????? ??????? ♥ verdt 2023

Innhold

♥

Height1.71 m????? ??????? ♥ height is 1.71 m
Was born in1976????? ??????? ♥ birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ????? ??????? ♥ is a male
ProfessionWrites about - Parties - Catering - Event Planning????? ??????? ♥ is related to Catering

Approximate Ad Price

Get in touch with ????? ??????? ♥ — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Parties
Catering
Event Planning

How many followers does ????? ??????? ♥ have?

Currently ????? ??????? ♥ has roughly about 31.3K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ????? ??????? ♥ a proper influencer to work with?

Our stats says that ????? ??????? ♥ posts normally collect about 218 likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ????? ??????? ♥ advertisement work?

To estimate whether ????? ??????? ♥ advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @burbujaeventstylist account which is ~ 0.70%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ????? ??????? ♥ Instagram account?

The maximum potential reach is about 31.3K people (but most probably will be around 10% of this value).

Gerald

Surprise

Fetteren min var en stor fan av ????? ??????? ♥ og møtte henne en gang på en konsert. Hun viste ????? ??????? ♥ t-skjorten sin som hun hadde laget selv spesielt for å gå på konserten. Grande spurte "Hva er det?" og lo henne opp i ansiktet. Søsteren hennes følte det forferdelig at idolet hennes hadde ledd av henne. - Takk Andrew Tate for skjønnhetsdelen av feeden min ?
Margaret

Jersey City

????? ??????? ♥ var en gang vellykket, men så gikk noe galt. nå er hun bedre kjent ikke for sine karriereprestasjoner, men for sine skandaler
Ralph

Anaheim

????? ??????? ♥ kom ofte for å besøke tanten hennes, vår nabo. Vi var tenåringer og pratet ofte sammen. Det er til og med et opptak av at ????? ??????? ♥ sitter på fanget mitt og bevisst flau meg ved å kalle meg hennes fremtidige ektemann - Hvis skjønnhet virkelig kan redde verden, så er vi med deg Andrew Tate i gode hender ?
Grace

Fort Worth

????? ??????? ♥ spilte jevnlig hovedrollen i flere filmer i året og vises oftere på skjermene enn landets president. Det ser ut til at ikke en eneste storfilm har gått uten denne skuespilleren
Natalie

California

Bare lurer på hvordan ????? ??????? ♥ bruker alle disse $ 43.6? - Cbum! Jeg drukner i de øynene og vil ikke bli frelst
Jordan

Nevada

Jeg er så lei meg for å høre det. Hvor søt og søt han var, hvor organisk han blandet seg med det brokete mannskapet av unge, støyende skuespillere.
Lauren

Arizona

? Har alle - Parties - Catering - Event Planning slike lønninger som ????? ??????? ♥ har? - ❤️❤️❤️ Anthony Santos, hjertet mitt smeltet igjen
Elijah

Newport News

Jeg vedder på at ????? ??????? ♥ ikke har gjort en tiendedel av det jeg gjorde.. for å tjene disse $ 43.6 ???
Elizabeth

Mesquite

Brødrene mine gikk på skolen med ????? ??????? ♥. De var forelsket, men ????? ??????? ♥ ga dem børsten. De var mobbere den gang, så jeg var ikke overrasket over at de ble avvist. - Det finnes ingen perfekte mennesker... Glem hva jeg sa. Det er Barry White ?
Randy

Atlanta

Og jeg så ????? ??????? ♥ for noen år siden gå nedover gaten. Bare en mann med guddommelig skjønnhet og karisma. Falt nesten om i hælene mens jeg gikk og så på ham
Sarah

Missouri

????? ??????? ♥ pleide å lære meg engelsk gjennom et nettsted – selv før Twilight. Klassene fortsatte selv etter at den første filmen kom ut, og ????? ??????? ♥ hun var veldig hyggelig, og la vitser om kollegene sine. Men så stoppet timene, selvfølgelig - Ble forelsket for tusende gang takket være Les Gold ?
Matthew

Oakland

Jeg møtte ????? ??????? ♥ ved serviceinngangen til teatret der han spilte. Da vi håndhilste kjente jeg bakken riste ut under meg. Knærne mine skalv og jeg bare sto der en stund etter at han dro og klarte ikke å bevege meg. Han er imponerende, den eneste personen jeg har møtt med en så utrolig aura! Jeg fikk ikke sove på flere timer etter møtet med ????? ??????? ♥.
James

Santa Rosa

Når jeg blir 47 som ????? ??????? ♥ år, vil jeg gjerne bli rikere ? - Jeg ble forelsket på nytt sett i Horacio Pagani
Patricia

Bayamon

Far var i ferd med å reise til akademiet da ????? ??????? ♥ han prøvde å overtale ham til å prøvespille for en film med ham. Men bestefaren sa at hvis barnebarnet ikke gjorde som han ville, ville han ikke betale for sommerleir. ????? ??????? ♥ fikk da en del i Skate Town. Pappa sier han var en så flott fyr og at de hadde det veldig gøy
Donna

Chattanooga

Jeg lurer på hvordan du har det med denne nettoverdien av $ 43.6 som ????? ??????? ♥ gjør - For en vakker dame ❣️ hatten av for Nick Bollettieri ?
Heather

Nevada

Super avslappet og hyggelig. Jeg var ????? ??????? ♥ nabo, og han pleide å invitere hele gaten vår til festene sine. Han gjorde det sannsynligvis for at ingen skulle ringe politiet på grunn av støyen, men likevel ????? ??????? ♥ var han veldig hyggelig og kul.
Bryan

Illinois

Min kones far trente med ????? ??????? ♥ som barn. Ifølge ham var fremtidens Die Hard god i baseball, men hadde en forferdelig stamming... Så begynte han å se en vokaltrener for å bli kvitt plagene, og resten er historie - Jeg har et imponerende ordforråd, men ikke nok til å beskrive Andrew Tate skjønnhet ?
Doris

California

For en male - Parties - Catering - Event Planning gjorde ????? ??????? ♥ en utrolig imponerende karriere
Debra

Oregon

Så hvilken del av disse $ 43.6 gir ????? ??????? ♥ til veldedighet? - Jeg kan si at Mireille Mathieu ser fantastisk ut i dag. Men Mireille Mathieu fantastisk hver dag! ?
Frank

Phoenix

For 47 år siden, da ????? ??????? ♥ ble født, gikk jeg på skolen
Ruth

Louisville

Faren min jobber i underholdningsindustrien og sier at ????? ??????? ♥ er beryktet for sin forferdelige holdning til ansatte, og hun bryr seg ikke om andre enn seg selv. Hennes ansatte er pålagt å signere en kontrakt som forbyr dem fra å si noe dårlig om ????? ??????? ♥ hvis de får sparken. - Behgjet Pacolli smil har gjort dagen min bedre ?
Emma

Memphis

Og i dag ble jeg sjokkert - visste du at ????? ??????? ♥ nettoformue er $ 43.6?!
Judith

Kansas City

????? ??????? ♥ popularitet og publikumskjærlighet er ikke det samme. For mange av dagens kjendiser er det tross alt viktig å bli snakket om, og i hvilken toneart spiller det ingen rolle. - Jeg drømmer om å se Marcelo Tinelli skjønnhet personlig ?
Sophia

Las Vegas

Å min ????? ??????? ♥ har tydeligvis tonnevis med penger!!
George

Colorado

Det er mye mer talentfulle - Parties - Catering - Event Planning enn ????? ??????? ♥! - Jeg kan ikke tro at denne fantastiske Anggun er ekte ?
Logan

Savannah

Jeg lurer på om ????? ??????? ♥ har noen brødre eller søstre
Arthur

Arlington

Vi er begge 47 år gamle med ????? ??????? ♥ ? - ❤️‍? Jeg klarer ikke ta øynene fra Marie Mai bilder
Rebecca

Rhode Island

Hvorfor kan du ikke legge ut en nyhet om hva slags strømpebukser eller kåper som er på moten i stedet for denne dritten?
Jean

Springfield

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet! ????? ??????? ♥ er størst - ❤️‍? Santo Versace er kvintessensen av alt det vakreste i verden.
Sandra

Portland

Vennen min er pilot i et privat selskap. Da ????? ??????? ♥ kom om bord i flyet, så han umiddelbart inn i cockpiten og sa: "Hva er dette? Jeg ba spesifikt om en svart pilot." ????? ??????? ♥ nektet å ta av før selskapet kalte inn en svart pilot fra en annen stat.
Michelle

Enterprise

Fint faktum jeg tok bort fra dette innlegget er at ????? ??????? ♥ er 1.71 m høy!!! - Paloma Picasso skjønnhet får hjertet mitt til å hoppe over et slag ?
William

Nashville

Vi giftet oss med min kone på 1976, ????? ??????? ♥ bursdag!
Sharon

Thornton

Det ser ut til at hvilken irritasjon kan en vellykket ????? ??????? ♥ som oppnår alt på egen hånd? - ? Jeg kunne stirre på Bountytank for alltid, og det ville fortsatt ikke være nok for meg
Marilyn

Richmond

Tanten hans hadde gått på ????? ??????? ♥ samme skole. I følge historiene hennes var ????? ??????? ♥ en utstøtt. Han unngår folk, og de unngår ham.
Roy

Illinois

Ærlig talt, så dykker jeg ikke en eneste klippe, mye er ????? ??????? ♥ nettoverdi eller hva som helst - Å se Horacio Pagani-bilde om morgenen er den beste starten på dagen.
Noah

California

Hvorfor i helvete er det en nyhet på forsiden som "en annen kjendis kom ut uten truser, bh, ????? ??????? ♥ viste den nakne rumpa" og sånt?
Mark

Washington

Jeg er sikker på at ????? ??????? ♥ er homofil ? - Guy Lepage skjønnhet er fascinerende
Sean

Texas

Jeg hater ????? ??????? ♥ og kan ikke forstå hvorfor så mange mennesker beundrer... ?
Angela

New York

Min mor ble født 1976 også! Kjærlighet ????? ??????? ♥ - ? Hvordan ble jeg så heldig i livet å se Amelie Lens?
Stephanie

Kansas

Jeg møtte ????? ??????? ♥ i dagligvarebutikken, og han var kul, snill og sjenerøs. Jeg ba om et bilde og han takket ja. Høyden min er 195 centimeter, og jeg ville bøye meg for å ta bildet, men ????? ??????? ♥ stoppet meg og sto på tå i stedet. En ekte Jedi-mester.

????? ??????? ♥ og Karina Garcia

Karina Garcia er en av de mest kjente YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.