JOSÉ GUERRERO? ING verdt 2023

Innhold

JOSÉ GUERRERO ING

JOSÉ GUERRERO ING

Height1.71 mJOSÉ GUERRERO? ING height is 1.71 m
Was born in1976JOSÉ GUERRERO? ING birthday is 1976
GendermaleAs we can see, JOSÉ GUERRERO? ING is a male
ProfessionWrites about - Digital MarketingJOSÉ GUERRERO? ING is related to Digital Marketing

Approximate Ad Price

Get in touch with JOSÉ GUERRERO? ING — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Digital Marketing

How many followers does JOSÉ GUERRERO? ING have?

Currently JOSÉ GUERRERO? ING has roughly about 165.7K followers on Instagram, which is pretty good.

Is JOSÉ GUERRERO? ING a proper influencer to work with?

Our stats says that JOSÉ GUERRERO? ING posts normally collect about 2.3K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does JOSÉ GUERRERO? ING advertisement work?

To estimate whether JOSÉ GUERRERO? ING advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @jdguerrero_ing account which is ~ 1.95%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in JOSÉ GUERRERO? ING Instagram account?

The maximum potential reach is about 165.7K people (but most probably will be around 10% of this value).

Doris

Nevada

Super avslappet og hyggelig. Jeg var JOSÉ GUERRERO? ING nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel JOSÉ GUERRERO? ING var han veldig hyggelig og kul. - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Andrew Tate?
Jordan

Overland Park

Hva med JOSÉ GUERRERO? ING-familien? Hvordan har de det?
Jeremy

Oakland

En dag gikk JOSÉ GUERRERO? ING for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og JOSÉ GUERRERO? ING krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke JOSÉ GUERRERO? ING etter det. - Jeg ble forelsket på nytt sett i Andrew Tate
Jacqueline

Nevada

De som er interessert i JOSÉ GUERRERO? ING og andre kjente damer kan besøke Instagramen deres og bli overrasket, sjokkert osv.
Donald

Texas

Først og fremst er JOSÉ GUERRERO? ING kjent for det harde språket og skandalene som fulgte. - Cbum smil har gjort dagen min bedre ?
Martha

Sunrise Manor

Vi er begge 47 år gamle med JOSÉ GUERRERO? ING ?
Hannah

Nevada

Hvis jeg var en male, ville jeg hatt mye mer penger enn JOSÉ GUERRERO? ING ahahah ? - ? Jeg kunne stirre på Anthony Santos for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Virginia

San Diego

Heathers irettesetter stadig JOSÉ GUERRERO? ING for å være for insisterende på å vise frem sitt overdådige liv. Ta for eksempel frokostene hennes, bilder som hun inntil nylig har lagt ut på Instagram gang på gang.
Marilyn

California

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da JOSÉ GUERRERO? ING kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." JOSÉ GUERRERO? ING nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat. - ❤️❤️❤️ Barry White, hjertet mitt smeltet igjen
Steven

Texas

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at JOSÉ GUERRERO? ING er 1.71 m høy!!!
Gloria

Raleigh

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket JOSÉ GUERRERO? ING som oppnår alt på egen hånd? - Jeg drømmer om å se Les Gold skjønnhet personlig ?
Daniel

Reno

JOSÉ GUERRERO? ING gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det.
Louis

Florida

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! JOSÉ GUERRERO? ING er størst - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Horacio Pagani skjønnhet ?
Elizabeth

South Carolina

Brødrene mine gikk på skolen med JOSÉ GUERRERO? ING. De var forelsket, men JOSÉ GUERRERO? ING ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist.
Kayla

North Las Vegas

Jeg møtte JOSÉ GUERRERO? ING ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med JOSÉ GUERRERO? ING. - Takk Nick Bollettieri for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Kevin

Ontario

JOSÉ GUERRERO? ING... En av de største - Digital Marketing og helten min!
Catherine

Denton

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er JOSÉ GUERRERO? ING nettoverdi eller hva som helst - Ble forelsket for tusende gang takket være Andrew Tate ?
Debra

California

JOSÉ GUERRERO? ING Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg.
Samantha

Winston-Salem

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som JOSÉ GUERRERO? ING hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok JOSÉ GUERRERO? ING og sa hele tiden at JOSÉ GUERRERO? ING hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre. - Mireille Mathieu! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Edward

Washington

Men... Hvordan tjente JOSÉ GUERRERO? ING alle disse pengene? $ 400 er alt for mye!
Christian

Glendale

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at JOSÉ GUERRERO? ING nettoformue er $ 400?! - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Behgjet Pacolli er ekte ?
Gary

Chesapeake

JOSÉ GUERRERO? ING popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle.
Helen

Washington

Er JOSÉ GUERRERO? ING så rik fordi JOSÉ GUERRERO? ING er smart? Retorisk - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Marcelo Tinelli bilder
Margaret

Washington

Kjære JOSÉ GUERRERO? ING!
Eugene

Texas

JOSÉ GUERRERO? ING kom en gang over med moren sin. Karrieren hans var på topp. Han hadde på seg baseballcaps og solbriller og ikke barbert, men jeg kjente ham igjen likevel - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Anggun ?
Denise

Florida

For noen år siden jobbet faren til min venn med JOSÉ GUERRERO? ING på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted.
Judith

Akron

Jeg ønsket å være i - Digital Marketing verden også da jeg var ung ? - Å se Marie Mai-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Gerald

Fremont

? Jeg er også 47 år gammel... som JOSÉ GUERRERO? ING
David

Tallahassee

JOSÉ GUERRERO? ING... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Santo Versace skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Kathleen

California

JOSÉ GUERRERO? ING gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor JOSÉ GUERRERO? ING hun opptrådte på scenen veldig ofte
Randy

California

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte JOSÉ GUERRERO? ING hehe - For en vakker dame ❣️ hatten av for Paloma Picasso ?
Charles

Las Vegas

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 400 som JOSÉ GUERRERO? ING gjør
Brian

Lakewood

JOSÉ GUERRERO? ING pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og JOSÉ GUERRERO? ING hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Bountytank i gode hender ?
Amanda

Connecticut

Bare lurer på hvordan JOSÉ GUERRERO? ING bruker alle disse $ 400?
Harold

Virginia Beach

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten? - Jeg kan si at Horacio Pagani ser fantastisk ut i dag. Men Horacio Pagani fantastisk hver dag! ?
Katherine

Florida

Når jeg blir 47 som JOSÉ GUERRERO? ING år, vil jeg gjerne bli rikere ?
Terry

Florida

Det finnes sikkert andre - Digital Marketing, men for meg er JOSÉ GUERRERO? ING TOP1 - ❤️‍? Guy Lepage er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Pamela

Oceanside

Min kones far trente med JOSÉ GUERRERO? ING som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie
Nathan

Arizona

Jeg vedder på at JOSÉ GUERRERO? ING ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 400 ??? - Amelie Lens skjønnhet er fascinerende
Eric

Paterson

Faren min var venn med JOSÉ GUERRERO? ING som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor.

JOSÉ GUERRERO? ING og Jose Marie Borja Viceral

Jose Marie Borja Viceral er en av de mest kjente Comedian, talk show host, presenter, actor, and singer.

Vice Ganda (born Jose Marie Borja Viceral) is a Filipino comedian, talk show personality, TV presenter, actor and singer. He is a frequent presenter on ABS-Showtime, CBN’s It’s a Noontime variety show, and has appeared in many films, eight of which are known as the highest grossing in Filipino cinema.

{ads}

Vice is best known for his stand-up performances on Filipino society and human sexuality, using satirical humor, situational irony and sarcasm. He’s also Globe Telecom’s first openly gay testimonial.

Well, how well do you know Vice Ganda? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Vice Ganda’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, children, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Vice Ganda.

Biography and early life

Vice Ganda was born on December 5th. March 1976 in the Philippines. He is the youngest of his five siblings. Tutoy was his nickname when he was younger, long before he was called "Deputy." His mother was an Llocano from San Juan, La Union, and his father was a district administrator. As he played and stared at the girls, there was very little that set him apart from the other boys in the neighborhood.

As he grew up, Vice Ganda subconsciously felt he was sexually disoriented, and began to let go of hobbies. which he once enthusiastically accepted. Around the same time, he did everything he could to hide his true identity. Vice feared that revealing his true identity would exacerbate the divisions between and within his beleaguered family. Lito, the eldest of the brothers, left home to live in the United States after a series of bitter feuds with his parents, and Vice had a difficult childhood.

{ads}

Vice Ganda witnessed the death of his father. brutal murder when she was just a week before her 15th birthday in 1991. Due to the disaster and the sudden turnaround, her mother was forced to take a job abroad to help the family. Vice’s grandfather and his friends helped and supported him in facing his ordeal.

Age, height, weight and body measurement

How old is Vice Ganda in 2021 and how big and how much does he weigh? Well, today Vice Ganda turns 45, August 9, 2021, and was born on March 31, 1976. Although he is 5′ 11″ tall in feet and inches and 180 cm, he weighs about 148 pounds in pounds and 67 kg in kilograms.

Education

He enrolled at the Far Eastern University in Manila where he studied political science. Due to his dedication and basketball skills, he was respected by members of the university.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Ganda has been depressed for a long time. She’s been dating Ion Perez, a support cast member of It’s Showtime , since November 2019.

{ads}

Vice Ganda is gay?

Yes, he’s gay.

Professional career

Vice Ganda started in the music industry as A musician. Due to his theatrical talent, he was selected to serve as a stand-up comedian in "The Library" and "Punze", two well-known comedy clubs / bars in Manila. He spent several years honing his comedic talent alongside acclaimed Manila-based comic singers John Lapus, Pooh and Chokoleit.

His success as a farcical comedian paved the way for his transition to the small screen. She has received hymns of praise, hymns of praise and awards for her roles as a presenter, actress and juror on sitcoms, drama series, talk shows and talent contests. Vice has hosted and guest starred on television series, variety shows and sitcoms.

Offers keep coming in to star in a variety of TV shows and programs so that he can connect with a large number of Filipino acolytes at home and abroad.

The The pinnacle of his television career was in 2009 when he was hired as an assistant judge for ’Showtime &’. # 8217; an ABS-CBN lunchtime show with high TRP values. His followers rallied around him to appoint him as a permanent judge, and they were successful.

Vice is a true masterpiece that completely dominates the Filipino television industry and earned him the nickname "The Unkabogable" ; which translated means "The unbeatable". ’ Every Sunday he hosts his satirical talk show "Gandang Gabi Vice", in which he interviews guests from all walks of life , including actors, politicians, athletes and online personalities. His Sunday show is still a hit.

Awards

For Gandang Gabi, Vice !, he was at the LPU Batangas Media Awards in. named Best Talk Show Host in 2017 and It’s Showtime was named Best Male TV Presenter at the PMPC Star Awards for Television in 2015.

Vice Ganda’s net worth, salaries and earnings in 2021

{img}

Vice Ganda is a successful artist who has achieved many successes in the many industries in which he has worked. As of 2021, he has an estimated net worth of $2 million.

Some interesting facts you need to know

  • His stage name "Vice Ganda" was offered to him by Ricardo Castaeda , owner of a comic bar.
  • In 2014 he was admitted to the Philippines. ’ Eastwood City Walk Of Fame.
{ads}

Ganda is a very successful artist who has performed very well in the comedy, cinema and music. Despite all obstacles and controversies met, Ganda is still able to emerge victorious and succeed.

{ads}

Vice Ganda is a Filipino actor, comedian, television host and singer. Vice is known as a regular host judge on the famous ABS-CBN midday variety show known as ’ It’s Showtime’.  Vice has also starred in several films and eight of them have been considered the highest grossing in Philippine cinema.

When it comes to comedy, he hasn’t ignored talent either. He goes out of his way to balance all of his gifts, including his comical nature. Thus, he has a well-established stand-up routine in which he makes use of observational comedy, sarcasm, and situational irony.  His comedies belong to human sexuality and Filipino culture. Last but not least, Vice is Globe Telecom’s first openly gay sponsor.

You may know Vice Ganda very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of the short biography-wiki, career, professional life, personal life of Vice Ganda, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Vice Ganda was born on March 31 st , and his official name is Jose Marie Borja Viceral. Ganda is the son of Reynaldo Viceral, and his mother is known as Rosario Viceral and he has a sister known as Tina Viceral. Vice Ganda grew up alongside his sister Tina on José Abád Santos Street in Manuguit, which is located in Tondo Manila, and Tutoy was his nickname.

Vice was born into a family of five, and his father was a Taysan, a native of Batangas and worked as Captain Barangay in Tondo Manila. Unfortunately, he was killed when Vice Ganda was very young and therefore his mother was forced to move abroad and work as a caregiver in order to support her children, which she had left in Manila. Vice Ganda attended the University of the Far East, where he studied political science.

Personal life

Having good friends is a treasure that cannot be compared with any other. Vice Ganda is a person who can confess this. This is because; If it weren’t for his friends Ogie Alcasid and Regine Velasquez, he might not be where he is today. Vice Ganda suffered from depression, and this made him think about ending his career. His love and passion on the big screen almost came to an end, but after his two friends spoke to him, he realized that it was an attack from the devil to make him think negatively. This was his turning point, and he decided to always be positive.

In matters of love and relationships, he is gay and currently has a romantic relationship with Ion Pérez. Ion Perez is a member of the supporting cast of Its Showtime. 

Age, height and weight

Born on March 31, 1976, Vice Ganda is 45 years old on August 9, 2021. His height is 180 cm. /1.80 m (5 & # 8217; 11 ″) tall, and his weight is 69 kg.

Carrera

Vice Ganda has been active on the big screen for more than ten years. when he officially began his career in 1999. This has seen him appear in various films, some of which have been considered among the best and highest grossing films in the world.

Vice Ganda is also popular due to his regular routines that contributed to the beginning of his singing career. After working in the music industry and wrestling for several years, he decided to try his hand as a comedian. He re-invested several of his years in maintaining different types of comedy clubs.

At the same time, Vice also appeared on the television screen after appearing in several drama series. One of the main series that appeared on Maging Sino Ka Man: Ang Pagbabalik. During 2009, Vice Ganda began to appear in the minor role as a way to get acquainted with the film industry.

Awards & Achievements

Vice Ganda has received several awards and nominations during his career as an actor and comedian. Some of these awards include; 23 rd Nomination for the PMPC Star Awards in 2009 for TV in the category of Best Individual Performance by an Actor, 2011 GMMSF Bo-Office Entertainment Awards 2011 in the category of Bert Marcelo Achievement Award for Excellence in Comedy among many others.

Net worth & Vice Ganda Salary in 2021

{img}

Vice Ganda has made a huge fortune from his acting and comedian career. After he decided to listen to the advice of his friends, his career took a new turn and, today, he is a great celebrity well known in the Philippines and the world in general. For now, his net worth has been estimated at $2 million and is expected to rise further in the next few years starting in August 2021.

A career that began with passion has resulted in a role model for many. Vice Ganda is not only imitated by the upcoming comedians, but also by many Filipino citizens in their normal conversations. This was revealed by research conducted by researchers at the University of San-José Rocoletos in 2012.Jose Marie Borja Viceral vs JOSÉ GUERRERO? ING

Jose Marie Borja Viceral nettoverdi 2023

I motsetning til JOSÉ GUERRERO? ING er nettoformuen for Jose Marie Borja Viceral per 05/02/2023 omtrent $ 2000000 i 2023.

Jose Marie Borja Viceral høyde

Hvor høy er Jose Marie Borja Viceral? Vel, Jose Marie Borja Viceral-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med JOSÉ GUERRERO? ING-høyden på 1.71 m).

Hva er Jose Marie Borja Viceral alder?

Jose Marie Borja Viceral ble født i 1976-03-31, mens JOSÉ GUERRERO? ING, som nevnt ovenfor, ble født i 1976.

Approximate Ad Price: €400

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »