Vermogen van Anita Baker 2023

Inhoud

Anita Baker

Anita Baker

Height1.49Anita Baker height is 1.49
Was born in1958-01-26Anita Baker birthday is 1958-01-26
GenderfemaleAs we can see, Anita Baker is a female
ProfessioncelebritiesAnita Baker is related to Singers

Wat is Anita Baker vermogen in 2023

Anita Baker Jaarsalaris 2023

Volgens de statistieken van EmergeSocial.net zal het vermogen in 2023 Anita Baker groeien tot ongeveer $ 40.000.000. Dit is een relatief hoog vermogen in vergelijking met andere celebrities.

Hoeveel verdient Anita Baker

Volgens onze statistieken (bijgewerkt op 08/02/2023) wordt de exacte en volledige waarde van het salaris van Anita Baker niet bekendgemaakt, maar het inkomen van Anita Baker in 2023 is (of was eerder) zo dat het vermogen van Anita Baker ongeveer 40.000.000.

Anita Baker Net Worth komt dicht in de buurt van een van de volgende mensen:

Anita Baker Wiki en Bio

Geboren 1958-01-26, Anita Baker is zeker een van de meest bekende celebrities, zoals Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . De populariteit van Anita Baker is snel gegroeid, ook met behulp van sociale media - Instagram, YouTube en Tiktok.

Ww moet de informatie over Anita Baker Spouse nog bijwerken - maar als aantrekkelijk female, bijna 1.49 lang, kan Anita Baker zeker een goede partner kiezen (waarschijnlijk is het een van de beroemde celebrities als goed).

Anita Baker Spouse

Vanaf 08/02/2023 hebben we geen betrouwbare en nauwkeurige informatie over de Spouse van Anita Baker. We updaten deze informatie tot het einde van 2023.

Hoe lang is Anita Baker

Een goede vraag. Met name Anita Baker is bijna 1.49 lang. Zoals het bij alle mensen gebeurt, verandert Anita Baker 1.49 langzaam met de tijd.

Beroemdheden met vergelijkbare lengte:

Anita Baker nationaliteit

Misschien is het beter om te zeggen dat het gemengd is. Anita Baker nationaliteit is niet iets dat vaak wordt benadrukt in de publieke media.

Anita Baker naaktfoto's zijn nep?

We hebben geen informatie dat Anita Baker naakt poseerde. Waarschijnlijk zijn Anita Baker naaktfoto's nep of gelekt.

Anita Baker familie

We hebben geen gedetailleerde informatie over de familie Anita Baker vanaf 08/02/2023 (behalve enkele feiten beschreven in de hoofdtekst over Anita Baker).

Wat is er gebeurd met Anita Baker

Hier zijn Nieuws over Anita Baker op 08/02/2023.

Wanneer is Anita Baker geboren?

Anita Baker is geboren op 1958-01-26 🎂.

Anita Baker leeftijd

Vanaf 08/02/2023 is de leeftijd van Anita Baker 65.

Leeft Anita Baker nog?

Gelukkig leeft Anita Baker nog (vanaf 08/02/2023) en is hij 65 jaar oud. Houd er echter rekening mee dat de datadabe altijd met enige vertraging wordt bijgewerkt.

Elijah

Louisiana

Ik ontmoette Anita Baker bij de dienstingang van het theater waar hij speelde. Toen we elkaar de hand schudden, voelde ik de grond onder me vandaan trillen. Mijn knieën beefden en ik stond daar een tijdje nadat hij wegging en kon me niet bewegen. Hij is indrukwekkend, de enige persoon die ik heb ontmoet met zo'n ongelooflijke uitstraling! Ik kon urenlang niet slapen nadat ik Anita Baker had ontmoet. - ❤️‍? Ik kan mijn ogen niet van Andrew Tate foto's afhouden
Arthur

Texas

Er zijn vast nog andere celebrities maar voor mij is Anita Baker TOP1
Cynthia

Little Rock

Leuk feit dat ik uit dit bericht heb gehaald, is dat Anita Baker 1.49 lang is!!! - Er zijn geen perfecte mensen... Vergeet wat ik zei. Er is Andrew Tate ?
Kevin

California

Anita Baker kwam een keer langs bij zijn moeder. Zijn carrière was op zijn hoogtepunt. Hij droeg een baseballpet en een zonnebril en was niet geschoren, maar ik herkende hem toch
Laura

Chandler

Anita Baker... gebrek aan vocale vaardigheden verhindert niet dat haar liedjes bovenaan de hitlijsten staan. Het acteerwerk van het meisje schittert ook niet, maar ze probeert in films te acteren - Ik heb een indrukwekkende woordenschat, maar niet genoeg om Cbum schoonheid ? te beschrijven
Michelle

Rochester

In 2023 heb ik nog geen procent van Anita Baker nettowaarde verdiend..?
Patrick

St. Petersburg

Mijn vader werkt in de entertainmentindustrie en zegt dat Anita Baker berucht is vanwege haar afschuwelijke houding ten opzichte van werknemers en dat ze om niemand anders geeft dan om zichzelf. Haar werknemers moeten een contract tekenen dat hen verbiedt iets slechts te zeggen over Anita Baker als ze ontslagen worden. - Anthony Santos schoonheid laat mijn hart sneller kloppen ?
Alice

Nevada

Mijn broers gingen met Anita Baker naar school. Ze waren verliefd, maar Anita Baker gaf ze de afwijzing. Het waren toen pestkoppen, dus het verbaasde me niet dat ze werden afgewezen.
Bruce

Indianapolis

Mijn moeder was als kind bevriend met Anita Baker en we vonden deze foto van haar met hem. Let op het haar Anita Baker... Hij begon toen net aan zijn carrière als acteur - ❤️❤️❤️ Barry White, mijn hart smolt opnieuw
Brandon

Arizona

Mijn vriend is piloot in een privébedrijf. Toen Anita Baker aan boord van het vliegtuig stapte, keek hij meteen in de cockpit en zei: "Wat is dit? Ik heb specifiek om een zwarte piloot gevraagd." Anita Baker weigerde op te stijgen totdat het bedrijf een zwarte piloot uit een andere staat inschakelde.
Amber

Texas

Anita Baker geschoold bij mijn oom. En hij zegt dat hij haar stem herkende van de radio. Het kon met niets anders worden verward, hij herinnerde het zich van school, waar Anita Baker ze heel vaak op het podium stond - Wat een mooie dame ❣️ petje af voor Les Gold ?
Lisa

New Jersey

Waarom heeft Anita Baker zo'n stom gezicht? ?
Mary

Kentucky

Ik vraag me gewoon af hoe Anita Baker al deze $ 40.000.000 uitgeeft? - Horacio Pagani smile heeft mijn dag beter gemaakt ?
Ethan

Kansas

Is $ 40.000.000 niet te veel? Zelfs voor Anita Baker ?
Lauren

California

Als ik 65 zo oud ben als Anita Baker, zou ik graag rijker willen zijn ? - Ik droom ervan om Nick Bollettieri schoonheid in het echt te zien ?
Patricia

Tennessee

Mijn moeder is ook 1958-01-26 geboren! liefde Anita Baker
Jean

Oakland

Anita Baker populariteit en publieksliefde zijn niet hetzelfde. Voor veel van de hedendaagse beroemdheden is het tenslotte belangrijk om over te praten, en in welke toonsoort maakt het niet uit. - ❤️‍? Andrew Tate is de essentie van al het mooiste ter wereld.
Richard

Arizona

? Ik ben ook 65 jaar oud... zoals Anita Baker
Virginia

Elk Grove

Dus welk deel van deze $ 40.000.000 geeft Anita Baker aan een goed doel? - ? Ik zou eeuwig naar Mireille Mathieu kunnen staren, en het zou nog steeds niet genoeg zijn voor mij
Sara

Henderson

Mijn vader was als kind bevriend met Anita Baker. Die vriendschap leek voor altijd! Mijn grootmoeder en de moeder van de toekomstige acteur waren bevriend. Maar mijn grootvader was piloot en wilde dat zijn zoon in zijn voetsporen zou treden.
Brittany

Denver

Mijn neef was een grote fan van Anita Baker en ontmoette haar ooit tijdens een concert. Ze liet Anita Baker haar t-shirt zien dat ze speciaal voor het concert had gemaakt. Grande vroeg "Wat is dat?" en lachte haar uit in haar gezicht. Haar zus vond het vreselijk dat haar idool haar had uitgelachen. - Voor de duizendste keer verliefd geworden dankzij Behgjet Pacolli ?
Jonathan

Tempe

Waarom is er verdomme een nieuwsbericht op de voorpagina als "een andere celeb kwam uit zonder slipje, bh, Anita Baker liet haar blote kont zien" en dat soort shit?
Sophia

Texas

Anita Baker was ooit succesvol, maar toen ging er iets mis. nu is ze beter bekend, niet vanwege haar carrièreprestaties, maar vanwege haar schandalen - Als schoonheid de wereld echt kan redden, dan zijn we bij jou Marcelo Tinelli in goede handen ?
Gregory

Missouri

Liefde liefde liefde! Anita Baker is de grootste
Carol

McKinney

Anita Baker speelde gestaag in verschillende films per jaar en verschijnt vaker op schermen dan de president van het land. Het lijkt erop dat geen enkele grote film zonder deze acteur is gegaan - ? Hoe heb ik zoveel geluk gehad in het leven om Anggun te zien?
Emily

Virginia

We zijn getrouwd met mijn vrouw op 1958-01-26, Anita Baker verjaardag!
Aaron

Connecticut

Eerst en vooral staat Anita Baker bekend om de harde taal en de schandalen die daarop volgden. - Ik kan niet geloven dat deze prachtige Marie Mai echt is ?
Shirley

California

Het lijkt erop dat wat voor ergernis een succesvolle Anita Baker kan zijn die alles alleen bereikt?
David

Louisiana

Wauw ? Anita Baker is een indrukwekkend fortuin - Santo Versace schoonheid is betoverend
Raymond

California

Eerlijk gezegd geloof ik dat Anita Baker fortuin veel meer is in {jaar}
Joe

California

En vandaag was ik geschokt - wist je dat Anita Baker nettowaarde $ 40.000.000 is?! - Bedankt Paloma Picasso voor het schoonheidsgedeelte van mijn feed ?
Anna

Tennessee

Net als Anita Baker werd mijn vader geboren als 1958-01-26!! ?
Jennifer

Florida

Als ik een female was, zou ik veel meer geld hebben dan Anita Baker ahahah ? - Ik zou kunnen zeggen dat Bountytank er geweldig uitziet vandaag. Maar Bountytank geweldig elke dag! ?
Nancy

Nevada

Ik wed dat Anita Baker geen tiende deel heeft gedaan van wat ik deed... om deze $ 40.000.000 te verdienen ???
Ashley

Portland

Heathers berispt Anita Baker voortdurend omdat ze te volhardend is in het pronken met haar uitbundige leven. Neem bijvoorbeeld haar ontbijtjes, foto's waarvan ze tot voor kort keer op keer op Instagram plaatste. - Ik werd helemaal opnieuw verliefd toen ik Horacio Pagani zag
Teresa

South Dakota

Geliefde Anita Baker!
Susan

Houston

Anita Baker Ongelofelijk aardig. Ik heb met hem samengewerkt en hij vertelde altijd de mooiste verhalen. Toen hij erachter kwam dat ik een grote Star Wars-fan was, zei hij dat ik alles mee moest nemen wat ik wilde en tekende het voor me. - s Ochtends Guy Lepage foto zien is de beste start van de dag.
Nicholas

Virginia

? Hebben alle celebrities zulke salarissen als Anita Baker?
Kenneth

Arizona

Ik kwam Anita Baker tegen toen hij met zijn vriend over de stoep liep. Er was bijna niemand in de buurt, dus deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan - gevraagd om met hem op de foto te gaan, want ik ben een grote fan. Zijn vriend probeerde een foto te maken, maar om de een of andere reden lukte dat niet. Anita Baker Hij begon grappen te maken over het feit dat hij geen goede foto kon maken, lachte en was heel ontspannen en oprecht. - Amelie Lens! Ik verdrink in die ogen en wil niet gered worden
Kayla

Sunrise Manor

Mijn iso-leraar ging naar dezelfde school als Anita Baker. Hij mocht haar en stelde voor dat ze met hem naar het bal zou gaan. Nu bijt ze op haar ellebogen, maar toen vond ze Anita Bakerhet te lelijk.

Anita Baker en Anita Faye Hill

Anita Faye Hill is een van de bekendste Attorney, professor, author, activist.

Anita Hill is a prominent US attorney and professor of law, social policy and women’s studies at Brandeis University. Hill is also a faculty member of the Heller School for Social Policy and Management, which became popular after accusing Supreme Court nominee Clarence Thomas of sexual harassment.

{ads}

The incidents apparently took place under which Anita Clarence worked in the 1980s. As an author, Hill has published books such as Speaking Truth to Power, A Tribute to Thurgood Marshall: A Man Who Breake with Tradition on Issue of Race and Gender.

Well, how well do you know? on Anita Hill? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Anita Hill’s net worth in 2021: age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life . Well, if you’re ready, here’s what we know about Anita Hill so far.

Biography and early life

She was born as Anita Faye Hill in Lone Tree. Oklahoma July 30, 1956. His parents, Albert and Erma Hill, were farmers and the family was from Arkansas. His maternal grandfather named Henry Eliot and his great grandparents were born into slavery. Hill’s parents had a large family with 13 children, with whom Anita was last born.

Age, height, weight and body measurements

So how old will she be Anita Hill in 2021 and how big and how much does she weigh? Well, Anita Hill is 65 today, August 9, 2021 and was born on July 30, 1956. 6″ in feet and inches and 170 inches in centimeters in height, weighs approximately 136 pounds in pounds and 62 kg in kilograms. Her eyes are dark brown and her hair is black.

{ads}

Education

Hill attended Morris High School for her first education, then went to Oklahoma State University. She graduated from the university in 1977 with a degree in psychology. She continued her studies when she went to Yale Law School and received her doctorate in law in 1980.

Personal life: dating, friends, husband, children

The personal life of Anita Hill is very interesting. Because the professor has never been married in his entire life and has no children. However, she has only had relationships in the past that did not lead to marriage. One of her longest relationships was with Chuck Malone, and it lasted more than ten years before they separated.

In 1991, Hill claimed that Supreme Court nominee Clarence Thomas sexually assaulted her while she worked for him at the Ministry of Education. There were some doubts about the accuracy of his statement, and Thomas was confirmed by the US Senate in the Supreme Court. To this day, Hill claims he was telling the truth and will never change.

Is Anita Hill a lesbian? 

Although Anita has never been married, she is neither lesbian nor gay. Her sexual orientation is straight and she has maintained it over the years. She was engaged to several men and this is sufficient proof that she is straight. Although she is a little advanced, there is still hope that she can find love and enjoy life.

{ads}

Professional Career

Anita Hill’s professional career began after she was admitted to the Bar in the District of Columbia in 1980. The following year, she became a legal counsel for Clarence Thomas, who was then assistant secretary of the United States Department of Education. In 1982 Clarence was appointed president of the Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) and Anita became his assistant, where she worked for a year.

After leaving Clarence, she taught at Oral Roberts University for three years as an assistant assistant professor. In 1986 he left the university to teach business law and contract law at the University of Oklahoma’s College of Law. He taught at the university for ten years before resigning. She became a visiting scholar at the University of California, Berkeley, before joining the faculty of Brandeis University.

In addition to teaching, Anita has regularly appeared on television shows such as Face the Nation, Meet the Press, and 60 minutes. She has also been a speaker on issues such as women’s rights and race, not to mention commercial law. Over the years, Anita has contributed to several legal and academic publications on civil rights , international business law and bankruptcy.

As the author, Anita has co-edited the book Race, Gender and Power in America: L legacy of the Thomas Hill hearings. In 1997 he released his autographs "Speaking Truth to Power". The second book he published was called Reimagining Equality: Stories of Gender, Race, and Finding Home. He wrote a tribute to Thurgood Marshall, the first African American judge of the Supreme Court, entitled A Tribute to Thurgood Marshall.

Awards

Hill has received numerous awards over the years and some of the most notable are the Women of Achievement Award and the Louis P. and Evelyn Smith First Amendment Award. In 2018 he received an honorary LLM degree from Wesleyan University. She was inducted into the Oklahoma Women’s Hall of Fame in 1993.

Anita Hill’s net worth, salaries and earnings in 2021

{img}

Anita was admitted to the Bar early 1980 and has had a very successful career as a lawyer ever since. She later became a professor and taught in various institutions in the United States. These jobs have helped her amass a net worth of $2 million as of 2021. Additionally, she is a writer whose book sales have increased her net worth.

Some interesting facts you need to know

h2>
  • Anita was assistant professor at Evangelical Christian O.. W Coburn School of Law. 
  • All his great-grandparents were born and raised in slavery. 
  • The harassment case she had against Thomas Clarence is similar to Brett’s Kavanaugh. 
  • The Washington DC wing has a dedicated phone booth for Anita Hill. 
  • There is a small planet named in his honor. Planet 6486 Anita Hill was discovered by Eleanor Helin.
{ads}

Anita Hill is an American attorney whose career began in 1980. She went public in 1991 after being appointed to the Supreme Court Thomas Clarence for sexual harassment. The incident had occurred ten years ago, but she was determined to get justice. Although the case was dismissed by the Senate, Anita stood firm and continues to insist that she was harassed to this day.

{ads}

Professor Anita Hill is an American lawyer and educator. She is a professor at the Heller School of Social Policy and Management at Brandeis University. She is also a professor of social policy, law and women’s studies at the same university. In 1991, he accused United States Supreme Court candidate Clarence Thomas, who was his supervisor at the United States Department of Education and the Equal Employment Opportunity Commission, of sexual harassment. He gained public interest for his bravery and became a national figure after that.

You may know Anita Hill very well, but do you know how old and how tall she is and what her net worth is in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Anita Hill short biography-wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Anita Hill was born in Lone Tree, Oklahoma. She was the youngest daughter of Albert and Erma Hill and belonged to a farming family. Her family raised her in the Baptist faith. He studied and graduated from Morris High School and received a BA in psychology with honors in 1977 from Oklahoma State University. In 1980, he obtained his Juris Doctor degree from Yale Law School.

She pursued her dream of becoming an attorney by beginning her legal career as an associate at the Washington DC law firm of Wald, Harkrader and Ross in 1980. In 1981, she became a consulting attorney to Clarence Thomas. She also followed him to his second job as an assistant when he became president of the Office for Civil Rights of the US Department of Education for Equal Employment in 1982.

From 1983 to 1986 , taught as an assistant professor at the Christian Evangelical OW Coburn School of Law at Oral Roberts University. Later, around 1986, he began teaching business law and contracts at the University of Oklahoma School of Law.

Personal life

Anita Hill has been very private about her personal life despite being a public figure. However, she mentioned in one of her interviews that she has been in a relationship with her longtime boyfriend, Chuck Malone, for the past ten years. He never married and had no children.

Age, height and weight

Born on July 30, 1956, Anita Hill is 65 years old today & # 8217; s date August 9, 2021. His height is 1.67 m and his weight is 75 kg.

Carrera

On October 11, 1991, Anita Hill called to testify against Clarence Thomas for sexual harassment. She said that he sexually harassed her while he was her supervisor at the Department of Education. She explained that even after being sexually harassed, she followed Thomas to serve as his assistant in her second job because it was her ambition to work in the position she was in at the time, she tolerated harassment to work that position. Later he realized that it had been bad judgment on his part.

Anita rejected Thomas after he asked her out socially many times. Thomas didn’t stop there after being rejected; discussed sexual issues in the workplace.

Many people came to Hill’s support. Rumor has it that four female witnesses even came to testify, but were not called to testify.

Thomas supporters questioned Hill’s allegations and honesty when she raised her voice after ten years of Thomas’s alleged behavior. They also pointed out that if she was uncomfortable with his behavior, then why did she follow him to his second job? They also showed that she had personal contacts with him and blamed her for falsely accusing Thomas. They said she did this because she was jealous and wanted revenge on him by destroying him and accusing him of such a horrendous act.

Hill objected to these allegations and said that he only followed him because he was afraid that Anita would lose the position Anita was in at the time if Anita would raise her voice and Anita also said that she only had two phone calls with Thomas that they weren’t important and that he had met in person twice after leaving the Equal Employment Opportunity Commission

Thomas regarded Hill as a friend and felt betrayed when he made these accusations. He called her a traitor in his autobiography, My Grandfather’s Son. He even said that his work was mediocre and delicate. Hill denied the allegations and said in one of his interviews that he would not allow himself to be reinvented because of his anger. In October 2010, Virginia, Thomas’s wife, asked Hill to apologize for her testimony, but Hill said she would keep her statement no matter what happens.

Hill resigned from the University of Oklahoma in October 1996. Positioned as a visiting researcher at the Institute for the Study of Social Change at the University of California in January 1997. In 1995, Hill, along with Emma Coleman Jordan, edited ’Race, Gender and Power in America: The legacy of Hill-Thomas Audiences’. On December 16, 2017, Hill was selected as the top indictment against sexual harassment in the entertainment industry.

Awards & Achievements

Hill has been awarded many times for her courage and opinions on sexual harassment. Some of her awards include the ’Women of Achievement’ award in 1992, Hill was selected as a Fletcher Foundation Fellow in 2005, and received the Louis P. and Evelyn Smith First Amendment Award from the Ford Hall Forum in 2008.

Net worth & Anita Hill’s Salary in 2021

{img}

As of August 2021, Anita Hill’s estimated net worth is $1 million. Her main source of income comes from her legal profession.

Anita Hill is a famous lawyer, teacher, educator, and author who became a national figure in 1991 when she accused Clarence Thomas of sexual harassment. She wrote books that empower women and fight sexual harassment. She empowered many women and gave them the strength to fight the injustice committed against them. Many girls and women respect her for her courage and honesty.Anita Faye Hill versus Anita Baker

Anita Faye Hill netto waarde 2023

In tegenstelling tot Anita Baker is het vermogen van Anita Faye Hill vanaf 08/02/2023 ongeveer $ 2000000 in 2023.

Anita Faye Hill hoogte

Hoe lang is Anita Faye Hill? Nou, de hoogte van Anita Faye Hill is ongeveer 1.71 m (vergelijk met de hoogte van Anita Baker van 1.49).

Wat is de leeftijd van Anita Faye Hill?

Anita Faye Hill is geboren in 1956-07-30, terwijl Anita Baker, zoals hierboven vermeld, is geboren in 1958-01-26.

Hoe rijk is Anita Baker - Vermogen in 2023: €40.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Gary Glitter

12 comments

Celebrities Net Worth

Damian Emiliano Martinez Romero

12 comments

Celebrities Net Worth

Blueface

12 comments

Celebrities Net Worth

Agnetha Faltskog

12 comments

Celebrities Net Worth

Brigitte Bardot

12 comments

Celebrities Net Worth

Chris Bumstead

12 comments

Celebrities Net Worth

Acun Ilicali

12 comments

Celebrities Net Worth

Katherine Kelly Lang

12 comments

Celebrities Net Worth

Barry Gibb

12 comments

Celebrities Net Worth

Hunter Tylo

12 comments

Celebrities Net Worth

Priscilla Presley

12 comments

Celebrities Net Worth

Guy Pearce

12 comments

Celebrities Net Worth

Vanessa Carlton

12 comments

Celebrities Net Worth

Eckhart Tolle

12 comments

Celebrities Net Worth

Evan Peters

12 comments

Celebrities Net Worth

June Carter Cash

12 comments

Celebrities Net Worth

Jacqueline Gold

12 comments

Celebrities Net Worth

Harry Belafonte

12 comments

Celebrities Net Worth

Eduardo Saverin

12 comments

Celebrities Net Worth

Lewis Capaldi

12 comments

News

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »