Vermogen van LUCAS BORGES 2023

Inhoud

LUCAS BORGES

LUCAS BORGES

Height1.71 mLUCAS BORGES height is 1.71 m
Was born in1976LUCAS BORGES birthday is 1976
GendermaleAs we can see, LUCAS BORGES is a male
ProfessionWrites about - CrossfitLUCAS BORGES is related to Crossfit

Approximate Ad Price

Get in touch with LUCAS BORGES — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Crossfit

How many followers does LUCAS BORGES have?

Currently LUCAS BORGES has roughly about 170.3K followers on Instagram, which is pretty good.

Is LUCAS BORGES a proper influencer to work with?

Our stats says that LUCAS BORGES posts normally collect about 6.2K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does LUCAS BORGES advertisement work?

To estimate whether LUCAS BORGES advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @eulucasborges account which is ~ 3.74%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in LUCAS BORGES Instagram account?

The maximum potential reach is about 170.3K people (but most probably will be around 10% of this value).

Jordan

Georgia

Is LUCAS BORGES zo rijk omdat LUCAS BORGES slim is? Retorisch - ❤️❤️❤️ Andrew Tate, mijn hart smolt opnieuw
Logan

Garland

LUCAS BORGES speelde gestaag in verschillende films per jaar en verschijnt vaker op schermen dan de president van het land. Het lijkt erop dat geen enkele grote film zonder deze acteur is gegaan
Joyce

Colorado

LUCAS BORGES was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - Ik droom ervan om Andrew Tate schoonheid in het echt te zien ?
Arthur

Henderson

Waarom heeft LUCAS BORGES zo'n stom gezicht? ?
Tyler

Santa Clarita

Geliefde LUCAS BORGES! - Cbum! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Michelle

Georgia

LUCAS BORGES doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen.
Walter

Rancho Cucamonga

En vandaag was ik geschokt - wist je dat LUCAS BORGES nettowaarde $ 1200 is?! - Anthony Santos schoonheid is betoverend
Joshua

Fontana

De vader van mijn vrouw trainde als kind met LUCAS BORGES. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Jacob

California

? Ik ben ook 47 jaar oud... zoals LUCAS BORGES - Bedankt Barry White voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Sophia

California

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met LUCAS BORGES op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden.
Christian

New York

Op een dag liep LUCAS BORGES naar ons toe en mijn vriendin begon iets te zeggen als: "Oh mijn God, je hebt me geholpen met mijn depressie om te gaan en..." voordat ze het kon afmaken, en LUCAS BORGES kromp ineen en rolde met haar ogen en liep om ons heen. Het brak het hart van mijn vriend. Daarna herinnerde ze zich LUCAS BORGES niet meer. - Ik zou kunnen zeggen dat Les Gold er geweldig uitziet vandaag. Maar Les Gold geweldig elke dag! ?
Brian

California

Ik wilde ook in de - Crossfit wereld zijn toen ik jong was ?
Jennifer

Pennsylvania

Degenen die geïnteresseerd zijn in LUCAS BORGES en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz. - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Horacio Pagani echt is ?
Kayla

Charleston

Waarom is er verdomme een nieuwsbericht op de voorpagina als "een andere celeb kwam uit zonder slipje, bh, LUCAS BORGES liet haar blote kont zien" en dat soort shit?
Zachary

Florida

Mijn neef was een grote fan van LUCAS BORGES en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet LUCAS BORGES haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen. - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Nick Bollettieri foto's afhouden
Mark

Texas

Ik vraag me af of LUCAS BORGES broers of zussen heeft
Martha

Los Angeles

LUCAS BORGES leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en LUCAS BORGES ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Andrew Tate ?
Frank

Montgomery

LUCAS BORGES populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Pamela

Arizona

Net als LUCAS BORGES werd mijn vader geboren als 1976!! ? - Mireille Mathieu smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Marie

Arizona

Eerst en vooral staat LUCAS BORGES bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden.
Michael

Chesapeake

Liefde liefde liefde! LUCAS BORGES is de grootste - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Behgjet Pacolli ?
Joseph

Florida

LUCAS BORGES... Een van de grootste - Crossfit en mijn held!
Keith

California

? Wauw, ik ben 1.71 m lang, net als de beroemde LUCAS BORGES heh - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Marcelo Tinelli in goede handen ?
Ann

Wichita

Ik vraag me af hoe je je voelt met dit vermogen van $ 1200 zoals LUCAS BORGES doet
Teresa

California

En ik zag LUCAS BORGES een paar jaar geleden op straat lopen. Gewoon een man van goddelijke schoonheid en charisma. Ik viel bijna op mijn hielen toen ik liep en naar hem keek - ❤️‍? Anggun is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Margaret

Texas

Wauw ? LUCAS BORGES is een indrukwekkend fortuin
Mason

Texas

Mijn moeder was als kind bevriend met LUCAS BORGES en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar LUCAS BORGES... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Marie Mai ?
Gabriel

Visalia

Mijn moeder is ook 1976 geboren! liefde LUCAS BORGES
Charlotte

Texas

Heathers berispt LUCAS BORGES voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Santo Versace te zien?
Jason

Memphis

Zijn tante was naar LUCAS BORGES dezelfde school gegaan. Volgens haar verhalen was LUCAS BORGES een outcast. Hij schuwde mensen en zij schuwden hem.
Alexis

Massachusetts

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat LUCAS BORGES 1.71 m lang is!!! - Paloma Picasso schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Terry

Tennessee

Waarom kun je geen nieuwsbericht plaatsen over wat voor panty's of jassen in de mode zijn in plaats van deze onzin?
Wayne

California

Misschien is $ 1200 voor de Verenigde Staten normaal.. Weet ik niet - ? Ik zou eeuwig naar Bountytank kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Lisa

Rockford

Ik ontmoette LUCAS BORGES in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar LUCAS BORGES hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester.
Dorothy

Laredo

Terwijl LUCAS BORGES deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger! - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Horacio Pagani schoonheid ? te beschrijven
Richard

Oklahoma City

Ik kwam LUCAS BORGES tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. LUCAS BORGES Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht.
Judy

San Juan

Als ik 47 zo oud ben als LUCAS BORGES, zou ik graag rijker willen zijn ? - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Guy Lepage zag
Patrick

Massachusetts

In de begindagen van haar carrière zeiden veel mensen LUCAS BORGES dat het haar vaders geld was dat haar hielp populair te worden.
Adam

Shreveport

LUCAS BORGES heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten... - s Ochtends Amelie Lens foto zien is de beste start van de dag.
Billy

Florida

Deze opmerkingen over LUCAS BORGES zijn stom ?

LUCAS BORGES en Lucas Thomas Korns

Lucas Thomas Korns is een van de bekendste YouTuber, director, musician.

Luke Korns, a famous name in the entertainment industry, has not just one, but many talents. The 24-year-old YouTuber channel "OnkelKornicob" has surpassed 2 million subscribers on YouTube. Luke is also an aspiring director and musician. It also has a very loyal fan base on Twitter. A look at his content shows how versatile and talented he is. His humor and boyish charm are his strong point and perhaps what makes him an ardent fan. He is an incredibly talented person and has worked with many other famous YouTubers.

{ads}

Well, how well do you know Luca Korn? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Luke Korns Net Worth in 2021, age, height, weight, wife, kids, bio, and all the details about his life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Luke Korns.

Biography and early life

Luke Korns, aka Lucas Thomas Korns, is born on September 26, 1996 in Wausau, Wisconsin, USA. He was born as the son of Joann and Joel Korns. He also has two sisters, Mandy and Molly Korns, and a brother named Brandon Korns. He became interested in cinema very early on.

His passion for cinema made him a YouTuber. She experimented with creating videos by delving into the topic or asking others for help on important topics. It has an eye for brilliance and therefore offers only the best content for its audience.

Age, height, weight and body measurement

So how old is Luke Korns in 2021 and how big and heavy is he? Well, Luke Korns is 24 years old today, August 8, 2021, and he was born on September 26, 1996. standing and inches and 178 cm by centimeters, he weighs about 149 pounds in pounds and 68 kg in kilograms.

{ads}

Education

Nothing as we know about his school days, but it seems that for his passion for cinema he must be enrolled in some cinema courses. However, nothing can be fully confirmed.

Personal life: dating, girlfriends, wife, children

Lucas Thomas Korns or Luke Korns as most people know him was a simple guy with an ambitious dream. Today, thanks to his hard work and determination, he is well on his way to making his dream come true. The YouTuber was born in Wisconsin to Joann and Joel Korns, but later moved to Los Angeles, California to pursue his dream of becoming a director. This dream led him to create his own YouTube channel, which is now one of the most popular YouTube joke channels in the world. She has always kept her private life away from the media. He also stayed away from scandals and connection rumors.

However, there were only a few posts on his Instagram with a girl that confirmed that he was actually dating an unnamed girl in the past. He is currently single and enjoys spending time with his sisters, family and friends. He has many famous YouTube friends he has worked with in the past. There was also a YouTube video featuring Alexis G Zall which sparked some speculation about a date. But it seems like they’re just friends and the video was a collaboration between the two of them.

Is Luke Korns gay?

While not much may have ended Knowing his personal life, it appears, according to his previous Instagram posts, that he has had girlfriends in the past and has been romantically involved with women . This confirms that he is heterosexual.

{ads}

Professional career

Luke Korns is a famous YouTuber and has a channel called ’; OnkelKornicob ’, a very loyal fan base. It has over 2.2 million subscribers on its channel. It also has a good following on Twitter. He has worked on joint videos with YouTubers Ricky Dillon and Mikey Murphy. His channel’s audience is mostly young and memorable, and they love Luke’s fun and hilarious content.

He has had many collaborations with brands on his channel. He is also an aspiring director and has been sponsored by many companies for his films and content. He has made many funny and widely circulated videos on his channel. His joke videos are the most famous of all.

Awards

Received a silver play button and a gold play button for the number of subscribers from YouTube on his channel . He was named "Breakout Star" for the Shorty Awards.

Equity net income and earnings of Lu k Korns 2021 {img}

it is estimated that the net assets of Luke Korns on the basis of collaborations with brands, resources and revenue YouTube is approximately $200,000 in the current year 2021.

Some interesting facts you need to know

  • He worked with famous YouTubers like Conor Franta, Chris O’Flying, Turner Lux.
  • He was working with Ricky Dillon on a video called "Guessing Tweets". 
  • The first video he uploaded was Burt’s song - "Official Music Video" in January
{ads}

Luke Korns is a phenomenal and talented person who, despite his young age, has never strayed from his dream. Instead, he invested hard work and time to make it a reality. Despite being famous at such a young age, it didn’t occur to him and he’s still very down to earth. We can only hope it reaches even greater heights.

{ads}


Lucas Thomas Korns versus LUCAS BORGES

Lucas Thomas Korns netto waarde 2023

In tegenstelling tot LUCAS BORGES is het vermogen van Lucas Thomas Korns vanaf 29/01/2023 ongeveer $ 200000 in 2023.

Lucas Thomas Korns hoogte

Hoe lang is Lucas Thomas Korns? Nou, de hoogte van Lucas Thomas Korns is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van LUCAS BORGES van 1.71 m).

Wat is de leeftijd van Lucas Thomas Korns?

Lucas Thomas Korns is geboren in 1996-09-26, terwijl LUCAS BORGES, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1976.

Approximate Ad Price: €1200

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »