Elon Musk verdt 2023

Innhold

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Hva er Elon Musk årslønn i 2023

Elon Musk Årslønn 2023

I følge EmergeSocial.net-statistikken vil nettoformuen i 2023 Elon Musk vokse opp til omtrent $ 176.000.000.000. Dette er en relativt høy nettoformue sammenlignet med andre businessmen.

Elon Musk fortune 2023

Med en estimert nettoverdi på rundt 181 milliarder dollar per 18. november 2022, er Musk den rikeste personen i verden i henhold til Bloomberg Billionaires Index og listen over Forbes Real Time Billionaires. CEO og produktarkitekt i Tesla, Inc.

Musk er administrerende direktør i Tesla, verdens mest verdifulle bilprodusent. Det Austin, Texas-baserte selskapet selger elektriske kjøretøy og solcellebatterier til hjemmet. Musk er også administrerende direktør for SpaceX, en rakettprodusent som NASA har fått kontrakt med for å forsyne romstasjonen på nytt, og eier det sosiale medieselskapet Twitter.

Hvordan fikk Elon Musk pengene sine?

Som mange andre lurer du sikkert på hvordan Elon Musk tjente penger. Han er mest kjent som medgründer og administrerende direktør i Tesla og SpaceX, men Musk vant prisen. sin første formue som medgründer av PayPal.

Musk eier omtrent 15 % av Tesla, ifølge en regulatorisk innlevering fra august 2022. Han eier også omtrent 92,9 millioner utøvbare opsjoner.

SpaceX er verdsatt ved hjelp av en finansieringsrunde fra juni 2022 til en verdi av 1 000 000 USD. selskapet på rundt 125.000 millioner dollar. En presentasjon fra 2020 viste den beste måten å gjøre det på. Musk eide angivelig 47% av det nære selskapet gjennom en trust. Bloombergs analyse antar at deres eierandel har blitt utvannet til omtrent 44 % i påfølgende runder. Verdien reduseres med 15 % for å ta høyde for de typiske rabattene unicorn-aksjer tiltrekker seg på annenhåndsmarkedet.

I april 2022 tilbød Musk en ny kontrakt. kjøpe Twitter Inc for 44 milliarder dollar. Avtalen ble avsluttet. i oktober 2022. Han anslås å eie rundt 79 % av selskapet ifølge eksterne investorer som ble offentliggjort i mai 2022. Verdien hans er basert på tilbudsprisen og er justert for avkastningen til i; Solactive Social Media Index. En forpliktelse på 4,6 milliarder dollar er inkludert for å redegjøre for kostnadene ved kjøpet etter å ha trukket fra de 17,8 milliarder dollar i kontanter som ble beregnet for kjøpet. Hva var tilgjengelig på tidspunktet for stenging.

Verdien av kontantbeholdningen din inkluderer inntekter fra innsidehandelen din og er justert for å reflektere skatter, markedsresultater og veldedige donasjoner.

Omtrent halvparten av Musks Tesla-aksjer ble stilt som sikkerhet for å sikre personlig gjeld, i henhold til selskapets fullmaktserklæring fra 2022. Det maksimale beløpet som er tillatt i henhold til denne avtalen kan ikke være mer enn 25 % av verdien av disse aksjene, ifølge innlevering, og 25 % av de pantsatte aksjene er trukket fra renten din for å gjøre rede for kredittgrensen. Musk sa i 2019 at noen av SpaceX-aksjene hans også ble pantsatt, uten å utdype det. En forpliktelse på 6,4 milliarder dollar er inkludert i analysen for å reflektere beregnede pant på SpaceX-aksjen.

Milepæler

 • 1971 Elon Musk er født i Pretoria, Sør-Afrika.
 • 1981 Han kjøper sin første datamaskin i en alder av 10.
 • 1983 Oppretter og selger sitt første kommersielle programvarespill, Blastar.
 • 1999 Utvikler et online betalingssystem kalt X.com.
 • 2000 slår sammen X.com med PayPals morselskap, Cofinity.
 • 2002 PayPal er kjøpt opp av eBay for 1,5 milliarder dollar.
 • 2002 Skaper SpaceX i en gammel flyhangar nær Los ÁAngeles flyplass.
 • 2003 begynner å designe den helelektriske Tesla Roadster.
 • 2008 SpaceX sender sin første satellitt ut i verdensrommet.
 • 2010 Tesla Motors begynner å handle på NASDAQ-aksjemarkedet.
 • 2022 Kjøper sosiale medier-selskapet Twitter Inc. for 44 milliarder dollar.

Elon Musk-biografi

 • Fødselsdato: 28.06.1971
 • Familie: Singel, 9 barn
 • Utdanning: University of Pennsylvania, Wharton School ved University of Pennsylvania

Født i Sør-Afrika av en ingeniørfar og ernæringsfysiologmor, sluttet Musk. Han dro hjemmefra i en alder av 17 for å gå på universitetet i Canada, delvis for å unngå å tjene i det sørafrikanske militæret fra apartheidtiden. Etter å ha uteksaminert med grader i fysikk og økonomi fra University of Pennsylvania, meldte han seg inn på University of Pennsylvania. ved Stanford University. Forlatt Han droppet ut av skolen etter de første dagene for å forfølge sine tre hovedinteresseområder: Internett, ren energi og plass.

Han opprettet Han lanserte en online publiseringsplattform kalt Zip2 i 1995 og solgte den til Storbritannia. fire år senere for mer enn 300 millioner dollar. Han reinvesterte del av inntektene til å lage X.com, et online betalingssystem. Han slo den sammen med det som til slutt ble Han ble med i PayPal, e-handelssiden som til slutt ble utsolgt. til eBay for 1,5 milliarder dollar i 2002.

Hennes neste prosjekt: SpaceX, et rakettselskap som ble valgt av NASA til å påta seg rollen som romfergen i å forsyne den internasjonale romstasjonen. Et år senere var han med på å grunnlegge selskapet. Tesla, selskapet som produserte verdens første null-utslipp, helelektriske sportsbil i 2010. Samme år solgte selskapet Tesla. aksjer i et offentlig tilbud.

Hans tredje selskap, SolarCity, var en leverandør av solenergisystemer. SolarCity solgt aksjer i et offentlig tilbud i 2012 og ble kjøpt av Tesla 21. november 2016.

Musk, som har sagt at han har tenkt å trekke seg tilbake på planeten Mars, ble med i gruppen. Warren Buffetts Giving Pledge i april 2012.

Tesla ble en bil. Musk ble verdens mest verdifulle bilprodusent i juli 2020, og nye inntekter førte til at Musk ble verdens rikeste person i januar 2021. Tesla ble bedt om å flytte hovedkvarteret fra Palo Alto, California, til Austin, Texas.

I april 2022 ga Musk et tilbud om å kjøpe Twitter Inc. for 44 milliarder dollar etter å ha kjøpt en eierandel i det sosiale medieselskapet. Etter at styret hans ble enige om å anbefale avtalen, gikk Musk videre fra avtalen. måneder på å prøve å få slutt på det. Til slutt kjøpte Musk selskapet. Twitter i oktober 2022.

Elon Musks nettoformue har falt med 20 %. 100 000 millioner dollar 2022. Her er hva det er. årsaken.

Elon Musks nettoformue har falt til anslagsvis 195,6 milliarder dollar, ifølge Forbes. Musks nettoformue falt. tirsdag, og nådde sitt laveste punkt i år. 

Dette er andre gang siden 1. oktober 2021 at nettoformuen hans faller under 200 milliarder dollar, bortsett fra en kort nedgang til 199 milliarder dollar i mai i år. ;o, melder Forbes. 

Nettoverdien hans er fortsatt astronomisk – og nok til å sementere hans plass som verdens rikeste mann – men Musks verdi var nok en gang større. I januar var han verdt anslagsvis 304,2 milliarder dollar, ifølge Forbes. På det tidspunktet hadde verdien steget med rundt 32,6 milliarder dollar takket være høyere Tesla-aksjer. 

Det var selvfølgelig før Musk begynte å kjøpe Twitter i april. I august solgte han sin Han solgte nesten 8 millioner Tesla-aksjer - verdt 7 milliarder dollar - da en juridisk kamp med Twitter nærmet seg. Twitter saksøkt Han ba Musk håndheve vilkårene i oppkjøpsavtalen hans etter at Musk prøvde å trekke seg ut. Musk gikk deretter til kontradiksjon og påsto at selskapet hadde begått svindel, kontraktsbrudd og brudd på en verdipapirlov. 

En dommer suspenderte rettssaken. Saken ble anlagt for å la avtalen avsluttes, og i forrige måned kjøpte Musk selskapet. offisielt solgte selskapet for 44 millioner dollar. 

Twitter-oppkjøpet var tumultartet. Nylig solgte Musk selskapet. Han kjøpte ytterligere 4 milliarder dollar i aksjer for å avslutte avtalen, selv om han sa at han var «ferdig med å selge Tesla-aksjer», ifølge Wedbush-analytikere.

Hvor mye tjener Elon Musk

I følge statistikken vår (oppdatert 06/02/2023) blir den nøyaktige og fullstendige verdien av Elon Musk-lønnen ikke avslørt, men Elon Musk-inntekten i 2023 er (eller var tidligere) slik at Elon Musk nettoformue er rundt 176.000.000.000.

Elon Musk Net Worth er nær den en av følgende personer:

  Elon Musk Wiki og Bio

  Født 1971-06-28, Elon Musk er definitivt en av de mest kjente businessmen, som Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . Elon Musk popularitet har vokst raskt også ved hjelp av sosiale medier – Instagram, YouTube og Tiktok.

  WW må fortsatt oppdatere informasjonen om Elon Musk Spouse - men som et attraktivt male, nesten 1.71 m høy, kan Elon Musk velge en riktig partner (sannsynligvis er det en av de kjente businessmen som vi vil).

  Elon Musk Spouse

  Fra og med 06/02/2023 har vi ikke pålitelig og presis informasjon om Spouse til Elon Musk. Vi oppdaterer denne informasjonen til slutten av 2023.

  Hvor høy er Elon Musk

  Et godt spørsmål. Spesielt er Elon Musk nesten 1.71 m høy. Som det skjer med alle mennesker, endres Elon Musk 1.71 m sakte med tiden.

  Kjendiser med lignende høyde:

  Elon Musk nasjonalitet

  Kanskje det er bedre å si at det er blandet. Elon Musk nasjonalitet er ikke det som ofte blir stresset i offentlige medier.

  Elon Musk nakenbilder er falske?

  Vi har ingen informasjon om at Elon Musk poserte naken. Sannsynligvis er nakenbilder av Elon Musk falske eller lekket.

  Elon Musk-familie

  Vi har ikke detaljert informasjon om Elon Musk-familien per 06/02/2023 (bortsett fra noen fakta beskrevet i hovedteksten om Elon Musk).

  Hva skjedde med Elon Musk

  Her er Nyheter om Elon Musk på 06/02/2023.

  Når ble Elon Musk født?

  Elon Musk ble født 1971-06-28 🎂.

  Elon Musk alder

  Fra og med 06/02/2023 er Elon Musk-alderen 51.

  Lever Elon Musk fortsatt?

  Heldigvis er Elon Musk fortsatt i live (per 06/02/2023) og er 51 år gammel. Husk imidlertid at datadataben alltid oppdateres med litt etterslep.

  Catherine

  Missouri

  Brødrene mine gikk på skolen med Elon Musk. De var forelsket, men Elon Musk ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist. - ? Jeg kunne stirre på Andrew Tate for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
  Edward

  Madison

  Vi giftet oss med min kone på 1971-06-28, Elon Musk bursdag!
  Arthur

  Texas

  Jeg er sikker på at Elon Musk er homofil ? - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Andrew Tate?
  Wayne

  Washington

  Hva med Elon Musk-familien? Hvordan har de det?
  Rebecca

  Mobile

  Bare lurer på hvordan Elon Musk bruker alle disse $ 176.000.000.000? - Jeg drømmer om å se Cbum skjønnhet personlig ?
  Laura

  Brownsville

  Jeg lurer på om Elon Musk har noen brødre eller søstre
  Alexander

  Washington

  Elon Musk popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle. - Jeg kan si at Anthony Santos ser fantastisk ut i dag. Men Anthony Santos fantastisk hver dag! ?
  Grace

  Arlington

  Jeg møtte Elon Musk ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med Elon Musk.
  Ethan

  Norfolk

  Fetteren min var en stor fan av Elon Musk og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste Elon Musk t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne. - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Barry White er ekte ?
  Jacob

  Omaha

  Elon Musk kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at Elon Musk sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann
  Rachel

  Louisiana

  Men... Hvordan tjente Elon Musk alle disse pengene? $ 176.000.000.000 er alt for mye! - Les Gold! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
  Adam

  Colorado Springs

  Ærlig talt tror jeg Elon Musk formue er mye mer i {år}
  Betty

  Georgia

  Wow ? Elon Musk er en imponerende formue - Horacio Pagani skjønnhet er fascinerende
  Martha

  Savannah

  Disse kommentarene om Elon Musk er dumme ?
  Richard

  Georgia

  Det er mye mer talentfulle businessmen enn Elon Musk! - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Nick Bollettieri ?
  Gregory

  Garland

  Min mor var venn med Elon Musk som barn, og vi fant dette bildet av henne sammen med ham. Legg merke til håret Elon Musk... Han begynte akkurat sin karriere som skuespiller på den tiden
  Joan

  California

  Jeg ønsket å være i businessmen verden også da jeg var ung ? - Ble forelsket for tusende gang takket være Andrew Tate ?
  Sandra

  Texas

  Så hvilken del av disse $ 176.000.000.000 gir Elon Musk til veldedighet?
  Samantha

  Massachusetts

  Iso-læreren min gikk på samme skole som Elon Musk. Han likte henne og foreslo at hun skulle gå på skoleballet med ham. Nå biter hun i albuene, men den gang syntes hun Elon Muskdet var for stygt. - Takk Mireille Mathieu for skjønnhetsdelen av feeden min ?
  Danielle

  Ohio

  Elon Musk pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og Elon Musk hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig
  Melissa

  Visalia

  Elon Musk har gjort flere ting på en gang: åpnet en restaurant, skrevet en bok om seg selv, lansert sin egen kryptovaluta, designet klær, sittet i juryen i en dansekonkurranse... - Jeg ble forelsket på nytt sett i Behgjet Pacolli
  Louis

  Sunnyvale

  Jeg traff Elon Musk da han gikk nedover fortauet med vennen sin. Nesten ingen var i nærheten, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde gjort - ba om å få ta et bilde med ham, siden jeg er en stor fan. Vennen hans prøvde å ta et bilde, men av en eller annen grunn gikk det ikke. Elon Musk Han begynte å lage vitser om at han ikke kunne ta et godt bilde, lo og var veldig avslappet og oppriktig.
  Ralph

  Florida

  Er Elon Musk så rik fordi Elon Musk er smart? Retorisk - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Marcelo Tinelli i gode hender ?
  Albert

  Ontario

  Jeg hater Elon Musk og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
  Thomas

  Minnesota

  Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten? - Anggun skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
  Mason

  Paterson

  I 2023 tjente jeg ikke engang en prosent av Elon Musk nettoverdi..?
  Bruce

  California

  For noen år siden jobbet en venn av meg og jeg i nærheten av stedet. der arrangementet som Elon Musk hun deltok på fant sted. Jeg var likegyldig til henne, men vennen min forgudet henne. Hun hadde en bok Elon Musk og sa hele tiden at Elon Musk hjalp henne med å takle problemene, slutte å kutte seg og så videre. - For en vakker dame ❣️ hatten av for Marie Mai ?
  Roger

  Illinois

  patos og en prangende kjærlighet til luksus
  Sophia

  Virginia Beach

  Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket Elon Musk som oppnår alt på egen hånd? - Å se Santo Versace-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
  Nancy

  Raleigh

  Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! Elon Musk er størst
  Sarah

  New Jersey

  For noen år siden jobbet faren til min venn med Elon Musk på settet til et show. Hun var veldig frekk mot personalet, veldig krevende og respektløs overfor museumsutstillingene der filmingen fant sted. - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Paloma Picasso skjønnhet ?
  Carl

  Alabama

  Jeg vedder på at Elon Musk ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 176.000.000.000 ???
  Susan

  Colorado

  For 51 år siden, da Elon Musk ble født, gikk jeg på skolen - Bountytank smil har gjort dagen min bedre ?
  Charles

  Ohio

  ? Har alle businessmen slike lønninger som Elon Musk har?
  Hannah

  Honolulu

  Kanskje for USA er $ 176.000.000.000 normalt.. Vet ikke - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, hjertet mitt smeltet igjen
  Ronald

  Baltimore

  Elon Musk... mangel på vokale ferdigheter hindrer ikke sangene hennes fra å toppe listene. Jentas skuespill skinner heller ikke, men hun prøver å spille i filmer
  Daniel

  Florida

  En dag gikk Elon Musk for å møte oss, og vennen min begynte å si noe sånt som: "Herregud, du hjalp meg med å takle depresjonen min og..." før hun rakk å fullføre, og Elon Musk krøp sammen og himlet med øynene og gikk rundt oss. Det knuste min venns hjerte. Hun husket ikke Elon Musk etter det. - ❤️‍? Guy Lepage er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
  Sean

  Toledo

  Kjære Elon Musk!
  Vincent

  McKinney

  Min mor ble født 1971-06-28 også! Kjærlighet Elon Musk - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Amelie Lens bilder
  Shirley

  Rockford

  Super avslappet og hyggelig. Jeg var Elon Musk nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel Elon Musk var han veldig hyggelig og kul.

  Elon Musk og Elon Gold

  Elon Gold er en av de mest kjente Comedian, Actor, Screenwriter, Television Producer.

  Elon Gold vs Elon Musk

  Elon Gold nettoverdi 2023

  I motsetning til Elon Musk er nettoformuen for Elon Gold per 06/02/2023 omtrent $ 2.000.000 i 2023.

  Elon Gold høyde

  Hvor høy er Elon Gold? Vel, Elon Gold-høyden er omtrent 1.71 m (sammenlign med Elon Musk-høyden på 1.71 m).

  Hva er Elon Gold alder?

  Elon Gold ble født i 1970-09-14, mens Elon Musk, som nevnt ovenfor, ble født i 1971-06-28.

  Hvor rik er Elon Musk – årslønn i 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Andrew Tate

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Levi Coralynn

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Gautam Adani

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Mia Khalifa

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Martin Lorentzon

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Curt Engelhorn

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Behgjet Pacolli

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Shervin Pishevar

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jack Dorsey

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jay Alvarrez

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Paul Auster

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jeremy Davies

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Engelbert Humperdinck

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Eduardo Saverin

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Sophie Mudd

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Sean Parker

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Billy Joel

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Jolene Blalock

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Wanda Acuna

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Chris Rea

  12 comments

  News

  News archive

  1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »