Vermogen van Ronaldinho 2023

Inhoud

Ronaldinho

Ronaldinho

Height1.81Ronaldinho height is 1.81
Was born in1980-03-21Ronaldinho birthday is 1980-03-21
GendermaleAs we can see, Ronaldinho is a male
ProfessionathletesRonaldinho is related to Soccer

Wat is Ronaldinho vermogen in 2023

Ronaldinho Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Ronaldinho groeien tot ongeveer $ 90.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere athletes.

Hoeveel verdient Ronaldinho

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 07/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Ronaldinho niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Ronaldinho in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Ronaldinho ongeveer 90.000.000.

Ronaldinho Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Ronaldinho Wiki en Bio

Geboren 1980-03-21, Ronaldinho is zeker een van de meest bekende athletes, zoals Robin van Persie, Lee Sharpe, Paul Scholes, Samir Nasri, Henrikh Mkhitaryan, . De populariteit van Ronaldinho is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Ronaldinho Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk male, bijna 1.81 lang, kan Ronaldinho zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde athletes als goed).

Ronaldinho Spouse

Vanaf 07/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Ronaldinho. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Ronaldinho

Een goede vraag. Met name Ronaldinho is bijna 1.81 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Ronaldinho 1.81 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Ronaldinho nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Ronaldinho nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Ronaldinho naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Ronaldinho naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Ronaldinho naaktfoto's nep of gelekt.

Ronaldinho familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Ronaldinho vanaf 07/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Ronaldinho).

Wat is er gebeurd met Ronaldinho

Hier zijn Nieuws over Ronaldinho op 07/02/2023.

Wanneer is Ronaldinho geboren?

Ronaldinho is geboren op 1980-03-21 🎂.

Ronaldinho leeftijd

Vanaf 07/02/2023 is de leeftijd van Ronaldinho 42.

Leeft Ronaldinho nog?

Gelukkig leeft Ronaldinho nog (vanaf 07/02/2023) en is hij 42 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Kelly

Milwaukee

In 2023 heb ik nog geen procent van Ronaldinho nettowaarde verdiend..? - ❤️‍? Andrew Tate is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Jason

Tennessee

Hoe zit het met Ronaldinho familie? Hoe gaat het met ze?
Julia

Washington

Ronaldinho was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - ❤️❤️❤️ Andrew Tate, mijn hart smolt opnieuw
George

Augusta

Is $ 90.000.000 niet te veel? Zelfs voor Ronaldinho ?
Vincent

California

Ronaldinho... Een van de grootste athletes en mijn held! - Cbum schoonheid is betoverend
Lauren

California

Als ik 42 zo oud ben als Ronaldinho, zou ik graag rijker willen zijn ?
Andrea

Spokane

Ronaldinho leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en Ronaldinho ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Anthony Santos foto's afhouden
Judith

North Carolina

Terwijl Ronaldinho deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger!
Melissa

Michigan

Mijn vader was als kind bevriend met Ronaldinho. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden. - ? Ik zou eeuwig naar Barry White kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Theresa

California

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin?
Ethan

McKinney

Er zijn vast nog andere athletes maar voor mij is Ronaldinho TOP1 - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Les Gold zag
Noah

Arizona

Waarom heeft Ronaldinho zo'n stom gezicht? ?
Christine

Roseville

Eerst en vooral staat Ronaldinho bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Horacio Pagani ?
Richard

Clarksville

Ronaldinho doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen.
Amanda

Louisiana

Ik wed dat Ronaldinho geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 90.000.000 te verdienen ??? - s Ochtends Nick Bollettieri foto zien is de beste start van de dag.
Christina

San Juan

Ik wilde ook in de athletes wereld zijn toen ik jong was ?
Brittany

Florida

Dus welk deel van deze $ 90.000.000 geeft Ronaldinho aan een goed doel? - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Andrew Tate echt is ?
Shirley

Illinois

In de begindagen van haar carrière zeiden veel mensen Ronaldinho dat het haar vaders geld was dat haar hielp populair te worden.
Kayla

Ohio

Op een dag liep Ronaldinho naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en Ronaldinho kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich Ronaldinho niet meer. - Mireille Mathieu smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Edward

Oregon

Ik ontmoette Ronaldinho in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar Ronaldinho hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester.
Sophia

California

Mijn man had zijn eigen band, en die hebben een keer eerder in een bar gespeeld. Niemand kende toen Ronaldinho. De man deed de capriolen op het podium en probeerde grappig te zijn. Ze hadden zelfs een incident waarbij ze hem in de metro ontmoetten. Ronaldinho begon hard te lachen, grimassen, eigenlijk alles aan het doen om aandacht te krijgen. Het was heel gênant voor ze - Ik zou kunnen zeggen dat Behgjet Pacolli er geweldig uitziet vandaag. Maar Behgjet Pacolli geweldig elke dag! ?
Eugene

Alexandria

Ik vraag me af of Ronaldinho broers of zussen heeft
Henry

Aurora

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat Ronaldinho 1.81 lang is!!! - Marcelo Tinelli! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Jonathan

Knoxville

? Hebben alle athletes zulke salarissen als Ronaldinho?
Andrew

Illinois

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan Ronaldinho ahahah ? - Ik droom ervan om Anggun schoonheid in het echt te zien ?
Emily

Florida

En vandaag was ik geschokt - wist je dat Ronaldinho nettowaarde $ 90.000.000 is?!
Carolyn

Washington

De vader van mijn vrouw trainde als kind met Ronaldinho. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Marie Mai in goede handen ?
Stephanie

Wichita

Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat Ronaldinho ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek Ronaldinho en bleef maar zeggen dat Ronaldinho haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort.
Jean

Palmdale

Ik ontmoette Ronaldinho bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik Ronaldinho had ontmoet. - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Santo Versace ?
Wayne

Denver

Ronaldinho populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Sarah

Colorado

Mijn iso-leraar ging naar dezelfde school als Ronaldinho. Hij mocht haar en stelde voor dat ze met hem naar het bal zou gaan. Nu bijt ze op haar ellebogen, maar toen vond ze Ronaldinhohet te lelijk. - Paloma Picasso schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Hannah

Anchorage

Oh mijn Ronaldinho heeft blijkbaar tonnen geld!!
Alice

Honolulu

Het lijkt erop dat wat voor ergernis een succesvolle Ronaldinho kan zijn die alles alleen bereikt? - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Bountytank te zien?
Kevin

Arlington

En ik zag Ronaldinho een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek
Helen

Pittsburgh

Mijn moeder is ook 1980-03-21 geboren! liefde Ronaldinho - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Horacio Pagani ?
Evelyn

Virginia

Heathers berispt Ronaldinho voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste.
Joe

New York

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat Ronaldinho berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over Ronaldinho als ze ontslagen worden. - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Guy Lepage schoonheid ? te beschrijven
Gabriel

Pomona

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs.
Rebecca

Florida

We zijn allebei 42 jaar oud met Ronaldinho ? - Bedankt Amelie Lens voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Ann

Houston

? Ik ben ook 42 jaar oud... zoals Ronaldinho

Hoe rijk is Ronaldinho - Vermogen in 2023: €90.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »