Vermogen van Marco Mengoni 2023

Inhoud

Vermogen van Marco Mengoni 2023 Marco Mengoni

Marco Mengoni

Hoogte1.88 (6′2″)Marco Mengoni Hoogte - 1.88.
Verjaardag1988-12-25Marco Mengoni Verjaardag: 1988-12-25
GeslachtmaleMarco Mengoni Geslacht - male
BeroepItalian singerMarco Mengoni - Een van de rijkste Singers
Gewicht75 kg (165 lbs)Marco Mengoni Gewicht - 75 kg

Marco Mengoni Wiki en bio

Geboren als 1988-12-25, is Marco Mengoni zeker een van de meest bekende male singers, net als Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Marco Mengoni won ook aan populariteit met behulp van sociale media: Instagram, YouTube en TikTok.

Marco Mengoni Vermogen: 2023 update

2023 Marco Mengoni vermogen en salaris

Volgens EmergeSocial.net statistieken en andere open bronnen wordt het vermogen van Marco Mengoni in 2023 geschat op ongeveer $ 5.100.000 - goed voor singers.

Een stem die de harten van de Italianen binnendrong, die van Marco Mengoni, de winnaar van de derde editie van X Factor en die, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, erin slaagde om na het winnen van het programma, album na album, nummer na nummer te bevestigen en zo een waar icoon van de Italiaanse pop te worden. Laten we enkele interessante feiten over zijn leven gaan ontdekken!

Wie is Marco Mengoni: de biografie

Laten we beginnen met de identiteit van de zanger: hoe oud is Marco Mengoni? Geboren in Ronciglione, in de provincie Viterbo, op 25 december 1988, zal hij in de loop van zijn carrière niet alleen een bezienswaardigheid worden vanwege zijn muzikale talent, maar ook vanwege zijn schoonheid. Hoewel één mythe onmiddellijk moet worden ontkracht! Veel mensen denken dat de artiest een echte topper is, maar in feite is Marco Mengoni's lengte 188 cm.

Zijn jeugd wordt vanaf de vroegste jaren gekenmerkt door zijn passie voor muziek, die zich ook enigszins toevallig ontwikkelde. Toen hij pas 14 jaar oud was, schreef hij zich namelijk in bij een zangschool die parallel liep aan de school, en het was zijn leraar die het talent van de jongen onmiddellijk begreep en hem opnam in een vocaal kwintet waarmee hij 's avonds in enkele clubs begon op te treden.

Enkele jaren later was het begin van zijn solocarrière aan de beurt, maar misschien weet niet iedereen dat Marco Mengoni in die jaren dik was! De zanger woog op zijn 17e bijna een schoonheid van 100 kg, en het was een griepje dat hem deed besluiten te proberen af te vallen. Als je hem vandaag de dag bekijkt, kun je zonder meer zeggen dat het doel is bereikt!

Op 19-jarige leeftijd kwam het besluit om naar Rome te verhuizen, waar Marco zijn studie aan de Universiteit der Talen zou voortzetten en zijn grote passie voor muziek zou blijven cultiveren. Net in 2009 kiest Mengoni ervoor om deel te nemen aan de casting van de derde editie van X Factor Italia. En de rest is geschiedenis...

Wat doet Marco Mengoni vandaag? Als ster van zijn eigen podcast, Il Riff, blijft hij een van de meest geliefde en gerespecteerde zangers in Italië. In 2021 bracht hij een nieuw album uit, Materia (Aarde), het eerste deel van een veel groter project dat de komende jaren zal worden aangevuld met nog twee platen. De tweede, uitgebracht in 2022, is Materia (Skin). Een voorgerecht voor zijn terugkeer naar Sanremo in 2023.

Marco Mengoni: privéleven

Marco is altijd erg terughoudend over zijn privéleven en definieert zichzelf graag als een mens zoals iedereen, die fouten maakt, wint, verliest, lijdt en zich verheugt. In feite zou hij zich, als het aan hem lag, gewoon een normaal mens voelen, "als ik maar een vaag idee had van wat dat betekent." 

Marco staat zeer dicht bij zijn familie en heeft zijn zin voor initiatief en zijn wil om alles te geven geërfd van zijn vader Fabrizio, die, zoals de zanger in talrijke interviews heeft verklaard, altijd alles in het werk heeft gesteld om de familie bij elkaar te houden en zijn geliefden en zijn enige zoon bij te staan. Van grootvader Sestilio daarentegen komt de passie voor koken en traditie. Bedenk dat Marco van hem ricotta en mozzarella heeft leren maken!

Wat zijn liefdesleven betreft, zijn er veel vragen over de artiest. Eerst en vooral vragen veel fans zich af of Marco Mengoni verloofd is, maar de zanger heeft nooit vertrouwelijke informatie gelekt, en dus is er vrijwel niets bekend over zijn vroegere liefdes, veel minder over zijn mogelijke huidige vlammen. En dan te bedenken dat er enige tijd geleden geruchten waren over Marco en een vermoedelijke samenwoning... Maar ja, wat kun je verwachten van iemand die er niet tegen kan om het middelpunt van de roddels te zijn en met de kranten te praten?

De tweede vraag die iedereen zich stelt is de volgende. Is Marco Mengoni homo? Ook hier lijkt er geen antwoord op te komen, hoewel er veel dubbelzinnige verklaringen van de zanger zijn geweest.

Vermogen di Marco Mengoni

Om het succes van Marco Mengoni het beste te begrijpen kunnen we de cijfers voor zich laten spreken: zestig platina platen, drie gouden platen en meer dan 3,7 miljoen verkochte exemplaren tijdens zijn carrière.

Toen hij na zijn succes in de X Factor bij Sony tekende, garandeerde de Amerikaanse gigant hem een contract ter waarde van 300.000 euro; gezien zijn enorme succes en verkoopvolume kunnen we uitgaan van een fortuin van zes cijfers voor de zanger uit Viterbo.

Wat de deelname aan het Sanremo Festival betreft, is het cachet voor de concurrerende zangers een onkostenvergoeding van 48.000 euro.

Er is meer. Marco Mengoni had namelijk in 2021 met zijn bedrijf "Geen commentaar" een omzet van 893.000 euro met een winst van 101.000 euro (+36,49% ten opzichte van 2020). Mengoni's bedrijf houdt zich bezig met eventuele vastgoed- en meubelzaken, maar ook met de productie en verspreiding van posters, stickers, boeken, platen en meer voor Italiaanse muziekgrootheden.

Weet je dat...

  • Marco een hekel heeft aan zijn verjaardag, die precies op 25 december valt. De reden? Omdat het met Kerstmis is, kan hij het nooit met zijn vrienden vieren.
  • In plaats daarvan houdt hij van tennis, vakantie in Puglia (hoewel hij graag in Rome is), paardrijden, koken voor vrienden en katten.

Marco Mengoni Net Worth is vergelijkbaar met:

Marco Mengoni partner

Vanaf 26/09/2023 lijkt Marco Mengoni echtgenoot unknown te zijn.

Hoe lang is Marco Mengoni?

Marco Mengoni is 1.88 lang. Natuurlijk verandert de lengte van Marco Mengoni langzaam met de tijd.

Mensen met vergelijkbare lengte:

Wat is het gewicht van Marco Mengoni?

Vanaf 2023 weegt Marco Mengoni ongeveer 75 kg.

Wat is er gebeurd met Marco Mengoni?

Bekijk hier het laatste nieuws over Marco Mengoni.

Zie ook: beroemde mensen met naam Marco

Wanneer is Marco Mengoni geboren?

Marco Mengoni is geboren op 1988-12-25 🎂.

Marco Mengoni leeftijd

Vanaf 26/09/2023 is de leeftijd van Marco Mengoni 34.

Leeft Marco Mengoni nog?

Gelukkig leeft Marco Mengoni nog (vanaf 26/09/2023) en is hij 34 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Marco Mengoni en Marco Andretti

Marco Andretti is een van de bekendste athletes.

Marco Andretti versus Marco Mengoni

Marco Andretti vermogen 2023

In tegenstelling tot Marco Mengoni is het vermogen van Marco Andretti vanaf 26/09/2023 ongeveer $ 20.000.000 in 2023.

Marco Andretti hoogte

Hoe lang is Marco Andretti? Nou, de hoogte van Marco Andretti is ongeveer 1.73 (vergelijk met de hoogte van Marco Mengoni van 1.88).

Wat is de leeftijd van Marco Andretti?

Marco Andretti is geboren in 1987-03-13, terwijl Marco Mengoni, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1988-12-25.

Hoe rijk is Marco Mengoni - Vermogen in 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Nicky Romero

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Lionel Richie

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Jeremy Clarkson

Celebrities Net Worth

Lucy Thomas

News

News archive

8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 »