Change language

Nettovarallisuus 2023

Sisällys

Height1.71 m height is 1.71 m
Was born in1976 birthday is 1976
GendermaleAs we can see, is a male
ProfessionWrites about - Business and Economy - Leisure is related to Business person

Approximate Ad Price

Get in touch with — a well-known Instagram blogger and influencer.
Similar influencers:
Business and Economy
Leisure

How many followers does have?

Currently has roughly about 339.3K followers on Instagram, which is pretty good.

Is a proper influencer to work with?

Our stats says that posts normally collect about 429 likes in average. If you are fine with that impact level – go on!

Does advertisement work?

To estimate whether advertisement is worth doing you should take into account the average engagement rate of corresponding inctagram.com @super_shopper_q8 account which is ~ 0.13%. This is approximately how many interations you are likely to get with respect to the overall followers number.

What will be the reach I get if placing ad in Instagram account?

The maximum potential reach is about 339.3K people (but most probably will be around 10% of this value).

Justin

Overland Park

Mietin, onko veljiä tai sisaria - ❤️‍? Andrew Tate on olennainen osa kaikesta maailman kauneimmasta.
Judith

California

Rehellisesti sanottuna uskon, että onni on paljon enemmän vuonna {year}
Emma

Arizona

Nämä kommentit aiheesta ovat typeriä ? - En voi uskoa, että tämä upea Andrew Tate on todellinen ?
Diane

California

Ja näin käyttäjän muutama vuosi sitten kävelemässä kadulla. Vain mies, jolla on jumalallinen kauneus ja karisma. Melkein kaatui kantapäälleni, kun kävelin ja katsoin häntä
Alice

Lubbock

Isäni oli ystävä :n kanssa lapsena. Se ystävyys näytti olevan ikuinen! Isoäitini ja tulevan näyttelijän äiti olivat ystäviä. Mutta isoisäni oli lentäjä ja halusi poikansa seuraavan hänen jalanjäljiään. - Rakastuin uudestaan ja uudestaan nähdessäni Cbum
Michelle

Sacramento

Hyvä tosiasia, jonka sain pois tästä viestistä, on, että on 1.71 m pitkä!!!
Benjamin

Michigan

Ihmettelen, miltä sinusta tuntuu, jos sinulla on tämä $ 85.8:n nettovarallisuus, kuten - Anthony Santos kauneus saa sydämeni hyppäämään ?
Martha

California

Mietitkö vain, kuinka käyttää kaikki nämä $ 85.8?
Andrew

Florida

Hänen uransa alkuaikoina monet ihmiset sanoivat, että hänen isänsä rahat auttoivat häntä tulemaan suosituksi. - ? Miten minulla kävi niin onnekas elämässäni nähdä Barry White?
Mark

Arizona

? Vau, olen 1.71 m pitkä, kuten kuuluisa heh
Abigail

Colorado

Miksei tämän paskan sijaan voi laittaa uutista siitä, millaiset sukkahousut tai takit ovat muodissa? - Mikä kaunis nainen ❣️ Hatun nosto Les Gold:lle ?
Dennis

Hayward

Miehelläni oli oma bändi, ja kerran he soittivat aiemmin baarissa. Kukaan ei tiennyt silloin. Kaveri teki lavajuttuja ja yritti olla hauska. Heillä oli jopa tapaus, jossa he tapasivat hänet maanalaisessa. alkoi nauraa äänekkäästi, irvistää ja periaatteessa tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se oli heille erittäin noloa
Juan

Texas

paatos ja näyttävä rakkaus ylellisyyteen - Horacio Pagani hymy on tehnyt päivästäni paremman ?
Linda

St. Paul

47 vuotta sitten, kun syntyi, olin koulussa
Brittany

Florida

kävi koulua setäni luona. Ja hän sanoo tunnistaneensa naisen äänen radiosta. Sitä ei voinut sekoittaa mihinkään muuhun, hän muisti sen koulusta, jossa hän esiintyi lavalla hyvin usein - Rakastuin tuhannen kerran kiitos Nick Bollettieri ?
Amanda

Detroit

Lyön vetoa, että ei ole tehnyt kymmenesosaa siitä, mitä tein... ansaitakseen nämä $ 85.8 ???
Jordan

Virginia

Jos olisin male, minulla olisi paljon enemmän rahaa kuin ahahah ? - Andrew Tate valokuvan näkeminen aamulla on paras aloitus päivälle.
Amber

New York

suosio ja yleisön rakkaus eivät ole sama asia. Loppujen lopuksi monille tämän päivän julkkiksille on tärkeää, että heistä puhutaan, ja millä tavalla, sillä ei ole väliä.
Kevin

Charleston

Onko niin rikas, koska on älykäs? Retorinen - Ei ole olemassa täydellisiä ihmisiä... Unohda, mitä sanoin. Siellä on Mireille Mathieu ?
Jean

Cape Coral

Kuten , isäni syntyi 1976!! ?
Jesse

Atlanta

Super rento ja mukava. Olin naapuri ja hänellä oli tapana kutsua koko kadumme juhliinsa. Hän luultavasti teki sen, jotta kukaan ei soittaisi poliisille melun takia, mutta siitä huolimatta hän oli todella mukava ja viileä. - ? Voisin tuijottaa Behgjet Pacolli ikuisesti, eikä se silti riittäisi minulle
Christina

Nebraska

Tapasin käyttäjän sen teatterin palvelusisäänkäynnillä, jossa hän näytteli. Kun kättelimme, tunsin maan tärisevän altani. Polveni tärisivät ja seisoin vain hetken sen jälkeen kun hän lähti enkä voinut liikkua. Hän on vaikuttava, ainoa ihminen, jonka olen tavannut, jolla on niin uskomaton aura! En voinut nukkua tunteja tapaamisen jälkeen .
Kathryn

Garden Grove

Monet ihmiset kysyvät yleensä: mitä on tehnyt, mitä voitaisiin kutsua tähdeksi? - Voisin sanoa, että Marcelo Tinelli näyttää upealta tänään. Mutta Marcelo Tinelli mahtavaa joka päivä! ?
Anthony

North Carolina

Äitini oli ystävä :n kanssa lapsena, ja löysimme tämän kuvan hänestä hänen kanssaan. Huomaa hiukset ... Hän oli juuri aloittamassa uransa näyttelijänä
Zachary

Shreveport

Ehkä Yhdysvalloissa $ 85.8 on normaalia.. En tiedä - Kiitos Anggun syötteeni kauneusosuudesta ?
Keith

California

Eräänä päivänä käveli tapaamaan meitä ja ystäväni alkoi sanoa jotain, kuten "Voi luoja, autit minua selviytymään masennuksestani ja..." ennen kuin hän ehti lopettaa, ja hän sävähti ja pyöräytti silmiään. ja käveli ympärillämme. Se särki ystäväni sydämen. Hän ei muistanut käyttäjää sen jälkeen.
Anna

Alabama

Kun olen 47 kuin ikäinen, haluaisin olla rikkaampi ? - Haaveilen nähdä Marie Mai kauneuden henkilökohtaisesti ?
Bobby

Tennessee

Joten minkä osan näistä $ 85.8:stä antaa hyväntekeväisyyteen?
Isabella

Virginia Beach

Ja tänään olin järkyttynyt – tiesitkö, että nettoarvo on $ 85.8?! - Minulla on vaikuttava sanavarasto, mutta se ei riitä kuvaamaan Santo Versace kauneutta ?
Theresa

San Juan

:sta ja muista kuuluisista naisista kiinnostuneet voivat vierailla heidän Instagramissaan ja hämmästyä, järkyttynyt jne.
Bryan

Tulsa

Tapasin käyttäjän ruokakaupassa ja hän oli helvetin siisti, ystävällinen ja antelias. Pyysin valokuvaa ja hän suostui tyytyväisenä. Olen 195 senttimetriä pitkä ja halusin kumartua saadakseni kuvan, mutta pysäytti minut ja seisoi sen sijaan varpaillaan. Todellinen jedimestari. - Paloma Picasso! Olen hukkumassa noihin silmiin enkä halua pelastua
Carolyn

Dallas

Hänen tätinsä oli käynyt samassa koulussa. Tarinoidensa mukaan oli hylkiö. Hän kartti ihmisiä, ja he kartsivat häntä.
Lauren

Alexandria

tuli kerran äitinsä kanssa. Hänen uransa oli huipussaan. Hänellä oli päällään lippalakki ja aurinkolasit, eikä hän ollut ajeltu, mutta tunnistin hänet joka tapauksessa - ❤️‍? En voi irrottaa silmiäni Bountytank kuvasta
Lisa

Irving

... Yksi suurimmista - Business and Economy - Leisure ja sankarini!
Kimberly

California

Olemme molemmat 47-vuotiaita ja ? - Horacio Pagani kauneus on lumoavaa
Joan

Ohio

Ystäväni on lentäjä yksityisessä yrityksessä. Kun nousi koneeseen, hän katsoi välittömästi ohjaamoon ja sanoi: "Mikä tämä on? Pyysin erityisesti mustaa lentäjää." kieltäytyi lähdöstä ennen kuin yhtiö kutsui mustan lentäjän toisesta osavaltiosta.
Ashley

Oregon

Miksi vitussa on etusivun uutinen, kuten "toinen julkkis tuli ulos ilman pikkuhousuja, rintaliivejä, osoitti alaston perseensä" ja sellaista paskaa? - Jos kauneus voi todella pelastaa maailman, niin kanssasi Guy Lepage olemme hyvissä käsissä ?
Doris

Texas

male - Business and Economy - Leisure, teki erittäin vaikuttavan uran
Beverly

Raleigh

kävi usein vierailemassa tätinsä, naapurimme, luona. Olimme teini-ikäisiä ja juttelimme usein yhdessä. Siellä on jopa nauhoitus siitä, kuinka istuu sylissäni ja nolosti minua tarkoituksella kutsumalla minua tulevaksi aviomiehekseen - ❤️❤️❤️ Amelie Lens, sydämeni suli jälleen
Karen

Kansas

Mutta... Kuinka ansaitsi kaikki nämä rahat? $ 85.8 on aivan liikaa!

ja Karina Garcia

Karina Garcia on yksi tunnetuimmista YouTuber.

Karina Garcia is a popular American YouTuber. She is best known for her DIY videos and videos which, in addition to creating DIY videos, focus on the topic of makeup reviews, tricks and tutorials. One of his most popular videos, “Do It Yourself Flubber Soap! Make squishy soap! â€ It currently has 9.9 million views. She is also an author and has the books "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Lifehacks". She is also the founder of Craft City.

{ads}

Well, how well do you know Karina Garcia? If not a lot, we’ve rounded up everything you need to know about Karina Garcia’s net worth in 2021, age, height, weight, boyfriend, husband, kids, bio, and all the details about her life. Well, if you’re ready, here’s what we know about Karina Garcia so far.

Biography and early life

Karina Garcia was born on May 8th. February 1994 in California, USA While her parents’ names are not yet known, the father is known to be a businessman, while the mother is a housewife. Her twin sister Mayra Isabel is also a famous YouTube star. He also has three brothers and two sisters.

Age, height, weight and body measurements

So how old is Karina Garcia in 2021 and how tall and how much does she weigh? Well, Karina Garcia is 27 today, August 9, 2021 and was born on February 8, 1994. Although she is 5’5″ tall in feet and inches and 165cm in centimeters, she weighs about 128 pounds in pounds and 59 kg in kilograms. The eye color is dark brown and the hair color is black.

Education

Although Karina Garcia is known to have attended a local high school in Los Angeles, the name of her high school is not yet known. After graduating from high school, she received her undergraduate education from the University of Southern California.

{ads}

Personal life: dating, friends, husband, children

{img}

Karen Garcia married Raul Aguilar in 2019 and the two have since they have been together. They were together 5 years before they got married. Other than that, there is no trace of their relationship (s).

Is Karina Garcia a lesbian?

Karina Garcia was with Raul. married Aguilar since 2019. Other than that, there are no records of their previous relationships known to us. If you look at their romance, it’s clear he’s straight.

Professional career

Karina Garcia is an incredibly popular YouTuber who loves her YouTube Journey Inside. started in 2015, although she had already created her account for three years in 2012. In addition to the DIY videos, she also makes videos on reviews, tricks and makeup tutorials. Not only are their videos very easy to follow, they are also very innovative.

One of their most popular videos, "Do It Yourself Flubber Soap! Make Squishy Soap !" Was uploaded on August 13th < sup> ten  2015 and earned her many accolades. The video currently has 9.9 million views. The oldest video that can be set on their channel, "Easy DIY Lipsticks!" was uploaded on 12 < sup>  February 2015 and currently has 3 million views.

{ads}

Her most popular video is "I tried ASMR .. Eating Raw Honeycomb, Slime, Aloe Vera (Sticky Crunchy Sounds ) ", which was uploaded on August 17, 2018 and received 40 million views (as of March 2021). Her latest video" 7 MONTHS PREGNANT! Plan baby rooms, baby names and more! " was uploaded on February 16 , 2021 and currently has 579,000 views.

She is an expert on slime and has also written two books. These books are "Karina Garcia’s DIY Slime Paper" and "Karina Garcia’s Must-Try DIYs: 20 Crafts & Life Hacks" and the former has even become a bestseller. She is also the founder of Craft City. In 2015 he released his first show "Going Garcia", which can be seen on Apple TV.

Awards

While Karina Garcia "has not yet won any awards, their popularity is undeniable. As of March 2021, she had 41,3,000 followers on Twitter , 1.2 million followers on Instagram and 9.37 million subscribers to her YouTube account.

Karina Garcia’s net worth, salary and earnings in 2021

{img}

As of 2021, Karina Garcia has a net worth of $2 million. She has earned most of her income from her career as a YouTuber. That said, her lean books have only increased her net worth. .

{ads}

Karina Garcia has been a great YouTuber and her videos prove it. With that in mind, we wish her the best of luck in all her future endeavors and hope she is still entertaining us as usual.

{ads}

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. She is a famous YouTube beauty and lifestyle vlogger and also a social media personality who runs a YouTube channel that has over 9 million subscribers. On her youtube channel, she continually posts casts, DIYs, and makeup tutorials. Karina is the twin sister of Mayra Isabel, who is also a beauty and lifestyle vlogger. Karina is also known to be very particular when it comes to choosing a theme for her YouTube videos.

You may know Karina García very well, but do you know how old and tall she is and what is her net worth in 2021? If you don’t know, we have put together this article on Karina Garcia short biography wiki details, career, professional life, personal life, current net worth, age, height, weight and more facts. . Well, if you’re ready, let’s get started.

Early Life & Biography

Karina García was born on February 8, 1994 in Los Angeles, California. The whereabouts of his parents are unknown; However, Karina has a twin sister named Mayra Isabell who is also You Tuber. Mayra’s posts make up tutorials just like her twin sister.

Karina García created her YouTube channel in 2012, but did not upload any videos until 2015, where she did and had a large following overnight. . Its video content became very popular, especially among teenagers, because it contained everything a girl needs to know in her daily life, for example, how to apply lipstick, nail polish and even tricks for menstruation.

Personal life

Karina García and her husband Raúl Aguilar got privately engaged in 2018 and then got married in 2019, where she uploaded videos of her wedding on her YouTube channel. Raúl himself is also a You Tuber and video blogger where he is famous for his DIY home videos, which he highly promotes on his Instagram account. This has made a lot of speculation about their relationship where people say they probably got together because of DIY related videos.

Because of a difficult childhood, Karina promised herself that she would improve her family’s life and when her net worth began to stabilize, she bought a six-bedroom home for her entire life. family. including her retired parents, her husband, her sister, and also her sister’s husband in California. It is also said that he plans to build a huge guest house.

Age, height and weight

Born on February 8, 1994, Karina García is 27 years old as of today August 9, 2021. She measures 1.5 m and weighs 69 kg.

Carrera

Karina used to play with slime a lot when she was a child. . One day while browsing the internet for slime recipes, he couldn’t find many, and that’s when he saw an opportunity to start a YouTube channel. Because her twin sister had created a YouTube channel and was doing well, she decided to give it a try.

He then created his YouTube channel in 2012, but didn’t upload or make any videos until 2015, where he uploaded his first video, which was about how to make crushing soap. This brought him instant fame with over 1 million views overnight. She then started making content videos on how to apply lipstick, nail polish, and even menstruation tricks, which are basically what little girls or teenagers need to know. This made her very popular with teenagers, gaining more than 250,000 YouTube followers in 6 months.