Elon Musk Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

Elon Musk

Elon Musk

Height1.71 mElon Musk height is 1.71 m
Was born in1971-06-28Elon Musk birthday is 1971-06-28
GendermaleAs we can see, Elon Musk is a male
ProfessionbusinessmenElon Musk is related to CEOs

Τι είναι η Καθαρή αξία Elon Musk το 2023

Elon Musk Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 Elon Musk η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 176.000.000.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες businessmen.

Η κληρονομιά του Έλον Μασκ 2023

Με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 181 δισεκατομμύρια δολάρια στις 18 Νοεμβρίου 2022, ο Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index και τη λίστα δισεκατομμυριούχων σε πραγματικό χρόνο του Forbes. Διευθύνων Σύμβουλος και Αρχιτέκτονας Προϊόντων της Tesla, Inc.

Ο Μασκ είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, της πολυτιμότερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο. Η εταιρεία με έδρα το Όστιν του Τέξας πουλά ηλεκτρικά οχήματα και ηλιακές μπαταρίες για το σπίτι. Ο Μασκ είναι επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX, ενός κατασκευαστή πυραύλων με συμβόλαιο από τη NASA για να τροφοδοτεί τον διαστημικό σταθμό και είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας κοινωνικών μέσων Twitter.

Πώς πήρε τα λεφτά του ο Έλον Μασκ;

Όπως πολλοί άνθρωποι, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς έβγαζε χρήματα ο Έλον Μασκ. Είναι περισσότερο γνωστός ως συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, αλλά ο Μασκ πήρε το βραβείο. την πρώτη του περιουσία ως συνιδρυτής του PayPal.

Ο Μασκ κατέχει περίπου το 15% της Tesla, σύμφωνα με μια κανονιστική κατάθεση του Αυγούστου 2022. Κατέχει επίσης περίπου 92,9 εκατομμύρια ασκήσιμες επιλογές.

Το SpaceX αποτιμάται χρησιμοποιώντας έναν γύρο χρηματοδότησης Ιουνίου 2022 αξίας 1.000.000 $. η εταιρεία σε περίπου 125.000 εκατομμύρια δολάρια. Μια παρουσίαση του 2020 έδειξε τον καλύτερο τρόπο για να γίνει αυτό. Ο Μασκ φέρεται να κατείχε το 47% της εταιρείας που ελέγχεται αυστηρά μέσω καταπιστεύματος. Η ανάλυση του Bloomberg υποθέτει ότι το μερίδιό τους μειώθηκε σε περίπου 44% στους επόμενους γύρους. Η αξία μειώνεται κατά 15% για να ληφθούν υπόψη οι τυπικές εκπτώσεις που προσελκύουν οι μετοχές unicorn στη δευτερογενή αγορά.

Τον Απρίλιο του 2022, ο Μασκ πρόσφερε νέο συμβόλαιο. αγοράζει την Twitter Inc για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία έκλεισε. τον Οκτώβριο του 2022. Υπολογίζεται ότι κατέχει περίπου το 79% της εταιρείας σύμφωνα με εξωτερικούς επενδυτές που αποκαλύφθηκαν τον Μάιο του 2022. Η αξία του βασίζεται στην τιμή προσφοράς του και προσαρμόζεται για την απόδοση του δείκτη Solactive Social Media. Περιλαμβάνεται υποχρέωση 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να ληφθεί υπόψη το κόστος της αγοράς μετά την αφαίρεση των 17,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά που υπολογίστηκαν για την αγορά. Τι ήταν διαθέσιμο τη στιγμή του κλεισίματος.

Η αξία των μετρητών σας περιλαμβάνει έσοδα από συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών και προσαρμόζεται ώστε να αντικατοπτρίζει τους φόρους, την απόδοση της αγοράς και τις φιλανθρωπικές δωρεές.

Περίπου οι μισές μετοχές της Tesla του Μασκ είχαν ενεχυριαστεί ως εγγύηση για την εξασφάλιση προσωπικού χρέους, σύμφωνα με την δήλωση πληρεξουσίου της εταιρείας το 2022. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό βάσει αυτής της συμφωνίας δεν θα μπορούσε να υπερβαίνει το 25 % της αξίας αυτών των μετοχών, σύμφωνα με κατάθεση και το 25% των μετοχών που δεσμεύτηκαν έχουν αφαιρεθεί από τους τόκους σας για να λάβετε υπόψη το πιστωτικό όριο. Ο Μασκ είπε το 2019 ότι ορισμένες από τις μετοχές του στο SpaceX είχαν επίσης ενεχυριαστεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Μια υποχρέωση 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνεται στην ανάλυση για να αντικατοπτρίζει τις δεσμεύσεις που υπολογίστηκαν σε μετοχές της SpaceX.

Επιτεύγματα

 • 1971 Ο Έλον Μασκ γεννήθηκε στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.
 • 1981 Αγοράζει τον πρώτο του υπολογιστή σε ηλικία 10 ετών.
 • 1983 Δημιουργεί και πουλά το πρώτο εμπορικό παιχνίδι λογισμικού της, το Blastar.
 • 1999 Αναπτύσσει ένα διαδικτυακό σύστημα πληρωμών που ονομάζεται X.com.
 • 2000 Συγχωνεύει το X.com με τη μητρική εταιρεία του PayPal, την Cofinity.
 • 2002 Το PayPal εξαγοράζεται από το eBay για 1,5 δισεκατομμύρια $.
 • 2002 Δημιουργήστε το SpaceX σε ένα παλιό υπόστεγο αεροσκαφών κοντά στο αεροδρόμιο Los ÁAngeles.
 • 2003 Ξεκινά η σχεδίαση του πλήρως ηλεκτρικού Tesla Roadster.
 • 2008 Η SpaceX στέλνει τον πρώτο της δορυφόρο στο διάστημα.
 • 2010 Η Tesla Motors ξεκινά τις διαπραγματεύσεις στο χρηματιστήριο NASDAQ.
 • 2022 Εξαγοράζει την εταιρεία κοινωνικών μέσων Twitter Inc. για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βιογραφία του Έλον Μασκ

 • Ημερομηνία γέννησης: 28/06/1971
 • Οικογένεια: άγαμος, 9 παιδιά
 • Εκπαίδευση: University of Pennsylvania, Wharton School of the University of Pennsylvania

Γεννημένος στη Νότια Αφρική από πατέρα μηχανικό και μητέρα διατροφολόγο, ο Μασκ έκτοτε εγκατέλειψε την επιχείρηση. Έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 17 ετών για να σπουδάσει πανεπιστήμιο στον Καναδά, εν μέρει για να αποφύγει να υπηρετήσει στον Νοτιοαφρικανικό στρατό της εποχής του απαρτχάιντ. Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια με πτυχία στη φυσική και στα οικονομικά, γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Παράτησε το σχολείο Παράτησε το σχολείο μετά τις πρώτες μέρες για να ακολουθήσει τους τρεις κύριους τομείς ενδιαφέροντός του: το Διαδίκτυο, την καθαρή ενέργεια και το διάστημα.

Δημιουργούσε Δημιούργησε μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκδόσεων με το όνομα Zip2 το 1995 και την πούλησε στο Ηνωμένο Βασίλειο. τέσσερα χρόνια αργότερα για περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια. Επανεπένδυσε μέρος των εσόδων για τη δημιουργία του X.com, ενός διαδικτυακού συστήματος πληρωμών. Το συγχώνευσε με αυτό που τελικά έγινε Έγινε μέρος του PayPal, του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου που τελικά εξαντλήθηκε. στο eBay για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2002.

Το επόμενο έργο του: SpaceX, μια εταιρεία πυραύλων που αξιοποιήθηκε από τη NASA για να αναλάβει το ρόλο του διαστημικού λεωφορείου στον ανεφοδιασμό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Ένα χρόνο αργότερα, συνίδρυσε την εταιρεία. Η Tesla, η εταιρεία που παρήγαγε το 2010 το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων. Την ίδια χρονιά η εταιρεία πούλησε την Tesla. μετοχές σε δημόσια προσφορά.

Η τρίτη εταιρεία του, η SolarCity, ήταν προμηθευτής συστημάτων ηλιακής ενέργειας. Η SolarCity πούλησε μετοχές σε δημόσια προσφορά το 2012 και αγοράστηκε από την Tesla στις 21 Νοεμβρίου 2016.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει πει ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί στον πλανήτη Άρη, εντάχθηκε στην ομάδα. Το Giving Pledge του Warren Buffett τον Απρίλιο του 2012.

Η Tesla έχει γίνει αυτοκίνητο. Ο Μασκ έγινε η πολυτιμότερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020 και τα νέα κέρδη οδήγησαν στο να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2021. Η Tesla κλήθηκε να μεταφέρει την εταιρική της έδρα από το Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια στο Όστιν του Τέξας.

Τον Απρίλιο του 2022, ο Μασκ έκανε μια προσφορά για να αγοράσει την Twitter Inc. για 44 δισεκατομμύρια δολάρια μετά την απόκτηση μεριδίου στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης. Αφού το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησε να συστήσει τη συμφωνία, ο Μασκ αποχώρησε από τη συμφωνία. μήνες προσπαθώντας να το ξεπεράσω. Τελικά, ο Μασκ αγόρασε την εταιρεία. Twitter τον Οκτώβριο του 2022.

Η καθαρή θέση του Έλον Μασκ μειώθηκε κατά 20%. 100.000 εκατομμύρια δολάρια 2022. Αυτό είναι το θέμα. ο λόγος.

Η καθαρή περιουσία του Έλον Μασκ έχει μειωθεί σε περίπου 195,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Η καθαρή αξία του Μασκ έπεσε κατακόρυφα. την Τρίτη, φθάνοντας στο χαμηλότερο σημείο του φέτος. 

Είναι η δεύτερη φορά από την 1η Οκτωβρίου 2021 που η καθαρή του περιουσία πέφτει κάτω από τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια, εκτός από μια σύντομη πτώση στα 199 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάιο του τρέχοντος έτους. ;ή, αναφέρει το Forbes. 

Η καθαρή του περιουσία εξακολουθεί να είναι αστρονομική - και αρκετή για να σταθεροποιήσει τη θέση του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - αλλά η αξία του Μασκ ήταν για άλλη μια φορά μεγαλύτερη. Τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Forbes, η αξία του υπολογίζεται σε 304,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Εκείνη την εποχή, η αξία του είχε αυξηθεί κατά περίπου 32,6 δισεκατομμύρια δολάρια χάρη στην αύξηση των μετοχών της Tesla. 

Αυτό ήταν, φυσικά, πριν ο Μασκ αρχίσει να εξαγοράζει το Twitter τον Απρίλιο. Τον Αύγουστο, πούλησε το He πούλησε σχεδόν 8 εκατομμύρια μετοχές της Tesla, αξίας 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς διαφαινόταν μια δικαστική μάχη με το Twitter. Το Twitter μήνυσε Ζήτησε από τον Μασκ να επιβάλει τους όρους της συμφωνίας εξαγοράς του, αφού ο Μασκ προσπάθησε να υποχωρήσει. Στη συνέχεια ο Μασκ αντέκρουσε, ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία είχε διαπράξει απάτη, παραβίαση σύμβασης και παραβίαση νόμου περί χρεογράφων. 

Ένας δικαστής ανέστειλε τη δίκη. Η υπόθεση απορρίφθηκε για να κλείσει η συμφωνία και τον περασμένο μήνα ο Μασκ εξαγόρασε την εταιρεία. Πώλησε επίσημα την εταιρεία για 44 εκατομμύρια δολάρια. 

Η εξαγορά του Twitter ήταν ταραχώδης. Πρόσφατα, ο Μασκ πούλησε την εταιρεία. Αγόρασε άλλα 4 δισεκατομμύρια δολάρια μετοχών για να κλείσει τη συμφωνία, αν και είπε ότι «έχει σταματήσει να πουλά μετοχές της Tesla», σύμφωνα με αναλυτές της Wedbush.

Πόσα χρήματα βγάζει το Elon Musk

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 06/02/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού Elon Musk δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα Elon Musk σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του Elon Musk είναι περίπου 176.000.000.000.

Elon Musk Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

  Elon Musk wiki και βιογραφικό

  Γεννημένος 1971-06-28, ο Elon Musk είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά businessmen, όπως Fawzi Al-Kharafi, Rufino Vigil Gonzalez, Leo Resig, Jonah White, Jose Antonio, . Η δημοτικότητα του Elon Musk έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

  Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το Elon Musk Spouse - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός male, σχεδόν 1.71 m ψηλός, ο Elon Musk μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους businessmen ως Καλά).

  Elon Musk Spouse

  Από τις 06/02/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του Elon Musk. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

  Πόσο ύψος είναι το Elon Musk;

  Από όσο γνωρίζουμε, το Elon Musk είναι σχεδόν 1.71 m ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του Elon Musk αλλάζει με το χρόνο αργά.

  Τι είναι η εθνικότητα Elon Musk;

  Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα Elon Musk δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

  Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του Elon Musk;

  Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης Elon Musk εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του Elon Musk είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

  Elon Musk οικογένεια

  Από τις 06/02/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια Elon Musk (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το Elon Musk).

  Τι συνέβη με το Elon Musk;

  Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το Elon Musk στις 06/02/2023.

  Πότε γεννήθηκε ο Elon Musk;

  Elon Musk γεννήθηκε στις 1971-06-28 🎂.

  Elon Musk ηλικία

  Από τις 06/02/2023, η ηλικία του Elon Musk είναι 51.

  Ο Elon Musk είναι ακόμα ζωντανός;

  Ευτυχώς, ο χρήστης Elon Musk είναι ακόμα ζωντανός (από τις 06/02/2023) και είναι 51 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

  Randy

  Little Rock

  ? Όλοι οι businessmen έχουν τέτοιους μισθούς όπως ο Elon Musk; - Το να βλέπετε Andrew Tate φωτογραφία το πρωί είναι η καλύτερη αρχή της ημέρας.
  Alice

  Alabama

  Συνάντησα τον Elon Musk στο παντοπωλείο και ήταν ψύχραιμος, ευγενικός και γενναιόδωρος. Ζήτησα μια φωτογραφία και συμφώνησε με χαρά. Το ύψος μου είναι 195 εκατοστά και ήθελα να σκύψω για να βγάλω τη φωτογραφία, αλλά ο Elon Musk με σταμάτησε και στάθηκε ο ίδιος στις μύτες των ποδιών. Ένας πραγματικός Δάσκαλος Τζεντάι.
  Kathleen

  California

  Είναι το Elon Musk τόσο πλούσιο επειδή το Elon Musk είναι έξυπνο; Ρητορικός - ? Πώς ήμουν τόσο τυχερός στη ζωή που είδα το Andrew Tate;
  Patricia

  Lakewood

  Ο μπαμπάς επρόκειτο να φύγει για την ακαδημία όταν Elon Musk προσπάθησε να τον πείσει να κάνει ακρόαση για μια ταινία μαζί του. Αλλά ο παππούς του είπε ότι αν ο εγγονός του δεν έκανε όπως ήθελε, δεν θα πλήρωνε για την κατασκήνωση. Στη συνέχεια, ο Elon Musk πήρε μέρος στο Skate Town. Ο μπαμπάς λέει ότι ήταν τόσο υπέροχος τύπος και διασκέδασαν πολύ
  Jose

  Minnesota

  Αν ήμουν male θα είχα πολύ περισσότερα χρήματα από Elon Musk αχαχαχ ? - Cbum! Πνίγομαι σε αυτά τα μάτια και δεν θέλω να σωθώ
  Ralph

  Paradise

  Elon Musk... Ένας από τους σπουδαιότερους businessmen και ο ήρωάς μου!
  Janet

  Columbus

  Η Χέδερς επιπλήττει συνεχώς την Elon Musk επειδή επιμένει να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή της. Πάρτε για παράδειγμα τα πρωινά της, φωτογραφίες των οποίων, μέχρι πρόσφατα, ανέβαζε ξανά και ξανά στο Instagram. - Τι όμορφη κυρία ❣️ σκέφτεται Anthony Santos ?
  Billy

  Texas

  Παντρευτήκαμε με τη γυναίκα μου στις 1971-06-28, Elon Musk γενέθλια!
  Willie

  California

  Ο Elon Musk ήρθε κάποτε με τη μαμά του. Η καριέρα του ήταν στο αποκορύφωμά της. Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου και δεν ξυρίστηκε, αλλά τον αναγνώρισα πάντως - Έχω ένα εντυπωσιακό λεξιλόγιο, αλλά όχι αρκετό για να περιγράψω την Barry White ομορφιά ?
  Steven

  Macon

  Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου και εγώ εργαζόμασταν κοντά στο μέρος. όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε η Elon Musk. Της ήμουν αδιάφορη, αλλά ο φίλος μου τη λάτρευε. Είχε ένα βιβλίο Elon Musk και έλεγε συνέχεια ότι το Elon Musk τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, να σταματήσει να κόβει τον εαυτό της και ούτω καθεξής.
  Henry

  Florida

  Τι γίνεται με την οικογένεια Elon Musk; Πώς τα πάνε; - Les Gold η ομορφιά είναι μαγευτική
  Christopher

  Albuquerque

  Αγαπημένοι Elon Musk!
  Timothy

  Georgia

  Η θεία του είχε πάει στο Elon Musk το ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με τις ιστορίες της, η Elon Musk ήταν παρίας. Απέφευγε τους ανθρώπους και εκείνοι τον απέφευγαν. - ? Θα μπορούσα να κοιτάζω το Horacio Pagani για πάντα, και πάλι δεν θα ήταν αρκετό για μένα
  Charles

  Pasadena

  Αυτά τα σχόλια για το Elon Musk είναι ανόητα ?
  Brittany

  Jackson

  Ο ξάδερφός μου ήταν μεγάλος θαυμαστής της Elon Musk και μια φορά τη συνάντησε σε μια συναυλία. Έδειξε Elon Musk το μπλουζάκι της που είχε φτιάξει η ίδια ειδικά για να πάει στη συναυλία. Η Grande ρώτησε "Τι είναι αυτό;" και της γέλασε στα μούτρα. Η αδερφή της ένιωσε τρομερά που το είδωλό της την είχε γελάσει. - Nick Bollettieri το χαμόγελο έχει κάνει τη μέρα μου καλύτερη ?
  Noah

  Alabama

  Ο μπαμπάς μου εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και λέει ότι η Elon Musk είναι διαβόητη για τη φρικτή στάση της απέναντι στους υπαλλήλους και ότι δεν νοιάζεται για κανέναν εκτός από τον εαυτό της. Οι υπάλληλοί της υποχρεούνται να υπογράψουν μια σύμβαση που τους απαγορεύει να πουν οτιδήποτε κακό για το Elon Musk εάν απολυθούν.
  Jessica

  Aurora

  Θεέ μου μακάρι να είχα {αξία}... ?? - Ονειρεύομαι να δω Andrew Tate ομορφιά από κοντά ?
  Nicole

  Orlando

  Απλώς αναρωτιέστε πώς ξοδεύει ο Elon Musk όλα αυτά τα $ 176.000.000.000;
  Roy

  Plano

  Για ένα male businessmen, ο Elon Musk έκανε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή καριέρα - Ερωτεύτηκε για χιλιοστή φορά χάρη στο Mireille Mathieu ?
  Daniel

  California

  Αλλά... Πώς κέρδισε όλα αυτά τα χρήματα ο Elon Musk; Το $ 176.000.000.000 είναι πάρα πολύ!
  Jason

  Hawaii

  Συνάντησα τον Elon Musk καθώς κατέβαινε στο πεζοδρόμιο με τον φίλο του. Σχεδόν κανείς δεν ήταν τριγύρω, οπότε έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ - ζήτησα να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του, καθώς είμαι μεγάλος θαυμαστής. Ο φίλος του προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφερε. Elon Musk Άρχισε να κάνει αστεία για το ότι δεν μπορεί να βγάλει μια καλή φωτογραφία, να γελάει και να είναι πολύ χαλαρός και ειλικρινής. - Θα μπορούσα να πω ότι το Behgjet Pacolli φαίνεται καταπληκτικό σήμερα. Αλλά Behgjet Pacolli καταπληκτικό κάθε μέρα! ?
  Sophia

  New York

  Και είδα τον Elon Musk πριν από μερικά χρόνια, να περπατά στο δρόμο. Απλώς ένας άνθρωπος θεϊκής ομορφιάς και χαρίσματος. Σχεδόν έπεσα στις φτέρνες μου καθώς περπατούσα και τον κοίταξα
  Dorothy

  Maryland

  Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Elon Musk ως παιδί. Αυτή η φιλία φαινόταν να είναι για πάντα! Η γιαγιά μου και η μητέρα του μελλοντικού ηθοποιού ήταν φίλες. Όμως ο παππούς μου ήταν πιλότος και ήθελε ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματά του. - Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι... Ξέχνα αυτό που είπα. Υπάρχει Marcelo Tinelli ?
  Thomas

  Texas

  Μισώ το Elon Musk και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θαυμάζουν... ?
  Donna

  Fort Worth

  Ο πατέρας της συζύγου μου εκπαιδεύτηκε με τον Elon Musk ως παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μελλοντικός Die Hard ήταν καλός στο μπέιζμπολ, αλλά είχε ένα τρομερό τραύλισμα... Μετά άρχισε να βλέπει έναν προπονητή φωνητικών για να απαλλαγεί από τη θλίψη, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία - ❤️‍? Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από Anggun φωτογραφίες
  Michelle

  Florida

  Αναρωτιέμαι πώς νιώθετε έχοντας αυτήν την καθαρή αξία $ 176.000.000.000 όπως κάνει ο Elon Musk
  Dylan

  California

  Όταν θα είμαι Elon Musk ηλικίας θα ήθελα να είμαι πιο πλούσιος ? - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το εκπληκτικό Marie Mai είναι αληθινό ?
  Harold

  Enterprise

  Ω, ο Elon Musk μου έχει προφανώς τόνους χρημάτων!!
  Ashley

  Fort Lauderdale

  Αγάπη αγάπη αγάπη! Το Elon Musk είναι το καλύτερο - Santo Versace η ομορφιά κάνει την καρδιά μου να χαζεύει ?
  Anna

  Texas

  Υπάρχουν πολύ περισσότεροι ταλαντούχοι businessmen από Elon Musk!
  William

  Kansas

  Τα αδέρφια μου πήγαν σχολείο με τον Elon Musk. Είχαν ενθουσιαστεί, αλλά ο Elon Musk τους έδωσε το brush-off. Ήταν νταήδες τότε, οπότε δεν με εξέπληξε που απορρίφθηκαν. - ❤️‍? Το Paloma Picasso είναι η πεμπτουσία όλων όσων είναι πιο όμορφα στον κόσμο.
  Danielle

  Overland Park

  Ο Elon Musk μου δίδασκε αγγλικά μέσω ενός ιστότοπου - ακόμη και πριν το Twilight. Τα μαθήματα συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και Elon Musk ήταν πολύ καλή, κάνοντας αστεία για τους συναδέλφους της. Αλλά μετά σταμάτησαν τα μαθήματα, φυσικά
  Jeremy

  Texas

  Όπως και ο Elon Musk, ο πατέρας μου γεννήθηκε 1971-06-28!! ? - Σας ευχαριστώ Bountytank για το τμήμα ομορφιάς της ροής μου ?
  Jennifer

  Garland

  Ο Elon Musk πρωταγωνιστεί σταθερά σε πολλές ταινίες το χρόνο και εμφανίζεται στις οθόνες πιο συχνά από τον πρόεδρο της χώρας. Φαίνεται ότι ούτε μία μεγάλη ταινία δεν έχει περάσει χωρίς αυτόν τον ηθοποιό
  Jean

  California

  Το Elon Musk ήταν κάποτε επιτυχημένο, αλλά στη συνέχεια κάτι πήγε στραβά. τώρα είναι περισσότερο γνωστή όχι για τα επιτεύγματά της στην καριέρα της αλλά για τα σκάνδαλά της - Ερωτεύτηκα ξανά με το Horacio Pagani
  Lori

  Pomona

  Γιατί στο διάολο υπάρχει μια πρωτοσέλιδη είδηση όπως "μια άλλη διάσημη βγήκε χωρίς εσώρουχα, σουτιέν, Elon Musk έδειξε γυμνό τον κώλο της" και σκατά;
  Matthew

  New York

  Στο 2023 δεν κέρδισα ούτε ένα τοις εκατό της καθαρής αξίας Elon Musk..? - ❤️❤️❤️ Guy Lepage, η καρδιά μου έλιωσε για άλλη μια φορά
  Carol

  Peoria

  Συνάντησα τον Elon Musk στην είσοδο υπηρεσίας του θεάτρου όπου έπαιζε. Όταν δώσαμε τα χέρια, ένιωσα το έδαφος να τρέμει από κάτω μου. Τα γόνατά μου έτρεμαν και έμεινα εκεί για λίγο αφού έφυγε και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είναι εντυπωσιακός, ο μόνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει με τόσο απίστευτη αύρα! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ώρες μετά τη συνάντηση με τον Elon Musk.
  Kyle

  Nashville

  Αναρωτιέμαι αν ο Elon Musk έχει αδερφούς ή αδερφές - Εάν η ομορφιά μπορεί πραγματικά να σώσει τον κόσμο, τότε μαζί σας Amelie Lens είμαστε σε καλά χέρια ?
  Joe

  Savannah

  Γεννήθηκε και η μητέρα μου 1971-06-28! Αγάπη Elon Musk

  Elon Musk και Elon Gold

  Το

  Elon Gold είναι ένα από τα πιο γνωστά Comedian, Actor, Screenwriter, Television Producer.

  Elon Gold εναντίον Elon Musk

  Elon Gold καθαρή αξία 2023

  Σε αντίθεση με το Elon Musk, από τις 06/02/2023 Elon Gold η καθαρή αξία είναι περίπου $ 2.000.000 το 2023.

  Elon Gold ύψος

  Πόσο ύψος είναι το Elon Gold; Λοιπόν, το ύψος του Elon Gold είναι περίπου 1.71 m (συγκρίνετε με το ύψος του Elon Musk του 1.71 m).

  Τι είναι η ηλικία Elon Gold;

  Ο

  Elon Gold γεννήθηκε το 1970-09-14, ενώ ο Elon Musk, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γεννήθηκε το 1971-06-28.

  Ίδια κεφάλαια Elon Musk - μισθός σε 2023: €176.000.000.000

  🔥 👑 🤑

  Best hot tubs under $5000

  See details

  2023 Shows like Pretty little liars

  See details

  Best shows like Queen of the south

  See details

  Write for us + Fashion

  See details

  Lifestyle write for us

  See details

  Top-10 Shows like Over the garden wall

  See details

  Choosing the best One Shoulder Sports Bra

  See details

  Most exciting TV Shows like Bones

  See details

  Best TV shows like Castle

  See details

  Shaq car collection

  See details

  TOP-20

  Celebrities Net Worth

  Miroslav Klose

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Merle Oberon

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Kristina Rose

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  PewDiePie

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Akiho Yoshizawa

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Eddie Jackson

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Aaron Barrett

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  The Rock Dwayne Johnson

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Natalie Maines

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Brian Setzer

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Luther Campbell

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Khalil Mack

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Esther Williams

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Katja Krasavice

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Levi Coralynn

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Bernadette San Pedro Bayot

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Ben Garfield

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Orochi

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Soto Asa

  12 comments

  Celebrities Net Worth

  Kindapatri

  12 comments

  News

  News archive

  1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »