AXoZer Καθαρή αξία 2023

Περιεχόμενα

AXoZer

AXoZer

Height1.71 mAXoZer height is 1.71 m
Was born in2002-12-18AXoZer birthday is 2002-12-18
GenderMaleAs we can see, AXoZer is a Male
ProfessionTwitch streamersAXoZer is related to

Τι είναι η Καθαρή αξία AXoZer το 2023

AXoZer Ετήσιος μισθός 2023

Σύμφωνα με τα στατιστικά του EmergeSocial.net, το 2023 AXoZer η καθαρή αξία θα αυξηθεί σε περίπου $ 100.000. Αυτή είναι μια σχετικά υψηλή καθαρή αξία σε σύγκριση με άλλες Twitch streamers.

Σχετικά με το AHoZer

Θυγατρικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας και παίκτης του Twitch, γνωστός για τα παιχνίδια ροής του Video Game Among Us και Phasmophobia. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 πιστούς θεατές στην πλατφόρμα.

AXoZer στη φήμη

Αναπτύχθηκε ένα πάθος για τα παιχνίδια σε νεαρή ηλικία.

επιτεύγματα του AXoZer

Στα τέλη του 2020, ξεκίνησε ένα κανάλι στο YouTube για να καταγράψει τις αγαπημένες του στιγμές βιντεοπαιχνιδιού Ανάμεσά μας.

Η οικογενειακή ζωή του

AXoZer

Γεννήθηκε στην Ισπανία.

Βραβεία AXoZer

Τόσο αυτός όσο και ο Pokimane είναι γνωστοί για τη ροή περιεχομένου Video Game Among Us.

Pharaoh Love Shady: Ο Ισπανός streamer Axozer αντιδρά στο viral 'shooter' εναντίον Residente

Η Axozer εντάχθηκε στον ιογενή πυρετό Pharaoh Love Shady και ανταποκρίθηκε πλήρως ζωντανά στο 'Rip [R] esentido'. Σου άρεσε? Να τι είπε.

Ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος. Ο Ισπανός streamer Axozer, μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες στο Twitch, μαζί με τους Perxitaa, AuronPlay και άλλους, αποφάσισαν να αντιδράσουν στη μέση της ζωντανής ροής του τραγουδιού. "Rip [R] esentido", ένα shooter που συνέθεσε ο Pharaoh Love Shady εναντίον του Πορτορικανού τραγουδιστή Resident.

Πριν ξεκινήσει τη ζωντανή εκπομπή του, ο Ισπανός streamer διάβασε σχόλια από τους συνδρομητές του που του ζήτησαν απεγνωσμένα να ακούσει ένα νέο τραγούδι από τον 21χρονο ράπερ Arequipa, ο οποίος έχει μεγάλη εικονική κοινότητα και έδειξε τον εαυτό του υπέρ του Ο J Balvin στη μάχη του με τον πρώην Calle 13 .

Αδημονώντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, ο Axoze r έγραψε το όνομα Pharaoh Love Shady σε μια μηχανή αναζήτησης στο Youtube, βρίσκοντας έτσι την τελευταία του μουσική επιτυχία, η οποία έχει ακόμη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα. Έτσι ξεκίνησε να ακούσει το viral 'teardown'.

"Αισθάνεται σαν τρολάρισμα. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να μοιάζει με τρολάρισμα. Ξέρω ποιος είναι! Αυτό είναι? Σχετικά με το τραγούδι 'I'm Beautiful' (άλλο τραγούδι του Φαραώ); Έψαχνε για ένα καλό σετ, ένα καλό υπόβαθρο," σχολίασε στην αρχή μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Αφού άκουσε τις έντονες επιθέσεις του Περουβιανού ράπερ στο Residente, ο Axozer δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο του και άρχισε να τραγουδά ακόμη και τις λέξεις "Εσείς επικρίνετε το χοτ ντογκ, εδώ το αφήνουμε κάτω με το chicha"; . Κάποια στιγμή, όμως, σοβαρεύτηκε ότι το Residente δεν θα έμενε σιωπηλός και πιθανότατα θα του απαντούσε με άλλο ένα 'tirade'.

"Θα πέσει 100 τοις εκατό. Νομίζω ότι το Residente θα του κάνει μια πραγματική βολή (...) Θα πέσει. Αυτός είναι ο κυριολεκτικός ορισμός του "Δεν εκτιμώ τη ζωή μου". Το Pharaoh Love Shady είναι ο ορισμός του «Δεν εκτιμώ τη ζωή μου», είναι», σχολίασε στο τέλος του τραγουδιού.

Αφού το Residente έφυγε από τον J Balvin "bad" με τον «σκοπευτή» του; στο BZRP Music Sessions 49, ο ράπερ της Arequipa υποστήριξε τον Κολομβιανό τραγουδιστή όταν ένιωσε ότι ο πρώην Calle 13 έκανε όλα αυτά να αντισταθούν στη φιγούρα στη βιομηχανία και έτσι να πάρει περισσότερα χρήματα.

"Δεν ντρέπεσαι που έχεις τόσα πολλά βραβεία που πρέπει να πετάξεις τον Balvin, δεν είναι ιδιοφυΐα. Χρησιμοποιείτε το μίσος για να βελτιώσετε την καριέρα σας. Ακόμα κι αν τρέχεις και γυμνάζεσαι, έμεινες έξω», λέει μέρος του τραγουδιού του.

"Δεν μπορείς να μείνεις ένα χρόνο χωρίς τηλεόραση. Αποδεχτείτε ότι είστε και εσείς εθισμένοι στη φήμη. Όταν κανείς δεν μιλάει για σένα, κλαις και ουρλιάζεις στο κρεβάτι σου. Όταν βλέπεις έναν άλλο άντρα να κερδίζει, σε πιάνει υστερία. Είμαι πρωτότυπος σε αυτό το παιχνίδι και είσαι γενικός," προσθέτει σε άλλη στροφή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο PHARAOH LOVE SHADY;

Ο Jesús Valle Choque, πραγματικό όνομα Pharaoh Love Shady, είναι Περουβιανός ράπερ που γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 2000 στην Αρεκίπα. Χαρακτηρίζεται από μουσικά θέματα που δεν έχουν ομοιοκαταληξία, αλλά γίνονται viral χάρη σε μια εικονική κοινότητα.

Μεταξύ των μεγαλύτερων επιτυχιών του είναι τα "I'm Pretty", "I Hold On For 2 Hours", "Panocha Remix", "Oh, I" Coming", "No Condom" ;, "Είμαι ευτυχισμένος" και άλλοι. Συνέχισε να συνεργάζεται με τους Πορτορικανούς ράπερ Jon Z και Ele A el Dominio και με τον Kevvo. Εμφανίστηκε επίσης στην εικονική συναυλία "Trap Live Peru 2020", σε παραγωγή της Black Records.

Πόσα χρήματα βγάζει το AXoZer

Σύμφωνα με τα στατιστικά μας (ενημερώθηκαν 04/02/2023), η ακριβής και πλήρης αξία του μισθού AXoZer δεν αποκαλύπτεται, αλλά το εισόδημα AXoZer σε 2023 είναι (ή ήταν προηγουμένως) έτσι ώστε η καθαρή αξία του AXoZer είναι περίπου 100.000.

AXoZer Η καθαρή αξία είναι κοντά σε αυτό ένα από τα ακόλουθα άτομα:

AXoZer wiki και βιογραφικό

Γεννημένος 2002-12-18, ο AXoZer είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά Twitch streamers, όπως . Η δημοτικότητα του AXoZer έχει αυξηθεί γρήγορα και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Instagram, YouTube και Tiktok.

Πρέπει ακόμα να ενημερώσουμε τις πληροφορίες για το AXoZer Spouse - αλλά σίγουρα, όντας ελκυστικός Male, σχεδόν 1.71 m ψηλός, ο AXoZer μπορεί να επιλέξει έναν κατάλληλο σύντροφο (μάλλον είναι ένας από τους διάσημους Twitch streamers ως Καλά).

AXoZer Spouse

Από τις 04/02/2023, δεν έχουμε αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον {σύζυγο} του AXoZer. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2023.

Πόσο ύψος είναι το AXoZer;

Από όσο γνωρίζουμε, το AXoZer είναι σχεδόν 1.71 m ψηλό. Όπως συμβαίνει συνήθως, το ύψος του AXoZer αλλάζει με το χρόνο αργά.

Τι είναι η εθνικότητα AXoZer;

Ίσως είναι καλύτερο να πούμε ότι είναι ανάμεικτο. Η εθνικότητα AXoZer δεν είναι αυτό που αναφέρεται συχνά στα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Είναι ψεύτικες οι γυμνές φωτογραφίες του AXoZer;

Δεν έχουμε επιβεβαίωση ότι ο χρήστης AXoZer εμφανίστηκε γυμνός. Πιθανώς, τα γυμνά του AXoZer είναι ψεύτικα ή ίσως έχουν διαρρεύσει.

AXoZer οικογένεια

Από τις 04/02/2023, δεν έχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για την οικογένεια AXoZer (εκτός από ορισμένα γεγονότα που περιγράφονται στο κύριο κείμενο σχετικά με το AXoZer).

Τι συνέβη με το AXoZer;

Εδώ είναι Ειδήσεις σχετικά με το AXoZer στις 04/02/2023.

Πότε γεννήθηκε ο AXoZer;

AXoZer γεννήθηκε στις 2002-12-18 🎂.

AXoZer ηλικία

Από τις 04/02/2023, η ηλικία του AXoZer είναι 20.

Ο AXoZer είναι ακόμα ζωντανός;

Ευτυχώς, ο χρήστης AXoZer είναι ακόμα ζωντανός (από τις 04/02/2023) και είναι 20 ετών. Λάβετε υπόψη όμως ότι το datadabe ενημερώνεται πάντα με κάποια καθυστέρηση.

Nicholas

Georgia

Το ωραίο γεγονός που αφαίρεσα από αυτήν την ανάρτηση είναι ότι ο AXoZer είναι 1.71 m ψηλός!!! - Σας ευχαριστώ Andrew Tate για το τμήμα ομορφιάς της ροής μου ?
Amy

Santa Rosa

Είμαστε και οι δύο 20 χρονών με AXoZer ?
Rachel

Florida

Ο AXoZer μου δίδασκε αγγλικά μέσω ενός ιστότοπου - ακόμη και πριν το Twilight. Τα μαθήματα συνεχίστηκαν ακόμη και μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας και AXoZer ήταν πολύ καλή, κάνοντας αστεία για τους συναδέλφους της. Αλλά μετά σταμάτησαν τα μαθήματα, φυσικά - ? Πώς ήμουν τόσο τυχερός στη ζωή που είδα το Andrew Tate;
Frank

Mesquite

πάθος και επιδεικτική αγάπη για την πολυτέλεια
Logan

Columbus

Πριν από 20 χρόνια, όταν γεννήθηκε ο AXoZer, ήμουν στο σχολείο - Ερωτεύτηκα ξανά με το Cbum
Mary

Seattle

Η ερώτηση που κάνουν συνήθως πολλοί είναι: τι έχει κάνει ο AXoZer που θα μπορούσε να ονομαστεί αστέρι;
Gloria

Greensboro

Ο δάσκαλός μου στο iso πήγε στο ίδιο σχολείο με τον AXoZer. Του άρεσε και της πρότεινε να πάει στον χορό μαζί του. Τώρα δαγκώνει τους αγκώνες της, αλλά τότε νόμιζε ότι AXoZerήταν πολύ άσχημο. - Έχω ένα εντυπωσιακό λεξιλόγιο, αλλά όχι αρκετό για να περιγράψω την Anthony Santos ομορφιά ?
Patricia

Pennsylvania

Και είδα τον AXoZer πριν από μερικά χρόνια, να περπατά στο δρόμο. Απλώς ένας άνθρωπος θεϊκής ομορφιάς και χαρίσματος. Σχεδόν έπεσα στις φτέρνες μου καθώς περπατούσα και τον κοίταξα
Nancy

San Antonio

Γεννήθηκε και η μητέρα μου 2002-12-18! Αγάπη AXoZer - Barry White το χαμόγελο έχει κάνει τη μέρα μου καλύτερη ?
Kimberly

Georgia

Θεέ μου μακάρι να είχα {αξία}... ??
Jason

California

Είναι το AXoZer τόσο πλούσιο επειδή το AXoZer είναι έξυπνο; Ρητορικός - Ονειρεύομαι να δω Les Gold ομορφιά από κοντά ?
Jean

Missouri

AXoZer... η έλλειψη φωνητικών ικανοτήτων δεν εμποδίζει τα τραγούδια της να βρίσκονται στην κορυφή των charts. Ούτε η υποκριτική της κοπέλας λάμπει, αλλά προσπαθεί να παίξει σε ταινίες
Martha

New York

Στοιχηματίζω ότι ο AXoZer δεν έχει κάνει το ένα δέκατο από αυτό που έκανα.. για να κερδίσω αυτά τα $ 100.000 ??? - ❤️❤️❤️ Horacio Pagani, η καρδιά μου έλιωσε για άλλη μια φορά
Arthur

Fort Lauderdale

Ο AXoZer σπούδασε με τον θείο μου. Και λέει ότι αναγνώρισε τη φωνή της από το ραδιόφωνο. Δεν μπορούσε να συγχέεται με τίποτα άλλο, το θυμόταν από το σχολείο, όπου AXoZer έπαιζε στη σκηνή πολύ συχνά
Diane

Nevada

Η AXoZer έχει κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα: άνοιξε ένα εστιατόριο, έγραψε ένα βιβλίο για τον εαυτό της, κυκλοφόρησε το δικό της κρυπτονόμισμα, σχεδίασε ρούχα, συμμετείχε στην κριτική επιτροπή ενός διαγωνισμού χορού... - Nick Bollettieri η ομορφιά είναι μαγευτική
Christopher

North Carolina

Ίσως για τις Ηνωμένες Πολιτείες το $ 100.000 είναι φυσιολογικό.. Δεν ξέρω
Justin

Arlington

Ουάου ? Το AXoZer είναι μια εντυπωσιακή περιουσία - Andrew Tate! Πνίγομαι σε αυτά τα μάτια και δεν θέλω να σωθώ
Jacqueline

Savannah

Για ένα Male Twitch streamers, ο AXoZer έκανε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή καριέρα
Jennifer

North Carolina

AXoZer η δημοτικότητα και η αγάπη του κοινού δεν είναι το ίδιο πράγμα. Άλλωστε, για πολλές από τις σημερινές διασημότητες είναι σημαντικό να τους μιλάνε, και σε ποιο κλειδί, δεν έχει σημασία. - ? Θα μπορούσα να κοιτάζω το Mireille Mathieu για πάντα, και πάλι δεν θα ήταν αρκετό για μένα
Samuel

Tennessee

Λυπάμαι πολύ που το ακούω. Πόσο χαριτωμένος και γλυκός ήταν, πόσο οργανικά ταίριαζε με το ετερόκλητο συνεργείο των νεαρών, θορυβωδών ηθοποιών.
Ashley

Texas

Μια μέρα η AXoZer περπατούσε για να μας συναντήσει και η φίλη μου άρχισε να λέει κάτι σαν, "Θεέ μου, με βοήθησες να αντιμετωπίσω την κατάθλιψή μου και..." πριν προλάβει να τελειώσει, και AXoZer ανατρίχιασε και γούρλωσε τα μάτια της και περπάτησε γύρω μας. Έσπασε την καρδιά του φίλου μου. Δεν θυμήθηκε το AXoZer μετά από αυτό. - Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι... Ξέχνα αυτό που είπα. Υπάρχει Behgjet Pacolli ?
Russell

Paradise

Και σήμερα σοκαρίστηκα - ξέρατε ότι η καθαρή αξία AXoZer είναι $ 100.000;!
Roger

Des Moines

Όπως και ο AXoZer, ο πατέρας μου γεννήθηκε 2002-12-18!! ? - Εάν η ομορφιά μπορεί πραγματικά να σώσει τον κόσμο, τότε μαζί σας Marcelo Tinelli είμαστε σε καλά χέρια ?
Lauren

Torrance

Συνάντησα τον AXoZer στην είσοδο υπηρεσίας του θεάτρου όπου έπαιζε. Όταν δώσαμε τα χέρια, ένιωσα το έδαφος να τρέμει από κάτω μου. Τα γόνατά μου έτρεμαν και έμεινα εκεί για λίγο αφού έφυγε και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είναι εντυπωσιακός, ο μόνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει με τόσο απίστευτη αύρα! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ώρες μετά τη συνάντηση με τον AXoZer.
Adam

Honolulu

Συνάντησα τον AXoZer καθώς κατέβαινε στο πεζοδρόμιο με τον φίλο του. Σχεδόν κανείς δεν ήταν τριγύρω, οπότε έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ - ζήτησα να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του, καθώς είμαι μεγάλος θαυμαστής. Ο φίλος του προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία, αλλά για κάποιο λόγο δεν τα κατάφερε. AXoZer Άρχισε να κάνει αστεία για το ότι δεν μπορεί να βγάλει μια καλή φωτογραφία, να γελάει και να είναι πολύ χαλαρός και ειλικρινής. - Ερωτεύτηκε για χιλιοστή φορά χάρη στο Anggun ?
Daniel

Milwaukee

Φαίνεται ότι τι ενόχληση θα μπορούσε μια επιτυχημένη AXoZer που καταφέρνει τα πάντα μόνη της;
Frances

Oklahoma

Επομένως, ποιο μέρος αυτών των $ 100.000 δίνει ο AXoZer για φιλανθρωπικούς σκοπούς; - Θα μπορούσα να πω ότι το Marie Mai φαίνεται καταπληκτικό σήμερα. Αλλά Marie Mai καταπληκτικό κάθε μέρα! ?
Timothy

Detroit

Σούπερ χαλαρό και ωραίο. Ήμουν AXoZer γείτονας και συνήθιζε να καλεί όλο τον δρόμο μας στα πάρτι του. Μάλλον το έκανε για να μην καλέσει κανείς την αστυνομία λόγω του θορύβου, αλλά παρ' όλα αυτά AXoZer ήταν πολύ καλός και ψύχραιμος.
Zachary

Virginia

AXoZer Απίστευτα ωραίο. Δούλεψα μαζί του και πάντα έλεγε τις καλύτερες ιστορίες. Όταν έμαθε ότι ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Star Wars, μου είπε να φέρω ό,τι ήθελα και μου το υπέγραψε. - Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το εκπληκτικό Santo Versace είναι αληθινό ?
Kelly

Oregon

Ο πατέρας της συζύγου μου εκπαιδεύτηκε με τον AXoZer ως παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μελλοντικός Die Hard ήταν καλός στο μπέιζμπολ, αλλά είχε ένα τρομερό τραύλισμα... Μετά άρχισε να βλέπει έναν προπονητή φωνητικών για να απαλλαγεί από τη θλίψη, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία
Melissa

Pomona

Αναρωτιέμαι αν ο AXoZer έχει αδερφούς ή αδερφές - Paloma Picasso η ομορφιά κάνει την καρδιά μου να χαζεύει ?
Juan

Georgia

? Όλοι οι Twitch streamers έχουν τέτοιους μισθούς όπως ο AXoZer;
Christina

Little Rock

Ο AXoZer πρωταγωνιστεί σταθερά σε πολλές ταινίες το χρόνο και εμφανίζεται στις οθόνες πιο συχνά από τον πρόεδρο της χώρας. Φαίνεται ότι ούτε μία μεγάλη ταινία δεν έχει περάσει χωρίς αυτόν τον ηθοποιό - ❤️‍? Το Bountytank είναι η πεμπτουσία όλων όσων είναι πιο όμορφα στον κόσμο.
Abigail

Amarillo

Γιατί στο διάολο υπάρχει μια πρωτοσέλιδη είδηση όπως "μια άλλη διάσημη βγήκε χωρίς εσώρουχα, σουτιέν, AXoZer έδειξε γυμνό τον κώλο της" και σκατά;
Betty

Wichita

Το AXoZer ήταν κάποτε επιτυχημένο, αλλά στη συνέχεια κάτι πήγε στραβά. τώρα είναι περισσότερο γνωστή όχι για τα επιτεύγματά της στην καριέρα της αλλά για τα σκάνδαλά της - Το να βλέπετε Horacio Pagani φωτογραφία το πρωί είναι η καλύτερη αρχή της ημέρας.
Angela

Fayetteville

Σίγουρα υπάρχουν άλλα Twitch streamers αλλά για μένα το AXoZer είναι TOP1
Ralph

Texas

Η AXoZer κάνει ό,τι μπορεί για να στερήσει το παιδί της την παιδική της ηλικία και να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτήν. - ❤️‍? Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από Guy Lepage φωτογραφίες
Sara

Nashville

Ω, ο AXoZer μου έχει προφανώς τόνους χρημάτων!!
Barbara

Alexandria

Ειλικρινά πιστεύω ότι AXoZer η περιουσία είναι πολύ μεγαλύτερη το {έτος} - Τι όμορφη κυρία ❣️ σκέφτεται Amelie Lens ?
Gerald

Oklahoma City

AXoZer... Ένας από τους σπουδαιότερους Twitch streamers και ο ήρωάς μου!

Ίδια κεφάλαια AXoZer - μισθός σε 2023: €

🔥 👑 🤑

Best hot tubs under $5000

See details

2023 Shows like Pretty little liars

See details

Best shows like Queen of the south

See details

Write for us + Fashion

See details

Lifestyle write for us

See details

Top-10 Shows like Over the garden wall

See details

Choosing the best One Shoulder Sports Bra

See details

Most exciting TV Shows like Bones

See details

Best TV shows like Castle

See details

Shaq car collection

See details

TOP-20

Celebrities Net Worth

Miroslav Klose

12 comments

Celebrities Net Worth

Merle Oberon

12 comments

Celebrities Net Worth

Kristina Rose

12 comments

Celebrities Net Worth

PewDiePie

12 comments

Celebrities Net Worth

Akiho Yoshizawa

12 comments

Celebrities Net Worth

Eddie Jackson

12 comments

Celebrities Net Worth

Aaron Barrett

12 comments

Celebrities Net Worth

The Rock Dwayne Johnson

12 comments

Celebrities Net Worth

Natalie Maines

12 comments

Celebrities Net Worth

Brian Setzer

12 comments

Celebrities Net Worth

Luther Campbell

12 comments

Celebrities Net Worth

Khalil Mack

12 comments

Celebrities Net Worth

Esther Williams

12 comments

Celebrities Net Worth

Katja Krasavice

12 comments

Celebrities Net Worth

Levi Coralynn

12 comments

Celebrities Net Worth

Bernadette San Pedro Bayot

12 comments

Celebrities Net Worth

Ben Garfield

12 comments

Celebrities Net Worth

Orochi

12 comments

Celebrities Net Worth

Soto Asa

12 comments

Celebrities Net Worth

Kindapatri

12 comments

News archive

1/2023 » 12/2022 » 11/2022 » 10/2022 » 9/2022 » 8/2022 » 7/2022 » 6/2022 » 5/2022 » 4/2022 » 3/2022 » 2/2022 »