korns? Vel, Lucas Thomas Korns-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Lucas Bohn-høyden på 1.71 m).

Hva er Lucas Thomas Korns alder?

Lucas Thomas Korns ble født i 1996-09-26, mens Lucas Bohn, som nevnt ovenfor, ble født i 1976.

Approximate Ad Price: €600

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »