Vermogen van ? 2023

Inhoud

Height1.71 m? height is 1.71 m
Was born in1976? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ? is a male
ProfessionWrites about - Modeling - Tattoos? is related to Modeling

Approximate Ad Price

Get in touch with ? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Modeling
Tattoos

How many followers does ? have?

Currently ? has roughly about 792.1K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ? a proper influencer to work with?

Our stats says that ? posts normally collect about 21.4K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ? advertisement work?

To estimate whether ? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @w33dhead account which is ~ 2.75%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ? Instagram account?

The maximum potential reach is about 792.1K people (but most probably will be around 10% of this value).

Doris

California

? doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen. - Bedankt Andrew Tate voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Anthony

Washington

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs.
Billy

Florida

Degenen die geïnteresseerd zijn in ? en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Andrew Tate ?
Dorothy

San Francisco

Ik ontmoette ? bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik ? had ontmoet.
Margaret

Florida

? heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten... - Cbum schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Kathleen

Santa Clarita

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is ? nettowaarde of wat dan ook
Olivia

Little Rock

Voor een male - Modeling - Tattoos maakte ? een super indrukwekkende carrière - ❤️‍? Anthony Santos is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Michelle

California

Ik ontmoette ? in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar ? hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester.
Sean

California

Mijn broers gingen met ? naar school. Ze waren verliefd, maar ? gaf ze de afwijzing. Het waren toen pestkoppen, dus het verbaasde me niet dat ze werden afgewezen. - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Barry White ?
Larry

Pittsburgh

Heathers berispt ? voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste.
Carolyn

Orlando

47 jaar geleden, toen ? werd geboren, zat ik op school - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Les Gold in goede handen ?
Isabella

California

pathos en een opzichtige liefde voor luxe
Debra

Jersey City

? Hebben alle - Modeling - Tattoos zulke salarissen als ?? - Horacio Pagani! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Wayne

Texas

Waarom heeft ? zo'n stom gezicht? ?
Helen

Texas

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat ? berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over ? als ze ontslagen worden. - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Nick Bollettieri schoonheid ? te beschrijven
Alice

Jackson

Liefde liefde liefde! ? is de grootste
Robert

Oklahoma

Wauw ? ? is een indrukwekkend fortuin - ❤️❤️❤️ Andrew Tate, mijn hart smolt opnieuw
Willie

Ohio

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen ? aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." ? weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde.
Diane

Fort Collins

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat ? 1.71 m lang is!!! - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Mireille Mathieu te zien?
Jacob

Pembroke Pines

En vandaag was ik geschokt - wist je dat ? nettowaarde $ 4200 is?!
Susan

Modesto

Maar... Hoe heeft ? al dit geld verdiend?? $ 4200 is veel te veel! - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Behgjet Pacolli ?
Jessica

Miami

Mijn vader was als kind bevriend met ?. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden.
Jason

Florida

Mijn neef was een grote fan van ? en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet ? haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen. - s Ochtends Marcelo Tinelli foto zien is de beste start van de dag.
William

Brownsville

?... Een van de grootste - Modeling - Tattoos en mijn held!
Kevin

Illinois

Als ik 47 zo oud ben als ?, zou ik graag rijker willen zijn ? - Ik droom ervan om Anggun schoonheid in het echt te zien ?
Jeffrey

California

Er zijn veel meer getalenteerde - Modeling - Tattoos dan ?!
Eric

Alabama

? Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me. - Marie Mai schoonheid is betoverend
Dylan

Salinas

Ik kwam ? tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. ? Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht.
Katherine

Anaheim

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met ? op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden. - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Santo Versace zag
Mary

Texas

Ik wed dat ? geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 4200 te verdienen ???
Grace

St. Louis

? leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en ? ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk - Paloma Picasso smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Christina

Nebraska

We zijn allebei 47 jaar oud met ? ?
Raymond

Stockton

Terwijl ? deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger! - Ik zou kunnen zeggen dat Bountytank er geweldig uitziet vandaag. Maar Bountytank geweldig elke dag! ?
Beverly

Tennessee

Op een dag liep ? naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en ? kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich ? niet meer.
Austin

Shreveport

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin? - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Horacio Pagani echt is ?
Abigail

California

Geliefde ?!
Steven

Clarksville

? was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Guy Lepage foto's afhouden
Henry

Springfield

Zijn tante was naar ? dezelfde school gegaan. Volgens haar verhalen was ? een outcast. Hij schuwde mensen en zij schuwden hem.
Thomas

Durham

Ik haat ? en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen - ? Ik zou eeuwig naar Amelie Lens kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Sarah

Hawaii

? geschoold bij mijn oom. En hij zegt dat hij haar stem herkende van de radio. Het kon met niets anders worden verward, hij herinnerde het zich van school, waar ? ze heel vaak op het podium stond

? en Karina Garcia

Karina Garcia is een van de bekendste YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.