Vermogen van ????? 2023

Inhoud

Height1.71 m????? height is 1.71 m
Was born in1976????? birthday is 1976
GendermaleAs we can see, ????? is a male
ProfessionWrites about - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics????? is related to Beauty and Cosmetics

Approximate Ad Price

Get in touch with ????? — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Fashion Blogger
Lifestyle
Beauty and Cosmetics

How many followers does ????? have?

Currently ????? has roughly about 725.4K followers on Instagram, which is pretty good.

Is ????? a proper influencer to work with?

Our stats says that ????? posts normally collect about 12.3K likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does ????? advertisement work?

To estimate whether ????? advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @deaddsouls account which is ~ 1.75%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in ????? Instagram account?

The maximum potential reach is about 725.4K people (but most probably will be around 10% of this value).

Bobby

Columbus

In de begindagen van haar carrière zeiden veel mensen ????? dat het haar vaders geld was dat haar hielp populair te worden. - Ik zou kunnen zeggen dat Andrew Tate er geweldig uitziet vandaag. Maar Andrew Tate geweldig elke dag! ?
Deborah

Oregon

? Ik ben ook 47 jaar oud... zoals ?????
Frances

Richmond

Ik vraag me gewoon af hoe ????? al deze $ 2400 uitgeeft? - Andrew Tate! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Tyler

Kansas

Super relaxed en aardig. Ik was ????? buurman en hij nodigde onze hele straat uit voor zijn feestjes. Hij deed het waarschijnlijk zodat niemand de politie zou bellen vanwege het lawaai, maar desalniettemin ????? was hij heel aardig en cool.
Hannah

Tallahassee

Ik weet zeker dat ????? homo is ? - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Cbum ?
Mary

Elk Grove

De vader van mijn vrouw trainde als kind met ?????. Volgens hem was de toekomstige Die Hard goed in honkbal, maar stotterde hij vreselijk... Toen begon hij een vocale coach te zien om van de aandoening af te komen, en de rest is geschiedenis
Randy

Colorado

Eerlijk gezegd geloof ik dat ????? fortuin veel meer is in {jaar} - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Anthony Santos te zien?
Amber

Pasadena

Een paar jaar geleden waren een vriend van mij en ik in de buurt aan het werk. waar het evenement plaatsvond dat ????? ze bijwoonde. Ik stond onverschillig tegenover haar, maar mijn vriend was dol op haar. Ze had een boek ????? en bleef maar zeggen dat ????? haar hielp om met haar problemen om te gaan, zichzelf niet meer te snijden enzovoort.
Wayne

Texas

????? doet er alles aan om haar kind haar kindertijd te ontnemen en er meer geld mee te verdienen. - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Barry White zag
Ryan

North Carolina

God, ik wou dat ik {waarde} had... ??
Amanda

Tennessee

Als ik een male was, zou ik veel meer geld hebben dan ????? ahahah ? - Les Gold schoonheid is betoverend
Michael

Alabama

Ik ontmoette ????? in de kruidenierswinkel en hij was ontzettend cool, vriendelijk en vrijgevig. Ik vroeg om een foto en hij was het daar graag mee eens. Ik ben 195 centimeter lang en ik wilde bukken om de foto te maken, maar ????? hield me tegen en ging zelf op zijn tenen staan. Een echte Jedi-meester.
Elizabeth

Michigan

Ik kwam ????? tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. ????? Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht. - Bedankt Horacio Pagani voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Sarah

Enterprise

Er zijn veel meer getalenteerde - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics dan ?????!
Alan

Nevada

47 jaar geleden, toen ????? werd geboren, zat ik op school - ? Ik zou eeuwig naar Nick Bollettieri kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Nancy

Norfolk

Net als ????? werd mijn vader geboren als 1976!! ?
Alice

Nevada

Degenen die geïnteresseerd zijn in ????? en andere beroemde dames kunnen hun Instagram bezoeken en versteld staan, geschokt zijn, enz. - ❤️‍? Andrew Tate is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Brittany

Louisiana

Er zijn vast nog andere - Fashion Blogger - Lifestyle - Beauty and Cosmetics maar voor mij is ????? TOP1
Joyce

Washington

Maar... Hoe heeft ????? al dit geld verdiend?? $ 2400 is veel te veel! - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Mireille Mathieu in goede handen ?
Jacob

Arizona

Liefde liefde liefde! ????? is de grootste
Madison

Miami

Ik vraag me af of ????? broers of zussen heeft - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Behgjet Pacolli echt is ?
Eric

Jackson

Heathers berispt ????? voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste.
Marilyn

Detroit

Ik vraag me af hoe je je voelt met dit vermogen van $ 2400 zoals ????? doet - Marcelo Tinelli schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Debra

California

Oh mijn ????? heeft blijkbaar tonnen geld!!
George

California

Pa stond op het punt naar de academie te vertrekken toen ????? hem probeerde over te halen auditie te doen voor een film met hem. Maar zijn grootvader zei dat als zijn kleinzoon niet deed wat hij wilde, hij het zomerkamp niet zou betalen. ????? kreeg toen een rol in Skate Town. Papa zegt dat hij zo'n geweldige kerel was en dat ze veel plezier hadden - Ik droom ervan om Anggun schoonheid in het echt te zien ?
Kevin

New York

????? heeft meerdere dingen tegelijk gedaan: een restaurant geopend, een boek over zichzelf geschreven, haar eigen cryptocurrency gelanceerd, kleding ontworpen, in de jury van een danswedstrijd gezeten...
Jennifer

Alexandria

En vandaag was ik geschokt - wist je dat ????? nettowaarde $ 2400 is?! - ❤️❤️❤️ Marie Mai, mijn hart smolt opnieuw
Richard

St. Louis

Een paar jaar geleden werkte de vader van mijn vriend met ????? op de set van een show. Ze was erg onbeleefd tegen het personeel, erg veeleisend en respectloos voor de museumexposities waar de opnames plaatsvonden.
Raymond

Nashville

Eerlijk gezegd duik ik geen sh*t maai veel is ????? nettowaarde of wat dan ook - s Ochtends Santo Versace foto zien is de beste start van de dag.
Susan

California

Waarom heeft ????? zo'n stom gezicht? ?
Stephanie

Virginia

We zijn getrouwd met mijn vrouw op 1976, ????? verjaardag! - Paloma Picasso smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Kelly

San Jose

????? leerde me Engels via een website - zelfs vóór Twilight. De lessen gingen door, zelfs nadat de eerste film uitkwam, en ????? ze was erg aardig en maakte grappen over haar collega's. Maar toen stopten de lessen natuurlijk
Daniel

Georgia

Mijn man had zijn eigen band, en die hebben een keer eerder in een bar gespeeld. Niemand kende toen ?????. De man deed de capriolen op het podium en probeerde grappig te zijn. Ze hadden zelfs een incident waarbij ze hem in de metro ontmoetten. ????? begon hard te lachen, grimassen, eigenlijk alles aan het doen om aandacht te krijgen. Het was heel gênant voor ze - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Bountytank schoonheid ? te beschrijven
Alexis

California

Terwijl ????? deze verdomde miljoenen ? verdiende, stierven veel mensen van de honger!
Gloria

California

We zijn allebei 47 jaar oud met ????? ? - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Horacio Pagani ?
Grace

New York

Is $ 2400 niet te veel? Zelfs voor ????? ?
Abigail

Chattanooga

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat ????? 1.71 m lang is!!! - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Guy Lepage foto's afhouden
Lisa

Reno

????? populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit.
Willie

Aurora

????? kwam vaak op bezoek bij haar tante, onze buurvrouw. We waren tieners en praatten vaak met elkaar. Er is zelfs een opname van ????? die op mijn schoot zit en me opzettelijk in verlegenheid brengt door me haar toekomstige echtgenoot te noemen - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Amelie Lens ?
Harold

Los Angeles

Is ????? zo rijk omdat ????? slim is? Retorisch

????? en Karina Garcia

Karina Garcia is een van de bekendste YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.