LUCAS BORGES verdt 2023

Innhold

LUCAS BORGES

LUCAS BORGES

Height1.71 mLUCAS BORGES height is 1.71 m
Was born in1976LUCAS BORGES birthday is 1976
GendermaleAs we can see, LUCAS BORGES is a male
ProfessionWrites about - CrossfitLUCAS BORGES is related to Crossfit

Approximate Ad Price

Get in touch with LUCAS BORGES — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Crossfit

How many followers does LUCAS BORGES have?

Currently LUCAS BORGES has roughly about 170.3K followers on Instagram, which is pretty good.

Is LUCAS BORGES a proper influencer to work with?

Our stats says that LUCAS BORGES posts normally collect about 6.2K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does LUCAS BORGES advertisement work?

To estimate whether LUCAS BORGES advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @eulucasborges account which is ~ 3.74%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in LUCAS BORGES Instagram account?

The maximum potential reach is about 170.3K people (but most probably will be around 10% of this value).

Zachary

Oceanside

Jeg vedder på at LUCAS BORGES ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 1200 ??? - Andrew Tate skjønnhet er fascinerende
Joseph

Portland

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! LUCAS BORGES er størst
Gerald

New Jersey

Å min LUCAS BORGES har tydeligvis tonnevis med penger!! - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Andrew Tate i gode hender ?
Lawrence

Modesto

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 1200 som LUCAS BORGES gjør
Michael

San Diego

Vi er begge 47 år gamle med LUCAS BORGES ? - Cbum! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Philip

California

Og jeg så LUCAS BORGES for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham
Samantha

Texas

Faren min var venn med LUCAS BORGES som barn. Det vennskapet så ut til å være evig! Min bestemor og den fremtidige skuespillerens mor var venner. Men bestefaren min var pilot og ville at sønnen hans skulle følge i hans fotspor. - Jeg drømmer om å se Anthony Santos skjønnhet personlig ?
Teresa

Santa Ana

LUCAS BORGES spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren
Arthur

Montgomery

Wow ? LUCAS BORGES er en imponerende formue - Jeg ble forelsket på nytt sett i Barry White
Kyle

New Mexico

For noen år siden jobbet faren til min venn med LUCAS BORGES på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted.
Matthew

California

I 2023 tjente jeg ikke engang en prosent av LUCAS BORGES nettoverdi..? - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Les Gold bilder
Beverly

Washington

Jeg møtte LUCAS BORGES i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men LUCAS BORGES stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester.
Daniel

Cleveland

Super avslappet og hyggelig. Jeg var LUCAS BORGES nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel LUCAS BORGES var han veldig hyggelig og kul. - Horacio Pagani smil har gjort dagen min bedre ?
Julia

District of Columbia

Så hvilken del av disse $ 1200 gir LUCAS BORGES til veldedighet?
Jack

Palmdale

En dag gikk LUCAS BORGES for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og LUCAS BORGES krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke LUCAS BORGES etter det. - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Nick Bollettieri ?
Anthony

Oklahoma City

LUCAS BORGES har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse...
Margaret

El Paso

Først og fremst er LUCAS BORGES kjent for det harde språket og skandalene som fulgte. - ? Jeg kunne stirre på Andrew Tate for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Roger

Kansas City

For 47 år siden, da LUCAS BORGES ble født, gikk jeg på skolen
Nathan

Lincoln

Ærlig talt tror jeg LUCAS BORGES formue er mye mer i {år} - Ble forelsket for tusende gang takket være Mireille Mathieu ?
Olivia

Atlanta

Men... Hvordan tjente LUCAS BORGES alle disse pengene? $ 1200 er alt for mye!
Lauren

California

? Wow, jeg er 1.71 m høy akkurat som den berømte LUCAS BORGES hehe - For en vakker dame ❣️ hatten av for Behgjet Pacolli ?
James

Fresno

Brødrene mine gikk på skolen med LUCAS BORGES. De var forelsket, men LUCAS BORGES ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist.
Brittany

Norfolk

LUCAS BORGES var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler - ❤️‍? Marcelo Tinelli er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Kevin

Fullerton

Jeg er sikker på at LUCAS BORGES er homofil ?
Dorothy

Colorado

Hvorfor har LUCAS BORGES et så dumt ansikt? ? - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Anggun er ekte ?
Alice

California

Mens LUCAS BORGES tjente disse jævla millionene ? sultet mange mennesker!
Barbara

Arizona

LUCAS BORGES... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer - Jeg kan si at Marie Mai ser fantastisk ut i dag. Men Marie Mai fantastisk hver dag! ?
Jessica

Rockford

LUCAS BORGES gjør alt hun kan for å frata barnet hennes barndom og tjene mer penger på det.
Nicholas

Bakersfield

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket LUCAS BORGES som oppnår alt på egen hånd? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Santo Versace?
Laura

Texas

Hva med LUCAS BORGES-familien? Hvordan har de det?
Frances

Pennsylvania

LUCAS BORGES Utrolig hyggelig. Jeg jobbet med ham, og han fortalte alltid de beste historiene. Da han fant ut at jeg var en stor Star Wars-fan, ba han meg ta med alt jeg ville og signerte det for meg. - Takk Paloma Picasso for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Cheryl

Charlotte

For en male - Crossfit gjorde LUCAS BORGES en utrolig imponerende karriere
Patrick

California

LUCAS BORGES popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle. - ❤️❤️❤️ Bountytank, hjertet mitt smeltet igjen
Larry

San Jose

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er LUCAS BORGES nettoverdi eller hva som helst
Rebecca

Nevada

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at LUCAS BORGES nettoformue er $ 1200?! - Å se Horacio Pagani-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Sarah

Texas

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da LUCAS BORGES kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." LUCAS BORGES nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
John

Kansas City

Bare lurer på hvordan LUCAS BORGES bruker alle disse $ 1200? - Guy Lepage skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
Abigail

Garland

Jeg traff LUCAS BORGES da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. LUCAS BORGES Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
Alexis

Paradise

Kanskje for USA er $ 1200 normalt.. Vet ikke - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Amelie Lens skjønnhet ?
Kayla

Texas

Det er mye mer talentfulle - Crossfit enn LUCAS BORGES!

LUCAS BORGES og Lucas Thomas Korns

Lucas Thomas Korns er en av de mest kjente YouTuber, director, musician.

Luke Korns, a famous name in the entertainment industry, has not just one, but many talents. The 24-year-old YouTuber channel "OnkelKornicob" has surpassed 2 million subscribers on YouTube. Luke is also an aspiring director and musician. It also has a very loyal fan base on Twitter. A look at his content shows how versatile and talented he is. His humor and boyish charm are his strong point and perhaps what makes him an ardent fan. He is an incredibly talented person and has worked with many other famous YouTubers.

{ads}

Well, how well do you know Luca Korn? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Luke Korns Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Luke Korns.

Biography and early life

Luke Korns, aka Lucas Thomas Korns, is born on September 26, 1996 in Wausau, Wisconsin, USA. He was born as the son of Joann and Joel Korns. He also has two sisters, Mandy and Molly Korns, and a brother named Brandon Korns. He became interested in cinema very early on.

His passion for cinema made him a YouTuber. She experimented with creating videos by delving into the topic or asking others for help on important topics. It has an eye for brilliance and therefore offers only the best content for its audience.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Luke Korns in 2021 and how big and heavy is he? Well, Luke Korns is 24 years old today, August 8, 2021, and he was born on September 26, 1996. standing and inches and 178 cm by centimeters, he weighs about 149 pounds in pounds and 68 kg in kilograms.

{ads}

Education

Nothing as we know about his school days, but it seems that for his passion for cinema he must be enrolled in some cinema courses. However, nothing can be fully confirmed.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Lucas Thomas Korns or Luke Korns as most people know him was a simple guy with an ambitious dream. Today, thanks to his hard work and determination, he is well on his way to making his dream come true. The YouTuber was born in Wisconsin to Joann and Joel Korns, but later moved to Los Angeles, California to pursue his dream of becoming a director. This dream led him to create his own YouTube channel, which is now one of the most popular YouTube joke channels in the world. She has always kept her private life away from the media. He also stayed away from scandals and connection rumors.

However, there were only a few posts on his Instagram with a girl that confirmed that he was actually dating an unnamed girl in the past. He is currently single and enjoys spending time with his sisters, family and friends. He has many famous YouTube friends he has worked with in the past. There was also a YouTube video featuring Alexis G Zall which sparked some speculation about a date. But it seems like they’re just friends and the video was a collaboration between the two of them.

Is Luke Korns gay?

While not much may have ended Knowing his personal life, it appears, according to his previous Instagram posts, that he has had girlfriends in the past and has been romantically involved with women . This confirms that he is heterosexual.

{ads}

Professional career

Luke Korns is a famous YouTuber and has a channel called ’; OnkelKornicob ’, a very loyal fan base. It has over 2.2 million subscribers on its channel. It also has a good following on Twitter. He has worked on joint videos with YouTubers Ricky Dillon and Mikey Murphy. His channel’s audience is mostly young and memorable, and they love Luke’s fun and hilarious content.

He has had many collaborations with brands on his channel. He is also an aspiring director and has been sponsored by many companies for his films and content. He has made many funny and widely circulated videos on his channel. His joke videos are the most famous of all.

Awards

Received a silver play button and a gold play button for the number of subscribers from YouTube on his channel . He was named "Breakout Star" for the Shorty Awards.

Equity net income and earnings of Lu k Korns 2021 {img}

it is estimated that the net assets of Luke Korns on the basis of collaborations with brands, resources and revenue YouTube is approximately $200,000 in the current year 2021.

Some interesting facts you need to know

  • He worked with famous YouTubers like Conor Franta, Chris O’Flying, Turner Lux.
  • He was working with Ricky Dillon on a video called "Guessing Tweets". 
  • The first video he uploaded was Burt’s song - "Official Music Video" in January
{ads}

Luke Korns is a phenomenal and talented person who, despite his young age, has never strayed from his dream. Instead, he invested hard work and time to make it a reality. Despite being famous at such a young age, it didn’t occur to him and he’s still very down to earth. We can only hope it reaches even greater heights.

{ads}


Lucas Thomas Korns vs LUCAS BORGES

Lucas Thomas Korns nettoverdi 2023

I motsetning til LUCAS BORGES er nettoformuen for Lucas Thomas Korns per 08/02/2023 omtrent $ 200000 i 2023.

Lucas Thomas Korns høyde

Hvor høy er Lucas Thomas Korns? Vel, Lucas Thomas Korns-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med LUCAS BORGES-høyden på 1.71 m).

Hva er Lucas Thomas Korns alder?

Lucas Thomas Korns ble født i 1996-09-26, mens LUCAS BORGES, som nevnt ovenfor, ble født i 1976.

Approximate Ad Price: €1200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Gautam Adani

12 comments

Celebrities Net Worth

Mia Khalifa

12 comments

Celebrities Net Worth

Martin Lorentzon

12 comments

Celebrities Net Worth

Curt Engelhorn

12 comments

Celebrities Net Worth

Behgjet Pacolli

12 comments

Celebrities Net Worth

Shervin Pishevar

12 comments

Celebrities Net Worth

Jack Dorsey

12 comments

Celebrities Net Worth

Jay Alvarrez

12 comments

Celebrities Net Worth

Paul Auster

12 comments

Celebrities Net Worth

Jeremy Davies

12 comments

Celebrities Net Worth

Engelbert Humperdinck

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Sophie Mudd

12 comments

Celebrities Net Worth

Sean Parker

12 comments

Celebrities Net Worth

Billy Joel

12 comments

Celebrities Net Worth

Jolene Blalock

12 comments

Celebrities Net Worth

Wanda Acuna

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Rea

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »