Ben Garfield Καθαρή αξία 2024

Περιεχόμενα

Ben Garfield Καθαρή αξία 2024 Ben Garfield

Ben Garfield

Υψος1.71 m (5′7″)Ben Garfield Υψος - 1.71 m.
Γενέθλια1983-08-20Ben Garfield Γενέθλια: 1983-08-20
ΓένοςMaleBen Garfield Γένος - Male
Επάγγελμαcelebrity family membersBen Garfield - Ένα από τα πλουσιότερα
βάρος75 kg (165 lbs)Ben Garfield βάρος - 75 kg

Ben Garfield Wiki και Bio

Γεννημένος 1983-08-20, ο Ben Garfield είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά Male celebrity family members, όπως το . Το Ben Garfield κέρδισε δημοτικότητα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Instagram, YouTube και TikTok.

Ben Garfield Καθαρή αξία: 2024 ενημέρωση

2024 Ben Garfield καθαρή περιουσία και μισθός

Σύμφωνα με EmergeSocial.net, Forbes, IMDb, Wikipedia στατιστικά στοιχεία και άλλες ανοιχτές πηγές, το 2024 Ben Garfield η καθαρή αξία εκτιμάται περίπου $ 11.000.000 - καλό για celebrity family members.

Σχετικά με τον Ben Garfield

Γιατρός και πνευμονολόγος, αδελφός του ηθοποιού Andrej Garfield.

Μπεν Γκάρφιλντ πριν από τη φήμη

Οι γονείς του μετέφεραν την οικογένεια από το Λος Άντζελες στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήταν παιδί.

Τα επιτεύγματα του Μπεν Γκάρφιλντ

Εργάστηκε ως γιατρός στο Royal Brompton Hospital στο Λονδίνο.

Οικογενειακή ζωή του Μπεν Γκάρφιλντ

Οι γονείς του ήταν ιδιοκτήτες μιας εταιρείας εσωτερικής διακόσμησης. Η μητέρα του Λιν πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Βραβεία του Μπεν Γκάρφιλντ

Ο αδερφός του πρωταγωνίστησε στην ταινία Tick, Tick... Boom! ως θεατρικός συγγραφέας Τζόναθαν Λάρσον.

Ο Μπεν Γκάρφιλντ είναι ευρέως γνωστός ως ο διάσημος αδερφός του Άντριου Γκάρφιλντ, του Άγγλου και Αμερικανού ηθοποιού. Αν και οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το τι κάνει ο Μπεν, ας γνωρίσουμε τον Μπεν Γκάρφιλντ μαθαίνοντας για το κεφάλαιο του Μπεν Γκάρφιλντ, την ηλικία, την οικογένεια, την καριέρα και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες για αυτόν.

Ο Μπεν Γκάρφιλντ εργάζεται ως Ειδικός NHS, Πνευμονολόγος, Πνευμονολόγος και ο μισθός του κυμαίνεται από &£45.124 έως &£77.519. Η καθαρή περιουσία του Μπεν Γκάρφιλντ εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 100.000 έως 500.000 λίβρες, καθώς εργάζεται στον τομέα για περισσότερα από 20 χρόνια.

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλής, ο μικρότερος αδερφός του Andrew Garfield είναι ένας δημοφιλής ηθοποιός που έγινε γνωστός αφού πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως οι σειρές Spider-Man, The Social Network και Don't Let Me Go.

Ο Andrew Garfield προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ καθώς υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για αυτόν. Ωστόσο, έχουμε ψάξει και παρακάτω υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το βιογραφικό του.

Πρώιμη ζωή του Μπεν Γκάρφιλντ

Ο Ben Garfield, γνωστός και ως Benjamin Garfield, γεννήθηκε το 1980 στην Αμερική. Γεννήθηκε από τη Λιν (η μητέρα του) και τον Ρίτσαρντ Γκάρφιλντ (τον πατέρα του). Αν και δεν γεννήθηκε με ασημένιο κουτάλι, αποδεικνύεται ότι ο πατέρας του ήταν Εβραίος τεχνίτης και η μητέρα του εργάζεται ως νηπιαγωγός. Ο πατέρας του είναι από την Καλιφόρνια και η μητέρα του από την Αγγλία.

Οι γονείς του Garfield είχαν μια επιχείρηση εσωτερικής διακόσμησης. ενώ ο πατέρας του ήταν επικεφαλής προπονητής του Guildford City Swim Club.

Όταν ήταν περίπου 6 ετών, αποδείχθηκε ότι οι γονείς του είχαν μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός και ο αδελφός του Andrew Garfield αργότερα μεγάλωσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή τη στιγμή μένει εκεί και κάνει μια χαλαρή ζωή με την οικογένειά του.

Εκπαίδευση Μπεν Γκάρφιλντ

Υπάρχουν λίγες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρώιμη σχολική του εκπαίδευση και την φοίτησή του στο κολέγιο, αλλά με λίγη ανασκαφή, ορίστε τι μάθαμε.

Ο Μπεν Γκάρφιλντ φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Νότιγχαμ και αποφοίτησε το 2004. Έλαβε το πτυχίο του MRCP το 2006.

Βρέθηκε επίσης ότι έχει μεταπτυχιακό στην Αναπνευστική Ιατρική από την Imperial.

Η καριέρα του Μπεν Γκάρφιλντ

Ο Μπεν Γκάρφιλντ ήταν κάποτε Κλινικός Ερευνητής στις ομάδες Εντατικής Θεραπείας, Πνευμονικής Υπέρτασης, Αναπνευστικών Νόσων και Μυϊκής Έκφρασης Γονιδίων στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρδιάς και Πνεύμονα.

Όταν ήταν στα πρώτα του χρόνια, η σκέψη να γίνει ειδικός γιατρός μπορεί να είχε περάσει από το μυαλό του καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει ένα κατάλληλο πτυχίο, όπως το πτυχίο MSC που απέκτησε στην αναπνευστική ιατρική στο Imperial. Και του απονεμήθηκε πτυχίο Ph. D. στο NHLI and Imp.

Έχει πλέον προκύψει ότι εργάζεται ως γιατρός στο Royal Brompton Hospital στο Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ, ο αδερφός του Andrew Garfield εργάζεται ως Αμερικανός ηθοποιός και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εντυπωσιακή του υποκριτική σε όλη την καριέρα του. Είναι ευρέως γνωστός για τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές Spider-Man, The Social Network και Don't Let Me Go.

Η καθαρή αξία και η περιουσία του Μπεν Γκάρφιλντ το 2022

Καθώς ο Μπεν Γκάρφιλντ εργάζεται ως ειδικός γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο, το εύρος μισθών για έναν τέτοιο υπάλληλο κυμαίνεται μεταξύ &£45.124 και &£77.519. Ωστόσο, ο Ben φαίνεται να είναι ο πιο έμπειρος τύπος, καθώς όπως αποδεικνύεται έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Ωστόσο, ο εκτιμώμενος μισθός του θα πρέπει να κυμαίνεται από £70.000 ή περισσότερο, ενώ η συνολική καθαρή του περιουσία εκτιμάται ότι κυμαίνεται από £100.000 έως &£500.000.

Εν τω μεταξύ, ο μικρότερος αδερφός του Andrew Garfield, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, έχει περιουσία 10 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2022.

Η οικογένεια του Μπεν Γκάρφιλντ

Ο Μπεν Γκάρφιλντ είναι ένας πολύ προσεκτικός τύπος, σπάνια εμφανίζεται στο επίκεντρο με τον αδερφό του, καθώς υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την οικογένειά του ή τις προηγούμενες σχέσεις του. Ωστόσο, έχει σχέση με τον Andrew Garfield, τον αδερφό του, και τους γονείς του, οι οποίοι είναι η Lynn (η μητέρα του) και ο Richard Garfield (ο πατέρας του).

Σύζυγος του Μπεν Γκάρφιλντ

Ο Μπεν σπάνια βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη σύζυγο και τα παιδιά του. Μπορεί να έχει ένα ή ίσως είναι ελεύθερος, αλλά όταν γίνουν διαθέσιμες πληροφορίες για την οικογένειά του, θα ενημερωθούν σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ακριβώς όπως είναι παρόμοιος, μπορείτε επίσης να διαβάσετε για τον Justin Quellie, ο οποίος είναι ο αδερφός των διασημοτήτων, εδώ.

Αδελφός Μπεν Γκάρφιλντ

Ο Μπεν έχει έναν μικρότερο αδερφό που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ως Andrew Garfield. Ο Andrew γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1983 και ο Ben γεννήθηκε τρία χρόνια νωρίτερα από αυτόν.

Ο Andrew ξεκίνησε τα νιάτα του στην Αμερική, αλλά οι γονείς του μετανάστευσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήταν περίπου 3 ετών.

Μπόρεσε να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του το 2004. Έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία, όπως τα τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας και τα Βραβεία Tony, και έχει προταθεί για πολλά άλλα.

Μεθοδολογία

Προσδιορίζουμε όλα τα στοιχεία καθαρής θέσης χρησιμοποιώντας πληροφορίες που προέρχονται από δημόσιες πηγές. Επιπλέον, λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιωτικές πληροφορίες και τα σχόλια που κοινοποιούνται από διασημότητες ή τους εκπροσώπους τους, όταν είναι διαθέσιμα. Χρησιμοποιούμε επίσης δεδομένα χρηματιστηρίου και μέσο πληθωρισμό για να εκτιμήσουμε την αύξηση της καθαρής αξίας Ben Garfield. Παρόλο που προσπαθούμε για τη μέγιστη ακρίβεια στους υπολογισμούς μας, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, αυτές οι τιμές είναι μόνο κατά προσέγγιση.

Ben Garfield Η καθαρή αξία είναι παρόμοια με:

Ben Garfield συνεργάτης

Από τις 27/02/2024, ο σύζυγος Ben Garfield φαίνεται να είναι unknown.

Πόσο ύψος είναι το Ben Garfield;

Ben Garfield είναι 1.71 m ψηλός. Φυσικά, το ύψος του Ben Garfield αλλάζει με τον καιρό αργά.

Άτομα με παρόμοιο ύψος:

Τι είναι το βάρος Ben Garfield;

Από το 2024, το Ben Garfield ζυγίζει περίπου 75 kg.

Τι συνέβη με το Ben Garfield;

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το Ben Garfield εδώ.

Δείτε επίσης: διάσημα άτομα με όνομα Ben

Πότε γεννήθηκε ο Ben Garfield;

Ben Garfield γεννήθηκε στις 1983-08-20 🎂.

Ben Garfield ηλικία

Από τις 27/02/2024, η ηλικία του Ben Garfield είναι 40.

Ο Ben Garfield είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης Ben Garfield είναι ακόμα ζωντανός (από τις 27/02/2024) και είναι 40 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

Ben Garfield και Ben Goldberg

Το

Ben Goldberg είναι ένα από τα πιο γνωστά Rapper, Music Artist.

Ben Goldberg εναντίον Ben Garfield

Ben Goldberg καθαρή αξία 2024

Σε αντίθεση με το Ben Garfield, από τις 27/02/2024 Ben Goldberg η καθαρή αξία είναι περίπου $ 500000 το 2024.

Ben Goldberg ύψος

Πόσο ύψος είναι το Ben Goldberg; Λοιπόν, το ύψος του Ben Goldberg είναι περίπου 1.71 m (συγκρίνετε με το ύψος του Ben Garfield του 1.71 m).

Τι είναι η ηλικία Ben Goldberg;

Ο

Ben Goldberg γεννήθηκε το 1998-09-24, ενώ ο Ben Garfield, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γεννήθηκε το 1983-08-20.

Ίδια κεφάλαια Ben Garfield - μισθός σε 2024: €11.000.000

Γράφτηκε από τον Michael Zippo

Ο Michael Zippo, παθιασμένος Webmaster και Publisher, ξεχωρίζει για την ευελιξία του στη διαδικτυακή διάδοση. Μέσω του ιστολογίου του, εξερευνά θέματα που κυμαίνονται από την καθαρή αξία διασημοτήτων έως την καθαρή αξία διασημοτήτων. στη δυναμική των επιχειρήσεων, την οικονομία και τις εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και του προγραμματισμού. Η επαγγελματική του παρουσία στο LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/michael-zippo-9136441b1/ - αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή του στον κλάδο, ενώ Η διαχείριση πλατφορμών όπως το EmergeSocial.NET και το theworldtimes.org υπογραμμίζει την τεχνογνωσία του στη δημιουργία ενημερωτικού και έγκαιρου περιεχομένου. Συμμετέχοντας σε σημαντικά έργα όπως το python.engineering, ο Michael προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον ψηφιακό κόσμο, προσκαλώντας το κοινό να εξερευνήσει τις πολλές πτυχές στο διαδίκτυο μαζί του.

🔥 👑 🤑Born today

TOP-10

Celebrities Net Worth

Andrew Tate

Celebrities Net Worth

Ekaterina Duntsova

Celebrities Net Worth

Weili Zhang

Celebrities Net Worth

Alexa Grasso

Celebrities Net Worth

Cris Cyborg

Celebrities Net Worth

Yasin Cengiz

Celebrities Net Worth

Sean Strickland

Celebrities Net Worth

Sean O'Malley

Celebrities Net Worth

Charles Oliveira

Celebrities Net Worth

Alex Pereira

News

News archive

1/2024 » 12/2023 » 11/2023 » 10/2023 » 9/2023 » 8/2023 » 7/2023 » 6/2023 » 5/2023 » 4/2023 » 3/2023 » 2/2023 »