Vermogen van RZA 2023

Inhoud

Vermogen van RZA 2023 RZA

RZA

Hoogte1.88 m.RZA Hoogte - 1.88m.
Verjaardag1969-07-05RZA Verjaardag: 1969-07-05
GeslachtmaleRZA Geslacht - male
BeroeprapperRZA - Een van de rijkste Rappers
Gewicht75 kgRZA Gewicht - 75 kg

Wat is RZA vermogen in 2023

RZA Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 RZA groeien tot ongeveer $ 18.200.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

RZA is een bekende Amerikaanse Rapper, platenproducent, muzikant, acteur en regisseur. Hij is momenteel de de facto leider van de Wu-Tang Clan. Hij is ook de producer van bijna alle Wu-Tang Clan-albums, evenals vele Wu-Tang solo- en gelieerde projecten.

Waar is de RZA-rapper beroemd om?

Hij behoort tot de besten in de hiphopwereld en zijn productietechniek heeft verschillende artiesten in de undergroundscene beïnvloed, evenals beroemde artiesten/producers zoals Kanye West en Just Blaze. Beschouwd als een van de beste op het gebied van productie, evenals een multi-instrumentalist en uitstekende rapper, heeft RZA ook respect gekregen van veel artiesten buiten de hiphopwereld. RZA begon zijn filmcarrière en heeft zijn artistieke vaardigheden kunnen uitbreiden naar andere vormen van media.

RZA-biografie

Hij is vernoemd naar twee mannen die zijn moeder enorm bewonderde, Robert Kennedy en John Kennedy. Hij heeft één broer, Terrance Hamlin, die ook rapper is onder zijn artiestennaam, 9th Prince.

Zijn kinderjaren waren niet gemakkelijk aangezien zijn ouders gescheiden waren. Hij logeerde bij zijn oom en bracht daar het grootste deel van zijn tijd door. Op 21-jarige leeftijd ging hij bij zijn moeder in Steubenville, Ohio wonen, maar deze verhuizing bleek een slechte te zijn toen hij betrokken raakte bij drugs en misdaad. Hij werd zelfs beschuldigd van poging tot moord.

Hij heeft een Amerikaans staatsburgerschap en een gemengde (Afro-Amerikaanse) etniciteit.

RZA-carrière

RZA richtte de hiphopgroep Wu-Tang Clan op. Het bestond uit acht leden; zijn vijf jeugdvrienden en twee neven. Elk van de groepsleden koos een bijnaam en koos voor RZA.

In december 1992 bracht de groep hun eerste single uit, 'Protect Ya Neck.' In het jaar 1993 bracht de Wu-Tang Clan hun debuutalbum uit, 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)'. Hun album werd zeer geprezen en nam zijn plaats in op de grootste en meest invloedrijke albums in het genre.

Carrière opnemen

RZA, geboren in Brownsville, Brooklyn, New York County, groeide op in Pittsburgh, Pennsylvania, waar zijn vader een bedrijf had, en in North Carolina, bij zijn oom. Hij begon zijn muziekcarrière in de jaren negentig en trad toe tot RZA en Ol' Dirty Bastard in All In Together Now, maar moe van het werken in het undergroundcircuit richtte hij een supercollectief op van zes rappers die wel eens zouden kunnen slagen op de platenmarkt: de Wu-Tang Clan. Het eerste album is "Enter the Wu-Tang - 36 Chambers" die platina werd. Later ging hij de muziekproductie in en financierde hij de albums van Method Man, Ghostface Killah, vrienden GZA en Ol' Dirty Bastard en Raekwon. Hij verandert zijn naam in The RZArector en voegt zich bij de horrorcoregroep Gravediggaz, waarmee hij "6 Feet Deep" en "De houweel, de sikkel en de schop." In 1997 kwam het tweede album van de Wu-Tang Clan, "Wu-Tang Forever", uit. waarvan alleen al in de eerste week 600.000 exemplaren werden verkocht. Het eerste soloalbum daarentegen is 'RZA as Bobby Digital in Stereo' uit 1998," precies ondertekend onder het pseudoniem Bobby Digital.

Jarmush's filmdebuut

Hier begint zijn acteercarrière. Hij werkt twee keer samen met de grote Jim Jarmush, eerst in Ghost Dog - The Samurai Code (1999) met Forest Whitaker en vervolgens in de Delirium-aflevering van de film Coffee and Cigarettes (2003) met Roberto Benigni.

2005 tot heden

RZA blijft produceren voor verschillende artiesten, waaronder de clan. In 2005 maakte hij deel uit van de cast van "Derailed - Lethal Attraction" terwijl hij in 2007 deelnam aan Ridley Scott's film American Gangster. 

RZA-vermogen en salaris

Als Amerikaanse rapper verdient hij een handvol geld voor zijn levensonderhoud. Zijn geschatte vermogen is ongeveer $ 18 miljoen. Hij heeft een gemiddeld salaris van $ 62k US. RZA leidt een goed leven, hij heeft een landhuis op een hectare grond in Californië van ongeveer 4.200 vierkante voet.

Is de Amerikaanse rapper RZA getrouwd? Vrouw, relaties, kinderen

RZA trouwde in 2009 met voormalig model Talani Rabb na een paar jaar verkering. Ze is bevallen van zijn zoon. Eerder trouwde RZA in juli 2000 met Eboni Mills. Het stel heeft vier Shaquasia, Melchizedek, Understanding en Eternity Diggs. Ze zijn in 2006 gescheiden.

Ook had hij een relatie met Wu-Tang Clan-zangeres Tekitha Washington. Hij was een dochter uit hun relatie, Prana Supreme Diggs. RZA heeft ook nog een kind uit zijn vorige relatie, Raindia Diggs.

Hoeveel verdient RZA

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 01/06/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van RZA niet bekendgemaakt, maar het inkomen van RZA in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van RZA ongeveer 18.200.000.

RZA Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

RZA Wiki en Bio

Geboren 1969-07-05, RZA is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Chip tha Ripper, Young Noble, Lil Ronnie, Yung Ralph, BG Rapper, . De populariteit van RZA is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over RZA unknown nog bijwerken - maar als aantrekkelijk male, bijna 1.88 lang, kan RZA zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

RZA unknown

Vanaf 01/06/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de unknown van RZA. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is RZA

Een goede vraag. Met name RZA is bijna 1.88 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert RZA 1.88 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

RZA nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. RZA nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

RZA naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat RZA naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn RZA naaktfoto's nep of gelekt.

RZA familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie RZA vanaf 01/06/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over RZA).

Wat is er gebeurd met RZA

Hier zijn Nieuws over RZA op 01/06/2023.

Wanneer is RZA geboren?

RZA is geboren op 1969-07-05 🎂.

RZA leeftijd

Vanaf 01/06/2023 is de leeftijd van RZA 53.

Leeft RZA nog?

Gelukkig leeft RZA nog (vanaf 01/06/2023) en is hij 53 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

RZA Nederlandse

Hoe rijk is RZA - Vermogen in 2023: €18.200.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Nicky Romero

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Lionel Richie

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Jeremy Clarkson

Celebrities Net Worth

Lucy Thomas

News

News archive

5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 »