Vermogen van Giorgio Locatelli 2023

Inhoud

Vermogen van Giorgio Locatelli 2023 Giorgio Locatelli

Giorgio Locatelli

Hoogte1.8 (5′11″)Giorgio Locatelli Hoogte - 1.8.
Verjaardag1963-04-07Giorgio Locatelli Verjaardag: 1963-04-07
GeslachtMaleGiorgio Locatelli Geslacht - Male
BeroepChefGiorgio Locatelli - Een van de rijkste
Gewicht75 kg (165 lbs)Giorgio Locatelli Gewicht - 75 kg

Giorgio Locatelli Wiki en bio

Geboren als 1963-04-07, is Giorgio Locatelli zeker een van de meest bekende Male Chef, net als . Giorgio Locatelli won ook aan populariteit met behulp van sociale media: Instagram, YouTube en TikTok.

Giorgio Locatelli Vermogen: 2023 update

2023 Giorgio Locatelli vermogen en salaris

Volgens EmergeSocial.net statistieken en andere open bronnen wordt het vermogen van Giorgio Locatelli in 2023 geschat op ongeveer $ 5.100.000 - goed voor Chef.

Giorgio Locatelli, hoeveel verdient de bekende MasterChef-rechter? We komen alles te weten over de rijkdom van de bekende MasterChef Italia-rechter, trotse eigenaar van een aantal (en zeker zeer lucratieve!) sterrenrestaurants.

Dankzij zijn deelname aan MasterChef als jurylid is hij een geliefd personage geworden in ons land. We hebben het over Giorgio Locatelli, bekende chef en nu ook VIP dankzij zijn deelname aan de befaamde culinaire talentenjacht.

Sinds 2019, en ook tijdens de huidige editie van het programma, vervoegt Locatelli zijn collega's Canavacciuolo en Barbieri, na Antonia Klugman te hebben vervangen.

Maar hoeveel verdient Giorgio Locatelli? Veel mensen vragen zich af, gezien de faam van de chef als restauranthouder, maar ook als televisiepersoonlijkheid. Laten we proberen er samen achter te komen.

Giorgio Locatelli: biografische informatie en privéleven

Voordat we erachter komen hoeveel Giorgio Locatelli verdient met zijn restaurantbedrijf en zijn deelname aan verschillende tv-programma's, gaan we wat meer over hem te weten komen.

Locatelli komt oorspronkelijk uit de provincie Varese: hij werd geboren in Corgeno op 7 april 1963. De chef komt uit een familie van restaurateurs: zijn ouders waren namelijk restaurantmanagers.

De chef trad daarom in de voetsporen van zijn moeder en vader, maar maakte een nogal drastische keuze. Sterker nog, hij besloot al op jonge leeftijd om in het buitenland te gaan werken. Nadat hij in heel Europa had gewerkt, verhuisde Giorgio Locatelli naar Engeland, waar hij een bekend restaurant opende.

We hebben het over Locanda Locatelli, gevestigd in Londen en trots op de felbegeerde Michelinster.

De bekende chef-kok is al meer dan 30 jaar gelinkt aan zijn zakenpartner Plaxy Exton. Na een verloving van drie jaar trouwde het paar in 1995. Het jaar daarop werd de dochter van het paar, Margherita Locatelli, geboren.

Giorgio Locatelli: de carrière die hem een duizelingwekkend fortuin opleverde

Het is duidelijk dat de verdiensten van Giorgio Locatelli het resultaat zijn van een zeer lange en vruchtbare carrière. Zoals gezegd verliet de chef-kok Italië om in heel Europa te gaan werken.

In zijn cv pronkt Giorgio met een samenwerking met het beroemde Savoy Hotel in Londen, evenals met het Parijse restaurant Laurent alla Tour d'Argent.

Hij keerde terug naar Londen om voor restaurant Olivo te gaan werken en ging daarna verder met het openen van zijn eigen restaurant.

Momenteel is hij niet alleen eigenaar van het beroemde Locanda in Londen, maar ook van Ronda Locatelli, geopend in Dubai.

Giorgio Locatelli, hoeveel verdient de bekende MasterChef-rechter: een enorm fortuin

Dus, hoeveel verdient Giorgio Locatelli? Het is duidelijk dat het onmogelijk is om een exact maandelijks inkomen vast te stellen, maar de beroemde chef-kok verdient echt een enorm bedrag.

Zijn restaurants, met name Locanda Locatelli, ontvangen elke dag vips en beroemdheden. Daarom zijn de prijzen van het restaurant vrij hoog.

Onder zijn beschermheren heeft Locatelli tenslotte ook King Charles van Engeland.

Het lijkt erop dat dit restaurant elk jaar maar liefst £8 miljoen kan verdienen, met een geschatte winst van 10%. Aan deze inkomsten moeten natuurlijk ook die van Ronda Locatelli worden toegevoegd. Helaas zijn de inkomsten van dit restaurant niet bekend gemaakt, maar het restaurant is zeker in staat om een even groot bedrag te verdienen.

Tot slot kan Giorgio Locatelli rekenen op het cachet gegarandeerd door MasterChef, een programma waarvoor hij zoals gezegd de rol van jury speelt.

Een cachet dat jaarlijks zo'n 400.000 euro zou moeten bedragen, zo verklaarde voormalig jurylid Carlo Cracco van het programma enkele jaren geleden.

Giorgio Locatelli Net Worth is vergelijkbaar met:

Giorgio Locatelli partner

Vanaf 02/10/2023 lijkt Giorgio Locatelli echtgenoot Plaxy te zijn.

Hoe lang is Giorgio Locatelli?

Giorgio Locatelli is 1.8 lang. Natuurlijk verandert de lengte van Giorgio Locatelli langzaam met de tijd.

Mensen met vergelijkbare lengte:

Wat is het gewicht van Giorgio Locatelli?

Vanaf 2023 weegt Giorgio Locatelli ongeveer 75 kg.

Wat is er gebeurd met Giorgio Locatelli?

Bekijk hier het laatste nieuws over Giorgio Locatelli.

Zie ook: beroemde mensen met naam '\'\''

Wanneer is Giorgio Locatelli geboren?

Giorgio Locatelli is geboren op 1963-04-07 🎂.

Giorgio Locatelli leeftijd

Vanaf 02/10/2023 is de leeftijd van Giorgio Locatelli 60.

Leeft Giorgio Locatelli nog?

Gelukkig leeft Giorgio Locatelli nog (vanaf 02/10/2023) en is hij 60 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Hoe rijk is Giorgio Locatelli - Vermogen in 2023: €5.100.000

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Volodymyr Zelensky

Celebrities Net Worth

Nicky Romero

Celebrities Net Worth

Enzo Knol

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

Celebrities Net Worth

Gervonta Davis

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

Celebrities Net Worth

Lionel Richie

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Jeremy Clarkson

Celebrities Net Worth

Lucy Thomas

News

News archive

9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 » 1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 »