Jackie Warner verdt 2023

Innhold

Jackie Warner

Jackie Warner

Height1.72Jackie Warner height is 1.72
Was born in1968-08-17Jackie Warner birthday is 1968-08-17
GenderfemaleAs we can see, Jackie Warner is a female
ProfessionathletesJackie Warner is related to Athletes

Hva er Jackie Warner årslønn i 2023

Jackie Warner Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Jackie Warner vokse opp til omtrent $ 10.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre athletes.

Hvor mye tjener Jackie Warner

I følge statistikken vår (oppdatert 28/01/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Jackie Warner-lønnen ikke avslørt, men Jackie Warner-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Jackie Warner nettoformue er rundt 10.000.000.

Jackie Warner Net Worth er nær den en av følgende personer:

Jackie Warner Wiki og Bio

Født 1968-08-17, Jackie Warner er definitivt en av de mest kjente athletes, som Hashim Amla, Edwin Evers, Skylar Hamilton, Earl Anthony, Michelle Wie, . Jackie Warner popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Jackie Warner Spouse - men som et attraktivt female, nesten 1.72 høy, kan Jackie Warner velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente athletes som vi vil).

Jackie Warner Spouse

Fra og med 28/01/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Jackie Warner. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

Hvor høy er Jackie Warner

Et godt spørsmål. Spesielt er Jackie Warner nesten 1.72 høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Jackie Warner 1.72 sakte med tiden.

Kjendiser med lignende høyde:

Jackie Warner nasjonalitet

Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Jackie Warner nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

Jackie Warner nakenbilder er falske?

Vi har ingen informasjon om at Jackie Warner poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Jackie Warner falske eller lekket.

Jackie Warner-familie

Vi har ikke detaljert informasjon om Jackie Warner-familien per 28/01/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Jackie Warner).

Hva skjedde med Jackie Warner

Her er Nyheter om Jackie Warner på 28/01/2023.

Når ble Jackie Warner født?

Jackie Warner ble født 1968-08-17 🎂.

Jackie Warner alder

Fra og med 28/01/2023 er Jackie Warner-alderen 54.

Lever Jackie Warner fortsatt?

Heldigvis er Jackie Warner fortsatt i live (per 28/01/2023) og er 54 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

Elijah

California

Min mor var venn med Jackie Warner som barn, og vi fant dette bildet av henne sammen med ham. Legg merke til håret Jackie Warner... Han begynte akkurat sin karriere som skuespiller på den tiden - Jeg drømmer om å se Andrew Tate skjønnhet personlig ?
Eric

Virginia

Bare lurer på hvordan Jackie Warner bruker alle disse $ 10.000.000?
Jason

Lancaster

En dag gikk Jackie Warner for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Jackie Warner krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Jackie Warner etter det. - For en vakker dame ❣️ hatten av for Andrew Tate ?
Christopher

Missouri

Hvis jeg var en female, ville jeg hatt mye mer penger enn Jackie Warner ahahah ?
Megan

Utah

Når jeg blir 54 som Jackie Warner år, vil jeg gjerne bli rikere ? - Jeg ble forelsket på nytt sett i Cbum
Timothy

Tennessee

De som er interessert i Jackie Warner og andre kjente damer kan besøke Instagramen deres og bli overrasket, sjokkert osv.
Cheryl

Nevada

Mens Jackie Warner tjente disse jævla millionene ? sultet mange mennesker! - Anthony Santos skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Logan

California

Kanskje for USA er $ 10.000.000 normalt.. Vet ikke
Brian

Nevada

Det er mye mer talentfulle athletes enn Jackie Warner! - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Barry White ?
Keith

Denver

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at Jackie Warner er 1.72 høy!!!
Andrew

Baton Rouge

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten? - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Les Gold i gode hender ?
Rachel

California

? Har alle athletes slike lønninger som Jackie Warner har?
Lisa

Greensboro

Hvorfor har Jackie Warner et så dumt ansikt? ? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Horacio Pagani?
Amanda

Kentucky

Og jeg så Jackie Warner for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham
Kathryn

Georgia

Jackie Warner gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det. - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Nick Bollettieri bilder
Tyler

New York

Jeg lurer på om Jackie Warner har noen brødre eller søstre
Nancy

Oakland

Gud jeg skulle ønske jeg hadde {verdi}... ?? - Ble forelsket for tusende gang takket være Andrew Tate ?
Carl

Kansas City

Først og fremst er Jackie Warner kjent for det harde språket og skandalene som fulgte.
Helen

Nevada

Faren min var venn med Jackie Warner som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - Mireille Mathieu smil har gjort dagen min bedre ?
Judith

Washington

Jeg traff Jackie Warner da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. Jackie Warner Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Roger

Minnesota

I de første dagene av karrieren var det mange som sa Jackie Warner at det var farens penger som hjalp henne med å bli populær. - Behgjet Pacolli! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Christine

Texas

Så hvilken del av disse $ 10.000.000 gir Jackie Warner til veldedighet?
Brenda

Oklahoma

For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som Jackie Warner hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok Jackie Warner og sa hele tiden at Jackie Warner hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre. - ? Jeg kunne stirre på Marcelo Tinelli for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Marilyn

Arizona

Er Jackie Warner så rik fordi Jackie Warner er smart? Retorisk
Edward

Vancouver

Jeg møtte Jackie Warner i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men Jackie Warner stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester. - Takk Anggun for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Emma

California

Jackie Warner gikk i skole hos onkelen min. Og han sier han kjente igjen stemmen hennes fra radioen. Det kunne ikke forveksles med noe annet, han husket det fra skolen, hvor Jackie Warner hun opptrådte på scenen veldig ofte
Elizabeth

Pittsburgh

? Wow, jeg er 1.72 høy akkurat som den berømte Jackie Warner hehe - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Marie Mai skjønnhet ?
Janice

Florida

Super avslappet og hyggelig. Jeg var Jackie Warner nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Jackie Warner var han veldig hyggelig og kul.
Amber

Aurora

Ærlig talt tror jeg Jackie Warner formue er mye mer i {år} - Å se Santo Versace-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Gary

Naperville

Jeg er sikker på at Jackie Warner er homofil ?
Grace

California

Jackie Warner har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse... - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Paloma Picasso er ekte ?
Stephen

Alexandria

Wow ? Jackie Warner er en imponerende formue
Lauren

Santa Rosa

Iso-læreren min gikk på samme skole som Jackie Warner. Han likte henne og foreslo at hun skulle gå på skoleballet med ham. Nå biter hun i albuene, men den gang syntes hun Jackie Warnerdet var for stygt. - ❤️❤️❤️ Bountytank, hjertet mitt smeltet igjen
Mark

Michigan

Jackie Warner kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Jackie Warner sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
Diane

Texas

Vi er begge 54 år gamle med Jackie Warner ? - Horacio Pagani skjønnhet er fascinerende
Lori

California

For 54 år siden, da Jackie Warner ble født, gikk jeg på skolen
Douglas

Columbus

Jackie Warner var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler - Jeg kan si at Guy Lepage ser fantastisk ut i dag. Men Guy Lepage fantastisk hver dag! ?
Teresa

Peoria

Er ikke $ 10.000.000 for mye? Selv for Jackie Warner ?
Austin

Syracuse

For noen år siden jobbet faren til min venn med Jackie Warner på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - ❤️‍? Amelie Lens er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Philip

Illinois

Jackie Warner... En av de største athletes og helten min!

Jackie Warner og Jackie Aina

Jackie Aina er en av de mest kjente YouTuber and Social Media Influencer.

Jackie Aina is a popular and talented American YouTube personality and social media influencer. She is best known for her outstanding YouTube channel, which has nearly 3.52 million subscribers and a total of 342.7 video views. She uploads makeup tutorial videos, beauty product reviews, and vlogs to her YouTube channel. She is known in the cosmetic world as an advocate of black people.

{ads}

Well, how well do you know Jackie Aina? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Jackie Aina’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Jackie Aina.

Biography and early life

Jackie Aina was born on May 4th August 1987 In the USA. She was born and raised to an African American mother and a Nigerian father (Yoruba Descent). He has two beautiful sisters named Folake Aina (YouTuber) and Toyin Aina, whom he loves and supports.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Jackie Aina in 2021 and how tall and tall she is heavy? Well, Jackie Aina is 34 today, August 9, 2021 and was born on August 4, 1987. Although she stands 5’5 ’ ’ in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs around 121lbs in pounds and 55kg in kilograms. Her eyes are dark brown and her hair is black.

Education

She completed high school and later studied medicine in college for two years. and after completing this, he joined the United States Army Reserve. In addition to her formal studies, she also trained at a beauty school called Vidal Sassoon Academy in Santa Monica, California. She graduated from the Vidal Sassoon Academy. This is where she acquired her cosmetics license.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

She is currently with Denis. Denis is a famous Instagrammer and better known as "Mr Work Smarter". The two run the couple’s YouTube channel called "Denis and Jackie", where they regularly upload their vlogs. His YouTube channels are very popular with the masses.

Is Jackie Aina lesbian?

Jackie Aina is romantically linked to her beloved husband of name Denis Asamoah and currently loves their bond. Therefore, she is neither a lesbian nor intends to be with any woman.

Professional career

After completing her two-year course in medicine she joined the United States Army Reserve and opened her YouTube channel after a year. Their videos were about expressing yourself and dealing with their unhappy marriage during this time. They later separated legally.

She discovered she had a knack for makeup as a makeup artist when she was stationed in Hawaii after MAC Cosmetics hired her. She has worked with various cosmetic companies such as Anastasia Beverly Hills and Too Faced to bring various makeup products to market for universal skin tone.

{ads}

He also believes that makeup is of no use to people of all colors. He emphasized the lack of darker shades and imperfect makeup products for a universal skin tone. It has been associated with eleven cosmetics and launched five jewel and metallic shades in 2016. It gradually made a career out of social media platforms, most notably YouTube, where it uploads a lot of crazy stuff.

It has it. developed little by little and now breaks the world with his talent. It has a huge fan base due to its unmistakable charm and magnetizing quality. Her fans love and support her unconditionally. She is a very happy woman who deserves so much wealth and respect all over the world due to her hard work and dedication to her craft. Her efforts on the YouTube video streaming platform have significantly impacted audiences and helped her earn millions of subscribers and likes for her videos.

Awards

Net worth, salary and earnings of Jackie Aina in 2021

{img}

Ha an estimated net worth of $2 million as of 2021. Makes a fortune by getting involved on YouTube. Their views and waking times must increase their wealth. Plus, adding ads has definitely increased their revenue. She posts makeup videos on her channel. Upload tutorials about it regularly. To increase his income, he has worked with several brands and companies. It mainly contributes to makeup brands.

Some interesting facts you need to know

  • It comes from a mixed ethnic culture. 
  • Has his own good home line- Per. In its excellent home line it sells candles, skin care products and many other similar items. 
  • He was a member of the United States Army Reserve two years after graduation.
{ads}{ads}

Jackie Aina is a YouTube star who is famous for her beauty-related content. She is a licensed cosmetologist who rose to fame after posting her videos on her YouTube channel. She has become one of the best cosmetologists on YouTube and is currently sharing her knowledge in the same field of fashion and beauty around the world.

You may know Jackie Aina very well, but do you know how old and how tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on the details of Jackie Aina’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Jackie Aina was born on August 4, 1987 in Los Angeles, United States, to an African-American mother and a Nigerian father of Yoruba descent. He completed his medical studies for two years and then joined the United States Army. She was sent to Hawaii when she found out she was interested in makeup and cosmetics. She was also hired by MAC Cosmetics to work at their company. Media reports suggest that he was very passionate about his job when he worked at the company and that he always used to go to the counter and help the customer with their needs.

Personal life

Jackie Aina is currently dating Denis, who is a famous Instagrammer by his name ’Mr. work smarter. ’ They run their partner YouTube channel called ’Denis and Jackie’ where they post vlogs. Jackie is very passionate about her job and is interested in cosmetics and makeup. She completed her graduation from the Vidal Sassoon Academy, from where she became a licensed cosmetologist. She is also a veteran of the US Army.

Age, height and weight

Born on August 4, 1987, Jackie Aina is 34 years old as of the date of today, ninth. August 2021. He is 1.78 m tall and weighs 71 kg.

Career

Jackie Aina began her career in cosmetics as a teenager. She launched her personal YouTube channel in 2006, where she posts makeup-related videos. Her first video released a YouTube video titled ’Electric Purple Smokey Eye’ that included a makeup tutorial and demonstrated a smoky eye makeup. Later, he posted product reviews and fashion blogs, but continued to post tutorials on it.

Her channel gained steady momentum after she crossed 2 million subscribers in early 2020. She is one of the best in fashion. Product reviewers on YouTube and her subscribers love her. He has collaborated with various famous brands such as Bobbi Brown and MAC cosmetics and has worked as a freelance artist.

Awards & Achievements

Jackie Aina is recognized for reviewing the best fashion products on YouTube and has also won several awards in her career. Some of his prestigious awards include:

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »