Carrie-Anne Moss Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss

Height1.73Carrie-Anne Moss height is 1.73
Was born in1967-08-21Carrie-Anne Moss birthday is 1967-08-21
GenderfemaleAs we can see, Carrie-Anne Moss is a female
ProfessioncelebritiesCarrie-Anne Moss is related to

Τι είναι η Καθαρή αξία Carrie-Anne Moss το 2023

Carrie-Anne Moss Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 Carrie-Anne Moss η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 3.000.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες celebrities.

Πόσα χρήματα βγάζει το Carrie-Anne Moss

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 28/01/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού Carrie-Anne Moss δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα Carrie-Anne Moss σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του Carrie-Anne Moss είναι περίπου 3.000.000.

Carrie-Anne Moss Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

Carrie-Anne Moss wiki και βιογραφικό

Γεννημένος 1967-08-21, ο Carrie-Anne Moss είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά celebrities, όπως Allen Haff, Evan Marriott, Hosea Chanchez, Chauncey Leopardi, Tickle Moonshiner, . Η δημοτικότητα του Carrie-Anne Moss έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το Carrie-Anne Moss Spouse - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός female, σχεδόν 1.73 ψηλός, ο Carrie-Anne Moss μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους celebrities ως Καλά).

Carrie-Anne Moss Spouse

Από τις 28/01/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του Carrie-Anne Moss. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

Πόσο ύψος είναι το Carrie-Anne Moss;

Από όσο γνωρίζουμε, το Carrie-Anne Moss είναι σχεδόν 1.73 ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του Carrie-Anne Moss αλλάζει με το χρόνο αργά.

Τι είναι η εθνικότητα Carrie-Anne Moss;

Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα Carrie-Anne Moss δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του Carrie-Anne Moss;

Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης Carrie-Anne Moss εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του Carrie-Anne Moss είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

Carrie-Anne Moss οικογένεια

Από τις 28/01/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια Carrie-Anne Moss (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το Carrie-Anne Moss).

Τι συνέβη με το Carrie-Anne Moss;

Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το Carrie-Anne Moss στις 28/01/2023.

Πότε γεννήθηκε ο Carrie-Anne Moss;

Carrie-Anne Moss γεννήθηκε στις 1967-08-21 🎂.

Carrie-Anne Moss ηλικία

Από τις 28/01/2023, η ηλικία του Carrie-Anne Moss είναι 55.

Ο Carrie-Anne Moss είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης Carrie-Anne Moss είναι ακόμα ζωντανός (από τις 28/01/2023) και είναι 55 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

Charles

Mississippi

Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε μια είδηση για το τι είδους καλσόν ή παλτό είναι στη μόδα αντί για αυτό το χάλι; - Andrew Tate η ομορφιά είναι μαγευτική
Thomas

Jackson

Αλλά... Πώς κέρδισε όλα αυτά τα χρήματα ο Carrie-Anne Moss; Το $ 3.000.000 είναι πάρα πολύ!
Christopher

New Jersey

? Είμαι επίσης 55 ετών... σαν Carrie-Anne Moss - Ερωτεύτηκα ξανά με το Andrew Tate
Kathleen

Bellevue

Όταν θα είμαι Carrie-Anne Moss ηλικίας θα ήθελα να είμαι πιο πλούσιος ?
Donald

Philadelphia

Τα αδέρφια μου πήγαν σχολείο με τον Carrie-Anne Moss. Είχαν ενθουσιαστεί, αλλά ο Carrie-Anne Moss τους έδωσε το brush-off. Ήταν νταήδες τότε, οπότε δεν με εξέπληξε που απορρίφθηκαν. - Εάν η ομορφιά μπορεί πραγματικά να σώσει τον κόσμο, τότε μαζί σας Cbum είμαστε σε καλά χέρια ?
Margaret

Pomona

Ενώ ο Carrie-Anne Moss έβγαζε εκατομμύρια από αυτούς τους βασιλιά ? πολλοί άνθρωποι λιμοκτονούσαν!
Mark

Columbus

Σούπερ χαλαρό και ωραίο. Ήμουν Carrie-Anne Moss γείτονας και συνήθιζε να καλεί όλο τον δρόμο μας στα πάρτι του. Μάλλον το έκανε για να μην καλέσει κανείς την αστυνομία λόγω του θορύβου, αλλά παρ' όλα αυτά Carrie-Anne Moss ήταν πολύ καλός και ψύχραιμος. - Anthony Santos η ομορφιά κάνει την καρδιά μου να χαζεύει ?
Deborah

New York

Στοιχηματίζω ότι ο Carrie-Anne Moss δεν έχει κάνει το ένα δέκατο από αυτό που έκανα.. για να κερδίσω αυτά τα $ 3.000.000 ???
Daniel

Texas

Αγάπη αγάπη αγάπη! Το Carrie-Anne Moss είναι το καλύτερο - ❤️‍? Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από Barry White φωτογραφίες
Lori

San Juan

Όπως και ο Carrie-Anne Moss, ο πατέρας μου γεννήθηκε 1967-08-21!! ?
Bryan

New York

Ω, ο Carrie-Anne Moss μου έχει προφανώς τόνους χρημάτων!! - Το να βλέπετε Les Gold φωτογραφία το πρωί είναι η καλύτερη αρχή της ημέρας.
Laura

New York

Ο Carrie-Anne Moss σπούδασε με τον θείο μου. Και λέει ότι αναγνώρισε τη φωνή της από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να συγχέεται με τίποτα άλλο, το θυμόταν από το σχολείο, όπου Carrie-Anne Moss έπαιζε στη σκηνή πολύ συχνά
Janice

Minneapolis

Αυτά τα σχόλια για το Carrie-Anne Moss είναι ανόητα ? - ? Θα μπορούσα να κοιτάζω το Horacio Pagani για πάντα, και πάλι δεν θα ήταν αρκετό για μένα
William

Georgia

Είμαι βέβαιος ότι ο Carrie-Anne Moss είναι γκέι ?
Benjamin

Colorado

Και σήμερα σοκαρίστηκα - ξέρατε ότι η καθαρή αξία Carrie-Anne Moss είναι $ 3.000.000;! - ❤️❤️❤️ Nick Bollettieri, η καρδιά μου έλιωσε για άλλη μια φορά
Natalie

Maryland

Υπάρχουν πολύ περισσότεροι ταλαντούχοι celebrities από Carrie-Anne Moss!
Victoria

North Carolina

Είμαστε και οι δύο 55 χρονών με Carrie-Anne Moss ? - Andrew Tate το χαμόγελο έχει κάνει τη μέρα μου καλύτερη ?
James

Mesa

Ο δάσκαλός μου στο iso πήγε στο ίδιο σχολείο με τον Carrie-Anne Moss. Του άρεσε και της πρότεινε να πάει στον χορό μαζί του. Τώρα δαγκώνει τους αγκώνες της, αλλά τότε νόμιζε ότι Carrie-Anne Mossήταν πολύ άσχημο.
Gerald

Fayetteville

Η μητέρα μου ήταν φίλη με τον Carrie-Anne Moss ως παιδί και βρήκαμε αυτήν τη φωτογραφία της μαζί του. Σημειώστε τα μαλλιά Carrie-Anne Moss... Τότε μόλις ξεκινούσε την καριέρα του ως ηθοποιός - Έχω ένα εντυπωσιακό λεξιλόγιο, αλλά όχι αρκετό για να περιγράψω την Mireille Mathieu ομορφιά ?
Heather

Reno

Ίσως για τις Ηνωμένες Πολιτείες το $ 3.000.000 είναι φυσιολογικό.. Δεν ξέρω
Emma

California

Γιατί στο διάολο υπάρχει μια πρωτοσέλιδη είδηση όπως "μια άλλη διάσημη βγήκε χωρίς εσώρουχα, σουτιέν, Carrie-Anne Moss έδειξε γυμνό τον κώλο της" και σκατά; - Behgjet Pacolli! Πνίγομαι σε αυτά τα μάτια και δεν θέλω να σωθώ
Sara

New York

Αναρωτιέμαι αν ο Carrie-Anne Moss έχει αδερφούς ή αδερφές
David

Louisville

Συνάντησα τον Carrie-Anne Moss στο παντοπωλείο και ήταν ψύχραιμος, ευγενικός και γενναιόδωρος. Ζήτησα μια φωτογραφία και συμφώνησε με χαρά. Το ύψος μου είναι 195 εκατοστά και ήθελα να σκύψω για να βγάλω τη φωτογραφία, αλλά ο Carrie-Anne Moss με σταμάτησε και στάθηκε ο ίδιος στις μύτες των ποδιών. Ένας πραγματικός Δάσκαλος Τζεντάι. - Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι... Ξέχνα αυτό που είπα. Υπάρχει Marcelo Tinelli ?
Samantha

Arizona

Γεννήθηκε και η μητέρα μου 1967-08-21! Αγάπη Carrie-Anne Moss
Brian

Houston

Επομένως, ποιο μέρος αυτών των $ 3.000.000 δίνει ο Carrie-Anne Moss για φιλανθρωπικούς σκοπούς; - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το εκπληκτικό Anggun είναι αληθινό ?
Douglas

Spokane

Η Carrie-Anne Moss έχει κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα: άνοιξε ένα εστιατόριο, έγραψε ένα βιβλίο για τον εαυτό της, κυκλοφόρησε το δικό της κρυπτονόμισμα, σχεδίασε ρούχα, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή ενός διαγωνισμού χορού...
Melissa

Naperville

Ο Carrie-Anne Moss μου δίδασκε αγγλικά μέσω ενός ιστότοπου - ακόμη και πριν το Twilight. Τα μαθήματα συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και Carrie-Anne Moss ήταν πολύ καλή, κάνοντας αστεία για τους συναδέλφους της. Αλλά μετά σταμάτησαν τα μαθήματα, φυσικά - Σας ευχαριστώ Marie Mai για το τμήμα ομορφιάς της ροής μου ?
Beverly

New Jersey

? Πω πω, είμαι 1.73 ψηλός ακριβώς όπως ο διάσημος Carrie-Anne Moss χε
Betty

Chattanooga

Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου και εγώ εργαζόμασταν κοντά στο μέρος. όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε η Carrie-Anne Moss. Της ήμουν αδιάφορη, αλλά ο φίλος μου τη λάτρευε. Είχε ένα βιβλίο Carrie-Anne Moss και έλεγε συνέχεια ότι το Carrie-Anne Moss τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, να σταματήσει να κόβει τον εαυτό της και ούτω καθεξής. - Θα μπορούσα να πω ότι το Santo Versace φαίνεται καταπληκτικό σήμερα. Αλλά Santo Versace καταπληκτικό κάθε μέρα! ?
Ashley

Oregon

Τι γίνεται με την οικογένεια Carrie-Anne Moss; Πώς τα πάνε;
Matthew

Nevada

Πρώτα και κύρια, ο Carrie-Anne Moss φημίζεται για τη σκληρή γλώσσα και τα σκάνδαλα που ακολούθησαν. - Ερωτεύτηκε για χιλιοστή φορά χάρη στο Paloma Picasso ?
Logan

California

Μισώ το Carrie-Anne Moss και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θαυμάζουν... ?
Ralph

South Dakota

Είναι το Carrie-Anne Moss τόσο πλούσιο επειδή το Carrie-Anne Moss είναι έξυπνο; Ρητορικός - Ονειρεύομαι να δω Bountytank ομορφιά από κοντά ?
Philip

Overland Park

Ο πατέρας της συζύγου μου εκπαιδεύτηκε με τον Carrie-Anne Moss ως παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μελλοντικός Die Hard ήταν καλός στο μπέιζμπολ, αλλά είχε ένα τρομερό τραύλισμα... Μετά άρχισε να βλέπει έναν προπονητή φωνητικών για να απαλλαγεί από τη θλίψη, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία
Bobby

Bridgeport

Απλώς αναρωτιέστε πώς ξοδεύει ο Carrie-Anne Moss όλα αυτά τα $ 3.000.000; - ? Πώς ήμουν τόσο τυχερός στη ζωή που είδα το Horacio Pagani;
Janet

California

Στις πρώτες μέρες της καριέρας της, πολλοί άνθρωποι είπαν Carrie-Anne Moss ότι ήταν τα χρήματα του πατέρα της που την βοήθησαν να γίνει δημοφιλής.
Gary

Texas

Όσοι ενδιαφέρονται για το Carrie-Anne Moss και άλλες διάσημες κυρίες μπορούν να επισκεφτούν το Instagram τους και να εκπλαγούν, να σοκαριστούν κ.λπ. - Τι όμορφη κυρία ❣️ σκέφτεται Guy Lepage ?
Diana

Texas

Για ένα female celebrities, ο Carrie-Anne Moss έκανε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή καριέρα
Juan

California

Ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Carrie-Anne Moss ως παιδί. Αυτή η φιλία φαινόταν να είναι για πάντα! Η γιαγιά μου και η μητέρα του μελλοντικού ηθοποιού ήταν φίλες. Όμως ο παππούς μου ήταν πιλότος και ήθελε ο γιος του να ακολουθήσει τα βήματά του. - ❤️‍? Το Amelie Lens είναι η πεμπτουσία όλων όσων είναι πιο όμορφα στον κόσμο.
Adam

California

Ο Carrie-Anne Moss πρωταγωνιστεί σταθερά σε πολλές ταινίες το χρόνο και εμφανίζεται στις οθόνες πιο συχνά από τον πρόεδρο της χώρας. Φαίνεται ότι ούτε μία μεγάλη ταινία δεν έχει περάσει χωρίς αυτόν τον ηθοποιό

Carrie-Anne Moss και Carrie-Anne Moss

Το

Carrie-Anne Moss είναι ένα από τα πιο γνωστά Actress, model, voice actor.

Well known for the Matrix series that made her an internationally acclaimed actress, Carrie-Anne Moss is a popular Canadian actress, model and voice actress. He starred in various films, which led to various awards in the film industry. She had her breakthrough as an actress when she played the role of Trinity in the 1999 series. Other notable appearances have been in Jessica Jones, Memento, Chocolate and Unthinkable, just to name a few.

{ads}

Well, how well do you know Carrie-Anne Moss? If not a lot, we have everything you need to know about Carrie-Anne Moss Net Worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, children, bio and all the details about her life filled in. Well, if you’re ready, here’s what we know about Carrie-Anne Moss so far.

Biography and early life

Carrie-Anne Moss is the daughter of Barbara Moss and Melvyn Moss. She was born in Burnaby, British Columbia, Canada, where she grew up with her older brother Brooke Moss. It is reportedly named after the Hollies hit "Carrie-Anne," which was released when her mother was pregnant. As a child she lived with her mother in Vancouver, British Columbia. At the age of 11 she joined the Vancouver Children’s Music Theater, where her acting career began.

Age, height, weight and measurements

So how old will Carrie-Anne Moss be in 2021 and how tall and how heavy will she be? Well, Carrie-Anne Moss is 53 years old today, August 8, 2021 and was born on August 21, 1967. Although she is 5′ 8″ in feet and inches and 174 inches in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 58 kg in kilograms. Her eyes are blue and her hair is brown.

Education

At age 11, Carrie-Anne Moss joined the Vancouver Children’s Music Theater. She later went to Magee Secondary School, where she toured Europe with the school choir in her senior year. They stopped in Spain, where she landed a role and was cast to play Tara on the TV show Dark Justice.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Carrie-Anne Moss is married to Steve Roy, an American actor since 1999. They are blessed with two sons Owen Roy and Jaden Roy and a daughter named France Beatrice Roy. She founded a lifestyle brand called Annapurna Living which empowers women through devotion, awareness and meditation. Roy’s husband "Roswell", "Angel", "seventh heaven" and "Jag" occurred . Her mother also appeared as Carrie-Anne’s mother in the movie "Fido".

She is Maria Bello’s best friend and also godmother to Jack Maria’s eldest son. She went to high school with actor Gil Bellows. Moss and her husband also own a number of properties, some of which they have sold in previous years.

Me am I Carrie-Anne Moss Lesbian?

Carrie-Anne Moss is straight or straight, which means she is only sexually attracted to members of the opposite sex. She has been married to Steve Roy since 1999 and they also have three children together. She has been happily married to Steve Roy for two decades and shows no signs of divorce. Despite her heterosexual sexual orientation, she starred as a lesbian in one of her films and was perfect for that role.

Professional career

Received while living in Spain, she landed her first television role in the Dark Justice series. She moved from Barcelona to Los Angeles in 1992 and later left the series in its third and final season. Upon her return, she enrolled in the American Academy for Dramatic Arts, where she joined Fox Prime Soap Models Inc. The series was then discontinued in 1995. In the 1990s she appeared in various television series with a success. minimum.

{ads}

Her breakthrough came when she played the role of Trinity in The Matrix series. Considered the best science fiction film of all time, the series has been running since 1999. "The film has given me a lot of opportunities and experiences," he said.

In the 2000s, Moss had 4 movie releases. In 2010, Moss played the head of the FBI’s counter-terrorism squad in the movie Unthinkable, where he played the role of the antagonist. He has since starred in various films and has also continued his role in The Matrix . Moss had previously stated that if she wasn’t cast in The Matrix, she would have "no career".

The film brought her international recognition and changed her career. Other notable appearances have been in films such as The Matrix 4, Brain on Fire, The Clockwork Girl, Pompeii and The Bye Bye Man, to name a few. She has also appeared in video games such as Mass Effect 2, Mass Effect 3, Enter the Matrix, and Mass Effect: Legendary Edition.

Awards

Due to her extraordinary talents and determination, Carrie-Anne Moss has won various awards, mainly for her role as Trinity in Matrix, Fido, Memento and Snow Cake. These include the Empire Award, the MTV Movie Award, the Genie Award, the Vancouver Film Critics Circle Award and the Teen Choice Award.

Net worth, salary and income of Carrie-Anne Moss in 2021

{img}

Carrie-Anne Moss is a Canadian actress best known for her role. known is Trinity in the television series The Matrix. She has also starred in many other films which have made her a huge fortune. At the age of 53, he has an impressive net worth of $4 million by 2021, and his talent could double or triple over the years when he retires.

{ads}

Carrie - Anne Moss is a very talented actress who has been acting since the 1990s. She is also a wife and mother of three children. She started from scratch and managed to make a name for herself in the industry among the most famous actresses of all time. She is also a philanthropist and started a lifestyle brand aimed at helping mothers in their community.

{ads}

Carrie-Anne Moss is a Canadian actress and is known for her role in ’The Matrix Trilogy’. The trilogy ran between 1999 and 2003. He has also starred in other blockbuster films such as Memento, Red Planet, Chocolat, Snow Cake, Fido, Disturbia, Silent Hill: Revelation, and Pompeii. Carrie has also been nominated for numerous awards, and also appeared on the television series Sever, which was produced by Marvel Television on Netflix and, most notably, appeared as Jeri Hogarth on Jessica Jones.

You may know Carrie-Anne Moss very well, but do you know how old and how tall she is and what her net worth is in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Carrie-Anne Moss short bio-wiki details, her career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more. acts. Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Carrie was born on August 21, 1967, and was born in Burnaby in British Columbia, Canada. His mother’s name is Barbara and his father’s name is Melvyn Moss. Carrie-Ann also has a younger brother named Brooke, and Moss’s mother named her after the 1967 hit song by The Hollies, "Carrie Anne." As a child, she used to live with her mother in Vancouver, and at the age of eleven, she joined the Vancouver Children’s Musical Theater and then also toured Europe in her senior year.

While she was in Spain, she also got a role as Tara, and appeared on the series Dark Justice. This was his first appearance. He then moved to Barcelona and then to Los Angeles in 1992. He appeared on the series for two seasons, but then left before the third season.

Personal life

Carrie married American actor Steven Roy in 1999, and they also have two sons and a daughter together. Together they live in Los Angeles. She also founded Annapurna living, which is a lifestyle brand designed to empower women through mindfulness, devotion, and meditation.

Age, height and weight

Born on August 21, 1967, Carrie-Anne Moss is 53 years old as of today August 9, 2021. He is 5’9 ’’ tall and weighs 58 kg.

Career

After leaving Dark Justice, he enrolled at the American Academy of Dramatic Arts, which is in Pasadena. She later also performed in American Soap Opera Models Inc., which was a spinoff of Melrose Place. She then appeared on series such as Street Justice, Due South, Baywatch, and also garnered a nomination for Best Guest Actress in a Drama. He also did some work on grade B movies, and this includes, The Soft Kill, Tough Guy, Lethal Tender, Sabotage, Flash-Fore, and many others.

Next, we saw his revolutionary role when he played the role of Trinity in the Matrix in 1999. The movie was a huge success and everyone loved his character. He also underwent a three-hour physical test during the casting of the film. The film grossed more than $460 million. He also claimed that before the Matrix, he had no career, and the Matrix completely transformed his career. She was also nominated for Best Actress and the MTV Movie Award for Best Female Performance.

Later, he had four movies in 2000, called The Crew, Chocolat, Memento, and Red Planet. Christopher Nolan’s Memento was a huge success, grossing over $40 million and has a budget of just $9 million.

Later, in 2007, she starred in the Hitchcockian thriller Disturbia, and was the mother of a troubled teenager in the film. The film managed to gross $120 million worldwide and had a positive critical reception. She later appeared on the Netflix series Jessica Jones as Jeri Hogarth.

Awards & Achievements

Carrie has been nominated for many awards and won some as well. Below is the list of awards won by Carrie-Anne Moss.

  • Carrie won Empire for Best Newcomer for the film The Matrix in 1999.
  • She won the Independent Spirit Award for Best Supporting Woman for the film Memento. 
  • She also won the ’Vancouver Film Critics Circle Award for Best Actress in a Canadian Film’ for the film Fido in 2006.
  • She won the ’Award Genie for Best Performance by an Actress in a Supporting Role ’for her film Snow Cake in 2006.

Net Worth & Carrie-Anne Moss Salary in 2021

{img}

Carrie’s estimated net worth is around $4 million in August 2021. She is certainly a big star now and has won many awards, But his net worth has been declining due to his absence from the film industry. He has gained considerable wealth from films such as The Matrix, Memento, Chocolat and many more, but now he likes to invest all his money in his lifestyle brand. She is involved in meditation and self improvement.

Carrie-Anne is one of the most prominent actresses of her time and has proven herself to be fit for whatever role is assigned to her. She has contributed so much to this industry that we cannot forget. She has even acted in grade B movies to enhance her acting, and she is one of the weirdest actresses to start from scratch.


Carrie-Anne Moss is a Canadian entertainer, and she is known for her part in ‘The Grid set of three.’ The set of three ran from 1999 to 2003. She has likewise featured in other super hit films like Token, Red Planet, Chocolat, Snow Cake, Fido, Disturbia, Quiet Slope: Disclosure, and the Pompeii. Carrie has additionally been named for various honors, and she likewise showed up on the cut-off TV arrangement, which was delivered by Wonder TV on Netflix and generally prominent, she showed up as Jeri Hogarth in Jessica Jones. As of 2021, Carrie-Anne Moss Net Worth is approximately $4 million.

Perhaps you think about Carrie-Anne Moss well indeed, yet do you realize how old and tall would she say she is and what is her net worth in 2021? In the event that you don’t have the foggiest idea, we have arranged this article about subtleties of Carrie-Anne Moss’ short life story wiki, Personal Information, Early Life, Professional Life, the present net worth, age, tallness, weight, and more realities. Indeed, in case you’re prepared, how about we start.

Personal Information

Full Name:         Carrie-Anne Moss
Date of birth: August 21, 1967
Marital Status: Married
Birthplace: Burnaby, British Columbia, Canada
Nationality: Canadian
Carrie-Anne Moss Height: 5’9’’
Carrie-Anne Moss Weight: 58 Kg
Husband/Spouse(Name): Yes (Steven Roy)
Children/Kids: Yes
Profession: Actress
Net Worth: $4 million

Early Life

Carrie was brought into the world on August 21, 1967, and she was brought into the world in Burnaby in English Columbia, Canada. Her mom’s name is Barbara, and her dad’s name is Melvyn Moss.

Carrie-Ann additionally has a more youthful sibling whose name is Brooke, and Moss’s mom named her after the 1967 hit tune by The Hollies, “Carrie Anne.” When she was a youngster, she used to live with her mom in Vancouver, and at eleven years old, she joined Vancouver kids’ melodic performance center and afterward likewise on a visit to Europe in her senior year.

As of 2021, Carrie-Anne Moss Net Worth is approximately $4 million.

Also, Read About: Theresa Roemer Net Worth 2021, Age, Height, Husband, Son, Young | Bio-Wiki

{img}

While she was in Spain, she likewise got a job as Tara, and she showed up in the arrangement, Dull Equity. This was her first appearance. At that point, she moved to Barcelona and later to Los Angeles in 1992. She showed up in the arrangement for two seasons, however then she left it before the third season.

Carrie wedded the American entertainer Steven Roy in 1999, and they additionally have two children and a girl together. Together they live in Los Angeles. She has likewise established the Annapurna living, which is a way of life brand intended to enable ladies through care, commitment, and reflection.

Professional Life

After she left Dim Equity, she enlisted at the American Foundation of Sensational Expressions, which is in Pasadena. At that point, she additionally featured in the American Drama Models Inc., which was a side project of the Melrose Spot.

At that point she showed up on the arrangement, for example, Road Equity, Due South, Baywatch, and she additionally scored a designation for the Best Visitor Entertainer in a Dramatization. She additionally accomplished some work in the B grade movies, and this incorporates, The Delicate Slaughter, Troublemaker, Deadly Delicate, Harm, Streak Front, and numerous others.

Then, we saw her advancement job when she did the piece of Trinity in the Lattice in 1999. The film was an immense achievement, and everyone cherished her character. She additionally went through a three-hour actual test during the projecting of the film.

As of 2021, Carrie-Anne Moss Net Worth is approximately $4 million.

The film had the option to net over USD 460 million. She likewise declared that before Framework, she had no vocation, and Lattice changed her profession totally. She was likewise named for Best Entertainer and MTV Film Grant for Advancement Female Execution.

Later she had four movies in 2000, named The Group, Chocolat, Token, and Red Planet. Christopher Nolan’s Token was a major achievement, and it earned over US$40 million and has a financial plan of just US$9 million.

Later in 2007, she was featured in Hitchcockian spine chiller Disturbia, and she was the mother of a grieved young person in the film. The film had the option to gather $120 million around the world, and the film met with a positive basic gathering. She later showed up on the Netflix arrangement, Jessica Jones, as Jeri Hogarth.

Carrie-Anne Moss Net Worth

Year Net Worth
Net Worth 2021 $4 million
Net Worth 2020 $3 million
Net Worth 2019 No longer Available
Net Worth 2017 unknown

Social Media Links

Carrie-Anne Moss had more than 13.1K followers on Twitter. Carrie-Anne Moss is a very popular personality in social media and has personally shared his photos and videos on social media sites to engage her fans. Also, Carrie-Anne Moss Height is 5’9″. Here are some social media links available that follow Carrie-Anne Moss. Also, Carrie-Anne Moss Age is 53 years old.

Instagram: https://www.instagram.com/carrieanne_moss/?hl=en
Facebook: N/A
Twitter: @AnnapurnaLiving
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jp4IygGeED
Website: N/A

Carrie-Anne Moss Net Worth 2021

As of 2021, Carrie-Anne Moss Net Worth is approximately $4 million.

Carrie-Anne Moss εναντίον Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss καθαρή αξία 2023

Σε αντίθεση με το Carrie-Anne Moss, από τις 28/01/2023 Carrie-Anne Moss η καθαρή αξία είναι περίπου $ 4000000 το 2023.

Carrie-Anne Moss ύψος

Πόσο ύψος είναι το Carrie-Anne Moss; Λοιπόν, το ύψος του Carrie-Anne Moss είναι περίπου 1.71 m (συγκρίνετε με το ύψος του Carrie-Anne Moss του 1.73).

Τι είναι η ηλικία Carrie-Anne Moss;

Ο

Carrie-Anne Moss γεννήθηκε το 1967-08-21, ενώ ο Carrie-Anne Moss, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γεννήθηκε το 1967-08-21.

Ίδια κεφάλαια Carrie-Anne Moss - μισθός σε 2023: €3.000.000

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Miroslav Klose

12 comments

Celebrities Net Worth

Merle Oberon

12 comments

Celebrities Net Worth

Kristina Rose

12 comments

Celebrities Net Worth

PewDiePie

12 comments

Celebrities Net Worth

Akiho Yoshizawa

12 comments

Celebrities Net Worth

Eddie Jackson

12 comments

Celebrities Net Worth

Aaron Barrett

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Natalie Maines

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Setzer

12 comments

Celebrities Net Worth

Luther Campbell

12 comments

Celebrities Net Worth

Khalil Mack

12 comments

Celebrities Net Worth

Esther Williams

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

News

News archive

12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 » 1/2022 »