Vermogen van Selena Gomez 2023

Inhoud

Vermogen van Selena Gomez 2023 Selena Gomez

Selena Gomez

Hoogte1.65 m.Selena Gomez Hoogte - 1.65m.
Verjaardag1992-07-22Selena Gomez Verjaardag: 1992-07-22
GeslachtfemaleSelena Gomez Geslacht - female
BeroepcelebritiesSelena Gomez - Een van de rijkste Singers
Gewicht75 kgSelena Gomez Gewicht - 75 kg

Wat is Selena Gomez vermogen in 2023

Selena Gomez Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Selena Gomez groeien tot ongeveer $ 75.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

Selena Gomez Vermogen: Een blik op het leven en de carrière van de multi-getalenteerde ster

Selena Gomez is een naam die synoniem is geworden met succes, talent en veelzijdigheid. Van haar vroege dagen als Disney Channel ster tot haar huidige status als een multi-hifenaat entertainer, is Gomez erin geslaagd om een plek voor zichzelf te veroveren in de entertainment industrie die maar weinig anderen hebben kunnen bereiken.

In dit artikel gaan we dieper in op Selena Gomez' nettowaarde, haar biografie, familie, partner en carrière. Dus, zonder verder oponthoud, laten we erin duiken!

Biografie

Selena Marie Gomez werd geboren op 22 juli 1992 in Grand Prairie, Texas. Ze groeide op in een eenoudergezin met haar moeder, Amanda Dawn Cornett, die toneelactrice was. Gomez's vader, Ricardo Joel Gomez, verliet het gezin toen ze net vijf jaar oud was.

Gomez toonde al op jonge leeftijd belangstelling voor optredens en begon al op haar negende audities te doen voor verschillende rollen. Ze kreeg haar eerste baan in de kindershow Barney & Friends toen ze tien jaar oud was en verscheen in verschillende andere tv-shows en films voordat ze haar doorbraakrol kreeg in de Disney Channel serie Wizards of Waverly Place.

Familie

Zoals eerder vermeld, Selena Gomez's ouders scheidden toen ze jong was, en ze werd voornamelijk opgevoed door haar moeder. Gomez is van Mexicaanse afkomst, en haar grootouders speelden een belangrijke rol in haar opvoeding. Ze heeft een jonger halfzusje genaamd Gracie Elliot Teefey, die in 2013 werd geboren bij haar moeder en stiefvader.

Partner

Selena Gomez heeft door de jaren heen verschillende spraakmakende relaties gehad, waaronder met collega Disney Channel ster Nick Jonas en pop superster Justin Bieber. Momenteel is ze aan het daten met basketballer en ondernemer Jimmy Butler.

Carrière

De carrière van Selena Gomez begon serieus toen ze haar doorbraakrol kreeg in de Disney Channel serie Wizards of Waverly Place. Ze speelde vier seizoenen lang de hoofdrol van Alex Russo, een tienertovenaar, en werd daarmee een begrip.

Na Wizards of Waverly Place eindigde, Gomez vervolgde een carrière in de muziek en bracht haar debuutalbum, Stars Dance, in 2013. Het album was een commercieel succes en debuteerde op nummer één in de Billboard 200 chart.

Sindsdien is Gomez muziek blijven uitbrengen en heeft ze zich ook toegelegd op acteren en produceren. Ze speelde in verschillende films, waaronder Spring Breakers en The Fundamentals of Caring, en produceerde de Netflix-serie 13 Reasons Why.

Selena Gomez vermogen

Volgens Forbes wordt de vermogen van Selena Gomez geschat op ongeveer 75 miljoen dollar vanaf 2023. Dit bedrag omvat inkomsten uit haar muziek-, acteer- en productiecarrière, maar ook sponsordeals en andere zakelijke ondernemingen.

Inkomstenbronnen

Hier zijn enkele van de belangrijkste inkomstenbronnen van Selena Gomez:

  • Muziek - Als muzikant heeft Gomez verschillende albums en singles uitgebracht waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ze heeft ook verschillende succesvolle concerttours georganiseerd en miljoenen dollars verdiend met de verkoop van merchandise.
  • Acteren - Gomez heeft in de loop der jaren in verschillende films en tv-shows gespeeld, en haar acteercarrière is voor haar een belangrijke bron van inkomsten geweest.
  • Produceren - Gomez heeft verschillende tv-shows geproduceerd, waaronder de Netflix-hit 13 Reasons Why, wat een belangrijke bron van inkomsten voor haar is geweest.
  • Endorsements - Gomez heeft door de jaren heen samengewerkt met verschillende grote merken, waaronder Puma en Coca-Cola, en heeft miljoenen dollars verdiend met deze samenwerkingen.

Kortom, de vermogen van Selena Gomez is een bewijs van haar talent, harde werk en veelzijdigheid. Ze heeft bewezen een kracht te zijn om rekening mee te houden in de entertainmentindustrie en is erin geslaagd om relevant en succesvol te blijven voor meer dan een decennium. Met haar vele successen en lopende projecten is het veilig om te zeggen dat Selena Gomez' nettowaarde de komende jaren alleen maar zal blijven groeien. We kijken uit naar wat ze nog meer voor ons in petto heeft!

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste updates van Selena Gomez, kun je haar volgen op Twitter op https://twitter.com/selenagomez en op Instagram op https://www.instagram.com/selenagomez/.

Hoeveel verdient Selena Gomez

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 09/06/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Selena Gomez niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Selena Gomez in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Selena Gomez ongeveer 75.000.000.

Selena Gomez Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Selena Gomez Wiki en Bio

Geboren 1992-07-22, Selena Gomez is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . De populariteit van Selena Gomez is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Selena Gomez unknown nog bijwerken - maar als aantrekkelijk female, bijna 1.65 lang, kan Selena Gomez zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

Selena Gomez unknown

Vanaf 09/06/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de unknown van Selena Gomez. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Selena Gomez

Een goede vraag. Met name Selena Gomez is bijna 1.65 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Selena Gomez 1.65 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Selena Gomez nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Selena Gomez nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Selena Gomez naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Selena Gomez naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Selena Gomez naaktfoto's nep of gelekt.

Selena Gomez familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Selena Gomez vanaf 09/06/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Selena Gomez).

Wat is er gebeurd met Selena Gomez

Hier zijn Nieuws over Selena Gomez op 09/06/2023.

Wanneer is Selena Gomez geboren?

Selena Gomez is geboren op 1992-07-22 🎂.

Selena Gomez leeftijd

Vanaf 09/06/2023 is de leeftijd van Selena Gomez 30.

Leeft Selena Gomez nog?

Gelukkig leeft Selena Gomez nog (vanaf 09/06/2023) en is hij 30 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Selena Nederlandse

Selena Gomez en Selena Quintanilla-Perez

Selena Quintanilla-Perez is een van de bekendste celebrities.

Selena Quintanilla-Perez versus Selena Gomez

Selena Quintanilla-Perez netto waarde 2023

In tegenstelling tot Selena Gomez is het vermogen van Selena Quintanilla-Perez vanaf 09/06/2023 ongeveer $ 5.000.000 in 2023.

Selena Quintanilla-Perez hoogte

Hoe lang is Selena Quintanilla-Perez? Nou, de hoogte van Selena Quintanilla-Perez is ongeveer 1.68 (vergelijk met de hoogte van Selena Gomez van 1.65).

Wat is de leeftijd van Selena Quintanilla-Perez?

Selena Quintanilla-Perez is geboren in 1971-04-16, terwijl Selena Gomez, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1992-07-22.

Hoe rijk is Selena Gomez - Vermogen in 2023: €75.000.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Nicky Romero

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Lionel Richie

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Jeremy Clarkson

Celebrities Net Worth

Lucy Thomas

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »