Vermogen van ?? ????? ??? ??????? 2023

Inhoud

Height1.71 m?? ????? ??? ??????? height is 1.71 m
Was born in1976?? ????? ??? ??????? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ?? ????? ??? ??????? is a male
ProfessionWrites about - Fashion - Clothes and Accessories?? ????? ??? ??????? is related to Clothes and Accessories

Approximate Ad Price

Get in touch with ?? ????? ??? ??????? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fashion
Clothes and Accessories

How many followers does ?? ????? ??? ??????? have?

Currently ?? ????? ??? ??????? has roughly about 1.7M followers on Instagram, which is pretty good.

Is ?? ????? ??? ??????? a proper influencer to work with?

Our stats says that ?? ????? ??? ??????? posts normally collect about 12.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ?? ????? ??? ??????? advertisement work?

To estimate whether ?? ????? ??? ??????? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @upcloseandstylish account which is ~ 0.69%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ?? ????? ??? ??????? Instagram account?

The maximum potential reach is about 1.7M people (but most probably will be around 10% of this value).

Anna

Florida

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is ?? ????? ??? ??????? nettowaarde of wat dan ook - Bedankt Andrew Tate voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Abigail

Fort Wayne

Ik haat ?? ????? ??? ??????? en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen
Timothy

California

?? ????? ??? ???????... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren - ❤️❤️❤️ Andrew Tate, mijn hart smolt opnieuw
Bryan

Phoenix

Net als ?? ????? ??? ??????? werd mijn vader geboren als 1976!! ?
Dennis

Milwaukee

Geliefde ?? ????? ??? ???????! - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Cbum ?
Arthur

California

Ik ontmoette ?? ????? ??? ??????? bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik ?? ????? ??? ??????? had ontmoet.
Marie

California

Eerst en vooral staat ?? ????? ??? ??????? bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden. - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Anthony Santos foto's afhouden
Patricia

Texas

?? ????? ??? ??????? Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me.
Natalie

North Las Vegas

?? ????? ??? ??????? kwam vaak op bezoek bij haar tante, onze buurvrouw. We waren tieners en praatten vaak met elkaar. Er is zelfs een opname van ?? ????? ??? ??????? die op mijn schoot zit en me opzettelijk in verlegenheid brengt door me haar toekomstige echtgenoot te noemen - Barry White! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Marilyn

Pasadena

?? ????? ??? ??????? populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Judith

California

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met ?? ????? ??? ??????? op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden. - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Les Gold echt is ?
Alan

Henderson

Terwijl ?? ????? ??? ??????? deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger!
Frank

Massachusetts

Mijn vader was als kind bevriend met ?? ????? ??? ???????. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Horacio Pagani ?
Randy

Kentucky

?? ????? ??? ???????... Een van de grootste - Fashion - Clothes and Accessories en mijn held!
Steven

Iowa

Eerlijk gezegd geloof ik dat ?? ????? ??? ??????? fortuin veel meer is in {jaar} - ❤️‍? Nick Bollettieri is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Matthew

Nevada

Oh mijn ?? ????? ??? ??????? heeft blijkbaar tonnen geld!!
Keith

Tampa

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft ?? ????? ??? ??????? gedaan dat een ster genoemd kan worden? - Andrew Tate schoonheid is betoverend
Beverly

Santa Clarita

Degenen die geïnteresseerd zijn in ?? ????? ??? ??????? en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz.
Jerry

Illinois

Heathers berispt ?? ????? ??? ??????? voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - Ik droom ervan om Mireille Mathieu schoonheid in het echt te zien ?
Benjamin

California

? Ik ben ook 47 jaar oud... zoals ?? ????? ??? ???????
Walter

Oakland

In 2023 heb ik nog geen procent van ?? ????? ??? ??????? nettowaarde verdiend..? - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Behgjet Pacolli schoonheid ? te beschrijven
David

Nevada

Als ik 47 zo oud ben als ?? ????? ??? ???????, zou ik graag rijker willen zijn ?
Ann

California

We zijn allebei 47 jaar oud met ?? ????? ??? ??????? ? - Ik zou kunnen zeggen dat Marcelo Tinelli er geweldig uitziet vandaag. Maar Marcelo Tinelli geweldig elke dag! ?
Stephanie

Augusta

De vader van mijn vrouw trainde als kind met ?? ????? ??? ???????. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Diana

Alabama

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat ?? ????? ??? ??????? berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over ?? ????? ??? ??????? als ze ontslagen worden. - Anggun smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Cheryl

San Antonio

Ik wilde ook in de - Fashion - Clothes and Accessories wereld zijn toen ik jong was ?
Kayla

Tucson

Ik vraag me gewoon af hoe ?? ????? ??? ??????? al deze $ 2400 uitgeeft? - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Marie Mai zag
Kelly

Irvine

? Wauw, ik ben 1.71 m lang, net als de beroemde ?? ????? ??? ??????? heh
Frances

California

Ik vraag me af of ?? ????? ??? ??????? broers of zussen heeft - ? Ik zou eeuwig naar Santo Versace kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Ralph

Virginia

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs.
Andrew

Fort Worth

Er zijn vast nog andere - Fashion - Clothes and Accessories maar voor mij is ?? ????? ??? ??????? TOP1 - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Paloma Picasso in goede handen ?
Brian

Rhode Island

Hoe zit het met ?? ????? ??? ??????? familie? Hoe gaat het met ze?
Theresa

Hollywood

Mijn man had zijn eigen band, en die hebben een keer eerder in een bar gespeeld. Niemand kende toen ?? ????? ??? ???????. De man deed de capriolen op het podium en probeerde grappig te zijn. Ze hadden zelfs een incident waarbij ze hem in de metro ontmoetten. ?? ????? ??? ??????? begon hard te lachen, grimassen, eigenlijk alles aan het doen om aandacht te krijgen. Het was heel gênant voor ze - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Bountytank te zien?
Alexander

Colorado

?? ????? ??? ??????? kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch
Ronald

New York

pathos en een opzichtige liefde voor luxe - Horacio Pagani schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Jordan

Oxnard

Super relaxed en aardig. Ik was ?? ????? ??? ??????? buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin ?? ????? ??? ??????? was hij heel aardig en cool.
Hannah

Texas

47 jaar geleden, toen ?? ????? ??? ??????? werd geboren, zat ik op school - s Ochtends Guy Lepage foto zien is de beste start van de dag.
Kyle

Virginia

Wauw ? ?? ????? ??? ??????? is een indrukwekkend fortuin
Rachel

Oregon

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan ?? ????? ??? ??????? ahahah ? - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Amelie Lens ?
Jonathan

Kansas City

? Hebben alle - Fashion - Clothes and Accessories zulke salarissen als ?? ????? ??? ????????

?? ????? ??? ??????? en Karina Garcia

Karina Garcia is een van de bekendste YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.