Vermogen van Nia Long 2023

Inhoud

Nia Long

Nia Long

Height1.57Nia Long height is 1.57
Was born in1970-10-30Nia Long birthday is 1970-10-30
GenderfemaleAs we can see, Nia Long is a female
ProfessioncelebritiesNia Long is related to

Wat is Nia Long vermogen in 2023

Nia Long Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Nia Long groeien tot ongeveer $ 6.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

Hoeveel verdient Nia Long

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 04/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Nia Long niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Nia Long in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Nia Long ongeveer 6.000.000.

Nia Long Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Nia Long Wiki en Bio

Geboren 1970-10-30, Nia Long is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . De populariteit van Nia Long is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Nia Long Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk female, bijna 1.57 lang, kan Nia Long zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

Nia Long Spouse

Vanaf 04/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Nia Long. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Nia Long

Een goede vraag. Met name Nia Long is bijna 1.57 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Nia Long 1.57 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Nia Long nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Nia Long nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Nia Long naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Nia Long naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Nia Long naaktfoto's nep of gelekt.

Nia Long familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Nia Long vanaf 04/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Nia Long).

Wat is er gebeurd met Nia Long

Hier zijn Nieuws over Nia Long op 04/02/2023.

Wanneer is Nia Long geboren?

Nia Long is geboren op 1970-10-30 🎂.

Nia Long leeftijd

Vanaf 04/02/2023 is de leeftijd van Nia Long 52.

Leeft Nia Long nog?

Gelukkig leeft Nia Long nog (vanaf 04/02/2023) en is hij 52 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Sean

Henderson

Deze opmerkingen over Nia Long zijn stom ? - Andrew Tate! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Kathryn

Scottsdale

Er zijn veel meer getalenteerde celebrities dan Nia Long!
Natalie

Florida

Nia Long speelde gestaag in verschillende films per jaar en verschijnt vaker op schermen dan de president van het land. Het lijkt erop dat geen enkele grote film zonder deze acteur is gegaan - ? Ik zou eeuwig naar Andrew Tate kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Kenneth

Moreno Valley

Ik haat Nia Long en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen
Ethan

Spokane

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat Nia Long 1.57 lang is!!! - s Ochtends Cbum foto zien is de beste start van de dag.
Joseph

Virginia Beach

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin?
Bruce

Massachusetts

Mijn man had zijn eigen band, en die hebben een keer eerder in een bar gespeeld. Niemand kende toen Nia Long. De man deed de capriolen op het podium en probeerde grappig te zijn. Ze hadden zelfs een incident waarbij ze hem in de metro ontmoetten. Nia Long begon hard te lachen, grimassen, eigenlijk alles aan het doen om aandacht te krijgen. Het was heel gênant voor ze - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Anthony Santos in goede handen ?
Samantha

Georgia

Als ik een female was, zou ik veel meer geld hebben dan Nia Long ahahah ?
Alan

Illinois

Wauw ? Nia Long is een indrukwekkend fortuin - Barry White smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Mary

New York

pathos en een opzichtige liefde voor luxe
Kathleen

New Jersey

Mijn iso-leraar ging naar dezelfde school als Nia Long. Hij mocht haar en stelde voor dat ze met hem naar het bal zou gaan. Nu bijt ze op haar ellebogen, maar toen vond ze Nia Longhet te lelijk. - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Les Gold schoonheid ? te beschrijven
Jean

Nevada

Voor een female celebrities maakte Nia Long een super indrukwekkende carrière
Roger

Nebraska

Geliefde Nia Long! - Horacio Pagani schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Charlotte

Indiana

Mijn moeder is ook 1970-10-30 geboren! liefde Nia Long
Elijah

Wichita

Liefde liefde liefde! Nia Long is de grootste - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Nick Bollettieri ?
Gerald

Texas

Net als Nia Long werd mijn vader geboren als 1970-10-30!! ?
Emma

Albuquerque

Heathers berispt Nia Long voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Andrew Tate te zien?
Austin

Augusta

? Ik ben ook 52 jaar oud... zoals Nia Long
Margaret

Texas

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen Nia Long aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." Nia Long weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde. - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Mireille Mathieu echt is ?
Brandon

Los Angeles

Nia Long leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en Nia Long ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk
Gloria

California

Op een dag liep Nia Long naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en Nia Long kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich Nia Long niet meer. - Ik zou kunnen zeggen dat Behgjet Pacolli er geweldig uitziet vandaag. Maar Behgjet Pacolli geweldig elke dag! ?
Randy

Colorado

Is $ 6.000.000 niet te veel? Zelfs voor Nia Long ?
Charles

Richmond

Mijn broers gingen met Nia Long naar school. Ze waren verliefd, maar Nia Long gaf ze de afwijzing. Het waren toen pestkoppen, dus het verbaasde me niet dat ze werden afgewezen. - Marcelo Tinelli schoonheid is betoverend
Judith

Newark

Eerlijk gezegd geloof ik dat Nia Long fortuin veel meer is in {jaar}
Jose

Virginia

En ik zag Nia Long een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek - Ik droom ervan om Anggun schoonheid in het echt te zien ?
Laura

New York

Nia Long populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Kevin

Alexandria

Nia Long heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten... - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Marie Mai ?
Katherine

Palmdale

Waarom heeft Nia Long zo'n stom gezicht? ?
Vincent

California

Mijn vader was als kind bevriend met Nia Long. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden. - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Santo Versace foto's afhouden
William

North Las Vegas

Terwijl Nia Long deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger!
Jacob

Eugene

Het lijkt erop dat wat voor ergernis een succesvolle Nia Long kan zijn die alles alleen bereikt? - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Paloma Picasso ?
Walter

Escondido

Nia Long Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me.
Lawrence

Bridgeport

Ik weet zeker dat Nia Long homo is ? - ❤️‍? Bountytank is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Elizabeth

Detroit

Mijn moeder was als kind bevriend met Nia Long en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar Nia Long... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur
Peter

Kentucky

Ik wed dat Nia Long geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 6.000.000 te verdienen ??? - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Horacio Pagani zag
Evelyn

New York

Nia Long... Een van de grootste celebrities en mijn held!
Zachary

Omaha

Nia Long was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - Bedankt Guy Lepage voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Christopher

Glendale

We zijn getrouwd met mijn vrouw op 1970-10-30, Nia Long verjaardag!
Karen

Kansas City

Nia Long... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren - ❤️❤️❤️ Amelie Lens, mijn hart smolt opnieuw
Lauren

Oregon

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft Nia Long gedaan dat een ster genoemd kan worden?

Nia Long en Nia Sioux Frazier

Nia Sioux Frazier is een van de bekendste Dancer, Singer, and Actress and YouTuber.

A glance at Nia Frazier’s beautiful and innocent smile is enough to rate her at any time of day. Aside from such a talented girl, Nia is a sweet woman with an innocent expression but also a very determined spirit. This explains why she managed to win the hearts of so many fans. Today Nia is known as a talented singer, actress, dancer and YouTuber. She is also a member of " Dance Moms" , a reality show, and has been cast for 6 seasons. She is also a dancer for a company known as Abby Lee Dance Company.  As a singer she has released several songs and her latest video is FLXXN with Riddick.  Her debut single was released in 2015 and was titled Star in Your Own Life.  In her film career, she was chosen for Young Love , and it was a dance concept short film released in July 2016.

{ads}

Well, how much do you know Nia Sioux? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Nia Sioux’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Nia Sioux.

Biography and early life

Era  on June 20 , 2001 when Nia Frazier was born as Nia Soux Frazier in Pittsburgh, Pennsylvania in the United States of America, which makes her American. She is the daughter of Holly Hatcher-Frazier and Evan Frazier Sr. and appears to be the only girl, not the only daughter. That’s because she only talks about her two brothers, William Frazier and Evan Frazier Jr. Nia has the best and most supportive parents and that’s why she got to where she is today.

Age, height, weight and measurements

So how old is Nia Sioux in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, today Nia Sioux turns 20, August 8, 2021, and she was born on June 20, 2001. 7″ in feet and inches and 171 inches in centimeters in height, weighs about 121 pounds in pounds and 55 kg in kilograms. Her eye color is dark brown and her hair color is black.

Education

It’s about true passion and that’s exactly what Nia Frazier has about dancing. She started dancing at the age of three and continues to do so to this day. Although she has other things to venture into, dance plays the central part of her career. However, that doesn’t mean she doesn’t appreciate education.

{ads}

Nia is not only a talented dancer, but she is also good at playing the piano and drums. At the same time, she is such a passionate girl that she received a best student scholarship in 2012. She graduated from high school on June 8, 2020, but it is unclear if she will attend college and graduate school. She posted a graduation photo that her parents clicked on her Instagram page.

Personal life: dating, friends, husband, kids

Seems everything’s working out Nia Frazier is all about dance, including her love life. This is because he met his first love, Bryce Xavier, through dance as he is both a dancer and an artist. Bryce Xavier is a social media star and the two first met dancing in 2017 and started off as good friends. After being good friends for several months, they decided on June 28, 2017 to become boyfriends and girlfriends . Nia was so proud of her boyfriend that she even talked about him in public.

In an interview with Teen Vogue, she revealed that she was in love with Bryce, and it was at this point that their relationship officially became given audience. Unfortunately, things didn’t go so well between the two lovebirds and a year later, in mid-2018, they separated. Nia hasn’t had any other relationships since and seems to have focused on building her career and nothing else. He is currently single and appears to be enjoying himself.

Is Nia Sioux a lesbian? 

Nia may not have revealed any information about their love, other than her relationship with Bryce, which lasted a year. but that’s enough to confirm that she is not a lesbian.

{ads}

Career

Unlike many celebrities who work on their careers later in life, Nia started dancing before going to elementary school at age 3 . She joined the Abby Lee Dance Company and danced in contemporary musicals and shows. At the age of 10 she made her first appearance in "Dance Moms".

In addition to dancing, she can also sing well and has appeared in several viral videos. Frazier made her off-Broadway debut in a New York production called Trip of Love in 2016. As for acting, she was cast as Emma Barber as the lead actress on the television series The Bold and the Beautiful. In the film The Code she is chosen as ’Sonitas’.

Awards

Nia Frazier is a great actress, singer and even more a talented dancer. She played a major role in the success of the Dance Moms show and, as a result, the show won Kids Choice Awards in the Favorite Reality Show category. 

Nia Sioux Net Worth , Salary & Earnings in 2021

{img}

As of 2021, Nia Frazier may still be young, but she’s already a multimillionaire if you can consider who has a net worth of $2 million. She has earned all this wealth through her hard work and dedication in her dance career. As he is still very young, we can only hope he will get even better in the years to come.

{ads}

No matter how young you are, with commitment and hard work you can achieve anything in life. This is Nia Frazier’s teaching.

{ads}


Nia Sioux Frazier versus Nia Long

Nia Sioux Frazier netto waarde 2023

In tegenstelling tot Nia Long is het vermogen van Nia Sioux Frazier vanaf 04/02/2023 ongeveer $ 2000000 in 2023.

Nia Sioux Frazier hoogte

Hoe lang is Nia Sioux Frazier? Nou, de hoogte van Nia Sioux Frazier is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van Nia Long van 1.57).

Wat is de leeftijd van Nia Sioux Frazier?

Nia Sioux Frazier is geboren in 2001-06-20, terwijl Nia Long, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1970-10-30.

Hoe rijk is Nia Long - Vermogen in 2023: €6.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »