Maria Sharapova Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

Maria Sharapova

Maria Sharapova

Height1.88Maria Sharapova height is 1.88
Was born in1987-04-19Maria Sharapova birthday is 1987-04-19
GenderfemaleAs we can see, Maria Sharapova is a female
ProfessionathletesMaria Sharapova is related to Tennis

Τι είναι η Καθαρή αξία Maria Sharapova το 2023

Maria Sharapova Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 Maria Sharapova η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 180.000.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες athletes.

Πόσα χρήματα βγάζει το Maria Sharapova

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 31/01/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού Maria Sharapova δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα Maria Sharapova σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του Maria Sharapova είναι περίπου 180.000.000.

Maria Sharapova Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

Maria Sharapova wiki και βιογραφικό

Γεννημένος 1987-04-19, ο Maria Sharapova είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά athletes, όπως David Benyamine, Jelena Jankovic, Henri Leconte, Nadia Petrova, Vijay Amritraj, . Η δημοτικότητα του Maria Sharapova έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το Maria Sharapova Spouse - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός female, σχεδόν 1.88 ψηλός, ο Maria Sharapova μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους athletes ως Καλά).

Maria Sharapova Spouse

Από τις 31/01/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του Maria Sharapova. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

Πόσο ύψος είναι το Maria Sharapova;

Από όσο γνωρίζουμε, το Maria Sharapova είναι σχεδόν 1.88 ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του Maria Sharapova αλλάζει με το χρόνο αργά.

Τι είναι η εθνικότητα Maria Sharapova;

Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα Maria Sharapova δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του Maria Sharapova;

Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης Maria Sharapova εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του Maria Sharapova είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

Maria Sharapova οικογένεια

Από τις 31/01/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια Maria Sharapova (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το Maria Sharapova).

Τι συνέβη με το Maria Sharapova;

Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το Maria Sharapova στις 31/01/2023.

Πότε γεννήθηκε ο Maria Sharapova;

Maria Sharapova γεννήθηκε στις 1987-04-19 🎂.

Maria Sharapova ηλικία

Από τις 31/01/2023, η ηλικία του Maria Sharapova είναι 35.

Ο Maria Sharapova είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης Maria Sharapova είναι ακόμα ζωντανός (από τις 31/01/2023) και είναι 35 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

Julie

Tulsa

Και σήμερα σοκαρίστηκα - ξέρατε ότι η καθαρή αξία Maria Sharapova είναι $ 180.000.000;! - Θα μπορούσα να πω ότι το Andrew Tate φαίνεται καταπληκτικό σήμερα. Αλλά Andrew Tate καταπληκτικό κάθε μέρα! ?
Michelle

Paradise

Στοιχηματίζω ότι ο Maria Sharapova δεν έχει κάνει το ένα δέκατο από αυτό που έκανα.. για να κερδίσω αυτά τα $ 180.000.000 ???
Noah

Rhode Island

Τα αδέρφια μου πήγαν σχολείο με τον Maria Sharapova. Είχαν ενθουσιαστεί, αλλά ο Maria Sharapova τους έδωσε το brush-off. Ήταν νταήδες τότε, οπότε δεν με εξέπληξε που απορρίφθηκαν. - Ερωτεύτηκα ξανά με το Andrew Tate
Jacob

Wichita

Απλώς αναρωτιέστε πώς ξοδεύει ο Maria Sharapova όλα αυτά τα $ 180.000.000;
Douglas

Frisco

Στο 2023 δεν κέρδισα ούτε ένα τοις εκατό της καθαρής αξίας Maria Sharapova..? - Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι... Ξέχνα αυτό που είπα. Υπάρχει Cbum ?
Mason

Corona

Ο Maria Sharapova πρωταγωνιστεί σταθερά σε πολλές ταινίες το χρόνο και εμφανίζεται στις οθόνες πιο συχνά από τον πρόεδρο της χώρας. Φαίνεται ότι ούτε μία μεγάλη ταινία δεν έχει περάσει χωρίς αυτόν τον ηθοποιό
Evelyn

Thornton

Αγάπη αγάπη αγάπη! Το Maria Sharapova είναι το καλύτερο - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το εκπληκτικό Anthony Santos είναι αληθινό ?
Larry

Nevada

Ο Maria Sharapova μου δίδασκε αγγλικά μέσω ενός ιστότοπου - ακόμη και πριν το Twilight. Τα μαθήματα συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και Maria Sharapova ήταν πολύ καλή, κάνοντας αστεία για τους συναδέλφους της. Αλλά μετά σταμάτησαν τα μαθήματα, φυσικά
John

Ohio

Η Maria Sharapova κάνει ό,τι μπορεί για να στερήσει το παιδί της την παιδική της ηλικία και να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτήν. - ❤️‍? Το Barry White είναι η πεμπτουσία όλων όσων είναι πιο όμορφα στον κόσμο.
Judith

California

Αυτά τα σχόλια για το Maria Sharapova είναι ανόητα ?
Juan

St. Petersburg

Αν ήμουν female θα είχα πολύ περισσότερα χρήματα από Maria Sharapova αχαχαχ ? - Τι όμορφη κυρία ❣️ σκέφτεται Les Gold ?
Ann

Surprise

Ω, ο Maria Sharapova μου έχει προφανώς τόνους χρημάτων!!
Timothy

Raleigh

Ο φίλος μου είναι πιλότος σε ιδιωτική εταιρεία. Όταν ο Maria Sharapova επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, κοίταξε αμέσως στο πιλοτήριο και είπε: "Τι είναι αυτό; Ζήτησα συγκεκριμένα έναν μαύρο πιλότο." Ο Maria Sharapova αρνήθηκε να απογειωθεί έως ότου η εταιρεία κάλεσε έναν μαύρο πιλότο από άλλη πολιτεία. - Ερωτεύτηκε για χιλιοστή φορά χάρη στο Horacio Pagani ?
Stephen

Florida

Αναρωτιέμαι πώς νιώθετε έχοντας αυτήν την καθαρή αξία $ 180.000.000 όπως κάνει ο Maria Sharapova
Kathleen

California

Ο Maria Sharapova ήρθε κάποτε με τη μαμά του. Η καριέρα του ήταν στο αποκορύφωμά της. Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου και δεν ξυρίστηκε, αλλά τον αναγνώρισα πάντως - Ονειρεύομαι να δω Nick Bollettieri ομορφιά από κοντά ?
Jeremy

Ohio

Όπως και ο Maria Sharapova, ο πατέρας μου γεννήθηκε 1987-04-19!! ?
Thomas

Santa Rosa

Ο σύζυγός μου είχε το δικό του συγκρότημα και κάποτε έπαιζαν σε ένα μπαρ πριν. Κανείς δεν ήξερε το Maria Sharapova τότε. Ο τύπος έκανε τις σκηνές και προσπαθούσε να είναι αστείος. Είχαν μάλιστα ένα περιστατικό όπου τον συνάντησαν στο υπόγειο. Ο Maria Sharapova άρχισε να γελάει δυνατά, να κάνει μορφασμούς, βασικά να κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή. Ήταν πολύ ενοχλητικό για αυτούς - Andrew Tate η ομορφιά είναι μαγευτική
Ruth

Savannah

Στις πρώτες μέρες της καριέρας της, πολλοί άνθρωποι είπαν Maria Sharapova ότι ήταν τα χρήματα του πατέρα της που την βοήθησαν να γίνει δημοφιλής.
Patrick

Maryland

? Είμαι επίσης 35 ετών... σαν Maria Sharapova - Mireille Mathieu! Πνίγομαι σε αυτά τα μάτια και δεν θέλω να σωθώ
Christopher

Fullerton

Λυπάμαι πολύ που το ακούω. Πόσο χαριτωμένος και γλυκός ήταν, πόσο οργανικά ταίριαζε με το ετερόκλητο συνεργείο των νεαρών, θορυβωδών ηθοποιών.
Joshua

California

Και είδα τον Maria Sharapova πριν από μερικά χρόνια, να περπατά στο δρόμο. Απλώς ένας άνθρωπος θεϊκής ομορφιάς και χαρίσματος. Σχεδόν έπεσα στις φτέρνες μου καθώς περπατούσα και τον κοίταξα - Έχω ένα εντυπωσιακό λεξιλόγιο, αλλά όχι αρκετό για να περιγράψω την Behgjet Pacolli ομορφιά ?
Michael

North Carolina

? Πω πω, είμαι 1.88 ψηλός ακριβώς όπως ο διάσημος Maria Sharapova χε
Frank

Boise

Γιατί ο Maria Sharapova έχει τόσο ηλίθιο πρόσωπο; ? - Marcelo Tinelli το χαμόγελο έχει κάνει τη μέρα μου καλύτερη ?
Albert

Oxnard

Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου και εγώ εργαζόμασταν κοντά στο μέρος. όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε η Maria Sharapova. Της ήμουν αδιάφορη, αλλά ο φίλος μου τη λάτρευε. Είχε ένα βιβλίο Maria Sharapova και έλεγε συνέχεια ότι το Maria Sharapova τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, να σταματήσει να κόβει τον εαυτό της και ούτω καθεξής.
Lisa

Fayetteville

Maria Sharapova... η έλλειψη φωνητικών ικανοτήτων δεν εμποδίζει τα τραγούδια της να βρίσκονται στην κορυφή των charts. Ούτε η υποκριτική της κοπέλας λάμπει, αλλά προσπαθεί να παίξει σε ταινίες - ? Θα μπορούσα να κοιτάζω το Anggun για πάντα, και πάλι δεν θα ήταν αρκετό για μένα
Randy

Tennessee

Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε μια είδηση για το τι είδους καλσόν ή παλτό είναι στη μόδα αντί για αυτό το χάλι;
Alice

Nevada

Ο πατέρας της συζύγου μου εκπαιδεύτηκε με τον Maria Sharapova ως παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μελλοντικός Die Hard ήταν καλός στο μπέιζμπολ, αλλά είχε ένα τρομερό τραύλισμα... Μετά άρχισε να βλέπει έναν προπονητή φωνητικών για να απαλλαγεί από τη θλίψη, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία - ? Πώς ήμουν τόσο τυχερός στη ζωή που είδα το Marie Mai;
Harold

Oregon

Πριν από μερικά χρόνια ο πατέρας του φίλου μου δούλεψε με τον Maria Sharapova στα γυρίσματα μιας εκπομπής. Ήταν πολύ αγενής με το προσωπικό, πολύ απαιτητική και ασέβεια στα εκθέματα του μουσείου όπου έγιναν τα γυρίσματα.
Megan

Missouri

Η θεία του είχε πάει στο Maria Sharapova το ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με τις ιστορίες της, η Maria Sharapova ήταν παρίας. Απέφευγε τους ανθρώπους και εκείνοι τον απέφευγαν. - Το να βλέπετε Santo Versace φωτογραφία το πρωί είναι η καλύτερη αρχή της ημέρας.
Katherine

California

Ήθελα να είμαι στον κόσμο του athletes όταν ήμουν νέος ?
Steven

Georgia

Maria Sharapova... Ένας από τους σπουδαιότερους athletes και ο ήρωάς μου! - Σας ευχαριστώ Paloma Picasso για το τμήμα ομορφιάς της ροής μου ?
Raymond

Arizona

Παντρευτήκαμε με τη γυναίκα μου στις 1987-04-19, Maria Sharapova γενέθλια!
Shirley

Dallas

Το ωραίο γεγονός που αφαίρεσα από αυτήν την ανάρτηση είναι ότι ο Maria Sharapova είναι 1.88 ψηλός!!! - Εάν η ομορφιά μπορεί πραγματικά να σώσει τον κόσμο, τότε μαζί σας Bountytank είμαστε σε καλά χέρια ?
Deborah

Minneapolis

Συνάντησα τον Maria Sharapova στο παντοπωλείο και ήταν ψύχραιμος, ευγενικός και γενναιόδωρος. Ζήτησα μια φωτογραφία και συμφώνησε με χαρά. Το ύψος μου είναι 195 εκατοστά και ήθελα να σκύψω για να βγάλω τη φωτογραφία, αλλά ο Maria Sharapova με σταμάτησε και στάθηκε ο ίδιος στις μύτες των ποδιών. Ένας πραγματικός Δάσκαλος Τζεντάι.
Alexander

California

Μια μέρα η Maria Sharapova περπατούσε για να μας συναντήσει και η φίλη μου άρχισε να λέει κάτι σαν, "Θεέ μου, με βοήθησες να αντιμετωπίσω την κατάθλιψή μου και..." πριν προλάβει να τελειώσει, και Maria Sharapova ανατρίχιασε και γούρλωσε τα μάτια της και περπάτησε γύρω μας. Έσπασε την καρδιά του φίλου μου. Δεν θυμήθηκε το Maria Sharapova μετά από αυτό. - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, η καρδιά μου έλιωσε για άλλη μια φορά
Victoria

San Juan

Σούπερ χαλαρό και ωραίο. Ήμουν Maria Sharapova γείτονας και συνήθιζε να καλεί όλο τον δρόμο μας στα πάρτι του. Μάλλον το έκανε για να μην καλέσει κανείς την αστυνομία λόγω του θορύβου, αλλά παρ' όλα αυτά Maria Sharapova ήταν πολύ καλός και ψύχραιμος.
Philip

Chula Vista

Ο Maria Sharapova σπούδασε με τον θείο μου. Και λέει ότι αναγνώρισε τη φωνή της από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να συγχέεται με τίποτα άλλο, το θυμόταν από το σχολείο, όπου Maria Sharapova έπαιζε στη σκηνή πολύ συχνά - Guy Lepage η ομορφιά κάνει την καρδιά μου να χαζεύει ?
Bruce

Santa Clarita

Ο μπαμπάς μου εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και λέει ότι η Maria Sharapova είναι διαβόητη για τη φρικτή στάση της απέναντι στους υπαλλήλους και ότι δεν νοιάζεται για κανέναν εκτός από τον εαυτό της. Οι υπάλληλοί της υποχρεούνται να υπογράψουν μια σύμβαση που τους απαγορεύει να πουν οτιδήποτε κακό για το Maria Sharapova εάν απολυθούν.
Adam

Mobile

Σίγουρα υπάρχουν άλλα athletes αλλά για μένα το Maria Sharapova είναι TOP1 - ❤️‍? Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από Amelie Lens φωτογραφίες
Sophia

Puerto Rico

Η μητέρα μου ήταν φίλη με τον Maria Sharapova ως παιδί και βρήκαμε αυτήν τη φωτογραφία της μαζί του. Σημειώστε τα μαλλιά Maria Sharapova... Τότε μόλις ξεκινούσε την καριέρα του ως ηθοποιός

Maria Sharapova και Maria Francisca Parello

Το

Maria Francisca Parello είναι ένα από τα πιο γνωστά Manager.

Xisca Parello is an insurance clerk and graduate who is currently working on a project as director of the Rafael Nadal Foundation, founded ten years ago by Rafael Nadal. She became known thanks to her marriage to the famous tennis player Rafael Nadal, originally from Spain. He also runs the foundation that socially helps children around the world who are not privileged, mainly with basic services, education, food and even sports.

{ads}

Well, how well do you know Xisca Perello? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Xisca Perello’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know so far about Xisca Perello.

Biography and early life

Xisca Parello, maiden name Maria Francisco Parello was born on July 7, 1988 in Palma de Mallorca, Spain. Her horoscope is Cancer and she is 33 years old. She was raised by both parents and her mother’s name was Maria Pascual and her father’s name is Bernat Parello; Otherwise, there isn’t much information about Xisca’s life. No one knows if she grew up on her own or if she has siblings and judging by her success, it seems she was raised well by her parents.

Age, height, weight and build

 forte>

So how old is Xisca Perello in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Xisca Perello is 33 years old today, 8 August 2021 and was born on 7 July 1988. Although she is 5′ 9″ tall in feet and inches and 175 cm in centimeters, she weighs about 127 pounds in pounds and 58 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is dark brown.

Education

Not much is known about Xisca’s education on elementary and higher education, but he was enrolled at the University of De Les Illes Balears in Palma and Illes Balears since 2006 and; In 2010 he completed his economics studies with honors. Not much is known yet if he has developed his education again.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

The lovers got engaged in the 2018, and besides being husband and wife, they also have a strong bond as allies. They studied together for a long time, have been together for a long time since 2005 and are now married; their wedding took place on October 19th th  and the wedding event took place on the Spanish island of Mallorca. The couple have been married ever since and seem happy as they are mostly seen together.

Not much is known yet about whether they were blessed with a baby boy. One thing with Xisca Parello, she always avoided being a celebrity despite being with a celebrity and one of the most talented tennis stars. She has also chosen to stay away from social media and is currently not on a social media account.

Is Xisca Parello a lesbian?

Xisca Parello is not a lesbian. As for sexual orientation, he is straight and not even bisexual. There have never been any rumors of his involvement in lesbianism about her, and he has never dated women. She has only dated men and in fact is a married woman who now lives happily with her husband.

{ads}

Professional career

Xisca Parello closed her studies in September 2010 and was able to move to IMG, a sports organization and events based in Barcelona, ​​Spain, but in December 2010 she retired from the company and subsequently got a job as an assistant at another in 2011 Manager of MAPFRE, a sports company that supported her friend, tennis player Rafael Nadal.

She was often harassed by company colleagues and regretted why she chose to work for the company. They were hostile to her because they thought she had found a job there with the help of her boyfriend. She was overwhelmed by the IN THE company situation and decided in August 2011 to quit her job. Fortunately, he got another job that same month in London, UK, where he started with an insurance company.

He worked in the business development department there for only seven months. He later finished his work at the Rafael Nadal Foundation in Barcelona, ​​Spain in 2012 and has worked there until now as the foundation’s project manager, which aims to deliberately reach out to people and communities who are valuable in terms of education and even food and other basic services needs.

Awards

So far it hasn’t won an award, but it has achieved a lot. He is one of those people who have achieved a lot and still has the space to win trophies and awards.

Xisco Parello’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Xisca Parello’s estimated net worth is approximately $1 million. He acquired it through his work and also through advertising for large companies. You look lucky because her husband is rich with around $40 million and they both worked to help each other achieve this as a family.

Some interesting facts you need to know

strong>

  • He also has a degree in business administration. 
  • He loves Italian food. 
  • His hobby is swimming. 
  • Hates advertising and likes to keep things private. 
  • Nadal was still her boyfriend at school.
{ads}

Xisca Parello is a different woman and she has been active since she was born and raised; she performed well. Compared to other celebrities, it has a certain decency. She worked hard but had to stop her career to help her husband. Many celebrities weren’t able to carry on their marriages, but she did. He also doesn’t like advertising and isn’t on any social media accounts. She doesn’t like being a celebrity even if she’s married to one.

{ads}


Maria Francisca Parello εναντίον Maria Sharapova

Maria Francisca Parello καθαρή αξία 2023

Σε αντίθεση με το Maria Sharapova, από τις 31/01/2023 Maria Francisca Parello η καθαρή αξία είναι περίπου $ 1000000 το 2023.

Maria Francisca Parello ύψος

Πόσο ύψος είναι το Maria Francisca Parello; Λοιπόν, το ύψος του Maria Francisca Parello είναι περίπου 1.71 m (συγκρίνετε με το ύψος του Maria Sharapova του 1.88).

Τι είναι η ηλικία Maria Francisca Parello;

Ο

Maria Francisca Parello γεννήθηκε το 1988-07-07, ενώ ο Maria Sharapova, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γεννήθηκε το 1987-04-19.

Ίδια κεφάλαια Maria Sharapova - μισθός σε 2023: €180.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Miroslav Klose

12 comments

Celebrities Net Worth

Merle Oberon

12 comments

Celebrities Net Worth

Kristina Rose

12 comments

Celebrities Net Worth

PewDiePie

12 comments

Celebrities Net Worth

Akiho Yoshizawa

12 comments

Celebrities Net Worth

Eddie Jackson

12 comments

Celebrities Net Worth

Aaron Barrett

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Natalie Maines

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Setzer

12 comments

Celebrities Net Worth

Luther Campbell

12 comments

Celebrities Net Worth

Khalil Mack

12 comments

Celebrities Net Worth

Esther Williams

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »