Vermogen van Kelia Termini 2023

Inhoud

Kelia Termini

Kelia Termini

Height1.71 mKelia Termini height is 1.71 m
Was born in1976Kelia Termini birthday is 1976
GendermaleAs we can see, Kelia Termini is a male
ProfessionWrites about - SurfingKelia Termini is related to Surfing

Approximate Ad Price

Get in touch with Kelia Termini — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Surfing

How many followers does Kelia Termini have?

Currently Kelia Termini has roughly about 411.5K followers on Instagram, which is pretty good.

Is Kelia Termini a proper influencer to work with?

Our stats says that Kelia Termini posts normally collect about 14.1K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does Kelia Termini advertisement work?

To estimate whether Kelia Termini advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @keliamoniz account which is ~ 3.45%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Kelia Termini Instagram account?

The maximum potential reach is about 411.5K people (but most probably will be around 10% of this value).

Laura

Florida

Ik ontmoette Kelia Termini in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar Kelia Termini hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester. - Ik zou kunnen zeggen dat Andrew Tate er geweldig uitziet vandaag. Maar Andrew Tate geweldig elke dag! ?
Jeremy

Florida

Heathers berispt Kelia Termini voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste.
Louis

Cape Coral

Super relaxed en aardig. Ik was Kelia Termini buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin Kelia Termini was hij heel aardig en cool. - s Ochtends Andrew Tate foto zien is de beste start van de dag.
Elizabeth

Surprise

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is Kelia Termini nettowaarde of wat dan ook
James

Colorado

Kelia Termini kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Cbum in goede handen ?
Philip

St. Louis

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan Kelia Termini ahahah ?
Susan

North Carolina

? Hebben alle - Surfing zulke salarissen als Kelia Termini? - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Anthony Santos ?
Donald

Lexington

Kelia Termini Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me.
Austin

Fayetteville

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen Kelia Termini aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." Kelia Termini weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde. - ? Ik zou eeuwig naar Barry White kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Jose

Philadelphia

Degenen die geïnteresseerd zijn in Kelia Termini en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz.
Elijah

California

Ik wilde ook in de - Surfing wereld zijn toen ik jong was ? - Les Gold! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Deborah

Illinois

Kelia Termini heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten...
Joe

Massachusetts

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin? - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Horacio Pagani echt is ?
Brenda

Jersey City

Er zijn veel meer getalenteerde - Surfing dan Kelia Termini!
Marie

Sioux Falls

In 2023 heb ik nog geen procent van Kelia Termini nettowaarde verdiend..? - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Nick Bollettieri zag
Raymond

Texas

Kelia Termini populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Zachary

Bridgeport

Voor een male - Surfing maakte Kelia Termini een super indrukwekkende carrière - Bedankt Andrew Tate voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Gabriel

Escondido

En ik zag Kelia Termini een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek
Judy

Henderson

Waarom heeft Kelia Termini zo'n stom gezicht? ? - ❤️❤️❤️ Mireille Mathieu, mijn hart smolt opnieuw
Lawrence

McKinney

Ik ontmoette Kelia Termini bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik Kelia Termini had ontmoet.
Beverly

Texas

Mijn moeder is ook 1976 geboren! liefde Kelia Termini - Behgjet Pacolli smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Wayne

California

Is $ 2800 niet te veel? Zelfs voor Kelia Termini ?
Terry

Kansas City

Kelia Termini leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en Kelia Termini ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Marcelo Tinelli foto's afhouden
Emily

Florida

Liefde liefde liefde! Kelia Termini is de grootste
Katherine

Anchorage

Zijn tante was naar Kelia Termini dezelfde school gegaan. Volgens haar verhalen was Kelia Termini een outcast. Hij schuwde mensen en zij schuwden hem. - Anggun schoonheid is betoverend
Mark

Pomona

Kelia Termini... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren
Kimberly

Gilbert

Ik haat Kelia Termini en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Marie Mai ?
Stephen

Illinois

Ik weet zeker dat Kelia Termini homo is ?
Jerry

North Carolina

Mijn iso-leraar ging naar dezelfde school als Kelia Termini. Hij mocht haar en stelde voor dat ze met hem naar het bal zou gaan. Nu bijt ze op haar ellebogen, maar toen vond ze Kelia Terminihet te lelijk. - ❤️‍? Santo Versace is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Dorothy

Nevada

Eerlijk gezegd geloof ik dat Kelia Termini fortuin veel meer is in {jaar}
Edward

Montgomery

? Wauw, ik ben 1.71 m lang, net als de beroemde Kelia Termini heh - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Paloma Picasso te zien?
Victoria

Ontario

De vader van mijn vrouw trainde als kind met Kelia Termini. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Lauren

Texas

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft Kelia Termini gedaan dat een ster genoemd kan worden? - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Bountytank ?
Megan

Salem

Net als Kelia Termini werd mijn vader geboren als 1976!! ?
Bobby

Mobile

Misschien is $ 2800 voor de Verenigde Staten normaal.. Weet ik niet - Ik droom ervan om Horacio Pagani schoonheid in het echt te zien ?
Ashley

California

Mijn neef was een grote fan van Kelia Termini en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet Kelia Termini haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen.
Willie

California

Maar... Hoe heeft Kelia Termini al dit geld verdiend?? $ 2800 is veel te veel! - Guy Lepage schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Larry

North Carolina

Oh mijn Kelia Termini heeft blijkbaar tonnen geld!!
Anthony

Georgia

Mijn moeder was als kind bevriend met Kelia Termini en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar Kelia Termini... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Amelie Lens schoonheid ? te beschrijven
Carol

Bakersfield

In de begindagen van haar carrière zeiden veel mensen Kelia Termini dat het haar vaders geld was dat haar hielp populair te worden.

Approximate Ad Price: €2800

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »