Vermogen van Smokey Robinson 2023

Inhoud

Vermogen van Smokey Robinson 2023 Smokey Robinson

Smokey Robinson

Hoogte1.82 m.Smokey Robinson Hoogte - 1.82m.
Verjaardag1940-02-19Smokey Robinson Verjaardag: 1940-02-19
GeslachtmaleSmokey Robinson Geslacht - male
BeroepcelebritiesSmokey Robinson - Een van de rijkste Singers
Gewicht82 kgSmokey Robinson Gewicht - 82 kg

Wat is Smokey Robinson vermogen in 2023

Smokey Robinson Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Smokey Robinson groeien tot ongeveer $ 165.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

Smokey Robinson is een Amerikaanse zanger, songwriter, producer en voormalig uitvoerend producent die begin jaren zeventig bekendheid verwierf als frontman en oprichter van een Motown-band genaamd The Miracles. Hij komt oorspronkelijk uit Detroit en ontving in 2016 de Library of Congress Gershwin Award voor zijn levenslange bijdragen aan de muziekindustrie.

Smoky Robinson werd geboren op 19 februari 1940 in Detroit, Michigan, Verenigde Staten. Hij viert zijn verjaardag elk jaar op 19 februari en zijn geboorteteken is Vissen. 

Familie

Smokey Robinson werd geboren uit zijn moeder Flossie Robinson en zijn vader William Robinson. Zijn vader, William, was een Afro-Amerikaan, terwijl zijn moeder ook Afro-Amerikaans was met Franse afkomst. Smokey groeide op met zijn twee broers en zussen Rose Ella Jones en Geraldine Burston. Zijn oom Claude, die ook zijn peetvader was, gaf hem de bijnaam 'Smokey Joe' toen hij jong was.

Smokey Robinson-vrouw

Smokey trouwde met zijn ex-vrouw Claudette Rogers Robinson tijdens een besloten huwelijksceremonie in 1959. Samen werden ze gezegend met twee kinderen, maar scheidden in 1986. Claudette noemde ontrouw de belangrijkste oorzaak van hun scheiding. In 2002 trouwde Smokey met zijn tweede en huidige vrouw Frances Glandney.

Smokey Robinson-kinderen

Smokey heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk met Claudette Rogers. Ze omvatten een zoon Berry Robinson die werd geboren in 1968 en dochter Tamla Robinson geboren in 1969. Robinson heeft een derde zoon Trey die werd geboren in 1984. De zoon werd geboren uit een buitenechtelijke affaire die Smokey had terwijl hij nog getrouwd was met Claudette. /p>

Is Smokey Robinson homo?

Smokey Robinson is geen homo; hij is getrouwd met zijn vrouw Frances Glandney. Mensen hebben gespeculeerd dat hij misschien homo is vanwege zijn unieke modieuze stijl. Dit is echter niet het geval, want Smokey is getrouwd met een vrouw en samen hebben ze kinderen.

Smokey Robinson en Diana Ross

Smokey Robinson en Diana Ross waren al bevriend sinds ze een tiener waren en leefden op straat bij elkaar vandaan. Ze hadden een liefdesrelatie tijdens Diana's pre-Supreme dagen, zoals ze bevestigde in haar boek 'Secrets of a Sparrow'.

Smokey werd gevraagd of hij ooit jaloers was toen Diana zijn beste vriend, Berry Gordy, ontmoette, wat hij zei dat hij het niet erg vond omdat hij gewoon zijn beide goede vrienden gelukkig wilde zien. Hij en Diana waren op dat moment ook over hun relatie heen.

Ook ging het gerucht dat de eerste vrouw van Smokey, Claudette, op de hoogte was van zijn relatie met Diana, wat haar ertoe bracht hem te verbieden met Diana samen te werken. Smokey gehoorzaamde, maar toen Diana de Supremes verliet, produceerde hij een van hun hits 'Floy Joy' in 1972.

Smoky Robinson-nettowaarde

Smokey heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 110 miljoen vanaf 2023. Dit omvat zijn vermogen, geld en inkomen. Zijn belangrijkste bron van inkomsten is zijn carrière als muzikant. Door zijn verschillende inkomstenbronnen heeft Smokey een fortuin kunnen vergaren, maar hij geeft er de voorkeur aan een bescheiden levensstijl te leiden.

Carrière

"De wonderen"

Smokey ontwikkelde al op jonge leeftijd interesse in muziek. Terwijl hij op Northern High School zat, vormde hij een doo-wop-groep genaamd Five Chimes. Hij vormde zijn eerste line-up met Five Chimes in 1955 met Ronald White, een jeugdvriend, en Pete More, zijn klasgenoot.

In 1957, nadat Bobby Rodgers zich bij de band had gevoegd, werd deze omgedoopt tot de Matadors. Claudette Rogers kwam later bij de band als vervanger van Emerson Rogers. In 1958 kwam Marv Tarplin, de gitarist van de band, bij de band. De band veranderde later de naam in 'The Miracles'.

In 1957 bracht de band hun eerste single uit, 'Got a Job' op Eindrecords. De single werd uitgebracht nadat de band singer-songwriter Berry Gordy ontmoette die ze produceerde. Gordy richtte Tamla Records op, dat later opnieuw werd opgenomen als Motown. Hij tekende The Miracles als zijn eerste acts.

Eind 1960 bracht de band hun eerste hitsingle uit genaamd Shop Around. Halverwege de jaren zestig werd Robinson de vice-president van Motown. Hij wilde tegen 1969 met pensioen gaan bij The Miracles om zich meer te concentreren op zijn taken als vice-president van Motown, maar hij bleef tot 1972 bij de band vanwege het succes van Tears of a Clown.

Motown

Smokey werd getekend bij Motown na een ontmoeting met Berry Gordy in 1957. Eind jaren zestig werd 'The Miracles' werd de eerste act van Motown. Halverwege de jaren zestig werd hij vice-president van Motown. Hij verliet zijn functie in 1988 nadat het bedrijf in 1988 aan MCA was verkocht. In 1991 verliet hij Motown Records als artiest voor een deal met SBK Records. Hij maakte een korte terugkeer naar Motown Records in 1999 en bracht zijn album getiteld 'Intimate' op de plaat. In 2003 nam hij opnieuw afscheid van de plaat.

Hoeveel verdient Smokey Robinson

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 28/05/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Smokey Robinson niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Smokey Robinson in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Smokey Robinson ongeveer 165.000.000.

Smokey Robinson Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Smokey Robinson Wiki en Bio

Geboren 1940-02-19, Smokey Robinson is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . De populariteit van Smokey Robinson is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Smokey Robinson Frances Robinson nog bijwerken - maar als aantrekkelijk male, bijna 1.82 lang, kan Smokey Robinson zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

Smokey Robinson Frances Robinson

Vanaf 28/05/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Frances Robinson van Smokey Robinson. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Smokey Robinson

Een goede vraag. Met name Smokey Robinson is bijna 1.82 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Smokey Robinson 1.82 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Smokey Robinson nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Smokey Robinson nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Smokey Robinson naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Smokey Robinson naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Smokey Robinson naaktfoto's nep of gelekt.

Smokey Robinson familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Smokey Robinson vanaf 28/05/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Smokey Robinson).

Wat is er gebeurd met Smokey Robinson

Hier zijn Nieuws over Smokey Robinson op 28/05/2023.

Wanneer is Smokey Robinson geboren?

Smokey Robinson is geboren op 1940-02-19 🎂.

Smokey Robinson leeftijd

Vanaf 28/05/2023 is de leeftijd van Smokey Robinson 83.

Leeft Smokey Robinson nog?

Gelukkig leeft Smokey Robinson nog (vanaf 28/05/2023) en is hij 83 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Smokey Nederlandse

Hoe rijk is Smokey Robinson - Vermogen in 2023: €165.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Nicky Romero

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Lionel Richie

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Jeremy Clarkson

Celebrities Net Worth

Lucy Thomas

News

News archive

4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 »