Vermogen van GERARD DEULOFEU 2023

Inhoud

GERARD DEULOFEU

GERARD DEULOFEU

Height1.71 mGERARD DEULOFEU height is 1.71 m
Was born in1976GERARD DEULOFEU birthday is 1976
GendermaleAs we can see, GERARD DEULOFEU is a male
ProfessionWrites about - Soccer - SportsGERARD DEULOFEU is related to Soccer

Approximate Ad Price

Get in touch with GERARD DEULOFEU — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Soccer
Sports

How many followers does GERARD DEULOFEU have?

Currently GERARD DEULOFEU has roughly about 1.9M followers on Instagram, which is pretty good.

Is GERARD DEULOFEU a proper influencer to work with?

Our stats says that GERARD DEULOFEU posts normally collect about 27.9K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does GERARD DEULOFEU advertisement work?

To estimate whether GERARD DEULOFEU advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @gerardeulofeu account which is ~ 1.43%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in GERARD DEULOFEU Instagram account?

The maximum potential reach is about 1.9M people (but most probably will be around 10% of this value).

Christine

Ontario

Waarom heeft GERARD DEULOFEU zo'n stom gezicht? ? - Andrew Tate schoonheid is betoverend
Edward

Iowa

Ik kwam GERARD DEULOFEU tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. GERARD DEULOFEU Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht.
Diane

Boston

Ik ontmoette GERARD DEULOFEU in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar GERARD DEULOFEU hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester. - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Andrew Tate schoonheid ? te beschrijven
Alexander

Huntsville

GERARD DEULOFEU... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren
Deborah

California

Ik wed dat GERARD DEULOFEU geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 5400 te verdienen ??? - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Cbum ?
Jacob

California

Er zijn veel meer getalenteerde - Soccer - Sports dan GERARD DEULOFEU!
Judy

Pittsburgh

Dus welk deel van deze $ 5400 geeft GERARD DEULOFEU aan een goed doel? - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Anthony Santos ?
Sean

Spokane

GERARD DEULOFEU kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch
George

Ohio

Als ik 47 zo oud ben als GERARD DEULOFEU, zou ik graag rijker willen zijn ? - Ik droom ervan om Barry White schoonheid in het echt te zien ?
Jennifer

Memphis

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat GERARD DEULOFEU berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over GERARD DEULOFEU als ze ontslagen worden.
Paul

Detroit

Hoe zit het met GERARD DEULOFEU familie? Hoe gaat het met ze? - ? Ik zou eeuwig naar Les Gold kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Terry

Colorado

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin?
Steven

Oklahoma

Het lijkt erop dat wat voor ergernis een succesvolle GERARD DEULOFEU kan zijn die alles alleen bereikt? - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Horacio Pagani in goede handen ?
Gabriel

Colorado Springs

GERARD DEULOFEU doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen.
Jerry

Minnesota

Waarom is er verdomme een nieuwsbericht op de voorpagina als "een andere celeb kwam uit zonder slipje, bh, GERARD DEULOFEU liet haar blote kont zien" en dat soort shit? - Ik zou kunnen zeggen dat Nick Bollettieri er geweldig uitziet vandaag. Maar Nick Bollettieri geweldig elke dag! ?
David

Louisville

De vraag die veel mensen gewoonlijk stellen is: wat heeft GERARD DEULOFEU gedaan dat een ster genoemd kan worden?
Debra

Enterprise

Mijn broers gingen met GERARD DEULOFEU naar school. Ze waren verliefd, maar GERARD DEULOFEU gaf ze de afwijzing. Het waren toen pestkoppen, dus het verbaasde me niet dat ze werden afgewezen. - Andrew Tate! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Roy

Omaha

Op een dag liep GERARD DEULOFEU naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en GERARD DEULOFEU kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich GERARD DEULOFEU niet meer.
Samuel

San Jose

Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat GERARD DEULOFEU ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek GERARD DEULOFEU en bleef maar zeggen dat GERARD DEULOFEU haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort. - Mireille Mathieu smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Arthur

Naperville

Degenen die geïnteresseerd zijn in GERARD DEULOFEU en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz.
Andrew

Springfield

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen GERARD DEULOFEU aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." GERARD DEULOFEU weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde. - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Behgjet Pacolli zag
Joan

Austin

Liefde liefde liefde! GERARD DEULOFEU is de grootste
Elizabeth

Vancouver

De vader van mijn vrouw trainde als kind met GERARD DEULOFEU. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Marcelo Tinelli foto's afhouden
Abigail

Irving

Maar... Hoe heeft GERARD DEULOFEU al dit geld verdiend?? $ 5400 is veel te veel!
Jordan

Shreveport

GERARD DEULOFEU was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Anggun ?
Kathleen

Las Vegas

Super relaxed en aardig. Ik was GERARD DEULOFEU buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin GERARD DEULOFEU was hij heel aardig en cool.
Kayla

Hawaii

God, ik wou dat ik {waarde} had... ?? - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Marie Mai te zien?
Jeffrey

Kent

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat GERARD DEULOFEU 1.71 m lang is!!!
Kenneth

Denton

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met GERARD DEULOFEU op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden. - ❤️❤️❤️ Santo Versace, mijn hart smolt opnieuw
Angela

Baltimore

Wauw ? GERARD DEULOFEU is een indrukwekkend fortuin
Lawrence

Oxnard

Het spijt me dat te horen. Wat was hij schattig en lief, hoe organisch ging hij op in de bonte bende jonge, onstuimige acteurs. - Paloma Picasso schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Juan

California

Ik haat GERARD DEULOFEU en kan niet begrijpen waarom zoveel mensen... ? bewonderen
Sharon

Chicago

? Ik ben ook 47 jaar oud... zoals GERARD DEULOFEU - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Bountytank echt is ?
Bruce

Raleigh

Oh mijn GERARD DEULOFEU heeft blijkbaar tonnen geld!!
Olivia

Overland Park

GERARD DEULOFEU heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten... - Bedankt Horacio Pagani voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Frank

California

Voor een male - Soccer - Sports maakte GERARD DEULOFEU een super indrukwekkende carrière
Daniel

Lubbock

Mijn moeder was als kind bevriend met GERARD DEULOFEU en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar GERARD DEULOFEU... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur - s Ochtends Guy Lepage foto zien is de beste start van de dag.
Amber

California

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan GERARD DEULOFEU ahahah ?
Eric

Arlington

47 jaar geleden, toen GERARD DEULOFEU werd geboren, zat ik op school - ❤️‍? Amelie Lens is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Stephen

Rancho Cucamonga

? Wauw, ik ben 1.71 m lang, net als de beroemde GERARD DEULOFEU heh

GERARD DEULOFEU en Gerard Arthur Way

Gerard Arthur Way is een van de bekendste American singer, songwriter, musician, and comic book writer.

Gerard Way is a well-known American singer, songwriter, and comic writer. In his early childhood he was an intern at a famous comic book company, "DC". He was later hired by Cartoon Network and worked for the club. Unfortunately it didn’t work out for him and then he finally decided to move his career to the music industry and is now known all over the world in his field.

{ads}

Well, how well do you know Gerard Way? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Gerard Way’s net worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Gerard Way.

Biography and early life

Gerard Arthur Way was born in August Born in April 1997. He was born and raised in Summit, New Jersey . He was born to his father Donald Way and mother Donna Lee. He also has a younger brother, Mikey Way, and both were raised by their beloved grandmother Elena Lee Rush in Bellville, Texas .

He showed his love and interest in music and music from an early age he is enthusiastic about music from an early age. The first time he showed his talent was at a school event and, to his surprise, he sang with great confidence and did a fantastic job. Incidentally, Gerard also played the role of "Peter Pan" in the fourth standard.

It was a tough school life for him because he didn’t have friends who could understand him and his devotion to music. While the other children enjoyed playing and hanging out with the outdoor games, Gerard continued to practice music and always kept busy drawing cartoons. After listening to "Bon Jovi", an American rock, Gerard was more interested in music, he took it seriously and performed on stage.

{ads}

Gerard only felt comfortable and relaxed when his younger brother was Mikey Way around him. The only person she goes out with is her brother. His brother associated him with smoking and drinking and he became an alcoholic, which caused him a lot of trouble with the police.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Gerard Way in 2021 and how tall and how heavy is he? Well, Gerard Way today, August 9, 2021, is 44 years old and was born on April 9, 1977. Although he is 5′ 7″ tall in feet and inches and 175 cm in centimeters, he weighs about 176 pounds in pounds and 80 kg in kilograms.

Education

After graduating from Belleville High School, he continued his studies and was admitted to college because he was good at writing comics and was very interested in the field. The "School of Visual Arts" begins in New York. He graduated in fine arts and later started as an intern in "DC" comics .

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

{img}

As far as we know, Gerard Way hasn’t had a previous relationship with anyone. On September 3, 2007, he became engaged to Lyn-z and settled with her. He’s kind of a "One Woman Man" person . It has been almost 13 years since their marriage. Before they got married, they were together for almost four months, and later they decided to get engaged. On May 27, 2009, Gerard and Lyn-z were blessed with an adorable baby boy named "Bandit Lee Way".

{ads}

Is Gerard Way gay? 

Professional career

Since he was an excellent comic writer and animator, he graduated from an internship and "DC Comic", and later hired from Cartoon Network where he creates animation and toy design. He worked there, but it didn’t work for him or the company. Then he decided to move his career towards music and writing lyrics.

His younger brother Mikey Way and two of his friends Frank Lero and Ray Toro formed a band called "My Chemical Romance". Then, after releasing his first album, it was a hit and a hit, and so he went on releasing more and more albums and all of them were hits. Gerard has also worked with other bands. Gerard took a break from music and started writing comics again. Umbrella Academy by Gerard has become one of the best-selling comics. He also worked with Marvel Comic and released the famous comic "Edge of Spider-Verse".

Gerard’s band "My Chemical Romance" broke up and Gerard decided to work as a solo artist and singer and got a contract with "WB Records". He also released his very first solo record, which was once again a huge success. Gerard Way a man full of talent. He was also nominated for various music awards and performed there. Gerard Arthur Way contributed many hits in the music industry and great comics in the cartoon field.

Awards

 • Gerard Way has won numerous awards for his phenomenal success in the field of music. 
 • 2005 Gerard Way’s band "My Chemical Romance" received their first prize "The Best New Artist International", at the Los MTV Latino America Award. 
 • Then they awarded the "Best Rock Video" for "Welcome to the Black Parade" 2007 at the "MTV Music Video in Japan"
 • For the "Welcome the Black Parade" Gerard ha won the election at the ". ; Much Music Video Award".
 • At the NME Award, Gerard and his band were named "Best International Band" in 2007.

Net worth, salary and income from Gerard Way in 2021

{img}

Gerard Way is undoubtedly a hardworking and passionate guy for his work, whether as a comic writer or animator-creator or as a musician. As of 2021, Gerard’s net worth is approximately $25 million. His main source of income is his music industry and his work in the world of music. comics.

Some interesting facts you need to know

{Advertising}

Gerard Arthur Way is a jack of all trades. A great comic writer, cartoon writer and renowned musician worldwide. A person who works hard to achieve his goal and to turn his passion into a profession. Now he is enjoying life with his beautiful wife and children in California.

{ads}

Gerard Way is a famous singer-songwriter who is probably famous for being the lead vocalist and co-founder of the rock band & # 8216; My Chemical Romance & # 8217;. He is also a well known comic book writer.

You may know Gerard Way very well, but do you know how old and tall he is and what is his net worth in 2021? If you don’t know, we have prepared this article on the details of Gerard Way’s short biography-wiki, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life

Gerard Arthur Way was born on April 9, 1977 in Summit, New Jersey. He was born to his father, Donald Way, and his mother, Donna Lee. He is believed to be of Irish and Italian descent. He grew up in Bellville with his younger brother under the guidance of his grandmother.

From a young age, Way loved music and began to show his talents at a very young age. In fourth grade, he played the role of & # 8216; Peter Pan & # 8217; in music production and was always interested in different art forms. His maternal grandmother influenced him to take an interest in different art forms.

It was after listening to & # 8216; Bon Jovi & # 8217 ;, that Way decided to become a performer. He began to have a deep interest in music. The road never had many friends and hardly ever dated anyone. Other kids loved to play soccer and have fun; Form used to keep practicing music and drawing cartoons.

Way attended Belleville High School, where he had a hard time, as there was no one to understand or speak to him. He never had many friends and the person closest to him was his brother. He started smoking and became an alcoholic, often getting in trouble with the police.

Way’s interest in drawing led him to attend the School of Visual Arts in New York. Soon, he began writing comics about a serial killer and decided to have a career in the comic book industry. He graduated with a Bachelor of Fine Arts and was selected as an intern at & # 8216; DC Comics & # 8217;.

Personal life

No record of Way & # 8217; s previous love life. He married Lyn-Z, bassist of the band & # 8216; Mindless Self Indulgence & # 8217;. They were married backstage during a tour officiating one of the staff members as the Minister. Together, the couple has been blessed with a baby.

Age, height and weight

Born on April 9, 1977, Gerard Way is 44 years old today. Date August 9, 2021. His height is 1.75 m and his weight is 80 kg.

Career

After completing his internship at & # 8216; DC Comics & # 8217 ;, did a job, where he made toy designs and some animations. Soon he got a job at & # 8216; Cartoon Network & # 8217; and together with his colleague he created a cartoon and released it to & # 8216; Cartoon Network & # 8217;. But the project was rejected because there were similarities to the existing program.

Way decided to change his career path and began to focus on music by writing songs. The road together with his brother and his friends, Frank Iero and Ray Toro, formed a band & # 8216; My Chemical Romance & # 8217;. Soon, the band released their first studio album, which was & # 8216; Platinum & # 8217;. The next album was also a success. Around the same time, he also worked with several other bands.

The road then took a break and began to concentrate on writing the comic books and released & # 8216; The Umbrella Academy & # 8217; which was the best seller of the time. After the success of his first comic, he launched a series of comics called & # 8216; The True Lives of the Fabulous Killjoys & # 8217;. Way signed an agreement with & # 8216; Marvel Comics & # 8217; and within a year published a series of comics & # 8216; Edge of Spider-Verse & # 8217;.

& # 8216; My Chemical Romance & # 8217; Split and Way decided to pursue a solo career and signed a contract with & # 8216; WB records & # 8217; where he released his debut solo album.

Gerard Way is a man full of talents. He has been nominated numerous times for his contribution to music and the world of comics. His greatest achievement would be to win the & # 8216; Award for the best international band & # 8217; in the & # 8216; NME Awards & # 8217;. In addition, he is the winner of the & # 8216; Daytime Emmy Award & # 8217; by & # 8216; Outstanding writing in a children’s series & # 8217;.

Net worth & Gerard Way’s Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Gerard Way’s estimated net worth is approximately $25 million. His main source of income has been the earnings from his career in music and his contribution to the world of comics.

Gerard Way is a troubled teenager who overcame all barriers to climb the ladder of success. You have seen many ups and downs in your personal and professional life. Way worked hard to achieve the success he enjoys today. He is currently married to his beautiful wife and the couple resides in California with their son.


Gerard Way is a renowned artist and lyricist who is presumably well known as the lead vocalist and prime supporter of the musical gang ‘My Chemical Romance’. He is additionally a notable comic book author. As a child, he was pulled back, particularly rather than his active, existence of-the-party sibling. Gerard Way Net Worth is $25 million.

Also, Read About: Chase Chrisley Wiki, Birthday, Middle Name, Tattoo, College, Instagram

Way invested a great deal of energy without anyone else portraying and tuning in to groups like Iron Maiden, the Smiths, the Cure, the Misfits, and Queen. Before long subsequently, he composed the melody Skylines and Turnstiles, about the 9/11 occasions, back home in his folks’ storm cellar. The discharged the collection in 2002 on nearby nonmainstream Eyeball Records. Gerard Way’s introduction solo collection Hesitant Alien was booked for discharge in September 2014 on Warner Bros. Records.

Perhaps you think about Gerard Way quite well But do you realize how old and tall would he say he is and what is his net worth in 2020? On the off chance that you don’t have the foggiest idea, We have arranged this article about subtleties of Gerard Way’s short life story wiki, vocation, proficient life, individual life, the present net worth, age, stature, weight, and more realities. All things considered, in case you’re prepared, how about we start.

Early Life

Gerard Arthur Way was conceived on April 9, 1977, in Summit, New Jersey. He was destined to his dad, Donald Way, and mother, Donna Lee. He is accepted to be of Irish and Italian plunge. Also, he was brought up in Bellville with his more youthful sibling under the direction of his grandma.

Directly from adolescence, Way cherished music and began indicating his ability at an early age. In the fourth grade, he assumed the job of ‘Diminish Pan’ in melodic creation and was always keen on various types of craftsmanship. His maternal grandma impacted him to look into the changed types of expressions.

It was subsequent to tuning in to ‘Bon Jovi’, Way chose to turn into an entertainer. He began to take a profound enthusiasm for music. The way never had numerous companions and scarcely spent time with anybody. Different children wanted to play football and gather; Way used to keep himself rehearsing music and drawing kid’s shows.

{img}

Way went to Belleville High School, where he made some extreme memories, as there was nobody to comprehend or converse with him. He never had numerous companions, and the nearest individual to him was his sibling. He started smoking and turned into a drunkard, and frequently pushed himself into difficulty with the cops.

Way’s enthusiasm for attracting drove him to go to The School of Visual Arts in New York. Before long, he started composing funny cartoons on a sequential executioner and chose to have a profession in the comic business. He graduated with a Bachelor of Fine Arts degree and got chose as an assistant at ‘DC Comics’.

Personal Life

There is no record of Way’s past dating life. He got hitched to Lyn-Z, a bassist of the band ‘Careless Self Indulgence’. They got hitched on behind the stage during a visit directing one of the staff as the Minister. Together, the couple is honored with an infant.

Gerard Way Age, Height & Weight

Being conceived on 9 April 1977, Gerard Way is 43 years of age starting the present date 21st April 2020. His stature is 1.75 m tall, and his weight is 80 kg.

Profession

Subsequent to finishing his entry-level position at the ‘DC Comics’, he carried out a responsibility, where he made toy plans and a few movements. Before long he found a new line of work at the ‘Animation Network’ and alongside his associate made an animation and pitched it to ‘Animation Network’. However, the task was declined as there were likenesses with the previously existing show.

Way chose to change his professional way and began concentrating on music by composing tunes. The way alongside his sibling and his companions, Frank Iero and Ray Toro, shaped a band ‘My Chemical Romance’. Before long, the band discharged their first studio collection, which went ‘Platinum’. The accompanying collection was additionally a hit. Around a similar time, he additionally worked with a few different groups.

The way at that point took a break and began concentrating on composing the funnies books and discharged ‘The Umbrella Academy’ which was the success of the time. After the achievement of his first comic book, he discharged a comic arrangement called ‘The True Lives of the Fabulous Killjoys’. Waymarked an arrangement with ‘Wonder Comics’ and inside a year distributed a comic arrangement ‘Edge of Spider-Verse’.

‘My Chemical Romance’ split and Way chose to seek after a performance vocation and marked an arrangement with ‘WB records’ the place he discharged his introduction solo collection.

Gerard Way is a man brimming with gifts. He has been assigned to various events for his commitment to music and the universe of comic books. His greatest accomplishment would be winning the ‘Best International Band Award’ at the ‘NME Awards’. Additionally, he is the champ of the ‘Daytime Emmy Award’ for ‘Exceptional Writing in a Children Series’.

Gerard Way Quotes

 • Cigarettes and coffee: an alcoholic’s best friend! Gerard Way
 • You should love yourself. Gerard Way
 • So many people treat you like you’re a kid so you might as well act like one and throw your television out of the hotel window. Gerard Way
 • I don’t think having a My Chemical Romance action figure will make a kid start his own band, I like to think it will make him save children from a burning building. Gerard Way
 • I wasn’t bullied in high school, I was just ignored. Gerard Way
 • When Scorsese shoots a violent scene, it’s very uncomfortable – it’s not like watching ‘Rambo.’ Gerard Way
 • Suicide is a serious thing. And if you know anyone who is suicidal, you need to get them help. No one should be in pain. Everyone should love themselves. Gerard Way

Personal Information

Celebrated Name: Gerard Way
Real Name/Full Name: Gerard Arthur Way
Gender: Male
Gerard Way Age: (9 April 1977) 43 years old
Gerard Way Birthday: 9 April 1977
Birth Place: Summit, New Jersey, United States
Nationality: American
Gerard Way Height: 1.75 m
Weight: 80 kg
Sexual Orientation: Straight
Marital Status: Married
Gerard Way Wife/Spouse (Name): Lyn-Z (m. 2007)
Children: Yes (Bandit Lee Way)
Dating/Girlfriend
(Name):
N/A
Profession: American singer, songwriter, musician, and comic book writer
Gerard Way Net Worth: $25 million
Last Updated: April 2020

Gerard Way Net Worth

As of April 2020, The assessed net worth of Gerard Way is around $25 million. His primary wellspring of salary has been his profit from his vocation in music and his commitment to the universe of the comic.

Gerard Way is a grieved young person who defeated all the obstructions to rise the stepping stool of progress. He has seen a lot of high points and low points in his own just as expert life. Way endeavored to make the progress he is getting a charge out of today. Presently, he is hitched to his lovely spouse, and the couple is dwelling in California with their child.

Gerard Arthur Way versus GERARD DEULOFEU

Gerard Arthur Way netto waarde 2023

In tegenstelling tot GERARD DEULOFEU is het vermogen van Gerard Arthur Way vanaf 08/02/2023 ongeveer $ 25000000 in 2023.

Gerard Arthur Way hoogte

Hoe lang is Gerard Arthur Way? Nou, de hoogte van Gerard Arthur Way is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van GERARD DEULOFEU van 1.71 m).

Wat is de leeftijd van Gerard Arthur Way?

Gerard Arthur Way is geboren in 1977-04-09, terwijl GERARD DEULOFEU, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1976.

Approximate Ad Price: €5400

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »