Lauren Reid verdt 2023

Innhold

Lauren Reid

Lauren Reid

Height1.71 mLauren Reid height is 1.71 m
Was born in1976Lauren Reid birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Lauren Reid is a male
ProfessionWrites about - Entrepreneur - TV - CookingLauren Reid is related to Cooking

Approximate Ad Price

Get in touch with Lauren Reid — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Entrepreneur
TV
Cooking

How many followers does Lauren Reid have?

Currently Lauren Reid has roughly about 462.7K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Lauren Reid a proper influencer to work with?

Our stats says that Lauren Reid posts normally collect about 11.4K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Lauren Reid advertisement work?

To estimate whether Lauren Reid advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @laurenreidabook account which is ~ 2.49%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Lauren Reid Instagram account?

The maximum potential reach is about 462.7K people (but most probably will be around 10% of this value).

Katherine

Charleston

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! Lauren Reid er størst - ❤️‍? Andrew Tate er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Emma

California

Hvorfor har Lauren Reid et så dumt ansikt? ?
Ruth

Boise

Faren min var venn med Lauren Reid som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - Jeg ble forelsket på nytt sett i Andrew Tate
Daniel

Nevada

? Har alle - Entrepreneur - TV - Cooking slike lønninger som Lauren Reid har?
Teresa

Idaho

Far var i ferd med å reise til akademiet da Lauren Reid han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. Lauren Reid fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Cbum ?
Mary

Anchorage

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Lauren Reid som oppnår alt på egen hånd?
Kimberly

Ohio

Lauren Reid Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg. - Anthony Santos skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Roger

Alabama

For en male - Entrepreneur - TV - Cooking gjorde Lauren Reid en utrolig imponerende karriere
Robert

Kansas

Fetteren min var en stor fan av Lauren Reid og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste Lauren Reid t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne. - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Barry White bilder
Vincent

North Carolina

Lauren Reid pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og Lauren Reid hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig
Russell

Fort Lauderdale

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da Lauren Reid kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." Lauren Reid nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat. - For en vakker dame ❣️ hatten av for Les Gold ?
Amy

Boston

Når jeg blir 47 som Lauren Reid år, vil jeg gjerne bli rikere ?
Grace

Virginia

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, Lauren Reid viste den nakne rumpa" og sånt? - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Horacio Pagani i gode hender ?
Charles

Pembroke Pines

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er Lauren Reid nettoverdi eller hva som helst
Elijah

California

Vi er begge 47 år gamle med Lauren Reid ? - Nick Bollettieri skjønnhet er fascinerende
Ronald

Charlotte

Brødrene mine gikk på skolen med Lauren Reid. De var forelsket, men Lauren Reid ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist.
Kevin

Texas

Jeg ønsket å være i - Entrepreneur - TV - Cooking verden også da jeg var ung ? - Takk Andrew Tate for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Bruce

California

Lauren Reid har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse...
Victoria

New York

Min kones far trente med Lauren Reid som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie - Mireille Mathieu smil har gjort dagen min bedre ?
Carol

Thornton

Lauren Reid gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Lauren Reid hun opptrådte på scenen veldig ofte
Karen

Oregon

Super avslappet og hyggelig. Jeg var Lauren Reid nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Lauren Reid var han veldig hyggelig og kul. - Ble forelsket for tusende gang takket være Behgjet Pacolli ?
Keith

Clarksville

Er ikke $ 2200 for mye? Selv for Lauren Reid ?
Jerry

Augusta

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn Lauren Reid ahahah ? - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Marcelo Tinelli skjønnhet ?
Raymond

Moreno Valley

Lauren Reid kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel
Jessica

Mesquite

For 47 år siden, da Lauren Reid ble født, gikk jeg på skolen - ❤️❤️❤️ Anggun, hjertet mitt smeltet igjen
Eugene

Yonkers

Jeg vedder på at Lauren Reid ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 2200 ???
Sandra

McKinney

Hva med Lauren Reid-familien? Hvordan har de det? - Å se Marie Mai-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Brenda

Newport News

Å min Lauren Reid har tydeligvis tonnevis med penger!!
Rebecca

Overland Park

I de første dagene av karrieren var det mange som sa Lauren Reid at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær. - Jeg kan si at Santo Versace ser fantastisk ut i dag. Men Santo Versace fantastisk hver dag! ?
Donald

Jacksonville

Som Lauren Reid ble faren min født 1976!! ?
Ethan

Virginia

Det er mye mer talentfulle - Entrepreneur - TV - Cooking enn Lauren Reid! - Jeg drømmer om å se Paloma Picasso skjønnhet personlig ?
Isabella

Texas

Lauren Reid var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler
Jeffrey

California

Spørsmålet mange vanligvis stiller er: hva har Lauren Reid gjort som kan kalles en stjerne? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Bountytank er ekte ?
Christian

Florida

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at Lauren Reid nettoformue er $ 2200?!
Ann

Scottsdale

For noen år siden jobbet faren til min venn med Lauren Reid på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - ? Jeg kunne stirre på Horacio Pagani for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Mason

Georgia

Lauren Reid popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle.
Brian

Peoria

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere. - Guy Lepage! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Janice

Oklahoma

Tanten hans hadde gått på Lauren Reid samme skole. I følge historiene hennes var Lauren Reid en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham.
Madison

Oklahoma

Jeg hater Lauren Reid og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Amelie Lens?
Jennifer

Kansas City

Lauren Reid gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det.

Lauren Reid og Lauren Paige Sivan

Lauren Paige Sivan er en av de mest kjente Actor, TV Journalist.

Lauren Sivan, 43, American actress and journalist, is best known for her appearances in "Hotel Artemis" (2018), "Transcendence" (2014) and "Taken 3" (2014). Her popularity stemmed from her joining the Fox Network in 2010, where she was called a "hilarious reporter". She is also known for coming out publicly to combat Harvey Weinstein’s sexual assault, along with many other women who have publicly covered Weinstein.

{ads}

Well, how well do you know Lauren Sivan? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Lauren Sivan’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Lauren Sivan.

Biography and early life

Lauren Paige Sivan was born on May 6. Born in April 1978 in Long Island, USA. No information is available on siblings and parents; However, it is official that Lauren is the daughter of Jackie Sivan, her mother. This may be an indication of the difficulties he may have gone through in his early childhood. However, she successfully graduated from high school and enrolled for her first degree at George Washington University.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Lauren Sivan in 2021 and how tall and heavy is she? Well, Lauren Sivan is 43 years old today, August 8, 2021, and she was born on April 6, 1978. Although she stands 5’5 "in feet and inches and 165.1 cm in centimeters, she weighs about 123.5 pounds in pounds and 56 kg in kilograms. Her eye color is blue and her hair color is blond.

Education

Lauren graduated from Political Science and Journalism at George Washington University , followed by a Masters in Homeland Security from Long Island University, which marked the start of his first career as a Reporter for News 12 Long Island .

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

Lauren Sivan also has a huge social profile : she got engaged to boyfriend Rick Leventhal, who was a correspondent for Fox News, in September 2006. Their wedding was supposed to be in February 2006, but they canceled just a week earlier because they felt they had to wait a little longer. bit, Lauren’s friend pointed out, and they lived together until August 2010 when there was no further details about their relationship.

They later revealed in a tweet in October 2015 how distant they have become in time, which read: " Sometimes I know more about Jim Carrey’s girlfriend than my boyfriend."  Aside from another tweet in September 2017 in which Lauren mentioned something another friend suggested, a Twitter account that is now banned, there are no details that satisfy the idea that Lauren Sivan is in a relation to starting now.

Lauren Sivan is a lesbian?

Lauren Sivan is hetero or lesbian or bisexual in terms of sexual orientation. in fact, is one of the women who said she too had her "Weinstein moment" in 2007, which she told the Huffington Post.  She was still a journalist at the time. on Long Island and, after being invited by Weinstein, she accompanied him to a restaurant and then to a Cuban-looking club where the whole story was broadcast. She refused Weins’ request for a kiss tein because she was stuck in a relationship at the time.

Professional career

After graduation, worked in political science and journalism Lauren worked with media houses, including News 12 Long Island and WETM-18 , until 2003. She left in 2010 and went to Long Island University for a college education in firefighters, national security, law enforcement and protective services, which earned her a certificate. She later worked for Fox News as an overnight reporter and joined the same company as a field reporter. Here he achieved the greatest fame. She moved to Long Island and worked for KTTV near her home.

{ads}

Lauren is also an actress and has appeared in numerous films including Hotel Artemis (2018), a drama and Transcendence (2014). She has also appeared in series such as Ray Donovan, Lane and Webcam Girls.  Most recently she was a TV host at Studio 11 LA,  KTTV news at 5pm   with politics, sports and entertainment.

Awards

Lauren has had a successful career as an actress, which earned her two Emmy nominations for her appearances in major films such as Red Eye, the record, the record and strategy in the room.   She is known for her coverage of the Mexican immigration dilemma and the Israeli-Lebanese riots in Jerusalem. She was involved in the production of Fox and Friends and Fox News Sunday, , which earned her an Emmy Awards, for which she was nominated.

Equity net income and earnings Lauren Sivan in 2021

{img}

Since 2021, Lauren Sivan is over 1 million US dollars. His value can be traced back to his skill and success as a journalist. As an actress, she has earned a lot of money from her acting career and her value increases as her career progresses.

Some interesting facts you need to know

  • Lauren has been single since her engagement to her boyfriend ended. 
  • She has been tagged as the "hilarious reporter" for Fox News, which was one of her career milestones. 
  • She has a unique career combination, actress and journalist, in which both have been successful. 
  • She is a show producer for two films, Fox and Friends and   Fox News Sunday. 
{ads}

Lauren Sivan has made her way to success only through their hard work and with it all the prestige and award nominations. His passion and audacity cannot be overlooked, especially for his public actions in the fight against Harvey Weinstein’s misconduct, which is how he finds his voice. p>{ads}


Lauren Paige Sivan vs Lauren Reid

Lauren Paige Sivan nettoverdi 2023

I motsetning til Lauren Reid er nettoformuen for Lauren Paige Sivan per 05/02/2023 omtrent $ 1000000 i 2023.

Lauren Paige Sivan høyde

Hvor høy er Lauren Paige Sivan? Vel, Lauren Paige Sivan-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Lauren Reid-høyden på 1.71 m).

Hva er Lauren Paige Sivan alder?

Lauren Paige Sivan ble født i 1978-04-06, mens Lauren Reid, som nevnt ovenfor, ble født i 1976.

Approximate Ad Price: €2200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »