Jaimie Vaes formue 2023

Innhold

Jaimie Vaes formue 2023 Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Høyde1.7 m.Jaimie Vaes Høyde - 1.7m.
Compleanno1989-08-17Jaimie Vaes Compleanno: 1989-08-17
KjønnFemaleJaimie Vaes Kjønn - Female
YrkeModelJaimie Vaes - En av de rikeste
Veier58 kgJaimie Vaes Veier - 58 kg

Hva er Jaimie Vaes årslønn i 2023

Jaimie Vaes Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Jaimie Vaes vokse opp til omtrent $ 2.450.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre Model.

Jaimie Vaes er en kjent motemodell, påvirker på sosiale medier, motedesigner, TV-personlighet og gründer fra La Haye, Sør-Holland, Nederland. Hun er kjent for sitt utmerkede moterelaterte innhold på sosiale medier. Vaes er også en god klesdesigner og stylist.

Jaimie Vaes Biografi

Jaimie Vaes ble født 17. august 1989 sammen med foreldrene (torsdag). Hun ble født i Haag, Nederland. Jaimie Vaes er det eldste barnet i familien. Hun er født og oppvokst av foreldre med blandet etnisk bakgrunn. På Facebook-profilen sin avslørte hun at faren hennes heter EL Bali.

Jaimies fulle navn er Jaimie Joanne Vaes, ifølge hennes Instagram-side. Hun har vært en moteelsker siden barndommen. I følge Facebook-siden hennes ble Vaes uteksaminert fra Artemis Styling Academy Amsterdam med en grad i motestyling og design. Etter det våget Jaimie seg inn i motebransjen. Hun er nå en kjent motepåvirker.

Jaimie har også modellert for mange magasinmerker. For tiden er hun en kjent personlighet på nett. I tillegg er Vaes også blogger og innholdsskaper. Hun har også dukket opp i en rekke TV-programmer, reklamefilmer og musikkvideoer.

Hva er nettoverdien til Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes tjener penger gjennom nettstedet sitt. Hun promoterer også stilige merkevarer på sosiale medier. Hun lever for tiden det høye livet på Ibiza, Spania, med barnet sitt. Vaes nettoformue er estimert til å være 2 millioner dollar (omtrent). Hun har alltid på seg designerklær fordi hun er en fashionista.

Jaimie Vaes – fødsel, alder, etnisitet, søsken, utdanning

Jaimie Vaes ble født på torsdag. Hun ble født i den nederlandske byen Haag. I følge hennes Instagram-feed er Jaimies fulle navn Jaimie Joanne Vaes. Hun har vært interessert i mote siden barndommen. I følge Facebook-siden hennes ble Vaes uteksaminert i Mote Styling og Design ved Artemis Styling Academy Amsterdam. Jaimie gikk deretter videre til moteindustrien. Hun er nå en kjent motepåvirker.

Jaimie Vaes profesjonell karriere

Jaimie Vaes fikk sin start i moteindustrien som en motepåvirker. Hun ble kjent for å legge ut moterelaterte ting på Instagram-kontoen sin. Hennes offisielle Instagram-konto har omtrent 384 000 følgere per februar 2022. Instagramen hennes er full av mote- og skjønnhetsrelaterte innlegg. Som motepåvirker prioriterer hun vedlikehold av naturlig skjønnhet. Jaimie jobbet som modell med modellselskaper. Hun har også prydet forsiden av magasinet Cosmopolitan. Jaimie har også spilt i TV-serier som Waar is de Mol, ifølge IMDb. Andre inkluderer Lil Kleines Closer.

Jaimie Vaes Ektemann & Ekteskap

Hvem er mannen til Jaimie Vaes? Jaimie Vaes er kjent i Nederland for sitt tidligere forhold til den kjente nederlandske rapperen Lil' Litt. Jaimie og Kleine begynte å date i mai 2017, ifølge Wikipedia. Han fridde til Kleine i august 2018 etter å ha vært sammen i et år. Paret har også et barn som heter Lo Zion Vaes Scholten. Bli fortalt om Lo Zion, som ble født i 2019. Politiet arresterte Lil Kleine i mai 2021 for å ha overfalt Vaes. Etter en måned laget Jaimie og Kleine en kombinert video som benektet fysisk overgrep. Jaimie og Kleine flyttet fra hverandre på grunn av dette. I følge kilder ble Kleine arrestert igjen i februar 2022 for å ha slått Jaimie.

Kleine dro Jaimie ut av et kjøretøy i håret, ifølge videoen, og tvang den åpne bildøren på henne. Han dyttet også hodet hennes mot døråpningen. Ifølge rapporter bor Jaimie med barnet sitt på Ibiza, Spania. På Instagram-siden hennes kan du se at hun er ekstremt nær med bestekompisen sin, Koen Kardashian.

Kroppsmål: Høyde, Vekt, Hårfarge

Når det gjelder kroppsstørrelse, er hun en vakker ung dame med en nydelig og kul personlighet. Jaimie Vaes er 5'7″ høy og veier ca 58 kg. Hun er ved god helse og har en fin kroppsfigur. Håret hennes er brunt og øynene er nøttebrune.

Lil Kleine blir arrestert

I mai 2021 ble Lil Kleine arrestert av politiet for å ha slått Vaes. Etter en måned ga Jaimie og Kleine ut en felles video som benektet fysisk overgrep. Etter dette gikk Jaimie og Kleine for å bo hver for seg. Ifølge rapporter ble Kleine arrestert igjen av politiet i februar 2022 for å ha angrepet Jaimie. 

Hvor mye tjener Jaimie Vaes

I følge statistikken vår (oppdatert 10/06/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Jaimie Vaes-lønnen ikke avslørt, men Jaimie Vaes-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Jaimie Vaes nettoformue er rundt 2.450.000.

Jaimie Vaes Net Worth er nær den en av følgende personer:

Jaimie Vaes Wiki og Bio

Født 1989-08-17, Jaimie Vaes er definitivt en av de mest kjente Model, som . Jaimie Vaes popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Jaimie Vaes Lil Kleine - men som et attraktivt Female, nesten 1.7 høy, kan Jaimie Vaes velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente Model som vi vil).

Jaimie Vaes Lil Kleine

Fra og med 10/06/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Lil Kleine til Jaimie Vaes. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Jaimie Vaes

Et godt spørsmål. Spesielt er Jaimie Vaes nesten 1.7 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Jaimie Vaes 1.7 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Jaimie Vaes nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Jaimie Vaes nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Jaimie Vaes nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Jaimie Vaes poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Jaimie Vaes falske eller lekket.

Jaimie Vaes-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Jaimie Vaes-familien per 10/06/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Jaimie Vaes).

Hva skjedde med Jaimie Vaes

Her er Nyheter om Jaimie Vaes på 10/06/2023.

Når ble Jaimie Vaes født?

Jaimie Vaes ble født 1989-08-17 🎂.

Jaimie Vaes alder

Fra og med 10/06/2023 er Jaimie Vaes-alderen 33.

Lever Jaimie Vaes fortsatt?

Heldigvis er Jaimie Vaes fortsatt i live (per 10/06/2023) og er 33 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

'\'\'' Norsk

Hvor rik er Jaimie Vaes – årslønn i 2023: €2.450.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Abella Danger

Celebrities Net Worth

Greta Thunberg

Celebrities Net Worth

DD Osama

Celebrities Net Worth

Reinout Oerlemans

Celebrities Net Worth

Marc Overmars

Celebrities Net Worth

Bridget Maasland

Celebrities Net Worth

Jeroen Rietbergen

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »