Lea Salonga Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

Lea Salonga

Lea Salonga

Height1.57Lea Salonga height is 1.57
Was born in1971-02-22Lea Salonga birthday is 1971-02-22
GenderfemaleAs we can see, Lea Salonga is a female
ProfessioncelebritiesLea Salonga is related to Singers

Τι είναι η Καθαρή αξία Lea Salonga το 2023

Lea Salonga Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 Lea Salonga η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 18.000.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες celebrities.

Πόσα χρήματα βγάζει το Lea Salonga

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 06/02/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού Lea Salonga δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα Lea Salonga σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του Lea Salonga είναι περίπου 18.000.000.

Lea Salonga Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

Lea Salonga wiki και βιογραφικό

Γεννημένος 1971-02-22, ο Lea Salonga είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά celebrities, όπως Aventura, Merrill Osmond, Natalie Imbruglia, Emily Harder, Nathan Morris, . Η δημοτικότητα του Lea Salonga έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το Lea Salonga Spouse - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός female, σχεδόν 1.57 ψηλός, ο Lea Salonga μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους celebrities ως Καλά).

Lea Salonga Spouse

Από τις 06/02/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του Lea Salonga. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

Πόσο ύψος είναι το Lea Salonga;

Από όσο γνωρίζουμε, το Lea Salonga είναι σχεδόν 1.57 ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του Lea Salonga αλλάζει με το χρόνο αργά.

Τι είναι η εθνικότητα Lea Salonga;

Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα Lea Salonga δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του Lea Salonga;

Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης Lea Salonga εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του Lea Salonga είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

Lea Salonga οικογένεια

Από τις 06/02/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια Lea Salonga (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το Lea Salonga).

Τι συνέβη με το Lea Salonga;

Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το Lea Salonga στις 06/02/2023.

Πότε γεννήθηκε ο Lea Salonga;

Lea Salonga γεννήθηκε στις 1971-02-22 🎂.

Lea Salonga ηλικία

Από τις 06/02/2023, η ηλικία του Lea Salonga είναι 51.

Ο Lea Salonga είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης Lea Salonga είναι ακόμα ζωντανός (από τις 06/02/2023) και είναι 51 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

Joseph

Virginia

Συνάντησα τον Lea Salonga στο παντοπωλείο και ήταν ψύχραιμος, ευγενικός και γενναιόδωρος. Ζήτησα μια φωτογραφία και συμφώνησε με χαρά. Το ύψος μου είναι 195 εκατοστά και ήθελα να σκύψω για να βγάλω τη φωτογραφία, αλλά ο Lea Salonga με σταμάτησε και στάθηκε ο ίδιος στις μύτες των ποδιών. Ένας πραγματικός Δάσκαλος Τζεντάι. - Τι όμορφη κυρία ❣️ σκέφτεται Andrew Tate ?
Rachel

Nebraska

Αυτά τα σχόλια για το Lea Salonga είναι ανόητα ?
William

Kansas

Σούπερ χαλαρό και ωραίο. Ήμουν Lea Salonga γείτονας και συνήθιζε να καλεί όλο τον δρόμο μας στα πάρτι του. Μάλλον το έκανε για να μην καλέσει κανείς την αστυνομία λόγω του θορύβου, αλλά παρ' όλα αυτά Lea Salonga ήταν πολύ καλός και ψύχραιμος. - Θα μπορούσα να πω ότι το Andrew Tate φαίνεται καταπληκτικό σήμερα. Αλλά Andrew Tate καταπληκτικό κάθε μέρα! ?
Brittany

Knoxville

Αναρωτιέμαι αν ο Lea Salonga έχει αδερφούς ή αδερφές
Jose

California

Αγάπη αγάπη αγάπη! Το Lea Salonga είναι το καλύτερο - ? Πώς ήμουν τόσο τυχερός στη ζωή που είδα το Cbum;
Joyce

California

Είμαστε και οι δύο 51 χρονών με Lea Salonga ?
Mark

Oregon

Η θεία του είχε πάει στο Lea Salonga το ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με τις ιστορίες της, η Lea Salonga ήταν παρίας. Απέφευγε τους ανθρώπους και εκείνοι τον απέφευγαν. - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το εκπληκτικό Anthony Santos είναι αληθινό ?
James

Baltimore

Μισώ το Lea Salonga και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θαυμάζουν... ?
Judith

Kentucky

Η ερώτηση που κάνουν συνήθως πολλοί είναι: τι έχει κάνει ο Lea Salonga που θα μπορούσε να ονομαστεί αστέρι; - ❤️‍? Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από Barry White φωτογραφίες
Janice

Missouri

Και σήμερα σοκαρίστηκα - ξέρατε ότι η καθαρή αξία Lea Salonga είναι $ 18.000.000;!
David

Alexandria

Ενώ ο Lea Salonga έβγαζε εκατομμύρια από αυτούς τους βασιλιά ? πολλοί άνθρωποι λιμοκτονούσαν! - Ερωτεύτηκε για χιλιοστή φορά χάρη στο Les Gold ?
Sean

Pasadena

Θεέ μου μακάρι να είχα {αξία}... ??
Teresa

Thornton

Lea Salonga... Ένας από τους σπουδαιότερους celebrities και ο ήρωάς μου! - ? Θα μπορούσα να κοιτάζω το Horacio Pagani για πάντα, και πάλι δεν θα ήταν αρκετό για μένα
Douglas

Fort Collins

Όταν θα είμαι Lea Salonga ηλικίας θα ήθελα να είμαι πιο πλούσιος ?
Christopher

Illinois

Όπως και ο Lea Salonga, ο πατέρας μου γεννήθηκε 1971-02-22!! ? - Nick Bollettieri η ομορφιά κάνει την καρδιά μου να χαζεύει ?
Philip

Arizona

Ειλικρινά μιλώντας, δεν βουτάω με το κόψιμο πολύ έχει Lea Salonga καθαρή αξία ή οτιδήποτε άλλο
Brenda

California

Γεννήθηκε και η μητέρα μου 1971-02-22! Αγάπη Lea Salonga - Andrew Tate το χαμόγελο έχει κάνει τη μέρα μου καλύτερη ?
Lauren

Fontana

Για ένα female celebrities, ο Lea Salonga έκανε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή καριέρα
Michael

Georgia

Ο σύζυγός μου είχε το δικό του συγκρότημα και κάποτε έπαιζαν σε ένα μπαρ πριν. Κανείς δεν ήξερε το Lea Salonga τότε. Ο τύπος έκανε τις σκηνές και προσπαθούσε να είναι αστείος. Είχαν μάλιστα ένα περιστατικό όπου τον συνάντησαν στο υπόγειο. Ο Lea Salonga άρχισε να γελάει δυνατά, να κάνει μορφασμούς, βασικά να κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή. Ήταν πολύ ενοχλητικό για αυτούς - Ονειρεύομαι να δω Mireille Mathieu ομορφιά από κοντά ?
Ryan

District of Columbia

Η Χέδερς επιπλήττει συνεχώς την Lea Salonga επειδή επιμένει να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή της. Πάρτε για παράδειγμα τα πρωινά της, φωτογραφίες των οποίων, μέχρι πρόσφατα, ανέβαζε ξανά και ξανά στο Instagram.
Alexander

Texas

Συνάντησα τον Lea Salonga στην είσοδο υπηρεσίας του θεάτρου όπου έπαιζε. Όταν δώσαμε τα χέρια, ένιωσα το έδαφος να τρέμει από κάτω μου. Τα γόνατά μου έτρεμαν και έμεινα εκεί για λίγο αφού έφυγε και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είναι εντυπωσιακός, ο μόνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει με τόσο απίστευτη αύρα! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ώρες μετά τη συνάντηση με τον Lea Salonga. - Ερωτεύτηκα ξανά με το Behgjet Pacolli
Alan

Colorado Springs

Το ωραίο γεγονός που αφαίρεσα από αυτήν την ανάρτηση είναι ότι ο Lea Salonga είναι 1.57 ψηλός!!!
Carolyn

Connecticut

Και είδα τον Lea Salonga πριν από μερικά χρόνια, να περπατά στο δρόμο. Απλώς ένας άνθρωπος θεϊκής ομορφιάς και χαρίσματος. Σχεδόν έπεσα στις φτέρνες μου καθώς περπατούσα και τον κοίταξα - Εάν η ομορφιά μπορεί πραγματικά να σώσει τον κόσμο, τότε μαζί σας Marcelo Tinelli είμαστε σε καλά χέρια ?
Brandon

Syracuse

Ο δάσκαλός μου στο iso πήγε στο ίδιο σχολείο με τον Lea Salonga. Του άρεσε και της πρότεινε να πάει στον χορό μαζί του. Τώρα δαγκώνει τους αγκώνες της, αλλά τότε νόμιζε ότι Lea Salongaήταν πολύ άσχημο.
Robert

Florida

Ο φίλος μου είναι πιλότος σε ιδιωτική εταιρεία. Όταν ο Lea Salonga επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, κοίταξε αμέσως στο πιλοτήριο και είπε: "Τι είναι αυτό; Ζήτησα συγκεκριμένα έναν μαύρο πιλότο." Ο Lea Salonga αρνήθηκε να απογειωθεί έως ότου η εταιρεία κάλεσε έναν μαύρο πιλότο από άλλη πολιτεία. - Το να βλέπετε Anggun φωτογραφία το πρωί είναι η καλύτερη αρχή της ημέρας.
Frances

Iowa

? Είμαι επίσης 51 ετών... σαν Lea Salonga
Anthony

Mesa

Lea Salonga Απίστευτα ωραίο. Δούλεψα μαζί του και πάντα έλεγε τις καλύτερες ιστορίες. Όταν έμαθε ότι ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Star Wars, μου είπε να φέρω ό,τι ήθελα και μου το υπέγραψε. - ❤️‍? Το Marie Mai είναι η πεμπτουσία όλων όσων είναι πιο όμορφα στον κόσμο.
Denise

Texas

Ίσως για τις Ηνωμένες Πολιτείες το $ 18.000.000 είναι φυσιολογικό.. Δεν ξέρω
Marie

California

Ο ξάδερφός μου ήταν μεγάλος θαυμαστής της Lea Salonga και μια φορά τη συνάντησε σε μια συναυλία. Έδειξε Lea Salonga το μπλουζάκι της που είχε φτιάξει η ίδια ειδικά για να πάει στη συναυλία. Η Grande ρώτησε "Τι είναι αυτό;" και της γέλασε στα μούτρα. Η αδερφή της ένιωσε τρομερά που το είδωλό της την είχε γελάσει. - Έχω ένα εντυπωσιακό λεξιλόγιο, αλλά όχι αρκετό για να περιγράψω την Santo Versace ομορφιά ?
Frank

Glendale

Η Lea Salonga κάνει ό,τι μπορεί για να στερήσει το παιδί της την παιδική της ηλικία και να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτήν.
Isabella

California

Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου και εγώ εργαζόμασταν κοντά στο μέρος. όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε η Lea Salonga. Της ήμουν αδιάφορη, αλλά ο φίλος μου τη λάτρευε. Είχε ένα βιβλίο Lea Salonga και έλεγε συνέχεια ότι το Lea Salonga τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, να σταματήσει να κόβει τον εαυτό της και ούτω καθεξής. - Paloma Picasso! Πνίγομαι σε αυτά τα μάτια και δεν θέλω να σωθώ
Bruce

Las Vegas

Γιατί ο Lea Salonga έχει τόσο ηλίθιο πρόσωπο; ?
Jack

California

Απλώς αναρωτιέστε πώς ξοδεύει ο Lea Salonga όλα αυτά τα $ 18.000.000; - Σας ευχαριστώ Bountytank για το τμήμα ομορφιάς της ροής μου ?
Jacob

Corona

Πρώτα και κύρια, ο Lea Salonga φημίζεται για τη σκληρή γλώσσα και τα σκάνδαλα που ακολούθησαν.
Julia

Tennessee

Ο Lea Salonga σπούδασε με τον θείο μου. Και λέει ότι αναγνώρισε τη φωνή της από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να συγχέεται με τίποτα άλλο, το θυμόταν από το σχολείο, όπου Lea Salonga έπαιζε στη σκηνή πολύ συχνά - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, η καρδιά μου έλιωσε για άλλη μια φορά
Hannah

Santa Clarita

Ο μπαμπάς μου εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και λέει ότι η Lea Salonga είναι διαβόητη για τη φρικτή στάση της απέναντι στους υπαλλήλους και ότι δεν νοιάζεται για κανέναν εκτός από τον εαυτό της. Οι υπάλληλοί της υποχρεούνται να υπογράψουν μια σύμβαση που τους απαγορεύει να πουν οτιδήποτε κακό για το Lea Salonga εάν απολυθούν.
Austin

Huntsville

Πριν από μερικά χρόνια ο πατέρας του φίλου μου δούλεψε με τον Lea Salonga στα γυρίσματα μιας εκπομπής. Ήταν πολύ αγενής με το προσωπικό, πολύ απαιτητική και ασέβεια στα εκθέματα του μουσείου όπου έγιναν τα γυρίσματα. - Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι... Ξέχνα αυτό που είπα. Υπάρχει Guy Lepage ?
Elijah

California

Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε μια είδηση για το τι είδους καλσόν ή παλτό είναι στη μόδα αντί για αυτό το χάλι;
Lori

Arizona

πάθος και επιδεικτική αγάπη για την πολυτέλεια - Amelie Lens η ομορφιά είναι μαγευτική
Joshua

Tennessee

Το Lea Salonga ήταν κάποτε επιτυχημένο, αλλά στη συνέχεια κάτι πήγε στραβά. τώρα είναι περισσότερο γνωστή όχι για τα επιτεύγματά της στην καριέρα της αλλά για τα σκάνδαλά της

Lea Salonga και Lea Michele Sarfati

Το

Lea Michele Sarfati είναι ένα από τα πιο γνωστά Actress, Singer, Author.

If Netflix and Chill are your motto, then you’ve come across the hugely popular and well-watched comedy-drama series. Lea Michele is none other than the actress who embodies the wonderful Rachel Berry in the Glee series. But aside from Glee, Michele has a long history in the performing arts. She has been active since the tender age of eight and to this day there has been no turning back for the actress.

{ads}

Well, how well do you know Lea Michele? If not a lot, we’ve put together everything you need to know about Lea Michele’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Lea Michele so far.

Biography and early life

Born Lea Michele Sarfati in Bronx, New York, she is the only daughter of retired nurse Edith Thomasina and real estate agent Mark David Sarfati. Edith is an Italian-American Catholic from Rome while Mark is a Sephardic Jew of Greek origin. Although she has both a Catholic and Jewish background, she was raised Catholic by her mother. His father supported this decision and regularly attended church meetings with them.

After four years in the Bronx, the family moved to the suburbs of Tenafly, New Jersey. They also rented an apartment in Manhattan to move there when Michele performed on Broadway.

Age, height, weight and body measurements

So how will Lea Michele be old in 2021 and how tall and how heavy is she? Well, Lea Michele is 34 years old on 8 August 2021 and was born on 29 August 1986. Although she is 5′ 2″ in feet and inches and 159 cm in centimeters, she weighs about 130 pounds in pounds and 50 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is blonde / brown.

{ads}

Education

Michele’s Elementary School education was at Rockland Country Day School in Congers, New York . Then in 1997 he studied at home while working on the production of Ragtime. Subsequently, he attended Tenafly High School. He was an active member of the volleyball team, debate team and choral group.

From 2000 to 2002, Michele attended Stagedoor Manor in Catskills to improve his artistic skills. She was later accepted into New York University’s Tisch School of the Arts, but she wanted to continue working and dropped the idea.

Personal life: dating, boyfriends, husband, children

strong>

{img}

As a cast of Glee, she was close enough to all her colleagues. He had his eyes on actor Cory Monteith, with whom he began working in 2008. Both Michele and Monteith were chosen as love interests in Glee. Soon after, their chemistry began to boil, and in February 2012 there were reports that they had started dating. Their relationship lasted long enough, until Cory Monteith’s tragic death in July 2013.

After a long period of grief, Michele found love in the arms of successful businessman Zandy Reich . On April 28, 2018, Michele and Reich announced their engagement. A year later, on March 9, 2019, they got married in Napa, California. The long-awaited season of good news and blessings continued as Lea Michele announced that they were expecting their first child. On August 20, 2020, Michele and Reich were blessed with a boy named Ever Leo.

{ads}

In June 2020, there was controversy over Michele’s rude behavior on the sets of Glee. Several allegations were made because he did not know the differences. But many other actors have stepped forward to clear their names. Michele humbly apologized shortly after allegations were made against her, saying she was working to get better and take responsibility for what she did .

Is Lea Michele a lesbian?

Lea Michele has a longstanding collaboration with another artist, Cory Monteith. She was associated with him for a long time, until his tragic death. After a long pain, she even got engaged to businessman Zandy Reich. She also gave birth to a child with Reich. There was never any message that she was interested or engaged in someone of the same sex. Therefore, it is quite conclusive that Michele is not a lesbian / gay.

Professional career

Lea Michele’s professional career began very mature at the age of eight. She and a friend went to an open casting for a musical. After an impromptu audition, she was offered the role and shortly thereafter starred on Broadway. She made her Broadway debut in 1995 in "Les Miserables", where she was chosen to replace the role of the young Cosette. In 1998 she was cast as Tateh’s daughter, the little girl, in the original Broadway cast of "Ragtime". He also took part in the Broadway revival of the musical "Fiddler on the Roof" in 2004.

Michele has performed in Broadway productions since he was 14, including the famous names of "Les Miserables" and "Spring Awakening" worked under.

In 2008 she left the "Spring Awakening" show for other occasions. That same year she landed the role of Rachel Berry in the comedy-drama series Glee. Since then, Michele has been closely associated with the production house and has received critical acclaim around the world for her performance.

Awards

Glee has proven to be a game changer for the actress as she has been nominated for several awards for Rachel Berry’s role on the show. Lea was awarded Best Actress in the Comedy or Musical Category at the 2009 Satellite Award. She also won three People’s Choice Awards for her outstanding work. He also received a Screen Actors Guild Award. In addition to all of her victories, she has also been nominated for major awards such as the Golden Globe and Emmy Award.

Lea Michele’s net worth, salary and income in 2021

{img}

A very long career on Broadway proved a major factor in raising his salary. Additionally, he was a prominent name in the hugely popular comedy-drama show Glee. This show has been on the air for a long time and is loved by viewers and critics alike. His role received critical acclaim around the world. With all the work he’s put into the series, he’s earning a whopping $15 million in net worth as of 2021.

{ads}

Hard work, long hours, heartbreak, controversy are words that can be easy. associated with the talented Lea Michele. He has been through ups and downs throughout his life. But she maintained her position in every company that pushed her. Lea Michele has been an invaluable resource for the performing arts.

{ads}


Lea Michele Sarfati εναντίον Lea Salonga

Lea Michele Sarfati καθαρή αξία 2023

Σε αντίθεση με το Lea Salonga, από τις 06/02/2023 Lea Michele Sarfati η καθαρή αξία είναι περίπου $ 15000000 το 2023.

Lea Michele Sarfati ύψος

Πόσο ύψος είναι το Lea Michele Sarfati; Λοιπόν, το ύψος του Lea Michele Sarfati είναι περίπου 1.71 m (συγκρίνετε με το ύψος του Lea Salonga του 1.57).

Τι είναι η ηλικία Lea Michele Sarfati;

Ο

Lea Michele Sarfati γεννήθηκε το 1986-08-29, ενώ ο Lea Salonga, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γεννήθηκε το 1971-02-22.

Ίδια κεφάλαια Lea Salonga - μισθός σε 2023: €18.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Miroslav Klose

12 comments

Celebrities Net Worth

Merle Oberon

12 comments

Celebrities Net Worth

Kristina Rose

12 comments

Celebrities Net Worth

PewDiePie

12 comments

Celebrities Net Worth

Akiho Yoshizawa

12 comments

Celebrities Net Worth

Eddie Jackson

12 comments

Celebrities Net Worth

Aaron Barrett

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Natalie Maines

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Setzer

12 comments

Celebrities Net Worth

Luther Campbell

12 comments

Celebrities Net Worth

Khalil Mack

12 comments

Celebrities Net Worth

Esther Williams

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »